![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: ++++ Gdzie znajdę???? - zbiorowy ++++
Czy ktoras z Was kochane widziala gdzie te butki? Musze je po prostu miec! a nie moge nigdzie znalezc
![]() ps.wpisujac w google wyskakuje forty-four z nimi,ale to blad sysemu i ich nie maja,bo pytalam:/) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie widzialyscie gdzies szerokiego czerwonego paska?? Nie wiem jak to mozliwe, ale nie moge znalezc zadnego, ktory choc troche by mi sie podobal
![]() Wynalazlam na stronie Promodu, ale niestety w poznanskich "filiach" nie ma takiego ![]() ![]() Ponizej zdjecie tego z Promodu: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
czy którakolwiek z Was orientuje się, czy mozna jeszcze kupić gdzies Big Stary ze starej kolekcji - sixty stretch? konkretnie czarne z leciutko rozszerzonymi nogawkami?
I czy widziałyście ostatnio czarne jeansy/spodnie, możliwie nie rurki ani bojówki - klasyczne kieszonki, bez udziwnień, koniecznie biodrówki poza Zarą? Koniecznie muszą być długie [conajmniej długosc 34, najlepiej 36]? Byłabym baaardzo wdzięczna...
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy widzialyscie gdzies (w szczegolnosci we Wroclawiu) bokserke, ale taka najprostsza, bez nadrukow, czarna? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
![]()
kasian86-hej
ja widzialam taki paseczek w sklepie *Forever18 *Deep *Orsay *Bershka......drogi *Zara .........drogi Bójka-takie bucki widzialam w sieci sklepo T IP TOP( w katowicach tam gdzie empik) sa: *czarne *złote *brązowe sama takie mam bardzo fajen kosztuja 49zl ale bez zadnych ozdob proste
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Czy widziała któraś z was takie rzeczy? Nie zależy mi by byly identyczne jak te , które wkleiłam. Wystarczy jak będą podobne.Aha , zdjęcie czarnych spodni jest z któregoś wątku zakupowego.niestety nie pamiętam którego
![]() Edytowane przez 469d98fe3d0549c4e8d1de2ea743070fe404abfb_63f55b0263e57 Czas edycji: 2007-05-11 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
a kto widział gdzieś jakieś fajniutkie i niezbyt drogie rurki ? Bo ja szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
mam pytanie, czy wie któraś w jakim sklepie można dostać tunikę w kolorze fioletowym w zebrę? Widziałam dziewczynę w takiej tunice, ale nie mogę nigdzie tego ciuchu znaleźć..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Ostatnio na ulicach Warszawy coraz częściej widzę osoby przywdziane w przeurocze spodenki - jak z bajki Disneya o Aladynie ^ ^" Podobają mi się niezmiernie (zwłaszcza czarne), ale nie mam pojęcia, gdzie takie cudo można znaleźć. Szukałam w india shopach, bo doszłam do wniosku, że najprawdopodobniej tam wygrzebię coś w tym stylu, ale nic z tego. Mam więc dwa pytania: po pierwsze - GDZIE??, po drugie: jak coś takiego w ogóle się nazywa??
![]() Na wszelki wypadek dołączam obrazek poglądowy ;P http://www.bojanke.com/images/jasmina12.gif Wybaczcie, ale lepszego nie udało mi się wyszukać ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
[1=469d98fe3d0549c4e8d1de2 ea743070fe404abfb_63f55b0 263e57;4332006]Czy widziała któraś z was takie rzeczy? Nie zależy mi by byly identyczne jak te , które wkleiłam. Wystarczy jak będą podobne.Aha , zdjęcie czarnych spodni jest z któregoś wątku zakupowego.niestety nie pamiętam którego
![]() rurki-New Yorker, H&M-podobne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Co do rurek. Ja fajne znalazłam w Orsayu. Bardzo ciemne, granatowe - bez przetarć. Tylko oni mają tam chyba jakąś dziwną rozmiarówkę
![]() Ale ogólnie - jestem na plus, bo uważam, że świetnie mi leżą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5052536
Dziewczyny widziałyście gdzieś może taki czerwony sweterek? Najlepiej gdzieś w Krakowie? ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
A nie wiesz może jaka cena?
![]() I czy były czerwone? W ogóle pamiętasz jakie kolory? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Adusia250 owego czasu napalilam sie na rurki i chialam je baaaaardzo miec, a ze mieszkam we "wsi" to do Keilc pojechalam bo tam najblizej i tam na zakupy jezdze. ceny mnie zabily big star 200zł. uhuhuh. mowie nie. to bylo przed wakacjami w polowie czerwca
![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Szukam płaszczyka który widziałam ostatnio w Warszawie ale pojutrze wybieram się do Gdańska i tak się na niego napaliłam że muszę go kupić. Może któraś z was odwiedza czasem H&M i wie co tam w trawie piszczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Oołłł... ale gapa ze mnie... przepraszam, wlasnie zalozylam watek w stylu "gdzie to znalezc... " ehh... Przepraszam, ze zasmiecilam. Ale jak juz tutaj jestem, to napisze o co mi chodzi... Elegancka biała bluzka z body... Czy ktos wie gdzie moznaby to kupic oprocz allegro?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z was się orientuje gdzie mogłabym znaleźć męskie buty z wysokimi cholewami, ale nie glany tylko takie bardziej eleganckie?? myślałam o oficerach albo muszkieterkach ale dla mojego chłopaka... Help
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Wiem, że ten wątek umarł, ale ktoś tu może zajrzy. ![]() Szukam koszulki tego typu, dokładnie białej. Gdzie ją znajdę? Myślę, że po tych zdjęciach wiecie, o jakiego typu bluzkę mi chodzi. Szukam i nic... Jeśli ktoś wie, proszę o znak. ![]() P.S. Od razu mówię, że na tej stronce, z której pobrałam te zdjęcia, nie ma białych...
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Orsay
![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
poszukuję sukienki podobnej jak na zdjęciach, chodzi mi o to żeby miała na wierzchu naszytą koronkę, bardzo mi się takie coś podoba
![]() wiecie w jakim sklepie mogę kupić coś takiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka kupiła identyczną sukienkę, jak miała Herbusiowa. W Cieszynie w sklepie niestety niesieciowym.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
już namierzyłam skąd ta sukienka
http://www.basia-collection.pl/oferta.html ale strasznie daleko ode mnie jest ten sklep ![]() ![]() swoją drogą śliczne sukienki tam mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
prosze o jakies adresy sklepow z malymi torebkami na lancuszku. niby sa wszedzie, ale nigdzie... w trollu widzialam jedna, czarna w grochy, ale osobiscie mi sie nie podoba. bede bardzo bardzo wdzieczna.
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Gdzie znajdę spodenki w tym stylu? W krate czy też w jednolitym kolorze... najlepiej z tym paskiem na wiązanie? POMOCY!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
H&M, New Yorekr. Pełno ich tam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
U mnie w H&M takich nie ma... A New Yorkera nie posiadam w swoim mieście.
A na allegro mozna takie znaleźć? Czy one się jakoś specjalnie nazywają, co wpisać, żeby je znaleźć?
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Gdzie znajdę tego typu bluzkę, wiązaną na szyi? Szczególnie podoba mi się taki fason jak te dwie największe, ale najważniejsze jest dla mnie to wiązanie na szyi
![]() I chodzi mi o sklepy, nie allegro, czy inne sklepy internetowe.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.