|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lublin, gdzie znalesc fajne ciuchy !
nie chcę kowbojek ani szpilek ani mukluków ani innych miśków
chodzi mi o buty zamszowe może skórzane, marszczone i najlepiej płaska podeszwa lub mała szpilka, w szpic.Może coś podobne do sashek[nie wiem czy dobrze odmieniłam ]? Znajde coś takiego myślałam o deichmannie a jeżeli tam nie to gdzie? nie jestem z Lbn
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
no to proponuje Deichmann, CCC i Kangur - dużo butów w jednym miejscu, żeby dużo nie jezdzić Deichmann w Galerii Tesco (choc wydaje mi się że w realu jest większy wybór), CCC w Galerii Orkana i Kangur w Leclercu na Zana (naprawdę duży wybór)
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje że coś znajdę ale cieżko ze mna będzie
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
Lublin Plaza
W piątek otwierają nowe centrum handlowe na Lipowej. Z tego co patrzyłam to sklepów mnóstwo, kilka, których dotychczas u nas nie było, np. H&M, który będzie chyba na wszystkich piętrach ^^ Wybieracie się na otwarcie?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin Plaza
haha
ja lecee !!!!!
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
ja myślę, że praline się wybiera
praline, czy dobrze piszę [napisałam]?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Polecam ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125221&page=84
Tam rozmawiamy o Plazie
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja tez sie wybieram nareszcie h&m w lublinie ilez mozna czekac:P:P:P
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
ja również się wybieram!!!
![]() I jak reszta dziewczyn nie mogłam się doczekać H&M w lublinie - nareszcie!!!! Inne ciekawe(dla mnie) sklepy, które mają znaleźć się w Plaza to: Sephora. Mango, Zara, Beneton, Mexx!
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Ja się wybieram, ale na pewno nie na otwarcie
nie chcę zostać zgnieciona Mam tylko 1 rzecz do kupienia szybko w H&M i znikam Fajnie że otwierają, ale będzie mi brakowało wypraw do Warszawy w celu zakupowym
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie mango!!!
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
ja tez sie bardzo ciesze, glownie dlatego, ze bedzie h&m
ale zara?? jej chyba mialo nie byc? ale oczywiscie nie mam nic przeciwko, wrecz przeciwnie |
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wizażanki, właśnie w radiu słyszałam że Plazę otworzą w innym terminie nie w ten piatek z powodu zalania przez burze która dziś była.
(((((((
Edytowane przez OutGirl Czas edycji: 2007-05-23 o 18:11 |
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Też słyszałam. Grad siekał przez jakies 15 minut na racławickich. Szkoda.. No to cierpliwości zycze wszystkim
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Źródło: Internet |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, dopiero to zauważyłam ![]() Na otwarcie to raczej się nie wybierałam- zakupy to dla mnie forma relaksu, a nie udręki- neiznoszę shoppingować w weekendy-masakra. Teraz to nieprędko otworzą nowe sklepy Ale tak to jest gdy robi się chałturę- szybko, szybko byle jak. Cieszę się, że Plaza ten test przeszła przed otwarciem, a nie po np w trakcie moich zakupów![]() Dodam jeszcze tak na marginesie, że termin 25maja nie uśmiechał mi się- pustki w portfelu |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
no slyszalam, ale powiem wam, ze nawet jak zalalo to nie powinnien od razu pekac, przeciez to nowy budynek, az strach tam isc.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
no i po Plazie
nie bedzie piatkowych zakupow podobno minimum o miesiac przesunie sie otwarcie...ehhh troche pechowa ta Plaza tzreba przyznac |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
eh..o tej burzy cos wiem...
jechalam akurat na mature ![]() cos okropnego!!!! ledwo co zdazylam...brat mnie zawiozl po czym zamoczyl mu sie samochod stanelismy na srodku nie mogl odpalic!! dzwonilam po matke...zeby przyjechala..ale utknela w korku!! tragedia...frad, studzienki wylaly....i do tego matura!!!!! ale zdana hehe...
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. nie przewidzieli, ze w ciagu roku sa deszcze, snieg? dobrze, ze to wyszlo teraz zanim centrum ruszylo pelna para...
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Dzis zapewne dowiemy sie co z tego wynikine .W sobote mialam isc do cc na piratow z karaibow
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
usłyszałam w radiu, że ponoć info o popęlkanych stropach było nieprawdziwe
![]() Wczoraj poszłam wieczorkiem na spacer i mijałam Plazę, a tam pełno ludzi, ekipa budowlana, tv, był też prezydent Wasilewski, który z kimś konwersował- na bank nie jest mu teraz do śmiechu... |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
jak czegos sie dowiecie nowego o Plazie to piszcie, kurde nie wiem czy trzymac kase na plaze czy isc gdzie indziej zrobic zakupy juz na wakacyjny wyjazd
((Pozdrawiam |
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój chłopak był tam wczoraj(firma w której pracuje miała coś tam montować)
Powiedział ze wątpi zeby do otwarcia Plazy doszło w najbliższym czasie... po wczorajszej ulewie były tam zalane garaże...w ogóle wszystko okropnie wyglądało... |
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co slyszalam maja ja otworzyc w ciagu najblizszych 2 tygodni...Oczywiscie nie gwarantuje ze tak bedzie
)
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest lubelski watek juz
Ja tam sie wybieram na spokojne zakupy, na pewno nie w dzien otwarcia ![]() Cytat:
Zdjecia: http://miasta.gazeta.pl/lublin/51,35...56976.html?i=6
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
A wiec male sprosotowanie skonczyla sie konferencja prasowa i rzecznik prasowy lublin plaza powiedzial ze data otwarcia zostanie podana w przyszlym tygodniu
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
haha dali plame z plazą oj dali
![]() ![]() ![]() mam nadzieje,ze otworza jak najszybciej, bo dzieki temu bede miala prace ![]() ![]()
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
za kazdy dzien zwloki otwarcia podobna niezle buli firma wiec pewnie beda robili wszystko co sie da zeby jak najszybciej plaze otworzyc, (slyszalam ze 6,5 tys euro za jeden dzien zwloki - ale to moze byc tylko plotka :P)
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Komu maja placic?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

chodzi mi o buty zamszowe może skórzane, marszczone i najlepiej płaska podeszwa lub mała szpilka, w szpic.Może coś podobne do sashek[nie wiem czy dobrze odmieniłam
]? Znajde coś takiego myślałam o deichmannie a jeżeli tam nie to gdzie? nie jestem z Lbn

mam nadzieje że coś znajdę ale cieżko ze mna będzie

Mam tylko 1 rzecz do kupienia szybko w H&M i znikam

Ale tak to jest gdy robi się chałturę- szybko, szybko byle jak. Cieszę się, że Plaza ten test przeszła przed otwarciem, a nie po np w trakcie moich zakupów