![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
SpanishMyszka z OI i Sicily
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Z kim się kojarzą?
Cytat:
![]() ![]() ![]() m23p31- L'Or ![]() Totek- cinnabar, red cap, e.c Mad - Angel Rawita- Avignon Kalia-Python, Pure P E.- Asja, Must Geonia- watch, tumulte MSkladaczek- WLB Evee- ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-11-16 o 00:37 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Z kim się kojarzą?
To chyba o mnie chodzi...
![]() Jak miło... ![]() Nie jestem na wizażu zbyt długo, ale bazując na przeczytanych wiadomościach z forum, mam kilka typów: Psycha - Poison, Black Cashmere Szaja - Angel, Very Irresistible ![]() Beliczek - Shalimar Kasiulka22 - Miss Dior Cherie Mulier - Pure Poison Burn-it-up - Kenzo Amour
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-11-16 o 00:38 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Benito, miło znów Cię widzieć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Z OI kojarzy mi sie najbardziej Eternity, choć Nieprzyzwoita ma wiele wielbicielek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Korzystając z "okazji" choroby znalazłam ten wątek...
![]() ![]() Spróbuję wpisać swoje typy...z góry przepraszam za pomyłki ![]() Więc: RachelaSmok, Jaisalmaer i Scent... EAsja, Chergui i Escada w wersji Collection Eveeróżne Lutensy...i Angel ( zapamiętalam ten prześliczny ekstrakt ![]() Burn it Up Euphoria Blossom, Pink Sugar, Crystal Noir. KasiulkaFlowerbomb, 5th Avenue MulierPure Poison i 24 Faubourg Toccata Ambre Sultan, Dzing...Incensy AnniehallBois d'Encens...niesamowite opisy wszelkiej maści zapachów ![]() KijankaChergui i Un Bois Vanille Spanish MyszkaOrganza Indecence, Sicily |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A ja tu dodam że ostatnio...
Kate30 : oczywiście tygrys i Faubourg Pomadka : angel .... ma wdzięczność nie ustaje ![]() Homyczek: angel ![]() ![]() Eiri: z różyczkami ![]() Rachela: schalimar .... idę spać, jutro ciąg dalszy kochane moje pachnące wizażanki MoniaK: alien ![]() Neonka: aniołek liliowy i EC schowana w skrzyni ... no ide spać bo bym tak pisała i pisała ![]() Spanish Myszka Organza Indecence Eveez ekstraktem angela Kasiulka z allure ![]() Olcia7 z polowaniami w rossmannie ![]() Pistacja : z pure poison |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Oto moja lista
![]() ![]() Aga79 - Angel Violette Basia39 - Tumulte, Esprit d'ete Beliczek - Shalimar, Burn-it-up - Alien Bluegirl - Innocent Demonik - Cristobal Doridee - Desnuda Dreamer - Angel, OI, Oblique, Blonde D'ou vient le vent - BC E - Asja Eenax - same ciekawe dziwadełka, o których pierwsze słyszę ![]() Eiri - Duende Homyk - Lou Lou Blue Kasiulka22 - Flowerbomb, Boss Femme Lalesia - Addict Madlaine - podobnie jak w przypadku Eenax ![]() Mulier - Pure Poison, Angel Lys Nefernefer35 - Hypnose Neonka28 - Tygrysek Noseknosek - Too Feminine, Apparition Nuitblanche - Lolita Midnight ode mnie i Mitsouko, które dostała w zamian ![]() Poissonivy - Halloween, Duende Pomadka - Shalimar Poziomka61 - Shalimar, Mitsouko Psycha - BC, Dzing Rachela - Shalimar Roz-ter-ka - Serpentine Szarada - Miracle ode mnie i ukochane Apparition, które otrzymałam w zamian ![]() Tulipanka - L Twister - opary PI, które rzekomo roznosiły się w powietrzu przy jego skoku do basenu ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moje skojarzenia:
![]() 13ryjek – Samsara, Czarna Orchidea Agia* - Lutki Agaa13 – Mauboussin Aragonte- Smok, OI Bjeata – Prada Intense, Cabaret Burn-it-up – Euphoria, Stella Bluegirl– L, Innocent E – Lutki wszelakie, wymienie tylko: Rousse, Bois Oriental, RL, Santal Blanc, Vetiver Oriental (I wiele innych), Auod, Asja, Flowerbomb, "Zoltki" ![]() ![]() Eenax - Tea for Two, Mechant Loup, Dzing!, CdG Eiri – zolte Les Belles oraz Idole (bo od niej dostalam probke I sie zakochalam ![]() Evee – Statkus, Norma Kamali Favkes - Ombre Bleue, Violette-Menthe Gryx82 – Opium PH, Gucci PH Hecate - Hypnotic Poison, Lolita, Homyk – Norma Kamali, Harmatan Noir, Oiro, Kasiulka22 – Innocent, Gucci II, Kate30 – Tygrys, Slonik, 24F, Angel Kattarina – z zapachami L’Artisan (glownie z Dzongkha, Premier Figuier Extreme, Dzing!), a takze Mahora, BC, Lucyfer 1 i 3 Khy - Lutki ![]() Kijanka – rowniez Lutki ![]() Kokakola – Hiris,, Le Feu Kota – Volupte, Cabaret, Perles de Lalique Kropka75 – Escada Magnetism, Sotto Voce, Gloria Margot45 – Angel, Theorema Marteczka - Jil Sander No. 4, Mitsouko Martwa papuga – FdB Mskladaczek – Dune, Smok, Alchimie Mulier – Angel, Poeme, Pure Poison Noseknosek– Flowerbomb Ondine – BC, Ambre Sultan, Volupte, Moschino Couture Pieńkowa_dama– Jaisalmer, Encre Noire, BC, Scent Intense Pomadka- Mahora, Organza Psycha – Perles de Lalique, BC Rachela – to co ma w podpisie ![]() Roz-ter-ka – Silver Rain Sabbath – Ambre Rousse, Santal de Mysore, Theorema, BC SpanishMyszka – OI, Slonik, Roma Szara Roza – BC, FdB Tulipanka – EdM, Ogrodek Nilowy, Gloria Tharoon - Mont Blanc Presence Tymena – Ambre Sultan Yola – Hot Couture, Organza your Angel – Angel, Addict, Wish
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Obym tylko nikogo nie pominęła - w razie czego będę dopisywać:
Rachela - Dolce Vita, Theorema, Dune. Tulip - Avignon, Dolce Vita, Ogródek Nilowy (?) SpanishMyszka - OI, Angel, czarna Coco. Szugarbejb - czarny Shalimar ![]() E - Asja, Flowerbomb, Lutensy wszelkiej maści. Kijanka - Ambre Sultan i Lutensy Evee - kiedyś Angel i Le Parfum, teraz Statkus Anuschka - Dzongkha, Dune, Palisander, Eau de Lalique Takuśna - Gris Clair, Cologne, Angel Kota - szypry ![]() Córka Dartagnana - Chanel no 5, Jil Sander no 4, Shalimar Mariolasl - Spicy Delight, Brit Red, Lutensy, FdB Margot - FdB, Angel, Narciso (?) Pieńkowa Dama - kadzidła CdG, Encre Noir, Incense Norma Kamali Your Angel - Wish, Brit Red Tymena - Ambre Sultan, Kenzo Amour Strachulec - Organza Contax - Idole de Lubin, Narciso Kokakola - Hiris, Kyoto Bjeata - Prada Intense, Agent Kate30- Poeme, Tygrys Mulier - Pure Poison, Organza, Poeme, Angel Kasiulka - Gucci II Kropka - The Parfum Coco panienka Burn - Diesel plus plus, Stella, Coco panienka Psycha - Perles de Lalique, BC Kattarina - Scenty, Dzongkha, Mahora Noseknosek - Flowerbomb Pomadka - Rouge Hermes Marteczka - Libertine, Cristalle
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2007-11-26 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Boże, jak Wy to pamiętacie?
![]() - Rachela - Pocałunek Smoka, Lou Lou - Mulier - Pure Poison - Jeanette - anty-Hypnose - Kropka75 - anty L'Eau d'Issey - Kattarina - Dzongka - Pieńkowa Dama - Idole de Lubin
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Tyle pamietam/kojarze:
![]() ![]() 13ryjek– fiolki i roze (Rosine) Agia- Shalimar i Lutki Agaa13 – Dolce Vita, Automne M.Micallef Aaliyah- Angel, Alien, Opium, LouLou Agnyska- Dzing! Anuschka- Palisander, Perles de Lalique, Dzongkha, Zagorsk Aragonte- Gaiac, BC, Smoczy Pocalunek Basia 39- Lolita Midnignt, Gloria Beliczek- Shalimar Bjeata – Prada Intense Burn-it-up – Slonik, Euphoria, Alien, Innocent Bluegirl– L de LL, Innocent Contax- Tea for Two D'Artagnanka- Shalimar, 24 F, Mitsouko, Chanel No.5 Doridee- Cristobal, Czarna Mania, Desnuda, Tempore Donna Dzika Truskawa- Prada, Poison, MR E –Aoud, Asja, Lutki Eenax - Dzing!, kadzidla CdG, Mechant Loup, T42 Eternity- Narciso EdP, roze Rosine, Mandragore, Cristobal Evee – Angel, NR, EdM, Statkus, Prada Intense Favkes - Dzing!, Classique, Violette-Menthe i fiolki Borsari Golgie- Noa, L'Instant Gryx82 – Opium PH, Gucci PH Hecate - Hypnotic Poison, L de LL Homyk – Alien Madness, FdB, Statkus, Norma Kamali, Oiro, Joasiak- Shalik, BC, Gris Clair Kasiulka22 – Innocent, Gucci II, Kate30 – Tygrys, Slonik, Angel, 24F, Khy - Le Feu, Histoire d'Eau, Etra, Douce Amere, Flower Oriental, FdB, Tea for Two Kijanka – Lutki; Rousse, Chergui, Ambre Sultan Kokakola – Dzongkha, Palisander, "szwedzka" Nina ![]() ![]() Kota – Cabaret, Perles de Lalique, Volupte Kropka75 – Sotto Voce, Gloria, Margot– Angel, Theorema Mariola- Le Feu, FdB, Douce Amere +"slodziaki" ![]() Martwa papuga –OI, Plankton ![]() Mona Lisa- Shalimar MoniaK- Mira-Bai, Alien, Angel Mskladaczek – Dune, EdM, Samsara,Pocalunek Smoka Mulier – Angel, Envy,Poeme, Pure Poison Neonka- Angel Violette, Escada Coll., Tempore Donna, Theorema Noseknosek– Flowerbomb ![]() Ondine – Mitsouko, 24 Faubourg Pieńkowa Dama– Idole, BC, Jaisalmer, Encre Noire Pomadka- Mahora, Organza Psycha – Dzing!, BC, Perles de Lalique Rachela – Must, Madness,Dune, BC i.... Nemo Rozowy Strachulec- Organza, Cristo Sabbath – Ambre Rousse, Theorema Esprit d'Ete, Jaisalmer SpanishMyszka – OI ![]() Szara Roza – Miel de Bois, FdB Taka taka- Dune, Gris Clair, slonawy Angel ![]() Toccata- Ambre Sultan, Dzing!, Tulipanka –Ogrodek Nilowy, EdM Tymena – Theo, Ambre Sultan, Padpa ![]() Yola – Amarige, HC, Organza your Angel – "slodkosci": Flowerbomb, Addict, Apparition, Angel, Pink Sugar Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2007-11-26 o 13:33 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
13ryjek - fiołki i róże
Agia* - Lutki Agaa13 - Automne Micallef Aragonte- Doce Vita Agnyska - Dzing!, Cologne Bjeata – Prada Intense, Tumulte Burn-it-up – Euphoria, Stella Bluegirl– Innocent E – Lutki Eenax – Costes, Tea for Two, Mechant Loup, CdG Homyk – Orio, Statkus, Norma Kamali, Harmatan Noir joasiak1 – Poeme, NU, 24 F Kate30 – Tygrys, 24F EdT, Angel Kattarina – Cristibal, Dzongkha, BC, Lucyfer Katty_p13 - Une Fleur de Cassie, Flowerbomb Extreme ![]() Kijanka – Ambre Sultan Kokakola – Hiris,, szwedzka Nina, Pelres de Lalique Kota – szypry, Perles de Lalique Margot45 – Angel, Theorema, FdB Mariolasl – lutki, BC, Flowerbomb Martwa papuga – FdB, Eden Mskladaczek – Dune, Noa Mulier – Angel Noseknosek– Flowerbomb Nuna_77 - Helmut Lang, Gaiac Ondine - Mitsouko pieńkowa_dama– Encre Noire, BC, Scent Intense, FdB psycha - Scent, Perles de Lalique Rachela – Dune, Dolce Vita, Theorema Roz-ter-ka – Silver Rain Różowy Strychulec – Organza, smoczy ekstrakt Sabbath – Ambre Rousse, BC SpanishMyszka – OI, Roma, MR Szara Roza – BC Szugarbejb - Shalimar taka taka – Gris Clair, New Harlem, Kelly Caleche Tulipanka – DV, Ogrodek Nilowy, Tymena – Ambre Sultan, Prada Intense, Gloria, Theorema your Angel – Flowerbomb
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2007-11-26 o 16:19 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Agia* - Lutki
Agaa13 – Mauboussin, Automme Micaleff Aggie- Anqueliqe Lilas, Tresor Anuschka - Eau de Lalique, goździk Etro Basia 39- Lolity, Tumulte Bjeata – Prada Intense, Ambre Rousse Burn-it-up – Euphoria, Stella, Shalimar, Pink Sugar, Insolence Bluegirl– L, Innocent Czarna Zuzia- Ysatis, inne stare szypry Contax- Idole Córka Dartagnana - Chanel no 5, Jil Sander no 4, Shalimar, Innocent, Cristalle Dreamer- Mitsouko ![]() Dorota- Coco- - Jil Sander 4, B. Cashmere, Kyoto Dzika Truskawa- Prada E – Asia, Lutki Eenax - Tea for Two, Mechant Loup, Artisany Eiri – Magie Noire, różyczki Eternity- Carthusia- Fiori di Capri, Vent Vert Etiuda- l`Heure Bleue, Czarna Mania w trumience Favkes - Violette-Menthe, Lalique Equus- nie wiem, czy nosi, na pewno lubi Gryx82 – Opium PH, Gucci PH Golgie- Noa Hecate - Hypnotic Poison, Lolita, Homyk – Norma Kamali, Harmatan Noir, Oiro, Statkus Joasiak- Czarna Coco, Angel, Kyoto, Poeme, irysy, Gris Clair Kasiulka22 – Innocent, Gucci II, Shi, dawniej pamiętam okres J`Adore Kate30 – Tygrys, 24F, Angel Kattarina – Dzongkha, Mahora, BC, Lucyfer 1 i 3 Kijanka – Lutki Kokakola – Hiris, Kyoto, Demeter- ziemia i robaki ![]() Kropka75 – Escada Magnetism, Sotto Voce, Gloria, 5 Aleja Magnetica- Meteorites, Gaiac, Mediteraneo Maja- Safari ![]() Margot45 – Angel, Theorema, Ogródki Angelowe Mariolasl- Lutensy, ale też Cabaret ![]() Marteczka - Cristalle, Mitsouko, Roma, Libertine Martwa papuga – FdB Mskladaczek – Dune, Smok, Alchimie Moniak- Perles ![]() Mulier – Angel, Poeme, Pure Poison Noseknosek– Flowerbomb Nebraska- Sotto Voce, Dzing Nevada- Comptoir Sud Pacifique, Ralph Hot, E. Coudray, Brosseau Neonka- Prada, Lawenda Occitane, E C, Theorema. Ondine – BC, Volupte, Mitsouko, Słonik Pieńkowa_dama– Encre Noire, BC, Scent Intense Pomadka- Mahora, Organza Psycha – Perles de Lalique, BC, Scenty Rachela – Madness, Dune, Terre Hermes, Smok, no i podpis Ravita- kadzidła i Avignon Roz-ter-ka – Silver Rain, Maubussin, Magie Noire, przez jakiś czas OI Sabbath – Ambre Rousse, Gucci, Theorema, Rhubarbar i inne Secco- 24 F, Scenty SpanishMyszka – OI, Slonik, Roma Szara Róża – BC, FdB Szugarbejb - czarny Shalimar ![]() Taka- Taka- Romeo Gilgi, Kelly Caleche, Gris Clair Tulipanka – EdM, Ogrodek Nilowy, Gloria, Dolce Vita Tristan- Zebra, Mały Książę, Opium, Shalimar EDP Tymena – Ambre Sultan, Muszla Lacroix, Kenzo Amour, Hot Couture- malinki d`ou`vent- Aromatics Elixir ![]() Vishnia Mauboussin Yola – Hot Couture, Organza- jednopsiki your Angel – Angel, Addict, Wish, Kenzo Amour Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-11-26 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Aragonte- Smoczuś i bzy
Bjeata –Tumulte Burn-it-up – Pink Sugar, Kokos YR ![]() Bluegirl– IEscada Magnetism, różowy Gucio + kokos i malina YR ![]() Bzinka- Organza, Deep Red? E – nisza kadzidlana Eenax – CdG, BC Homyk – Madness, Aniołki (cała kolekcja slicznych aniołków) Kate30 – Anioły!!! Kattarina – nisza kadzidlana (a co konkretnie to nie pamiętam) Kota – BC Margot45 – Angel Mariolasl – Flowerbomb Martwa papuga – Aniołek Mskladaczek – Jeżyna YR, Hypnotic Poison, Samsara Mulier – Angel pieńkowa_dama– BC, Feminite psycha - BC, Hypnotic Poison, nisza Rachela – Dolce Vita, Smok, Extraordinary, LL L Roz-ter-ka – OI Różowy Strychulec – Smok Sabbath – BC, nisza, Black Kenneth Cole, Opium ![]() SpanishMyszka – OI,, Escada Magnetism ![]() Szara Roza – BC Szugarbejb - Pink Sugar Tulipanka – Dolce Vita, Black Cashmere Tymena – Gloria, nisza your Angel – Flowerbomb, Pink Sugar, Angel i inne słodziaki ![]() Jeśli kogos pominełam to tylko dlatego że mi się nie kojarzy z żadnym konkretnym zapachem albo nie kojarzę wręcz osoby ![]() W każdym razie niektóre zdjęcia Waszych kolekcji znam już na pamięć. A ja z jakim zapachem mogę się kojarzyć? ![]() ![]()
Perfumy są jak narkotyki - zmieniają i tworzą nową rzeczywistość. Zmieniają życie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lady-dark Czas edycji: 2007-11-26 o 14:58 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Lady-dark- ja wciaz, (pomimo ostatniej zmiany upodoban
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
dziewczeta bardzo mi milo,ze kojarze Wam sie z tak pieknymi zapachami jak Mauboussin, dv lub jesien micallef'a.
![]()
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ... To tak jak ja nie mogę przestac kojarzyć Racheli z Neonatura, LL L i Extraordinary, pomimo że wiem że się już tych zapachów pozbyła... ![]() To tak jak widzac posty homyka przed oczami staje mi cała zgraja cudnych Aniołków. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
A ja Lady-Dark kojarzę z Pocałunkiem Smoka, na którego ostrzyła sobie pazurki...
![]()
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz wątpię że kiedykolwiek będą moje... Na razie nie żałuje że nie znalazły się w mojej kolekcji - ostatnio wolę przesłodzone zapachy - ale kto wie - może po zimie znowu cos się zmieni? Doświadczenie nauczyło mnie jednak mieć różnorodna kolekcję - tak jest bezpieczniej ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak Wy to wszystko pamiętacie
![]() Mi pierwsze co przychodzi na myśl to: - Sabbath - pijany Ruski ![]() ![]() - Rachela - Le Baiser du Dragon, Nemo - Kota - ogólnie wszelakie szypry i Perles ![]() - Kasiulka - Gucci II, Innocent - pieńkowa dama - BC, kadzidła - E - kadzidła - Mulier - zdecydowanie Pure Poison, Angel i Poeme ![]() - SpanishMyszka - zdecydowanie OI ![]() - Tymena - nisza - Burn, Your Angel, Szugar - to słodkie dziewczyny i zdecydowanie kojarzą mi się z Pink Sugar ![]() - Maja - Neonatura Cocon ![]() - Kate30 - Tygrys, 24F - Homyk - Madnes - Yola - Neonatura Cocon ![]() - Kattarina - wiem że ma ogrom flakonów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Aragonte- Smok
Bjeata –Tumulte Burn-it-up – Pink Sugar Bluegirl– kokos i malina YR ![]() E – nisza kadzidlana Fenris- HP Homyk – Alien, Nu Kate30 – Anioły!!! Kattarina – nisza kadzidlana Kota – BC Margot45 – Angel Mariolasl – Flowerbomb Martwa papuga – Aniołek MoniaK- Alien Mskladaczek – Jeżyna YR, Hypnotic Poison, Samsara Mulier – Pure Poison pieńkowa_dama– BC, Feminite psycha - BC, Hypnotic Poison, nisza Rachela – Dolce Vita, Smok, Extraordinary, LL L Roz-ter-ka – OI Różowy Strychulec – Smok Sabbath – Opium SpanishMyszka – OI Szara Roza – BC Szugarbejb - Pink Sugar Tulipanka – Dolce Vita, Black Cashmere Tymena – Gloria, nisza your Angel – słodziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaa
![]() ale Wy macie pamiec ![]() Tylko nie wiem, dlaczego pare osob mnie z Jezyna YR i Noa skojarzylo ![]() Chyba musze je obwachac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Powiem tyle - skojarzenia jak najbardziej prawidłowe ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-11-26 o 22:08 Powód: poprawka w szyku wypowiedzi |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Angel, no jak ja mogłam zapomnieć o Ekstremalnej Bombie w Twoich upodobaniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.