![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: akryl,żel w Lublinie - gdzie najlepiej?
Cytat:
nie placa za salon, szefowa... nie musza nigdzie dojezdzac, wstawac na okreslona godzine.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-01-21 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
myśle nie nie ma sensu sprzeczac sie i dyskutowac gdzie kto ma robic paznokcie, kazda stylistaka ustalając cene nastawia sie na określona kategorię klientek, jeśli ktos ma mozliwosc zatrudnienia sie gdzies na lewo , wiec ma opłacane składki itp i nie boi sie ze ktos życzliwy doniesie na niego...
jeden idzie tu, drugi tam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
dokładnie, są salony i są osoby prywatne, nikt nikogo nie zmusza do korzystania z takich czy innych usług, tylko sprawiedliwie by bylo nie grupowac osób prywatnych do tych "złych", bo mysle ze niejedna taka osoba jest o krocie lepsza od tych niby "wyselekcjonowanych" w salonach. Ja mam działalnośc zarejestrowana w domu i zadnych donosicieli sie nie boje. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
dlaczego stylistyki robia paznokcie w domach u siebie lub u klientek??? odpowiedz jest bardzo prosta: bo cene jaka placi klientka maja dla siebie i nie dziela sie z nia z szefowa- to byl jeden z przykladow. Prowadzenie takiej dzialanosci w salonie wiaze sie z kosztami, pozwoleniami, itp. -a poczatkujaca stylistke nie zawsze jest na to stac...
Skoro wiekszosc piszacych tutaj dziewczyn (szukajacych taniej uslugi przedluzania paznokci) jest studentkami/uczennicami- to nie sadze ze stac je na taki zabieg ktory kosztuje min.100zl.... w salonie P.S. Moj post o stylizacji paznokci z przed kilku miesiecy jest nadal aktualny- z tym ze aktualnie jestem w UK.... ![]() Pozdrawiam wszystkie stylistki i te ktore chcialy by nimi byc, klientki i przyszle klientki i zycze tym ostatnim powodzenia w odnajdywaniu stylistek z zamilowania, ktore znaja sie na stylizacji paznokci ![]()
------ Stylizacja paznokci moją pasją ------- Edytowane przez unghie Czas edycji: 2009-02-02 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ktore to twoje paznokcie?ja mieszkam przy hetmanskiej mam minutke drogi do tego salonu.. strona niestety nie zacheca..
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-02-18 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
moja mama chodzi juz od dluzszego czasu gdzies na Kunickiego(kolo kosciola) ,niedaleko abramowickiej i jest bardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
robiła któraś u Tej dziewczyny? http://teczowe-pazurki.blog.onet.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to wklej te swoje paznokcie bo coś mnie się wydaje ze to reklama. Edytowane przez angel109238 Czas edycji: 2009-02-28 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
nie moge uwierzyc w to co wciaz tutaj czytam, tak naprawde to nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, to tak jak z fryzjerem. To co widzialam u klientek wychodzacych z salonow to przechodzi ludzkie pojecie, trudno uwierzyc to ze to byly "paznokcie" pomijajac juz fakt ze trwalo to okolo2-3 godzin. Stronka tego salonu o ktory taka kłótnia faktycznie nie wyglada zachecajaco. Nie wiem skąd tez przekonanie, że robiąc w domu niesterylizuje sie narzędzi??? Moje są zawsze czyste a pilniki często wymieniane, zzajmuje sie paznokciami od 4 lat i zadna moja klientka na oczy grzybicy nie widziala, nie widzi i nigdy nie zobaczy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to, że ktoś robi paznokcie w warunkach domowych, wcale nie znaczy że nie przestrzega zasad higieny. Jak byś była stylistką to na kursie stylizacji pazokci byś się dowiedziała, że nie ważne gdzie czy w domu czy w salonie powinno się sterylizowac narzędzia...
------ Stylizacja paznokci moją pasją ------- Edytowane przez unghie Czas edycji: 2009-03-02 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _________________________ __________ wiosenne odchudzanie cel 70kg ![]() wspomaganie: błonnik i pas neopronowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
To co napisałaś wszyscy wiemy, bo czytac umiemy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
wątek został stworzony po to by po kolezensku doradzic po prostu innnym dziewczynom gdzie warto isc na pazurki a gdzie nie w lublinie, i mysle ze chodzi tu o konkretne adresy a nie wolne dywagacje na temat: w domu czy w salonie? to jest indywidualna decyzja kazdej potencjalnej klientki, oba przypadki maja swoje wady i zaleti i nie nawracajmy sie tu moze na wzajem na konkretną opcje bo nikt nie wygra a ktos kto zagląda tu 1 raz niczego sie nie dowie,a jesli to jest az tak palaca sprawa to moze utwozyc nowy watek(albo odszukac, moze juz taki był) i tam rozmawiac na ten temat bo nie tylko w lublinie mozna pazurki robic w domu albo w salonie.
jakas23, piszesz ze byłas w wielu salonach , napisz w takim razie gdzie byłas poza salonem na Hetmanskiej, komus sie to moze przyda, a jesli masz uwagi do higieny w któryms z salonów to tym bardziej powinnas napisac, ps..czy ja dobrze zrozumiałam ze wkleiłas pazurki zrobione przez stylistke na konkurs konada?????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
mysle ze z tej odpowiedzi wiele dziewczyn dowie sie czegos ciekawego. jesli chodzi o fryzury , kosmetyczki i takie sprawy szukaj na innych forach na wizazu, wątek fryzjerski jest bardzo rozwiniety, o kosmetyczkach tez cos było
![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
hej wrocilam z pazurkow sa tak dlugie ze az ciezko mi sie pisze na klawiaturze. maskara.
![]() jak tylko zrobie foto to wklejam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
moje dzisiejsze. Zapłaciłam 80 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie, baaardzo dlugie i ksztalt mi sie osobiscie nie podoba. Ja wole bardziej klasyczne
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
http://teczowe-pazurki.blog.onet.pl
u tej. i to jest akryl. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Troszkę kamuflaż prześwituje ale po za tym nie można się do niczego przyczepić
![]() zdobienie to kwestia gustu najważniejsze żeby Tobie się podobały ![]() ![]() Myślę że do długości się przyzwyczaisz szybciutko. ![]() Ale chyba wrażenie pozytywne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.