Wasze sny - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-13, 00:15   #121
Pomadka
Zakorzenienie

Wink Dot.: Co dzisjaj wam sie fajnego lub strasznego snilo!

Cytat:
Napisane przez Mirianka
Pomadko,jeszcze nie trzeba zezwolenia na perfumki
ale fajna miałaś mysl z tą receptą w tym snie
Tak, też myslałam.

Naprawdę tak mi się śniło, a w tym snie moje zdziwienie nie miało końca. Że niby perfumy na receptę??? Coś strasznego...

Sny mi się sprawdzają, ale marzę aby te sen się nigdy nie zrealizował. TO byłaby prawdziwa katasfrofa...
Stary 2005-10-13, 08:09   #122
ASIA81
Raczkowanie

GG do ASIA81
Dot.: Co dzisjaj wam sie fajnego lub strasznego snilo!

Wiecie co mi się śniło-DZIWNY SEN... a więc siedziała sobie w domku i oglądałam TV no wpadła do mnie na odwiedzinki moja mama - i wiecie co?! jak się do mnie uśmiechnęła to okazało się że nia ma dwóch jedynek-ząbków hihi..(moja mama w rzeczywistości ma swoje naturalne-nie sztuczne piękne ząbki) i ja się jej pytam co się stało a ona mi na to z uśmiechem szczerbatym że mam się nie przejmować pojutrze będzie miała nowe ząbki buhahaha i to koniec mojego snu...nie wiem co to może oznaczać-szukałam w sennikach ale są tylko zęby bolące..itd..a nie ma nic o szczerbatych ludziach hihi...może mi ktoś powiedzić co to może znaczyć???

ASIA81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 08:17   #123
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

wypadające zęby śnia sie na jakas chorobe, ale ubytek to nie wiem

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 08:47   #124
SandraBullock
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Co dzisjaj wam sie fajnego lub strasznego snilo!

Mi się dziś śniło,że zobaczyłam pół szamponu,a myślałam,że musze kupić nowy(i kupiłam,bo rzeczywiście nie mam,tzn.mam resztki).To był duży szampon,taki,którego mam resztkę.Koszmar,bo myślałam,że ja tu nie kupiłam kolejnego balsamu do ciała,bo myślałam,że szamponu nie mam,a go jeszcze mam.Naprawdę koszmar.Na szczęście to tylko był sen...
SandraBullock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 09:38   #125
Lovisa
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Ostatnio często miewam sny sience fiction, w ktorych roboty porywają ludzi i w kapsulach zminiaja ich w roboty. Hmm.
Stary 2005-10-13, 09:47   #126
Kiya
Zakorzenienie

mnie śnił sie dziś koszmar

śniło mi sie że w całym moim bloku było pełno nietoperzy,ludzie wchodzili,wychodzili z budynku i gadali o tych stworach że niby deratyzacja była przperowadzona a one dalej żyją,na dachu klatki schodowej siedział jeden taki ogromy i ja panicznie bałam sie wejść,chodziła koło bloku i płakałam blee skąd takie sny
Kiya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 09:50   #127
Agaw'a
Zakorzenienie

A ja mam czesto bardzo zle, koszmarne sny.
Czesto snia mi sie pogrzeby, zmarli ... snia mi sie moi dziadkowie.
Nie wiem dlaczego tak czesto mam takie koszmary.
Mowi sie ze jak sie zje przed snem to takie sny potem wystepuja.A ja czy zjem czy nie zjem to i tak sie sni.
A kapcie ukladane rowniutko tez nic nie pomagaja .... podobno to ma odstraszyc zle sny.
Czy ktos mi odpowie co oznaczaja tego rodzaju sny?
Agaw'a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-13, 11:22   #128
Auryna
Raczkowanie

GG do Auryna
Talking Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Moje sny są przeważnie dziwne, bardzo dziwne kiedyś, kiedyś śniło mi się, że jechałam pociągiem pospiesznym z moją siostrą do Torunia (tam studiowałam ). Nagle do przedziału wszedł Hitler we własnej osobie.... stanął w oknie i spytał się nas z której ręki prezent wybieramy. Po wyborze okazało się, że ja dostałam większy kawałek tortu a moja siostra mniejszy (czy odwrotnie, teraz nie pamietam dokładnie). I ta, która dostała ten większy kawałek była na drugą strasznie zła, że jest faworyzowana przez Hitlera. A on sobie spokojnie stał w tym oknie i się na nas patrzył... rano byłam lekko zdziwiona tym snem

A w tamtym tygodniu śiło mi się, że brałam udział w konkursie z cyklu kto szybciej zje-w moim śnie chodziło o biad. Więc moim przeciwnikiem był..... uwaga Ludwik Dorn.... obiad składał się ze standardu: schabowy, ziemniaki i surówka, z tym, że on dostał jeszcze do wypicia piwo a ja lampkę wina. Dodatkowo miał wygłosić kolejna nudną przemowę. Ludwik wygrał. Jadł w takim szale, że ja z podziwu wyjść nie mogłam. Gadał i jadł.... piwo też wypił... wygrał bezapelacyjnie....

Fajny wątek.
Auryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 12:16   #129
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysiatko18
ostatnio mialem sen o tym jak to fajnie jest jezdzic samochodem, sen zaczynal sie spokojnie, zwykla nudna jazda po miescie (powiedzmy taka patrolowka) pozniej akcja rozkreca sie wraz z opuszczeniem miasta i wyjechanie na trase poznan-warszawa wiadomo jak sie w polsce jezdzic (ja jestem typem kierowcy w stylu "przedstawiciel handlowy" ale ubozsza wersja ) no i tak pod koniec wycieczki pod warszawa jestem uczestnikiem strasznego wypadku w ktorym gina ludzie, ja mam szczescie i jestem tylko mocno polamany i budze sie po tygodniu

Kochany, wiesz ze bardzo nie lubie tych Twoich snow (( martwie sie nimi pozniej, takie gluptasek ze mnie...
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-18, 16:30   #130
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Dziewczyny a może któraś z was wie co mniej wiecej moze oznaczać taki sen

Jestem na mieście wraz ze swoją przyjaciółką i z kolegą. Nagle niz gruszki ni z pietruszki znajdujemy pewne wiadomości które ostatecznie doprowadzają nas do pewnego domu. Wchodzimy do środka a tam schody a na samej górze swieci się światło. W pewnym momencie ktoś zaczął na górze biec a my się wystraszylismy i zaczelismy uciekac. Moi znajomi byli szybsi i uciekli szybko i zatrzasneli za soba drzwi ktore otwieraly sie tylko od zewnatrz ja wpadlam w panike skulilam sie jak kulka w jednym rogu scian i tak siedzialam. widzialam ze ktos schodzi po schodach. okazalo sie ze to moj kolega a za nim zszedl moj byly zaczal mi mowic ze popelnil blad konczac nasz zwiazek, powiedzial ze zerwal z dziewczyna dla ktorej mnie rzucil. powiedzial ze to z nia nie mialao kompletnie sensu. potem zaczal mnie calowac. ja bylam tak roztrzesiona tym wszystkim ze zaczelam plakac i ucieklam na gore po schodach, a on dalej ze nadal mnie kocha i bedzie kochal. przybiegl na gore za mna i przepraszal mnie za to ze przez niego placze.
potem sie obudzilam.

Zaznaczam ze moj byly obecnie nadal jest z ta dziewczyna dla ktorej mnie rzucil i nic nie zapowiada aby sie to zmienilo.

A pare dni wczesniej snilo mi sie cos takiego: i jak by ktoras z was co ten drugi sen moze oznaczac to bylabym bardzo wdzieczna.
Sniło mi się to jakoś jakos z niedzieli na poniedzialek tydzien temu a zeby bylo smieszniej prawie to samo snilo sie mojemu koledze a mieszka on daleko :/
A snilo sie ze pojechalismy wspolnie na wakacje i bylo cudownie potem przyjechalismy do mnie do domku i powiedzialam mojej mamie ze jestem w ciazy a nastepnie pojechalismy do niego i zonajmilismy jego mamie ze zostanie babcia, powiedzielismy ze chcemy wesele na 120 osob i wszyasy sie dziwili dlaczego takie duze, a potem juz po weselu urodzil sie nam syn Hmmmmmm tak sie teraz zastanawiam co ten sen moze oznaczac bo w interpretacji snow niestety dobra nie jestem :/ A moze wy wiecie o co moze chodzic w tym snie

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE, CO MOGA OZNACZAC TE SNY
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 22:32   #131
come fly with me
Raczkowanie

często miewam sny. czasami tylko po przebudzeniu ich juz nie pamiętam najgorsze jest to, że moje sny zazwyczaj są baaaaardzo autentyczne, tzn nie śnią mi się jakieś nieprawdopodobne sytuacje, rzeczy, ludzie i miejsca których nie znam, wydarzenia które raczej nie mogłyby mieć miejsca na jawie. Śnią mi się osoby z którymi dużo nas łączy, które znam, śnią mi się sytuacje całkiem realne... i to mnie czasami martwi kiedyś na przykład śniło mi się że moja najlepsza przyjaciólka, której bardzo ufam, oszukała mnie, postąpiła bardzo nie fair w stosunku do mnie.. i szczerze mówiąc pomimo tego że w sny raczej nie wierzę, to przez pewien czas jakos tak jakby baczniej się jej przygladałam . Natomiast najbardziej męczący sen, który co jakis czas mi się powtarza to taki, w którym prowadzę samochód pomimo że nie mam o tym zielonego pojęcia (w rzeczywistosci mam prawo jazdy i jeżdżę) samochód nie reaguje na to co robię, nie mogę zahamować ani przyspieszyć, nie mogę manewrować kierownicą, konczy sie tak że wypadam z jezdni, spadam w jakiś rów albo przepaść itd. ... mało sympatyczne te sny...

come fly with me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 23:54   #132
xre
BAN stały

Ostatnio mi sie snilo ze mam magiczny odkurzacz...kiedy nim odkurzalam wykladzine robila sie taka strasnie puszysta ze jak po niej chodzilam to stopy znikaly mi w tym puszku i wszyscy chcieli odemnie pozyczyc ten odkurzacz... mam nienormalne sny!
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 07:38   #133
mila2005
Raczkowanie

A mi sie ostatnio śniło że dzieciątko urodziłam ,poród itd......pięknego chłopczyka miałam...nie jestem w ciązy ale chciałabym pierwszego chłopca urodzic..
a 2 dni temu śniło mi się zezadzwoniła do mnie pani że dostałam pracę tam gdzie chciałym ją dostać,a szukam pracy to mnie ten sen ucieszył
mila2005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 09:44   #134
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mila2005
A mi sie ostatnio śniło że dzieciątko urodziłam ,poród itd......pięknego chłopczyka miałam...nie jestem w ciązy ale chciałabym pierwszego chłopca urodzic..
Oj, ja też miałam kiedyś taki sen. Pamiętam, że chodziłam z takim wieelkim brzusiem i urodziłam ślicznego synka o kręconych bujnych włoskach Dziś za to śniły mi się dwie kocice, które tak ciągle ze sobą psociły się

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 10:11   #135
ishtar4
Rozeznanie

Mi śnił się kilkanaście razy - przez okres 2 lat - sen o szukaniu ciastkarni i zamawianiu kawału tortu Kilkanaście razy!!! Pamiętam, że w ostatnim śnie zaraz po tym jak weszłam do sklepu ekspedientka spytała : Podać to co zwykle?
ishtar4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 10:29   #136
inka1980
Zadomowienie

Ja mam jeden sen, który powatarza mi się wielkokrotnie od wielu lat, a który jest dla mnie tak obrzydliwy, że nikomu o nim nie mówiłam, może powinnam się z tym udać do jakiegoś specjalisty? Tylko jakiego?

Większość moich snów jest jednak bardzo realistyczna, i wytłumaczalna. Zawsze jest to zlepech informacji z codziennych przeżyć, moich, moich znajomych, czegoś, co gdzieś usłyszałam itp.
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 11:33   #137
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Dziś mi się śniło, że moja mama jest w ciąży....Ale na szczęście to chyba już nierealne

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 11:55   #138
PaNNa^aNNa
Raczkowanie

za zamkniętymi drzwiami sypialni lezał mój tata z poderżnętym gardłem i taką sama rana ok.żeber po nim chodziły 2 ogromne białe szczury które musiały spijać "chorą"krew z jego ran żeby przezył...bałam się do niego wejsc i przez praktycznie cały sen stałam pod tymi drzwiami az mnie zawołał ja oczywiscie nie chciałam wejść i słysałam jak płacze że własne dziecko się go brzydzi a on umiera więc weszłam i tez zaczełam plakac...te ochydne szczurzyska z zakrwawionymi pyszczkami chodzily po łóżku a on strasznie sztywną ręka musial je odrywać od pościeli i przykładać je do ran żeby dalej spijały krew...jak to w śnie wiedziałam i czułam jak go to boli...no i sie obudziłam !

PaNNa^aNNa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 12:16   #139
gonka23
Zakorzenienie

ostatnio mi się śniło, że moi rodzice przyszli się zapoznać z mamą mojego przyjaciela . i tak sobie siedzieli, pili herbatkę i rozmawiali o naszej przyszłości wspónej . jakoś się zlękłam jak się rano obudziłam i zdałam sobie sprawę z tego co mi się śniło .
Stary 2005-11-04, 13:05   #140
SandraBullock
Wtajemniczenie

Zeszłej nocy śniło mi sie,że prowadziłam zajęcia z fitnessu.był to chyba sen proroczy,bo za kilka miesięcy chcę robić kursy instruktorskie

SandraBullock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 17:59   #141
bercia-23
Raczkowanie

GG do bercia-23

ja miałam dziś w nocy masakryczny sen...poprostu najgorszy w życiu,śniło mi się że mój TŻ popełnił samobójstwo...do tej pory serce wali mi jak młot!!Wstałąm rano zapłakana i roztrzęsiona..ten sen był taki realistyczny ,ja to wszystko czułam,ten całt ból po jego stracie,serce to mi się normalnie krajało...nikomu nie życzę takiego snu...nikomu
Stary 2005-11-13, 18:27   #142
prowokacja17
Zadomowienie

GG do prowokacja17
Red face Nasze najdziwniejsze sny...

Miałyście kiedyś jakiś sen o którym myślałyscie jeszcze długo po przebudzeniu?
Ja prawie codziennie mam takie sny,które dają mi dużo do myślenia----->mam bardzo bujną wyobraznie

Mój dzisiejszy sen bardzo dziwny i zarazem straszny...Śniło mi się że miałam dwa chomiki ..Każdy mieszkał w innej klatce..Jeden był bardzo duży drugi malutki..I miałam jechać do Paryża.A raczej płynąc statkiem I chciałam tego duzeg chomika włozyc razem z malym i wziąc je oba ze soba...I ten duzy chomik zagryzl tego malego.......Coś działo się jeszcze dalej ale już nie pamiętam....Wogule ostatnio cały czas śnia mi się chomiki
Stary 2005-11-13, 18:33   #143
agulla
Zakorzenienie

Dot.: Nasze najdziwniejsze sny...

ja mialam dzisiaj dziwny sen, sniło mi sie że byłam u dentysty i owa pani doktor przed borowaniem kazała mi zjeśc sledzie a potem sama musiałam sobie wkładac do dziąseł jakies igły grrr, reszty nie pamiętam, ale wiem że to znak ze dentysta na mnie czeka juz od paru miesięcy, a ja go omijam szerokim łukiem
agulla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 18:42   #144
Nusi@
Raczkowanie

mój najdziwniejszy sen jaki pamiętam to taki że sniły mi sie wróble - duuuzo wróbli ktore siedzały na sznurkach w jakimś pomieszczeniu. A zeby było dziwniej to ja odczuwałam ze te wróble to moja rywalka (była mojego faceta) i moj chłopak by mi udowodnić ze juz nic z nia go nie łączy rzucał tymi wróblami o ściane i we mnie To było szokująco beznadziejne!
Inny sen mi sie snil przez dwa dni - jak odcinek jakiegos filmu. W pierszym snie snil mi sie wąż który był w moim pokoju a na druga noc ten sam wąz w tym moim pokoju którego wyprowadziłam na korytarz i on tak sie sunął i sunał po scianie a ja za nim az w końcu spadł na mnie a ja sie obudziłam
Nusi@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 18:47   #145
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

mi sie dzisiaj snilo ze w Polsce byla wojna z chinczykami oczywiscie ja walczylam :cfaniak: heheh ii snilo mi sie, ze zemdlałam i przywrocal mnie do zycia moj byly chlopak.. smieszny sen
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 18:48   #146
201804200947
Konto usunięte

Oj ja mam zawsze dziwne sny.Normalnych wogole nie miewam.Moglabym wymieniac dlugo ale te z ostatnich dni,mniej wiecej,w wielkim skrocie;poniewaz tak jak Agulla powinnam odwiedzic dentyste a to odwlekam wiec czesto mi sie sni no i kilka dni temu snilo m i se ze przed wizyta u dentysty wyciagnelam sobie ten bolacy zab,zeby dentysta mial mniej roboty i postanowilam dowiedziec sie dlaczego on boli.No i okazalo sie ze jak od gory go naciskam to od spodu robi sie z plomby taka gulka(wiem ze to bez sensu,nie umiem tego wytlumaczyc)no i jak dotarlam do tego dentysty to pokazuje mu ten zab i mowie-a ja juz sama doszlam,pani zobaczy...No glupie to bylo strasznie.
Kolejny sen sprzed kilku dni-mialam 2 pary ust...
No a dzis mialam miotle i fruwalam na niej nad moja okolica i chcieli mnie zestrzelic...
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 19:02   #147
prowokacja17
Zadomowienie

GG do prowokacja17

hehe to widze że nie tylko ja mam takie dziwaczne sny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-13, 19:06   #148
shiral
Zadomowienie

ja już dawno niemamiałam dziwnego snu a wcześniej prawie codziennie mi się śniły teraz śnią mi się z inną tematyką...
shiral jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 19:07   #149
Bridget
Zakorzenienie

łe no sny to ja mam pojechane..kiedys mi sie snilo,ze gonili mnie ludzie z kapturami i rzucali we mnie odtwarzaczami video....

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 19:07   #150
baska201
Zadomowienie

GG do baska201

mój najdziwniejszy sen jaki pamietam i nad jakim sie zastanwiam do teraz.. śnilo mi sie ze przechodze przez barierki na balkonie i zeskakuje z drugiego pietra, potem wchodze do domu po schodach i znowu na balkon i tak wkolko a za kazdym razem czuje obawe ze spadne ale jak juz skacze to obawa mija i ten sens powtarza sie co jakis czas...
a co do filmow to kiedys przysnil mi sie chyba caly film wlacznie z napsiami koncowymi:/ a ogladalam ten film z jakis rok temu:/ jejku ja to mam sny:/ wy tez tak macie??
baska201 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości