|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moj pierwszy pokaz :)
No to wrzuce cos troszke bardziej skomplikowanego
tak jak obiecalam. Zrobiona wczoraj...bransoletka i...takie cus do tego na szyje![]() Druga fotka to kolczyki, ktore zrobilam juz jakis czas temu, ale gdzies mi sie zawieruszyly i jeszcze ich Wam nie pokazywalam. Mam nadzieje, ze sie spodoba. ![]() Aha...Sorki za pierwsza fotke...ale jak zaczelam ja rozjasniac..to wszystko stracilo swoj urok. Takze bedzie taka na surowo ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie Twoje dzieła bardzo mi się podobają, ale jak zobaczyłam te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1169398036 to mi się z twarzą stało tak:
Takie lubie najbardziej ![]() No i oczywiście jestem też pod wrażeniem branzoletki - bardzo oryginalny pomysł i super wykonanie Ogólnie - świetnie!!! Pozdrawiam ![]() Aha, no i ostani perełkowy komplet też jest czaderski
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje Slonce P.S. Tak w sekrecie...te brazowe to tez jedne z moich ulubionych
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Piękny bardzo ten komplet biało-srebrny perełkowy
Klasyczny, niby skromny, ale jednak rzuca się w oczka Kojarzy mi się ze ślubem albo z ksieżniczka
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Oj ze ślubem to może nie, bo perły w ślubnej biżuterii podobno przynoszą pecha
![]() Bardzo fajne są te kolczyki "kółka". Dodam jeszcze, że podziwiam ich "krągłość"
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Szajus
Dziekuje za komplement! No ale do Twoich cudnych fimo mi dalekoooooo![]()
|
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Farfallinko, ale za to ja nie potrafię tak kombinować z koralami - takie plecionki są mi całkowicie obce
Poza tym, ja przecież nie robilam od razu ładnych rzeczy z fimo, więc wszystko przed tobą |
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1163194460 - absolutnie przepiękne!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Ojojoj...ale mnie tu dawno nie bylo....to znaczy w moim watku
![]() Po szalonej akcji ze Swarovskim i niebezpiecznej misji przedostania 2500 szt krysztalkow na teren Polski oto moj skromny powrot Mam nadzieje, ze cos sie spodoba...
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
No i jeszcze co nieco....
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy post - czwarta fota, drugi post - pierwsza fota. Najbardziej moim zdaniem zwracają na siebie uwagę
![]() Niby proste to wszystko, ale bardzo sympatyczne.
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Rosemary, enzeta dziekuje bardzo
A jednak cos sie spodobalo
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
A mnie podobają się drugie z pierwszego postu
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Justynko dziekuje pieknie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to nawet nie wypada mówić, że coś jest brzydkie.
Ale i tak nie trzeba - ćwieka mi nabiłaś, bo nie wiem co mi się najbardziej podoba. ![]() Pierwsze - na pewno - toż to mój ukochany bronzyt! Drugie - też świetne! Te lampworki są piękne, tylko szkoda, że takie drogie. Szóste - czyżbym widziała krzywy drucik? ![]() Ostatnie - mmm, Tońka lubić takie kolorki.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha
Toniu...terazy to tym bardziej wypada juz cos mowic...bo przeciez Swarovskie juz dowiozlam, wiec odebrac ze zlosci nie moge Co do tych kolczykow nr 6 to GDZIE GDZIE GDZIE? Znaczy sie...najpierw byl, a potem poprawilam...moze na fotce tego nie widac Ostatnie to tez moje ulubione kolorki
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
W tym kolczyku z tyłu, zaraz pod górnym loopem. Skoro tak mówisz - to może rzeczywiście to defekt zdjęcia.
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no hmmm...przynajmniej tak mi sie wydaje
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje ggagatko
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
No i masz babo placek. Zbyt dużo mi się podoba, ale Ci wypiszę:
- za dobór kolorów: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1171275774 - serca, po prostu śliczne - niesamowity kolor czerwieni i fajne połączenie z czarnym i koralik na biglu: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1171275774 - te pierwsze rzuciły mi się w oczy, chętnie bym ponosiła, chociaż to chyba róż? http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1171275774 - proste, gładkie, delikatne, śliczne: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1171275905
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Piękności!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Joasiu
![]() No i kilka nowosci...mam nadzieje, ze sie spodobaja. Kazda opinia na wage zlota P.S. Wlasnie rozkreca mi sie "interes" z bizu tu w UK...a tu juz niedlugo czas wyjezdzac
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, far, zrobiłam podobne do tych Twoich czwartych wczoraj... I teraz wyjdę na złodzieja pomysłów
![]() Najbardziej mi się podobają pierwsza para i druga
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze i trzecie cudne!Skąd masz te maski z pierwszych?
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
lawendo
![]() Rosemary, no cos Ty! Jaki tam zlodziej pomyslow! Tak wyszlo i tyle...i tak bardzo chetnie je zobacze, wiec wklejaj smialo fotke ![]() myszko te maski dokladnie nie pamietam czy tu w UK czy w Holandii...troche sie nazbieralo tych metalowych koralikow Ale ciesze sie, ze sie podobaja |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Najładniejsze w ostatnim rzucie są pierwsze i trzecie. Chyba ze względu na śliczne metalowe korale. Cudne!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

tak jak obiecalam. Zrobiona wczoraj...bransoletka i...takie cus do tego na szyje

Takie lubie najbardziej 

Toniu...terazy to tym bardziej wypada juz cos mowic...bo przeciez Swarovskie juz dowiozlam, wiec odebrac ze zlosci nie moge
jestem również