![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokładka!!!
mala-czarna nie ma odpowiedzi pytalam o Diviniora semi mat Guerlain nr 230 no i może coś jeszcze bym dobrała za Armani
#122 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dokładka!!!
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...23#post2939123 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Dot.: jesienny remanent u małej czarnej :) ZAPRASZAM - WARTO
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
mysle ze trzeba ciagnas sitko i przesypac do czegos (np w aptekach sprzedaja takie pojemniczy na mocz).Bez sitka bedzie mozna ocenic czy wychodzi polowa
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z puderkiem nie będzie problemu. ![]() To zgadzam się, daj mi namiary na priv, wyślę go jutro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
17. CHANEL - najnowszy cień do powiek Ombre D'Eau zamknięty we flakoniku z mrożonego szkła z aplikatorem w postaci gąbki i specjalnym systemem odsączania. Jest to cień o dwufazowej konsystencji, łączy puder i wodę, należy wstrząsnąć przed użyciem
Posiadam odcień nr 87 RIVER (cukierkowy róż). Użyłam jeden raz. Produkt oryginalny, w kartoniku, kosztował 125zł. 29. Guerlain baza rozświetlająca Meteorites kolor Parme Lunaire. Daje fioletowawą poświatę, ładnie ożywia zmęczoną cerę i kryje cienie pod oczami. Kupiona jakiś czas temu na Allegro, ale oryginalna. Mam jeszcze kartonik. Z pierwotnej ilości zostało ok. 1/3. Baaaardzo pomału się zużywa. ![]() 31. Guerlain - podkład Divinora Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt SPF 12 - kolor 230 Rose Naturel - dość jasny beżyk. Używany, zostało go nieco ponad połowa. 39. Lancome - kredka 3 w 1 do powiek, ust (?) oraz brwi. Kolor 001 Noir Andalou - metaliczna zieleń. Nowa, nieużywana, 12,5cm. 46. Maybelline - podkład Dream Matte Mousse - kolor 021 Nude, jeden raz użyty w celu sprawdzenia koloru. 59. GreenLand - masełko do ciała o apetycznym zapachu jabłek. ![]() Hej ![]() Interesowalaby mnie ktoras z tych rzeczy. Czy znajdziesz cos u mnie? Pozdrawiam ![]() Si |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() That's Amore może trochę zbyt świeży, ale słodki i ciepły, dla mnie wyjątkowo przyjemny, bo BARDZO kojarzy mi się jakimiś wakacjami i miłymi momentami. ![]() Nie pamiętam, jaki wtedy miałam zapach, ale na pewno nie ten i na pewno nie była to marka selektywna. Ech, swietnie się z nim czuję! Jak nastolatka! ![]() Celine to też był strzał w 10-tkę, choć będę się z nim raczej dłużej zaprzyjaźniać. Zaraz wystawiam ocenkę. Buźka za tą wymianę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.