|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PureModels szuka nowych twarzy
no jak dla mnie to darmowa reklama hmm
|
|
|
|
#122 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
To jest darmowa reklama
A owszem, wystarczy przeczytać regulamin. Czyżby się nie chciało?
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzyj sobie blog ktorego link wkleila ewa i bedziesz wiedziala jak masz nie wygladac
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
ha ha
![]() Po pierwsze: blog,który dawno temu istnial byl zwiazany z Metropolitan nie PureM Po drugie:notka wklejona na stronie promodels jest bardzo lakoniczna.Dodam,ze osoba,ktora to wkleila to jedna z modelek z tzw konkurencji.Dodam,iz osoba ta została przez owa agencje przysłana do mnie w celu zdobycia umowy i ewentualnego rozeznania w dziedzinie kontaktow .Niestety takie "kwiatki" też sie w tym biznesie przytrafiają. Po trzecie:sugerowanie się kilkoma opiniami na stronie,z która nie jestem zaprzyjaźniona jest niepoważne.Moderator (baldi) kasował KAŻDA pochlebna opinie o PureM i banował ludzi zwiazanych z agencja.A dlaczego?Bo miałam czelnosć skrytykowac Jego dokonania fotograficzne (kto zna sie choc odrobine na fotografii i jest choc troche szczery tez skrytykowałby).Prosze zainteresowanych o przybycie do agencji,porozmawianie,zap oznanie sie z dokonaniami modelek na rynku zagranicznym.Choc agencja jest jedna z najmłodszych w tym kraju. Po czwarte-Chętnie wykupię "reklamę" ale fakt nie czytałam regulaminow etc.Jakos nie pomyslałam,ze to reklama ![]() PS.Jak powiedzmy ktos ma w avatorze nazwe jakiejs firmy to tez płaci za reklamę ![]() ????I na koniec-na spotkanie do agencji ubieramy sie normalnie.Nikt tu nikogo nie wyśmieje.Oczywiscie bez przegiecia.Lepsze sa dzinsy i bluza niz supermini + dekold.Bez makijazu.Tak zwyczajnie.Bo po co sie zmywac?Oczywiscie na to tez jestesmy przygotowani.Mamy waciki i mleczko ![]() |
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
Przeczytalam już wszsytko od deski do deski i jednak nie jestem zainteresowana.
Żegnam |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten swiadczy tylko i wylacznie o Tobie, Twoim podejsciu do czyjejs prywatnosci i jego (a glownie jej, bo chyba tylko dziewczeta opisywalas) wrazliwosci i o Twojej klasie badz jej braku-nie sadze abys zmieniajac miejsce pracy zmieniala osobowosc, nie mozna przekreslic swoich dokonan, ani tych pozytywnych ani negatywnych. |
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
nie jestes zainteresowana-trudno
![]() PS.Nie wiem czy ja byłabym zainteresowana bo avator niewiele pokazuje ![]() PS.Jakos sporo tu nauczycieli od moralnosci.Proponuje by kazdy grzebał w swoich brudach.Zazwyczaj Ci co tak umoralniaja sami tona w bagnie.Pozdrawiam |
|
|
|
#130 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
otoz był to blog nie tyle mój co Metropolitan.Zadowolona z odpowiedzi? |
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
okropnie jestes agresywna mimo tych emotikonek ktore wstawiasz probujac to zakamuflowac.bardzo mnie to dziwi bo przeciez pracujesz z ludzmi ,pewnie roznymi i niczego sie nie nauczylas?
ja nie jestem w zadym bagnie i dokladnie ,swiece przykladem,blask wprost bije ode mnie |
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Tak istniał przez moment blog "bendem modelkom" gdzie zamieszczalam zdjecia dziewczyn ,ktore to przychodzily na castingi a wyrozniajace sie np bialymi kozaczkami."Ty -osoba fizyczna-zamieszczalas zdjecia a nie wirtualny twor jakim byl Metropilitan. Nie dziw sie, ze wiele osob takie zachowanie ocenia negatywnie. |
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Pani Ewo,a co pokazuje avatAr wielkopolanki?
Tak,avatar-nie avator. Moze aviator...? No niewazne,czy zawsze Pani tak traktuje osoby,dzieki ktorym Pani ma prace? Bo to jednak dzieki modelkom agencja jakos dziala. I ostatnie,niech sie Pani tak tym watkiem nie denerwuje ![]() To tylko watek... A widac ze duzo Pania kosztuje to nerwow. Chociaz sa usmieszki wklejone to widac ze do smiechu Pani nie jest. wiecej dystansu ![]() Czy nie lepiej zajac sie tymi wszystkimi zgloszeniami ktore dzis w zastraszajacym tempie naplynely? Podobno masa pracy,masa zgloszen... Lepiej zajac sie nimi a nie przejmowac i tracic nerwy na jakims tam forum ze *swietymi dziewczynkami*. |
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
a dlaczego mnie tak dziewczyny nie "panujecie"co?starsze osoby zasluguja na szacunek
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowy system weryfikacji przyszlych modelek - po avatarze. po moim pewnie mozna sie domyslic, ze mam konska szczeke i krzywe nogi ? Jest Pani bezczelna, nachalna i totalnie odpychajaca. zastanawiam sie, czemu admini pozwalaja na tą dzialalnosc na tym forum mam nadzieje,ze juz niedlugo
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
Edytowane przez awia Czas edycji: 2006-10-04 o 18:27 Powód: literówka |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
po moim mozna sie domyslec ze mam baaardzo męska twarz
Pani Bess
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
a ja Wam proponuje byscie zajeli sie własna praca a nie tracili czas na zbedne roztrzasanie prehistorii.
No chyba,ze Wam za to ktos płaci
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój avatar to oko Bjork, i najdziwniejsze w tym że wygląda jak moje. Też mam piegi pod brwiami (kilka się znajdzie). No ale przecież piegusów na modelki (broń Boże) nie biorą
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
inna sprawa-nie podoba wam sie agencja-trudno.
Jakos nikt nie płacze z tego powodu i klienci tez przez to nie rezygnuja z pracy z nami ![]() Nie pasujecie na modelki?To po jakiego groma tu piszecie?Marzenia z dzieciństwa?No nie kazdemu jest to dane. Od oceniana mojej pracy i agencji,wybaczcie,nie jestescie Wy.Nawet nie znamy sie wiec co mozecie powiedziec?Tyle co ja o was.Całe ZERO. Dobranoc. |
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Pani Ewo-dystans,dystans,dystans.. ..
|
|
|
|
#144 | |
|
Konto usunięte
|
Pani Ewo -choć może lepiej Ewo?W końcu Pani przeszła już ze mną na Ty
![]() Czyżby zaczynały puszczać Ci nerwy...? Cytat:
Kto dołki kopie ten sam w nie wpada... |
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Całe ZERO->hmm to i tak lepsze niż "Mniej niż ZEROOO"
|
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zastanawiam po co TY ( bo wg internetu odnosze sie do nicka, nie do osoby. nie mam w obowiazku pisac grzecznosciowo na pani.Ty nam na pni nie piszesz) bierzesz udzial w tym watku?
powinnas zwinac interes jak tylko odkryto watek na podlinkowanym forum. po tym zadna dziewczyna stad, przy zdrowych zmyslach, nie zwroci sie do agencji PureModels. nie pomoze Ci ani zatraszanie, ani kłamstwa, ani akcje propagandowe. na Wizazu jestescie spaleni. ps. mam prawo wyrazc swoja opinie w kazdym watku w dowolnej ilosci NIe Tobie o tym decydowac.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
na zywo tez jestes taka nerwowa pani Ewo?
hmm o marzeniach bycia modelka juz pisalam wczesniej wiec nie bede sie powtarzac ![]() dziewczyna zrezygnowala bo mogla sie przestraszyc ze zostanie wysmiana,moze miala rozowy sweterek w serek itp. wydaje mi sie ze jak przyjdzie taka i jest ladna to zamiast sie smiac z jej stylu wystarczy nia umiejetnie pokierowac i zmienic ten styl ,czy nie?
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
My tu akurat jestesmy tak czesto,jak tylko mozemy.
Od dawna-nie od wczoraj. Rozmawiamy na kazdy temat. To,czy na modelki pasujemy-to juz nie Pani ocenia. Chociaz zdziwilaby sie Pani jak wiele osob tu,z Wizazu dziala w tej branzy Po co pisze Pani co chwile ilu macie klientow? Tylu klientow a Pani caly dzien na jednym forum? Oj... Jednak widac ze Pania to zdenerwowalo,pomimo tych wszystkich emotikonek i *ha ha*. Nie pisze Pani tak naprawde nic wnoszacego. Z Pani strony nie ma rozmowy czy dyskusjii. Sa tylko ataki. Prawde mowiac,liczylam na to,ze zachowa Pani klase i bedzie rozmawiala na poziomie,kulturalnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)