![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Darklingowe błyskotki
A mi najbardziej podobają się te cudeńka:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=872879&d=1176476462&po stid=4130612 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=872877&d=1176476462&po stid=4130612 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=883719&d=1177255755&po stid=4191740 – przepiękne zawieszki, cudo - no i w temacie ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=886738&d=1177497563&po stid=4211462 Bardzo fajne prace. ![]() Wiolka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Uroczy kwiatuszek
![]()
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() z góry przepraszam za masowe fotki ![]() 1,2 - mama ma jutro urodziny... nie chcem, ale muszem... 3. bransa owijakowa [coś mnie ostatnio na owijanie wzieło całkiem]. tym razem taki kolor foty wg mnie pasuje do brany i uznałam że rozjaśniać na siłe do iałości nie będę. 4. maaaasaaaaa ![]() 5. masa część 1: a. niebieskie z hamerykanckych korali ![]() b. bursztynowe również z hamerykanckich korali c. duże zielone upolowałam w india shopie d. mrok tłok i koza.. przekładki są czarne więc w realu są jeszcze bardziej mroczniejsze ![]() e. swarowski u góry, kocie oko i te lampworki, które jednak nie są piękne, więc wepchłam je do kolczyków ![]() f. onyx, crackle, kocie oko, swarowski. no i los przekłądkos ![]() 6. masa część 2: g. dla mamuuuusi [wreszcie przekuła uszy - jak kolczykiprzestały jej się mieścić w szkatułce...] h. dla kumpeli z pracy na specjalne życzenie - jizas jak ja kocham róż... 5 minut ręce myłam potem ![]() i. brzydki kwarc blueberry z BS j. perełki na dole są w rzeczywistości grafitowe i jaśniejsze k. lampworki z kocimi oczkami l. hamerykanckie owinięte ![]() m. wiegaśnie dymne lampworki ze złotą folią + celestial + swarovski no, to wsio ![]() komentować ładnie proszę D:
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
ło matko, zbiorowe fotki
![]() bardzo fajny wisior i podobają mi się też kolczyki - no ciężko wskazać w tym tłumie które ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Bransoletka fajna, a z kolczyków jasne zielone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ja tak nie mogę wybrać kilka z natłoku par jednej przy drugim. Pojedyńcze foty proszę :P
![]() A jeśli poważnie, to sympatycznie bardzo, szczególnie kolczyki.
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Cosie z wczoraj [niekóre, bo część poszła już w żądne nowości łapki koleżankek] niestety bez mojego wczorajszego największego osiągniącia - naszyjnika, który przyjaciółka dostała wczoraj na urodziny. no nic, może uda się jeszcze sfocić
![]() 1. mój nowy mrrrroczny i zębaty komplecik: kły + tygrysie oko w 2 kolorach, obsydian zwykły i teczowy, tiger iron no i przekładki do kolczyków ![]() WNIOSEK: tygrysie oko najpiękniejsze sprzedają w beadshopie ![]() 2. moje ukochane a jakoś zapomniane wcześniej kolczyki z kwarcem turmalinowym ![]() 3. z sodalitem brazylijskim, który zamówiłam totalnie przez pomyłkę ![]() 4. i wielkieee zieloneeee ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
wg mnie drugie i trzecie są naj!, chociaż zielone też są śliczne
![]()
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
ale drapieżny ten naszyjnik
![]() ![]() kolce z kwarcem turmalinowym śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Darkling naszyjnik bomba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() kwarc turmalinowy troche odmowił współpracy przy sesji - w realu ładniejszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Naszyjnik rzeczywiście fajny
![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
razi mnie w tym sodalicie pozłacane ze srebrną (posrebrzaną) przekładką... tak to śliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
wielkieee zieloneeee
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Naszyjnik... Uwielbiam te klimaty.
![]() Ale kolczyki i tak bym zrobiła z kłami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() ![]() coś nowego: 1. kiedyś zrobiłam kolczyki "opalowo-celtyckie". ostatnio znalazły włascicielkę, która zamówiła do nich komplet. no to jest. 2. bardzo bardzo niebieskie kolczyki ![]() 3. miotełki pierwszy raz w życiu popełnione ![]() 4. kolczyki z barwionym agatem 5. następne niebieskie, tym razem do kompeltu do niebieskiej bransy, którą też zrobiłam dawno temu, a która też ostatnio znalazła właścicielkę ![]() 6. kolczyki, które mi się bardzo podobają... nie wiem czy je puścić czy sobie zostawić. blue stone, który dostałam w gratisie z Astari, przekłądki ze swarovskimi, przekładki z awerturynu od Rosemary ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Czwarte i ostatnie mi sie podobają najbardziej
![]() Kurcze szkoda, ze na fotach masz taka blekitną mgiełkę, troche to psuje efekt.
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie zostawić. Oprócz nich pokochałam TE. Cudne
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Czarne i ostatnie - w moim typie
![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
To także moje typy
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
czarny komplet i czerwona fantazja
![]() ![]() ![]() no i ostatnie też miodzio... ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Komplet, czwarte i .. nie będę oryginalna ostatnie
![]()
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Kobra, dziękować
![]() zapomnieliście o mnie? to sie przypominam ![]() jedną parą, ale ostatnio światło kiepskie [i dobrze.. jakoś za upałem nie tęksnie] reszte obfocę jutro. te kolczyki daje, bo zrobiłam je wczoraj a dzisiaj kumpela je zobaczyła i od razu ukradła ![]() sorry za fotę - robiona na biurku przy lampce, do końca nie chciało mis ie brązowego tła wymazywać ![]() nienawidze już tych sprężynek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.