|
|
#121 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: "Gotowe na wszystko" - III seria - ostrzegamy: spoilery! ;)
W ciągu trzech dni nadrobiłam 3 odcinki
![]() Wow, 7 odcinek był genialny! Nory mi nie było szkoda, tak naprawdę. Zastanawiam się tylko jak Lynette poradzi sobie z kolejnym dzieckiem i z poczuciem winy, że się do śmierci Nory "przyczyniła"... Chociaż, Mary Alice jej we śnie powiedziała "we can't prevent what we can't predict". Gabrielle i Carlos mnie wzruszyli, mam nadzieję, że będą razem ![]() Jakos zaczynam lubić tego siostrzeńca (?) Edie. Tzn może nie lubić, ale wiem, że na miejscu Julie bym się w nim pewnie zakochała
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-11-11 o 15:11 |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe też, czy Bree będzie się dalej obwiniać, że to przez nią Carolyn poszła do swojego męża z pistoletem
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ja też Nory nie żałuję. choć myslałam, że wątek z nią będzie się ciągnął i ciągnął..a tu taka niespodzianka.
i też własnie zastanawiam się co z Bree. nie chciałabym by wyrzuty sumienia ją zagryzły. bądź co bądź tylko się broniła ![]() a Carlos i Gabi. mam nadzieję, że tak na dłużej pogodzeni!
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Juz po kolejnym
![]() Myslalam ,ze wyjazd Gabi bedzie ostatecznym dowodem na to ,ze odchodzi z Desperatek ,jednak akcja potoczyla sie nieco inaczej ![]() W trakcie oglądania pomyslalam sobie ,ze ten nowy sasiad jest bardzo symptyczny ,az za (wkoncu nowy bohater bez tajemnicy ?) i nie pomylilam sie ..chociaz przyznam sie ,ze problem nieco inny ... Co myslicie o tesciowej Bree ?
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Tesciowa Bree jakaś taka dziwna, zresztą tak samo jak Orson-normalnie bomba zegarowa. Nie mogę się doczekać jaką kryją tajemnicę
Susan zaczyna mnie denerwowac i to bardzo. No comments.
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz weszłam na ten wątek, bo udało mi się nadrobić wszystkie odcinki z nowej serii
wczoraj obejrzałam 6 i dalej jestem pod wrażeniem, naprawdę super to zrobili |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Chwilkę temu skończyłam oglądać 8 odcinek....wow
. Z tym sąsiadem i jego...pokojem i tymi zdjęciami...nie jestem w stanie nic wykrztusić - mam nadzieję, że znajdzie się na to jakieś inne wytłumaczenie, oj mam wielką nadzieję, bo go polubiłam (The Protector Man ). Żal mi Gabi, jest taka śliczna, dużo ładniejsza od jakiejś tam TaniSusan jak zwykle szaleje (chociaż z tym Majkiem to mi jej żal, on jest słodziutki, Anglika tyż lubię, ale mniej ), booooższ jaka ona jest nieporadna. Ale tak najbardziej cenię Lynette - jest boska po prostu.Orson i mamusia są siebie warci...i tyle (tego aktora lubię za Twin Peaks - no kurcze, nie jestem w stanie go tak całkowicie znielubić ).
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
ha! wiedziałam, że sąsiad jest dziwny. ale ża aż tak?
i tylko czekam na rozwinięcie wątku Orsona i jego matki
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez cenie go sobie za Twin Peaks, no i ten doleczek na podbrodku...
![]() Watek z Gabi...smutny troche, ciekawe co teraz ona pocznie Za to akcja Susan z zlym glina..hihih ladnie corka sie wywinela ![]() Matka Orsona, naprawde ciekawie sie zapowiada, co to za sekret moze byc??? No i nadal czekam na kontynuacje Monique Case
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Ja już też po emisji 8 odcinka
Jak zwykle rewelacyjny cóż tu dużo mówic.![]() Gabi, szkoda, mi jej było taka zawiedziona widac była tym wszystkim Ciekawe czy jeszcze kiedyś pogodzi się z Carlosem, ale szczerze wątpie w to niestety.Sąsiad Lynette Zdjęcia tych chłopców A jeszcze wcześniej udawał "superbohatera" Dobr ze,że Lynette zawczasu zobaczyła jego drugie oblicze, jeszcze byłby zdolny zrobic cos jej synkowi.Córka Susan i Siostrzeniec Edie Ciekawi mnie co z ich związku wyniknie![]() ![]() Jakie wymówki Susan robił jej były mąż "Zły glina" ![]() Orson i jego Matka Hmm ciekawi mnie bardzo co jest tym jego sekretem, ogólnie cały wątek Monique jest interesujący
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Szkoda ze Gabi i Carlos się nie zeszli... ale może przyjdzie jeszcze na nich czas. A Susan i Majk już mnie deczko irytują. Hehe, to już chyba gdzieś było napisane, ale uśmiałam się wczoraj jak oglądałam... Zauważyłyście że do po Mary-Alice jest w innym miejscu...? Jak pokazywali sen Lynette to był zaraz obok jej domu,a w tym odcinku był już po drugiej stronie ulicy coś im skaczą te domy
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
hm. a jesteś pewna, że we śnie był obok?
mi się wydaje, że był po drugiej stronie przecież zostawiła zakupy i przechodziła przez ulicę.
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dalej nie mam 8 odcinka, a skręca mnie z ciekawości
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po tym odcinku definitywnie stwierdzam, że córka Susan inrytuje mnie bardziej niż sama Susan
![]() zresztą miarka się przebrała w 7 odcinku, kiedy to z otwartą buzią, tępnym wyrazem twarzy wpatrywała się w dramatyczne sceny :| |
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
ale cisza tutaj
![]() ja juz czekam na jutro ![]() ...jak zwykle w niedziele
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
miałam nie sciagac z neta odcinkow i czekac na to az wyemituja serial w polsce, ale po waszych opisach odcinkow ni emoglam sie powstrzymac i sciagnelam wszystkie 9 najfajnieszje bylo to ze obejrzalam je wszystkie jednego wieczora.
suzan jak zywkle za slodko i za nudnie wiec jej watek przewijalam sobie bree- w zyciu bym nie powidziala ze ten jej synalek wroci do domu ale z corka i jej kochankiem nauczycielem fajnie postapila gabi- hmmmm sam anie iwem ale cos mi pachnie ze to sa jej ostatnie chwile w tym serialu no i lynet wymiata na calego dziwi mnie tylko ze nikt nie powie temu biednemu mikowi ze przeciez on kochal suzan
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
też mnie właśnie dziwi z tym Mikem..
![]() wszyscy nabrali wody w usta
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogę obejrzeć ostatniego odcinka Desperatek, bo net mi muli
)
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
własnie ogladam 10 odcinek
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co tym amerykańcom do łba wpadło, by wszystkie seriale miały przerwe od konca listopada. desperatki też. a 10 odcinek skończyl sie tak, że dech zapiera. bo ja byłam pewna iz Alma nie zyje.
i Mike'a szkoda. milion dolarów kaucji. nieźle ![]() i ciekawe jak Lynette poradzi sobie z tym wszystkim i czy Gabi zwiąże się z tym facetem. ciekawe..ale co z tego poczekamy sobie trochę. dobrze, że tylko do 7 stycznia!
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde nie wytrzymam tej przerwy
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wszystko pogmatwało. Muszę powiedzieć ze też mnie zatkało jak zobaczyłam Almę
coraz bardziej zakręcony jest ten serial (i za to go lubię )
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zobaczyłam Almę to normalnie się zakrztusiłam
![]() ten serial jest boski! ![]() jaka przerwa? wiadomo do kiedy potrwa? ja nie wytrzymam! <tupie nogą>
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
hej hej, na mnie nie tyle Alma zrobila wrazenie (jak matka orsona rozmawiala przez telefon, juz czulam ze po drugiej stronie to ona) co koncowe jednak wyznanie nowego sasiada... brrrrr straszne!
Do tego powiedzialne w tak niesmaczny, okrutny sposob, az mnie ciarki do tej pory przechodza. Manewr Gabi z dziewczynkami celem pozyskania tatusia, hhiih, niezly ![]() Aaa i tekst Susan odnosnie prezentow na swieta, ze robi jej prezent, a fakt ze swiezo upioczona babci wyjezdza, to jej prazent dla wnukow, hihihi |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
no jasne hihi, cholibka, myslac o bree pisze susan, ehhh no wiesz, piatek, wczesna pora, kawy jeszcze sie nie dorobilam...
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
juz mnie skreca, nie moge doczekac sie kolejnych odcinkow, podobno dopiero w styczniu beda
tajemnice orsona...
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Kurde dziewczyny nie nadążam za wami
10 odcinek mam ale przyszykowany na piatek, bo to piatki przeznaczam na desperackie wieczorki Jak dotąd wymiata dla mnie odcinek 6- genialny, a przy scenie z zabiciem Nory pociekła mi łezka (nie znosiłam jej, ale bawiła mnie jej irracjonalność ). No i oczywiście słynne ding dong Lynnete mnie zastanawia ta odmiana Andrew'a Z drugiej strony śmiesznie komentował zachowanie siostry No i ma jeszcze pytanko: Z czego utrzymuje się Bree? Z jakiś oszczędności Rexa? Susan pisze bajki, Lynnete pracuje w reklamie, Gabriele wysysa kasę z Carlosa a Bree?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

. Z tym sąsiadem i jego...pokojem i tymi zdjęciami...nie jestem w stanie nic wykrztusić
- mam nadzieję, że znajdzie się na to jakieś inne wytłumaczenie, oj mam wielką nadzieję, bo go polubiłam (The Protector Man
). Żal mi Gabi, jest taka śliczna, dużo ładniejsza od jakiejś tam Tani

Ciekawe czy jeszcze kiedyś pogodzi się z Carlosem, ale szczerze wątpie w to niestety.
Dobr ze,że Lynette zawczasu zobaczyła jego drugie oblicze, jeszcze byłby zdolny zrobic cos jej synkowi.

) 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)