![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??
to się nasze grono rozszerza
![]() fajnie- wreszcie będzie można przeprowadzać konsultacje i rozwiewać wątpliwości ![]() ja już najważniejsze sprawy mam załatwione... narzeczony jest ![]() sala jest , orkiestra jest, firma jedzonkowa jest, wódka jest .. umowa z fotografem podpisana, suknia zamówiona, tylko jakoś nie możemy dotrzeć do księdza ![]() i skrajne przerażenie jest jak sobie pomyślę ze będę musiała jakiegoś kożuszka- futerko znaleźć ![]() ostatnio szukałam butków ślubnych...muszą być białe (ewentualnie srebrne) na max 3 cm obcasie, który najlepiej by było nie miał kształtu kaczki ![]() ![]() no a że mieszkam w całkiem maleńskiej metropolii to, houston, mamy problem ![]() czekam na wasze relacje z przygotowań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Hej tratata! No w koncu ktos napisal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy w kosciele masz zamiar byc w owym kozuszku, czy masz suknie z dlugim rekawem? Planujesz rekawiczki? Wklejam fotke pelerynki, ktora m sie marzy, ale nie wiem czy to nie za duzo, bo mam suknie z dlugim trenem, chce miec rozpuszczone wlosy, ew. tylko czesc zwiazanych no i jeszcze welon do tego wszystkiego, wiec moze to przesada taka dluga pelerynka, bo bede wygladac jak Madonna jakas hehe mozesz zalaczyc fotke swojej sukienusi? pozdrawiam
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
ja narazie mam plaszczyk i suknie
![]() ![]() ![]() restauracje mam juz na oku pozostalo zrobic rezerwacje z pierwsza wplata i ustalic menu....u nas problem byl w tym , ze szukalam restauracji , ktora zgodzi sie , zeby zrobic obiad dla rodziny i najblizszych znajomych , a pozniej zostac u nich na sylwka , ale na szczescie sie udalo jakos po malych stresach , ze trzeba bedzie zrezygnowac z tego pomyslu sproboje wkleic fotki plaszcza i sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
prześliczny ten płaszczyk
![]() ![]() a co do palerynki to musisz sobie faktycznie przemyśleć czy te wszystkie elementy będą ze sobą dobrze grały... ale jak zawsze, najwazniejesze zebyś Ty sie czuła wyjątkowo i była zadowolona z efektu końcowego ![]() moja suknia jest bez rękawów, taki typowy kształt gorsetowy... jest bardzo prosta przez co elegancka ![]() ![]() ![]() ![]() podwiązki lepiej lataja i jak sie taką juz złapie - mozna poczuc satysfakcje (sama tego doświadczyłam przy na prawde dużej konkurencji) ![]() a gdzie dziewczynki planujecie sesje zdjęciowa? jakies zamknięte pomieszczenie, stylowy zamek czy może hardkorowo - na polku? czy jak ktoś woli - na dworze ![]() ![]() Edytowane przez tratata Czas edycji: 2009-08-31 o 18:15 Powód: pole- dwór;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Tratata dzieki marzyl mi sie taki plaszczyk i tylko cudem udalo mi sie go kupic
![]() ![]() wogole mialam farta z ubraniem slubnym , suknie kupilam nowa od babki z salonu co likwiduje kolekcje za 1700 zl. a normalnie kosztuje okolo 3400 !! warto szperac po necie mozna trafic na cos ciekawego ![]() ![]() dziewczyny powklejajcie fotki swoich sukien , dodatkow , moze tez planowanych fryzurek i kwatow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
asionek myslisz, ze ten plaszczyk nie bedzie "za waski" na suknie slubna? wydaje mi sie dosc obcisly...w kazdym badz razie jest piekny mozesz zdradzic w jaki sposob go zakupilas? czy kontaktujac mailowo firme setteparis czy jak?
Twoja suknia jest b.ladna ![]() Sesje zdjeciowa planujemy w plenerze na Kasprowym widzac, ze slub bierzemy w Zakopanem, nastpenego dnia pojedziemy takze do Krakowa, wczesniej oczywiscie musimy zamowic bilety na wjazd na Kasprowy zeby nie stac w kolejce ![]() tez zastanawiam sie czy nie zakupic dwoch par butow, tylko ze kozaczki niezbyt pasuja do sukni, moim zdaniem... A moja suknia to model la sposa finesa, tylko ze przod bedzie zmieniony z prostego w serce, sama w sobie jest dosc strojna (czytaj swiecaca ![]() Nad fruzura sie zastanawiam, zalaczam fotke ![]() A co z bukietem? bo w zime nie ma duzego wyboru kwiatow? Jaka kolorystyka?
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2009-09-01 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
mysle , ze plaszczyk bedzie dobry
![]() ![]() w pasie zwerzana i dopiero od bioder sie lekko rozszerza falbanami , ktore sa bardzo delikatne no i ja zostawiam ja taka bez zadnych usztywnien , kol itp. , chce taki efekt delikatnosci , zwiewnosci , zreszta widzialam kiedys ta suknie na kims na kole i wygladala beznadziejnie jak choinka ![]() plaszczyk kupilam od dziewczyny z allegro , poniewaz nie ma za bardzo jak go kupic normalnie , ona sama sprowadzala go ze Szwecji .... dodatki mysle , ze w kolorze tej szarfy czyli bedzie jakis granat moze troche srebrnego jeszcze nie wiem dokladnie mysle intensywnie hehe wlasnie znalazlam twoja suknie piekna ![]() ![]() Edytowane przez asionek31 Czas edycji: 2009-09-01 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Czesc asionku poogladalam sobie ten Twoj plaszczyk w internecie, jest piekny, ale nie bedzie pasowal do mojej sukni gdyz jest z atlasu czy jakiegos slizgiego materialu, a moja suknia jest cala koronkowa jak firanka
![]() Gdzie odbedzie sie Wasz slub i przyjecie? aha mozesz mi napisac pod jakimi haslami w allegro szukalas narzutki/plaszczyka?
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2009-09-01 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
wiesz co plaszczyk znalazlam tylko i wylacznie dzieki pomocy wizazanek
![]() chociaz jak widac mzna czasami trafic na cos super ![]() slub biore w Warszawie skad pochodze najprawdopodobniej w Ogordach Foksal i tam tez zostaniemy na sylwestra ![]() a wy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Masz racje lepiej jak dobiore bolerko lub cos podobnego w salonie, ja swoja suknie zakupilam w salonie Madonna w Warszawie, tez jestem z Wawy
![]() ![]() z butami bedzie problem, bo jak w takich cizemkach do kosciola, chyba do posadzki przymarzne...zastanawiam sie jednak nad kozakami i gruba skarpeta ![]() masz pomysl na swoja fryzurke?
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
no wlasnie nie mam jeszcze pomyslu na buty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
i pewnie dlatego jest tak mało ślubów w zimie
![]() ![]() oglądam te Wasze suknie i jestem zachwycona! prześliczne... principessina mierzyłam ta suknie, wszystko było ok, pięknie leżała, ślicznie wszytko się układało - tylko miała jeden malutki feler, gryzła na szyciach, co doprowadzało mnie do obłędu, ale to może ja jetsem jakaś przeczulona ![]() ![]() a co do butów, ja jednak mimo wszystko zaryzykuje przymarznięcie do marmurów w kościele ![]() ![]() na plener wybieramy się na stok narciarski, wiec i tak w kozaczkach bym nie dała rady ![]() ![]() mi się właśnie taka sesja marzy - na luzie, z humorem ![]() principessinaale Ci zazdroszczę ze już za 2 tygodnie będziesz żonka ![]() ![]() asionek - ja nie mam nawet pomysłu co by fajnie mogło wyglądać do ojej sukni, nie wiem czego bym chciała, ale wiem na pewno czego nie chce ![]() na pulpicie się piętrzą zdjęcia z ewentualnymi marzeniami do spełnienia, ale ciągle mam wrażenie ze to nie to ![]() sale będziemy mieć biało- zielona, stąd takie bukiety, ale one są na razie dalekie od ideałów ![]() a figurki na tort chyba nie muszę tłumaczyć ![]() ![]() ![]() miłego wieczoru dziewczynki Edytowane przez tratata Czas edycji: 2009-09-02 o 18:42 Powód: literówki i takie tam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
a tak w ogóle to ja zauważyłam że jakaś nawiedzona jestem z tymi minkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
tratatata ale sie usmialam z tej fgurki , jest super ale nie wiem czy mialabym na taka odwage
![]() co do mojej sukni naprawde uwazasz, ze jest ladna, bo ostatnimi czasy naszly mnie dylematy, ze wyglada jak...firanka! juz nie moge sie doczekac az znowu ja przymierze, zeby rozwiac watpliwosci ![]() ![]() co do butow tez tak myslalam, zeby pojsc w pantoflach no a na sesje to nawet kozaki nie pomoga jak bedzie snieg, wiec tylko ocieplane traperki ![]() hmm nie wiem w koncu jakie okrycie zalozyc do mojej sukni, ale mysle ze jednak bedzie to jakies krotkie futerko, bo suknia jest b.strojna macie jakis pomysl na moj bukiet? jestem dosc chuda (niestety, ale mam nadzieje przytyc chociaz 2 kg ![]() tratatata doradz mi welon skoro wiesz jak lezy moja suknia ![]() ale sie rozpisalam, no ale narazie tylk we 3 jestesmy na tym forum ![]()
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2009-09-02 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
principessina szczęściaro .. nawet nie wiesz jak Ci jest dobrze z Tą chudością. ja bym nie chciała przytyć do wesela, no chyba ze mi się tylko zaokrągli brzuszek , to ok
![]() a co do welona... hm, faktycznie do takich bogatych koronkowych sukien ciężko nie przesadzić.. ja pewnie bym zrezygnowała z welony tylko wpięłabym kwiaty w fryzurkę, dopasowała bym do bukietu a bukiet do dekoracji ![]() ![]() ja na szczescie nie mam problemu z welonem , juz jest dopasowany do sukni ( ktorej zdjęcia zreszta nie mam na razie ![]() a propo okrycia wierzchniego - to u mnie pewnei bedzie futerko, krótkie - takie o tylko zeby cos na tych ramionach bylo ![]() ![]() a jeszcze a propos dylematów - to przez pierwszy tydzień po zamówieniu musiałam się dopytywać siostry czy na pewno jest ładna, elegancka i czy nie wyglądam w niej jak kloc.. więc pewnie to jest normalne. teraz jestem przekonana ze jest idealna! Twoja jest cudna - na pewno będziesz przepiękna Panią Młoda i wzbudzisz zachwyt wśród gości ![]() a duże bedziecie miec wesele? i czy wszytsko powierzacie ekipie czy macie tez jakies obowiązki związane z przygotowaniem? kolorowych snów. jestem Ula , tak chyba bedzie prościej ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- wpisałam na allegro la sposa, nie było twojego modelu, ale podobne.. jest mnóstwo zdjęć bez welonów, ale i kilka z! jest z hiszpańskim no i o dziwno wygląda uroczo! może to jest pomysł ![]() http://allegro.pl/item724444643_sukn...dia_34_36.html kolejna Pani Młoda z hiszpańskim ![]() http://allegro.pl/item724867480_welo...sposa_bcm.html jakby mi się coś jeszcze rzuciło - to będę pokazywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Ula kurcze ta figurka swietna
![]() ![]() co do butow to rzeczywiscie jak planujecie plenery w gorach to jakies cieple trapery tylko ![]() ja na miescie bede robic mam nadzieje , ze bedzie troche sniegu !! a jak nie to tez cos sie wymysli wazny fotograf z fantazja ![]() macie juz jakis na oku?? ja jeszcze sie waham...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Milo mi ja jestem Ania
![]() Welon przepiekny ten pierwszy, taki do polowy dlugosci, tylko sek w tym ze chyba nie pasuje taki dlugi jak juz bede miec futerko ![]() ![]() My wszystko sami zalatwiamy, nawet bez pomocy rodziny, bo takowej nie mamy, mi pomaga w PL przyjaciolka troche, a tak to pojechalismy raz w lipcu zalatwic wszystko, teraz lecimy w pazdzierniku i pozniej przed Sylwestrem zeby pozapinac wszystko na ostatni guzik, troche jest tego jezdzenia, no ale co tam ![]() ![]() ![]() ![]() asionek zanazlam buciki nawet nawet, wklejam link: http://www.oopss.pl/index.php?produc...559e06a1aee085 jaka fryzurke robicie sobie na Waszej glowce?? oh tratatata jak ja bym chciala przytyc choc 1kg, moje marzenie, suknia chyba ze mnie spadnie...wlosy musze miec rozpuszczone na 100% zeby nie bylo b.widac moich chudych ramion i kosci szyjnych ![]() asionek my fotografa i kamerzyste mamy z Wloch, ale w Wawie bardzo fajnego moge Ci polecic, robil zdjecia na slubie mojej przyjaciolki i pozniej w plenerze, mozesz sobie obejrzec jego stronke: http://www.snapstudio.eu/1www/wed/
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2009-09-03 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
no to dla Nich będzie na pewno niezapomniane przeżycie! kulig w scenerii mega pięknej zimy... jeszcze im zapodajcie do tego kapele góralska to będą Wasze wesele opowiadać w rodzinnych podaniach
![]() fajne takie wesele na 60 osób. wszystkich gości można ogarnąć, z każdym pogadać... hehe a u mnie na liście jest 263 osoby... przewidujemy tak ok 220 gości którzy się zdeklarują na przyjazd.. tak to jest mieć duuużą rodzinkę ![]() ![]() ![]() tak czy siak ogrom jest ogromy ![]() jutro jedziemy spotkać się z dekoratorką w poniedziałek też żeby wybrać bardziej ciekawa opcje ![]() ![]() w takich odcieniach też będą zaproszenia, które zrobi mi siostra ![]() no i próbuję zmusić dziś od pół dnia męża żebyśmy pojechali do księdza załatwić w dosłownym tego słowa znaczeniu, wszystkie papierki związane ze ślubem... sumie to mogę go szantażować, że jak nie pojedziemy - to ja mogę chodzić na te wszystkie nauki ![]() ![]() ![]() nie wiem czy patrzyłaś na katalog fryzur, jak coś to podaję linka.. tam jest mnóstwo i mam nadzieję ze jak już znajdę troszkę czasu - to sobie upoluje jakaś ![]() http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/ welon będę miała na pewno upięty na dole, tak jakby pod fryzurka. mam świetna fryzjerkę, która na pewno nie pozwoli mi z byle czym na głowie wystąpić ![]() paznokcie zrobi ma koleżanka ( mam nadzieję ze jej szefowa tego nie czyta ![]() dziewczynki co myślicie na temat diademu? ale takiego bardzo delikatnego - mniej więcej tego typu: ? http://www.allegro.pl/item726423585_...a_srebrna.html śmiać mi się chce , bo tyle miałam do powiedzenia na temat diademów, a teraz sama bym chciała ![]() do tego jeszcze taką bransoletkę: http://www.allegro.pl/item720812272_..._cyrkonia.html suknie mam bardzo prosta ( i nie mam jej zdjęć) , ze srebrnymi koralikami, wiec taka wyraźna biżuteria myślę ze byłaby ok ![]() butki są fajne, tylko ten obcas... ja mam na coś takiego alergie, ale coś mi się wydaje ze niestety innego kształtu się nie uda upolować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
A co z tym obcasem nie tak, tzn. za niski? Ja to jak najnizszy, bo jestesmy z moim TZ tego samego wzrostu
![]() Co do diademu Kochana Ulu to nie wiem, mam jakies mieszane uczucia, chyba ze jakis taki cienutki jak opaska to ok, za to bronsolecia pierwsza klasa, ja to jestem jak ta sroczka, wystarczy ze sie swieci ![]() Ale masz wielka rodzine! Czasem tego zazdroszcze ![]() ![]() ![]() Jak tylko bedziesz miala fotke swojej sukienusi to wklej koniecznie, ja zalaczylam wyzej jedna fryzurke, o ktorej myslalam, a masz pomysl na makijaz, czy zdajesz sie w zupelnosci na swoja kolezanke? Jakie wybralas utwory do kosciola, macie spiewaczke? Dokumenty do cywilengo mamy juz zalatwione, ida publkacje, do kosciola brakuje tylko mojego aktu chrztu, jak wrocimy pod koniec pazdziernika z PL to bedziemy podpisywac protokol a reszta zajmie sie juz tutejszy ksiadz tzn. wyslaniem naszych dokumentow do Polski, mam nadzieje, ze wszytsko bedzie ok, bo jednak ta cala biurokracja mnie troche stresuje ![]() aaa to Wy macie nawet dekoratorke! my w kosciele nic nie dekorujemy ze wzgeldu na to, ze beda jeszcze ozdoby swiateczne ![]() Ulu skad jestes?
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
principessina no my tez za duzo osob nie bedziemy miec na slubie bo tylko z 30 za to najbizsza rodzina (prawie sami mlodzi ) i kilku znajomych , ze wzgledu na prace niestety wiekszosc nie moze przyjechac do PL ....ale moze jeszcze zrobimy cos tutaj na miejscu
![]() buty calkiem nie w moim stylu , planuje jakies kozaczki moze z podobnego materialu co plaszczyk i na sporym obcasie ![]() ![]() ![]() Tratata wow niezla rodzinke fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
my kościoła tez nie, ale za to sale.. bo wiesz, robiąc takie wesele, to ciężka znaleźć było lokal który obsługiwałby taką liczbę gości. wiec zdecydowaliśmy się na sale weselną. akurat na 250 osób, jedna z największych w okolicy...
na szczęście została w tamtym roku odnowiona, więc wygląda elegancko ![]() tylko troszkę brzydkie krzesła, no ale cóż, nie można mieć wszystkiego ![]() ![]() jestem z wioski przyległej do Krosna, na Podkarpacie... bardzo przyjemne spokojne miejsce ![]() ![]() a sesje będziemy mieć tu ![]() ![]() a jeśli chodzi o butki - to po prostu mi się ten kształt obcasa strasznie nie podoba <załamka> poza tym jest jak najbardziej ok ![]() ja mam do dyspozycji 3 cm, więc tez zbyt wielkiego szału nie ma ![]() mam nadzieje ze coś upolujemy- będziemy się wspierać w poszukiwaniach ![]() żadna z sukni nie jest moja,a le każda z nich ma jakiś element podobieństwa... Edytowane przez tratata Czas edycji: 2009-09-03 o 16:17 Powód: zapomniałam powiedzieć;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
aaa asionek pomylilo mi sie to tratatata chciala buciki na niskim obcasie tak jak ja
![]() co do fotografa to byl niedorgi z tego co wiem, za sesje w plenerze placili 600zl! napisz do niego po jakies szczegolowe info ![]() tratatata taka zime sobie wyobrazam na swoj slub, eh marzenie, no ale jak nie bedzie sniegu w Tatrach to chyba w calej PL nie bedzie, ciekawe jaka pogode starzy gorale na ten rok, jak bede to popytam hehe, tam u Ciebie musi byc pieknieeee jak ja kocham polskie gory, ten klimat, wyobraz sobie ze z moim TZ od 5 lat jezdzimy w polskie gory, a wszyscy znajomi pukaja sie w czolo i pytaja czemu nie we wloskie Alpy ![]() a Ty to goralka prawie czy nie? ![]() niestety jesli chodzi o nasza sesje to mam nadzieje, ze pogoda dopisze, bo po weselu bedziemy tylko 2 dni w Zakopanem, pozniej jedziemy jeszcze z tym naszym wloskim fotografem do Krakowa i wracamy do Wloch suknie piekne skromne, ale piekne wlasnie mozesz jakies swiecace dodatki do niej miec ![]() a jak tam Kochane z planowaniem Waszej podrozy poslubnej? moze w jakies cieple kraje, skoro slub w zimie ![]()
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2009-09-03 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
A to kilka fotek z sesji slubnych w zimie, uwazam ze b.fajne
asionek mam nadzieje, ze snieg w Wawie dopisze ![]()
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Ula ja lubie wlasnie takie proste skromne a zarazem nabardziej eleganckie suknie
![]() ![]() miejsce swietne na plener pozazdroscic !! Ania dzwonilam juz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() te zdjecia co wkleilas super !! wogole dziewczyny nie boicie sie tej sesji w pleneze?? ja obawiam sie , ze nie rozluznie sie wystarczajaco i bedzie sztywno :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
asionek tak sie od dzis rana zastanawiam czy jednak ta moja suknia nie jest za bardzo przesadzona, skoro nasze wesele w sumie tez bedzie skromne
![]() ![]() co do fotografa to moja przyjaciolka byla b.zadowolona, on im zaproponowal gdzie mozna zrobic sesje, jesli chcesz moge Ci wyslac na maila pare ich fotek, moim zdaniem super, piekne kolory i w ogole moja psiapsiola super powychodzila, a jest raczej niesmiala, zreszta ktora z nas tak naprawde miala doczynienia z obiektywem a co dopiero pozowac ![]() ![]() sluchajcie dziewczynki dzis mi sie snilo, ze w dniu slubu patrze a mam paznokcie nie pomalowane a juz bylo trzeba wychodzi do kosciola, jejku ale ja to przezywam juz 4 m-ce przed hehe
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja boje sie najbardziej przysiegi hehe zeby sie nie pomylic czy cos ![]() a tak to sie za bardzo nie stresuje , jeszcze do mnie nie dociera , ze biore slub ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
ja tez by chciała zobaczyć
![]() ![]() aniol.eczek@buziaczek.pl żadna z nas nie jest modelką zawodową ( no chyba ze się mylę) żeby do obiektywu podchodzić na luzie.. mnie kiedyś kolega zabrał na sesje, no i muszę powiedzieć - na szczęście pierwszy raz mam za sobą bo wcale tek bosko nie było ![]() ![]() ![]() tu jest jeszcze link do zimowej sesji jaką udało mi się znaleźć ![]() ![]() http://www.lysak.pl/blog/wpis/zimowy_plener/23 ciesze sie ze suknie przypadla do gustu, jak wiadomo to jest najwazniejsza dla nas kwestia, więc nic dziwnego ze powoduje tyle dylematów ![]() ![]() asionek - widziałam ze tez kochasz Teneryfę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hej fotki przesle jutro, bo musze plytke wygrzebac
![]() co do przysiegi to przeciez za ksiedzem se powtarza...moj Tz w kazdym badz razie stara sie na pamiec, ale ma problemy z niektorymi wyrazami, np. nie opuszcze Cie az do smierdzi, zamiast smierci, no w koncu to takie podobne wyrazy hehe cos czuje, ze bedzie smiesznie ![]() a ja dzis napisalam do TPN z zapytaniem czy moznaby zrobic sesje zdjeciowa nad Morskim Okiem i powiedzieli, ze jesli droga bedzie przejezdna to tak ![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a o co chodzi z ta Teneryfa?? hmmm chyba nie kumam hehe Ania to nic mi sie nie spieszy jak znajdziesz i bedziesz miala czas to przeslesz ![]() ja biore tylko cywilny wiec moj TZ musi miec tlumacza bieglego przy sobie wiec chyba sie nie pomysli hehe predzej ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki fotki juz do Was ida
![]() tratatata ta sesja zimowa jest przepikna, mam nadzieje ze dopisze snieg i sloneczko ![]() ![]() jak myslice jesli do futerka bede miec rekwiczki to jak je zdjac w kosciele, w sensie ze jak sa dlugie to trzeba futerko wpierw zdajac zeby moc sie pozbyc rekwic ![]() a 4 pazdziernika lece do Wawki przymierzyc moja boska sukienusie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.