![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Naprawdę tak mi się śniło, a w tym snie moje zdziwienie nie miało końca. Że niby perfumy na receptę??? ![]() Sny mi się sprawdzają, ale marzę aby te sen się nigdy nie zrealizował. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co dzisjaj wam sie fajnego lub strasznego snilo!
Wiecie co mi się śniło-DZIWNY SEN...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
wypadające zęby śnia sie na jakas chorobe, ale ubytek to nie wiem
![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Mi się dziś śniło,że zobaczyłam pół szamponu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Ostatnio często miewam sny sience fiction, w ktorych roboty porywają ludzi i w kapsulach zminiaja ich w roboty. Hmm.
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() śniło mi sie że w całym moim bloku było pełno nietoperzy,ludzie wchodzili,wychodzili z budynku i gadali o tych stworach że niby deratyzacja była przperowadzona a one dalej żyją,na dachu klatki schodowej siedział jeden taki ogromy i ja panicznie bałam sie wejść,chodziła koło bloku i płakałam blee skąd takie sny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
A ja mam czesto bardzo zle, koszmarne sny.
Czesto snia mi sie pogrzeby, zmarli ... snia mi sie moi dziadkowie. Nie wiem dlaczego tak czesto mam takie koszmary. Mowi sie ze jak sie zje przed snem to takie sny potem wystepuja.A ja czy zjem czy nie zjem to i tak sie sni. A kapcie ukladane rowniutko tez nic nie pomagaja .... podobno to ma odstraszyc zle sny. Czy ktos mi odpowie co oznaczaja tego rodzaju sny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
![]()
Moje sny są przeważnie dziwne, bardzo dziwne
![]() ![]() ![]() ![]() A w tamtym tygodniu śiło mi się, że brałam udział w konkursie z cyklu kto szybciej zje-w moim śnie chodziło o biad. Więc moim przeciwnikiem był..... uwaga Ludwik Dorn.... ![]() Fajny wątek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może któraś z was wie co mniej wiecej moze oznaczać taki sen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem na mieście wraz ze swoją przyjaciółką i z kolegą. Nagle niz gruszki ni z pietruszki znajdujemy pewne wiadomości które ostatecznie doprowadzają nas do pewnego domu. Wchodzimy do środka a tam schody a na samej górze swieci się światło. W pewnym momencie ktoś zaczął na górze biec a my się wystraszylismy i zaczelismy uciekac. Moi znajomi byli szybsi i uciekli szybko i zatrzasneli za soba drzwi ktore otwieraly sie tylko od zewnatrz ![]() ![]() potem sie obudzilam. Zaznaczam ze moj byly obecnie nadal jest z ta dziewczyna dla ktorej mnie rzucil i nic nie zapowiada aby sie to zmienilo. A pare dni wczesniej snilo mi sie cos takiego: i jak by ktoras z was co ten drugi sen moze oznaczac to bylabym bardzo wdzieczna. Sniło mi się to jakoś jakos z niedzieli na poniedzialek tydzien temu a zeby bylo smieszniej prawie to samo snilo sie mojemu koledze a mieszka on daleko :/ ![]() A snilo sie ze pojechalismy wspolnie na wakacje i bylo cudownie potem przyjechalismy do mnie do domku i powiedzialam mojej mamie ze jestem w ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNY POMÓŻCIE, CO MOGA OZNACZAC TE SNY ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
często miewam sny. czasami tylko po przebudzeniu ich juz nie pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
BAN stały
|
Ostatnio mi sie snilo ze mam magiczny odkurzacz...kiedy nim odkurzalam wykladzine robila sie taka strasnie puszysta ze jak po niej chodzilam to stopy znikaly mi w tym puszku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
A mi sie ostatnio śniło że dzieciątko urodziłam ,poród itd......pięknego chłopczyka miałam...nie jestem w ciązy ale chciałabym pierwszego chłopca urodzic..
![]() a 2 dni temu śniło mi się zezadzwoniła do mnie pani że dostałam pracę tam gdzie chciałym ją dostać,a szukam pracy to mnie ten sen ucieszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Mi śnił się kilkanaście razy - przez okres 2 lat - sen o szukaniu ciastkarni i zamawianiu kawału tortu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Ja mam jeden sen, który powatarza mi się wielkokrotnie od wielu lat, a który jest dla mnie tak obrzydliwy, że nikomu o nim nie mówiłam, może powinnam się z tym udać do jakiegoś specjalisty? Tylko jakiego?
![]() Większość moich snów jest jednak bardzo realistyczna, i wytłumaczalna. Zawsze jest to zlepech informacji z codziennych przeżyć, moich, moich znajomych, czegoś, co gdzieś usłyszałam itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dziś mi się śniło, że moja mama jest w ciąży....Ale na szczęście to chyba już nierealne
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
za zamkniętymi drzwiami sypialni lezał mój tata z poderżnętym gardłem i taką sama rana ok.żeber po nim chodziły 2 ogromne białe szczury które musiały spijać "chorą"krew z jego ran żeby przezył...bałam się do niego wejsc i przez praktycznie cały sen stałam pod tymi drzwiami az mnie zawołał ja oczywiscie nie chciałam wejść i słysałam jak płacze że własne dziecko się go brzydzi a on umiera więc weszłam i tez zaczełam plakac...te ochydne szczurzyska z zakrwawionymi pyszczkami chodzily po łóżku a on strasznie sztywną ręka musial je odrywać od pościeli i przykładać je do ran żeby dalej spijały krew...jak to w śnie wiedziałam i czułam jak go to boli...no i sie obudziłam !
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
ostatnio mi się śniło, że moi rodzice przyszli się zapoznać z mamą mojego przyjaciela
![]() ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Zeszłej nocy śniło mi sie,że prowadziłam zajęcia z fitnessu.był to chyba sen proroczy,bo za kilka miesięcy chcę robić kursy instruktorskie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
ja miałam dziś w nocy masakryczny sen...poprostu najgorszy w życiu,śniło mi się że mój TŻ popełnił samobójstwo...do tej pory serce wali mi jak młot!!Wstałąm rano zapłakana i roztrzęsiona..ten sen był taki realistyczny ,ja to wszystko czułam,ten całt ból po jego stracie,serce to mi się normalnie krajało...nikomu nie życzę takiego snu...nikomu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
![]()
Miałyście kiedyś jakiś sen o którym myślałyscie jeszcze długo po przebudzeniu?
Ja prawie codziennie mam takie sny,które dają mi dużo do myślenia----->mam bardzo bujną wyobraznie ![]() Mój dzisiejszy sen bardzo dziwny i zarazem straszny...Śniło mi się że miałam dwa chomiki ..Każdy mieszkał w innej klatce..Jeden był bardzo duży drugi malutki..I miałam jechać do Paryża.A raczej płynąc statkiem ![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze najdziwniejsze sny...
ja mialam dzisiaj dziwny sen, sniło mi sie że byłam u dentysty i owa pani doktor przed borowaniem kazała mi zjeśc sledzie a potem sama musiałam sobie wkładac do dziąseł jakies igły grrr, reszty nie pamiętam, ale wiem że to znak ze dentysta na mnie czeka juz od paru miesięcy, a ja go omijam szerokim łukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
mój najdziwniejszy sen jaki pamiętam to taki że sniły mi sie wróble - duuuzo wróbli ktore siedzały na sznurkach w jakimś pomieszczeniu. A zeby było dziwniej to ja odczuwałam ze te wróble to moja rywalka (była mojego faceta) i moj chłopak by mi udowodnić ze juz nic z nia go nie łączy rzucał tymi wróblami o ściane i we mnie
![]() Inny sen mi sie snil przez dwa dni - jak odcinek jakiegos filmu. W pierszym snie snil mi sie wąż który był w moim pokoju a na druga noc ten sam wąz w tym moim pokoju którego wyprowadziłam na korytarz i on tak sie sunął i sunał po scianie a ja za nim az w końcu spadł na mnie a ja sie obudziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mi sie dzisiaj snilo ze w Polsce byla wojna z chinczykami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Oj ja mam zawsze dziwne sny.Normalnych wogole nie miewam.Moglabym wymieniac dlugo ale te z ostatnich dni,mniej wiecej,w wielkim skrocie;poniewaz tak jak Agulla powinnam odwiedzic dentyste a to odwlekam wiec czesto mi sie sni no i kilka dni temu snilo m i se ze przed wizyta u dentysty wyciagnelam sobie ten bolacy zab,zeby dentysta mial mniej roboty i postanowilam dowiedziec sie dlaczego on boli.No i okazalo sie ze jak od gory go naciskam to od spodu robi sie z plomby taka gulka(wiem ze to bez sensu,nie umiem tego wytlumaczyc)no i jak dotarlam do tego dentysty to pokazuje mu ten zab i mowie-a ja juz sama doszlam,pani zobaczy...No glupie to bylo strasznie.
Kolejny sen sprzed kilku dni-mialam 2 pary ust... No a dzis mialam miotle i fruwalam na niej nad moja okolica i chcieli mnie zestrzelic... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
hehe to widze że nie tylko ja mam takie dziwaczne sny
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
ja już dawno niemamiałam dziwnego snu a wcześniej prawie codziennie mi się śniły teraz śnią mi się z inną tematyką...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
łe no sny to ja mam pojechane..kiedys mi sie snilo,ze gonili mnie ludzie z kapturami i rzucali we mnie odtwarzaczami video....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
mój najdziwniejszy sen jaki pamietam i nad jakim sie zastanwiam do teraz.. śnilo mi sie ze przechodze przez barierki na balkonie i zeskakuje z drugiego pietra, potem wchodze do domu po schodach i znowu na balkon
![]() ![]() ![]() a co do filmow to kiedys przysnil mi sie chyba caly film wlacznie z napsiami koncowymi:/ a ogladalam ten film z jakis rok temu:/ jejku ja to mam sny:/ wy tez tak macie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.