![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: A gdzie na Sylwestra ? HiH
Paryż brzmi pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Gorący apel do wszystkich mieszkanek Krakowa lub po prostu imprezujących w Krakowie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Raczej w większości kanjp trzeba mieć rezerwację, podejrzewam, że większość knajp zrobi wręcz zamknięte imprezy z biletami. Ale myślę, że nie jest za późno, spokojnie możecie zadzwonić zapytać.
Co do par to zupełnie nie problem. W większości knajp tańczy się solo przy muzyce klubowej itp. Więc kompletnie nie macie się czym martwić. Studenci z reguły chodzą wielkimi grupami, naprawdę czasem ciężko tam znaleźć jakąś parę...
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Dziękuję koleżanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Nie reklama tylko szczera prawda. Krakowskie kluby liczą sobie za taką noc niewiarygodnie dużo, a miejsca w nich mało, jest tłum, ni9e ma sie gdzie ruszyć i wchodząc mimo, ze masz zarezerwowane i słono opłacone miejsce to skasują Cię jeszcze za szatnie, która jest obowiązkowa a każda rzecz powieszona tam bez względu czy to szalik czy kurtka będzie kosztować 3 złote, potem każde piwo co najmniej 10 nie mówiąc już o innych alkoholach. Zdzierają jak się da.
A w takim forum mam miejsce i mały poczęstunek, ale przynajmniej mogę wnieść co chce, pobawić się z ludźmi nie koniecznie w miejscu, które przypomina komorę gazową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Rozumiem, że niektóre wizażanki sa przeciwne sylwestrom w klubach, ja jednak zdecyduję się na imprezę w komorze gazowej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Jeśli mogę się wypowiedzieć po moim poprzednim poście to zdecydowanie wybrałabym Łubudubu z tej trójki
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Joanna975, edytowałam (usunęłam treść) wypowiedź adam_krupa, która była ewidentnym spamem, a na jej miejsce wpisałam właśnie słowo "reklama".
Nie odnosi się to do Twojej wypowiedzi. ![]() ![]()
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2009-12-22 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
no i na łubu dubu się zdecydowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
wiem ze to szybko ale macie jakies plany juz na sylwester ??
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Marudziara
|
Ja właśnie wczoraj rozmawiałam z moim Tż na temat planów sylwestrowych i sami nie wiemy co robić , czy macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie warto jechać na sylwestra - oczywiście w rozsądnej cenie?
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
My zaklepany mamy wyjazd do Pragi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Marudziara
|
Echh w Pradze już byliśmy w wakacje :/ więc by nam odpadało , kurcze nie mam pomysłów
![]()
![]() |
#134 |
BAN stały
|
Moim zdaniem taki pomysł sylwestra na promie jest super - http://www.unityline.pl/
jeszcze nie widać ofert na tegorocznego sylwestra, ale można poczytać o poprzednim. Fajerwerki i bal na środku morza, to może okazać się być ekscytujące przeżycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem sylwestra jest fajnie spędzić w kontakcie z naturą. W ubiegłym roku spędzałem sylwestra wraz z gronem przyjaciół w samej Puszczy Białowieskiej niedaleko Białowieży w gospodarstwie Agroturystycznym Twój Raj. Gospodarze zapewnili nam wspaniałe regionalne wyżywienie(podlaską naleweczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
mozesz powiedziec cos wiecej terz chcielibysmy wybrac sie do pragi, wyjazd z jakiegos biura czy na wlasna reke , moglabys pokazac noclegi itp>
![]() ![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
mamy zareserowowany sylwester w gorach a dokadnie w Bialym Dunajcu
![]() ![]() ![]() jedziemy na kilka dniu, mieszkamy u gorala i u niego mamy imprezke, ciesze sie bardzo
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ja wybieram się w gronie babskim na Sylwestra do Katowic. W wakacje podczas OFF Festivalu spałyśmy w Zaciszu - hotel, a w zasadzie typowa śląska kamienica. Jesteśmy oczarowane tym miejscem i dlatego już zarezerwowałyśmy "nasz" pokój. Cena dostępna, ekipa składa się z ludzi mieszkających w różnej części Polski (ja z koleżanką Gdańsk, a pozostałe osoby z Wrocławia), także wybieramy się na kilka dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja w tym roku wybieram się na Słowację w okolice Chopoku , znalazłam fajną ofertę na stronie biura OIS . Polecam wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj zarezerwowaliśmy z Tżtem 5 dniowy pobyt w Poroninie, z wyżywieniem (2x), balem i wyjazdem do Szaflar na baseny termalne ![]() Niestety jedziemy tylko we 2, a nie 'paczką' ale mam nadzieje, że poznamy jakiś ludzi z którymi będzie się dało dobrze bawić. Achh no i szaleństwo na desce!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
jak co roku pojawia się odwieczny dylemat
![]() w tym roku nie zostajemy z mężem w domu tylko idziemy w tany hihi W tym samym lokalu robiliśmy wesele więc wybierzemy się tam z przyjemnością. xxxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-12-10 o 08:33 Powód: linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to będziecie rzut kamieniem od nas, Biały Dunajec graniczy z Poroninem ![]() Byliśmy kiedyś z Tż'tem zimą w takim domu 'Antołówka' w Białym Dunajcu. Bardzo dobrze wspominamy pobyt tam ![]() ![]() A gdzie na na stok będziecie jeździć? My pewnie Małe Ciche. Aaa płacimy 600 zł /os więc chyba całkiem spoko cena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ja pewnie spędzę Sylwestra w domu, przy lampce wina, z książką i wystraszonym psem u boku
![]() Gdyby mnie było stać wybrałabym Gdańsk albo Zakopane. Spa w Litworze http://www.urlopwpolsce.pl/zakopane/litwor-hotel/ albo cudne widoki z Hanzy http://www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=3260 __________________ Oceniam książki na http://www.biblionetka.pl/ Podróżuję z: http://www.urlopwpolsce.pl/ Czytam recenzje http://krytycznymokiem.blogspot.com/ Poszukuję ciekawych blogów turystycznych. Edytowane przez travellerka Czas edycji: 2013-01-18 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#146 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Był ktoś z Was na Sylwestra w romantycznym Rzymie? widziałam ofertę wycieczki sylwestrowej w Itace na 6 dni za 1690zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
hej,
ja ze znajomymi jade tez w okolice Chopka na Słowacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
BAN stały
|
Hej! Powiedzcie mi czy któraś z Was była np na sylwestrze pod palmami? Ciekawa jestem czy można spędzić tę noc w kostiumie kąpielowym pluskając się w basenie? Przeglądałam oferty w biurze z którym latam na wakacje i powiem szczerze, że ceny nie są wysokie, a miejsc jeszcze trochę zostało...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
brzmi ciekawie
![]() ogólnie wybrałabym się do jakiegoś ciepłego kraju i popijała szampana w jakuzi ![]() chociaż nie powiem, ten Rzym też mnie zaciekawił, ale to pewnie drogo, co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
ja to bym chciała spedzic sylwestra w górach z facetem i przyjaciółmi...przy dobrej muzyce,szampanie i tancach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.