|
|
#121 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki zamienie....
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niestety ale nic dla siebie nie znalazłam. |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
-
- - - natomiast u mnie podobaly ci sie :<aha a tego tuszu juz nie mam (11.MLECZKO DO WLOSOW "PROSTE JAK DRUT"PACYFIKATOR POZOSTALO OK.65% TO UJARZMIENIE NAWET NAJBARDZIEJ NIESFORNYCH KOSMYKOW.ZAPOBIEGA PUSZENIU WLOSOW I ELEKTRYZOWANIU SIE,SPRAWIA ZE STAJA SIE MIEKKIE BLYSZCZACE I PODATNE NA UKLADANIE 12.TUSZ DO RZES ORIFLAME STRETCH&CURL Z 8 ML POZOSTALO JAKIES 40-50 % NIE WEIM NIE POTRAFIE OKRESLIC W KAZDYM BADZRAZIE JEST MOKRY JAK NOWY 13.WODA TOALETOWA W MINI OPAKOWANIU GINO TOSSI POLOWA ZOSTALA 14.WODA ORIGINAL ŻÓŁTA POZOSTALO JAKIES 60% 8.NOWA PROBKA SZMINKI ULTRA MOISTURE ODCIEN:SHEER PINK(AVON) 9.NOWA PROBKA SZMINKI ULTRA MOISTURE ODCIEN:SHEER ROSE(AVON) 5.NOWA WODATOALETOWA COCOOA NIE UMIEM OKRESLIC ZAPACHU(50ML) oraz lakiery te z 2,3,4 fotki najbardziej te do zdobienia. wiec jak ?odp u mnie |
|
|
|
|
#125 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
odpisałam u Ciebie. |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A masz moze cos poza watkiem jakies kremy czy cos z pielegnacja tylko min.50% bo z kolorówki to jedynie podkład, napisz na pw czy masz cos poza watkiem i ewentualnie czy cos by Cie jesscze zainteresowało bo tak za jedna rzecz to nie za bardzo. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
jestem zainteresowana 2 wierzyczkami z kolorowymi błyszczykami , pędzelkiem do różu i odżywką do włosów
|
|
#129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja tymi rzeczami wiec co proponujesz?? dwa róże z avonu do policzków nie używane krem młodosci anew cały podkład z avonu kolor porcelain beige połowa jest super tylko dostałam drugi ;p pink suede perfumki połowa krem na noc cały ??? |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki zamienie.... DOKLADKA 29.11
Hej, już się namyśliłam co do korektora Oriflame i rezygnuję. Sprawdziłam i ostatecznie muszę zrezygnować z naszej wymianki... Może innym razem
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, Paula
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Prosisz o odpisywanie w Twoim wątku Zainteresował mnie podkład Avonu Perfect Wear Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Podkład Astor Air Mousse W odcieniu 202 używany kilkanaście razy,ale dużo zostało, kupiony na początku listopada. * dokładam Isa Dora podkład w piance odcień 52 kupiony 25.11.06 2) Maybelline Wonder finish odcień Nude - użyty kilka razy data 08.2008 |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze
no nie wiem.A ile on kosztował?Najbardziej mi się wydaje,że opłacałoby się zamienić Twój Avon za mój Astor.Tyko nie wiem ile kosztuje ten Avon.Ja za Astora dałam 31 zł. Jak myślisz?
|
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zdjecia....
Hej Paula!
Masz na mysli wszystkie te rzeczy za kolczyki? Jesli nie to sprecyzuj na czym najbardziej ci zalezy Napewno sie dogadamy
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Do madziak;
13. Avon Spirit- balsam do ciała, intensywny cytrusowo -owocowy zapach, nawilżające granulki, zużycie jakieś 15% ze 150ml 4. L'oreal Infaillible- podkład, kolor 140 Golden Beige, mam z wymiany, zużycie jakieś 10% 6. Flos- Lek Happy Per Aqua- krem nawilżający, zużycie 50%, mogę dodać do wymianki 1. Clarins- podkład w sztyfcie, kolor Pale Ivory 02, zużycie 10% 10. Lovely- błyszczyk w tubce, transparentny blady róż z drobinkami, smak gumy do żucia (zużycie ok.30%) 1. Pantene pro-v- odżywka do włosów blond, zużycie 15% 12. SEPHORA balsam do ciała morelowy, piękny zapach, zostało jakieś 20% ze 150ml, dodam do wymiany A z ilu rzeczy musiałabym zrezygnowac oczywisci daje oba kolczyki a moze chcesz cos z kosmetyków jeszcze??? |
|
|
|
|
#137 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zdjecia....
Cytat:
13. Avon Spirit- balsam do ciała, intensywny cytrusowo -owocowy zapach, nawilżające granulki, zużycie jakieś 15% ze 150ml 4. L'oreal Infaillible- podkład, kolor 140 Golden Beige, mam z wymiany, zużycie jakieś 10% 1. Clarins- podkład w sztyfcie, kolor Pale Ivory 02, zużycie 10% + te rzeczy które napisałaś ze mozesz dodac gratis 12. SEPHORA balsam do ciała morelowy, piękny zapach, zostało jakieś 20% ze 150ml, dodam do wymiany 6. Flos- Lek Happy Per Aqua- krem nawilżający, zużycie 50%, mogę dodać do wymianki |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
podkład i dwa róże za odżywke do włosów , i jedną wierzę błyszczyków ( tą ciemniejszą ) pasuje ??
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Paula
niestety kosmetyki raczej mnie nie interesują, sama staram się pozbyć sporej ich części Ale gdybyś miała coś z moich rzeczy które poszukuję to bardzo chętnie, są na początku wątku ![]() Proszę odpisywać w moim wątku, odwdzięczę się tym samym ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159342 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2006-12-05 o 12:42 |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
TRWAŁY PODKŁAD PERFECT WEAR SPF 10 CREAM uzycie minimalne brakuje 1cm 30ML AVON
interesuje mnie ten podklad. napisz dokladnie co cie u mnie interesuje. |
|
|
|
|
#144 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
mam wiec rozumiec ze nie jestes juz zainteresowana zestawem?
z tego co poszukujesz mogłabym Ci zaproponowac: -koncówke kremu flos leku pod oczy, niebieski krem dodający objętosci sunsilk (prawie cały), kremowa maseczka na noc soyary 7ml, łagodny krem hypoalergiczny Daxa 2ml, odsypke glinki marokanskiej
|
|
|
|
|
#145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gdyby cie jednak zainteresowało cos z moich kosmetyków to daj znac.
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
puder Rimmel Stay matte minimalny ubytek bezmala niewidoczny kolor 001 Transparent 14g Błyszczyk do ust GLAM SHINE NOWY 8g kolor 79, taki brazowawy - czy jest to firmy L'Oreal ?? PODKŁAD MATUJACY O KONSYSTENCJI MUSU NUDE 1/2 OPAKOWANIA 25ML AVON KOREKTOR POD OCZY ORIFLAME KOLOR UNIWERSALNY NOWU OPAKOWANIE 10ML ORIFLAME TRWAŁY PODKŁAD PERFECT WEAR SPF 10 CREAM uzycie minimalne brakuje 1cm 30ML AVONSkoro interesuje Cie większa wymiana to mogę skusić się na te produkty. Kosmetyki zaznaczone " |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

. Wiec moge wymienic podklad maybelline, krem kasztanowy i mleczko garniera za TRWAŁY PODKŁAD PERFECT WEAR SPF 10 CREAM uzycie minimalne brakuje 1cm 30ML AVON i WODA TOALETOWA ORGINALNA PRET a PORTER 1/2 BUTELECZKI 50ML (FIOLETOWA NAKRETKA)

no nie wiem.A ile on kosztował?Najbardziej mi się wydaje,że opłacałoby się zamienić Twój Avon za mój Astor.Tyko nie wiem ile kosztuje ten Avon.Ja za Astora dałam 31 zł.