![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co kupić koledze na Mikołajki???
Cytat:
![]() wariatki, wariatki, wariatki ![]() czy jeżeli na liście winampowej wskoczyło mi 'coco jambo' a ja nie rzuciłam się do kompa, żeby to przełączyć, to też się do w/w zaliczam? ![]() i co ja tu z Wami jeszcze robię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty!!!!!!!!!!!!!!
Moje nerwy zaczynają osiągać meritum...
#123 | |
Zakorzenienie
|
odwieczny problem - co kupic czyli prezent na swieta
Cytat:
Musisz przesłuchać to 100 razy. I co dziesiąte odtwarzanie musisz odtańczyć taniec deszczu ![]() A co z nami robisz? Po krótkim zastanowieniu stwierdzam, że piszesz na wizażu ![]() ![]() Zgadnijcie co zaraz zrobię 3...2...1...0... Bianka - Proszę korzystać z wyszukiwarki. ![]() Takie wątki już były. Łączę ![]() Nie denerwujcie się tak dziewczyny. Do świąt jeszcze 20 dni ![]() ![]() Musicie sobie rozłożyć to na dzienne dawki. ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-02 o 21:12 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Trochę się posty pomieszały.
Ale co tam - nie ma takiego bałaganu z którym Wizażanki by sobie nie poradziły ![]() Cierpliwość to sztuka kochana ![]() Dzieczyny, może stwórzmy tu jedną długą listę prezentów - żyję nadzieją, że to coś da ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
a ja tam lubię później czytac te bezsensowne lączone wątki
![]() niekiedy śmieszne rzeczy z nich wychodzą. a jako że powstaja ze 3 taki wątki dziennie, to coraz śmieszniejsze histoirie się układają ![]() Rambo, lista prezentów coś da. ta ![]() ![]() ![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
No jak to, mojego podpisu nie widzicie? To chyba jasne, że kermita
![]() ![]() kosmetyki kubek gadżety do telefonu - etui, przywieszka breloczek różne śmieszne dyplomy (zaraz załączę swój ![]() ![]() ![]() ramka na zdjęcie, figurka, pluszak, wazonik kalendarz książka! ![]() płyta ulubionego zespołu ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
Wizażowa Lista Prezentów
Jestem dobre i cierpliwe dziecko.
I postanowiłam stworzyć Wizażową Listę Prezentów. ![]() 1. Ubrania : bluzki, spodnie, spódiczki, także bielizna 2. Kosmetyki - inspiracji szukaj na KWC 3. Bilety na koncert ulubionej grupy 4. Płyty CD z muzyką 5. Odtwarzacze mp3, iPODy i inne. 6. Gry komputerowe 7. Darmowe wejścia do salonów kosmetycznych, sauny, SPA... 8. Maskotki i inne pluszaki 9. Sprzęt elektroniczny 10. Książki, książki, duuużo książek ![]() 11. Antyrama - w środku zdjęcia Ciebie i osoby obdarowywanej 12. Poduszki, kubki i inne ze zdjęciam Twoim i obdarowywanej osoby (do znalezienia w internecie - na życzenie nawet mogę ja poszukać) 13. Film z Tobą w roli głównej. 14. Portret Twój lub obdarowywanej osoby. 15. Ozdoby do domu : lampki, stojaki itp. 16. Coś zrobionego samemu (inspiracji szukaj na ZTS) 17. Wielka kartka świąteczna (do kupienia np. w Notabene) 18. Uwielbiane przez wszystkich porcelanowe figurki ![]() 19. Jakiś ładny kwiatek do domu. 20. Coś śmiesznego - w większych miastach są sklepy ze śmiesznymi rzeczami. 21. Jak masz za dużo pieniędzy zafunduj komuś wycieczkę ![]() 22. Perfumy. 23. Biżuteria. 24. Własnoręczny wypiek lub inne danie. 25. Breloczek 26. Kalendarz 27.Gadżety do telefonu : przewieszka, etui itp. (dla zwiariowanych : komplet dziecięcych skarpetek do używania jako etui ![]() 28. Śmieszne dyplomy i inne dokumenty z przymrużeniem oka. 29. Zegarek 30. Skarpetki 31. Majtki/bokserki - najlepiej z jakimś śmiesznym nadrukiem 32. Koszulki z śmiesznymi napisami, zdjęciami 33. Portfel (z grosikiem na szczęście ![]() 34. Pióro, długopis ![]() 35. Świeczki zapachowe / Kominek zapachowy + olejki / kadzidełka 36. Specjalne zestawy dostępne w drogeriach (np. płyn do kąpieli + szampon) itd. 37. Filmy na video, DVD 38. Słowniki, encyklopedie, płyty naukowe - i inne - dla fanatyków jakiejś dziedziny. (np. lexie jest fanatyczką hiszpańskiego i chce słownik) itp. 39. Dodatki : apaszki, szaliki, torebki 40. Papeteria 41. Gry planszowe, puzzle 42. Satynowa pościel - dla TŻ 43. Piwżamka ( ![]() 44. Kapcie ![]() 45. Zestaw słodyczy - w wielu sklepach przed świętami są takie zestawy w wielkich koszach (najłatwiej dostać w super- i hipermarketach) 46. Prezenty sportowe : np. kręgle. 47. Zaproszenie do restauracji, klubu, teatru, kina. 48. Dla TŻ : miły wieczór ![]() ![]() 49. Zwierzak - od złotej rybki do nieuchwytnego Yeti ![]() 50. Powrót do dzieciństwa - domek dla lalek. 51. Witraż na okno. 52. Obrazy i obrazki. 52. Album (mile widziane zdjęcia w środku) 53. Zestawy do kawy/herbaty - filiżanki, dzbanuszki do parzenia, do tego dobrego rodzaju herbata/kawa 54. Kosz ulubionych rzeczy - np. ulubione cukierki, woda mineralna itd. 55. Dla majsterkowiczów : zestaw narzędzi. 56. Dla "składaków" - modele do sklejania 57. Pamiętnik 58. Prezentacja komputerowa na interesujący temat np. podróże 59. Dla dzieci : bajki, gry, zabawki (lalki, samochodziki, domki) i inne ![]() 60. Dla bliskiej osoby (np. TŻ) : talon na wykonanie przez nas kilku "usług" (np. 10 razy śniadanie do łóżka itp.) 61. Dla panów : golarka 62. Dla koleżanki, znajomej, przyjaciółki, mamy babci : prostownica, lokówka lub inne przyrządy do układania włosów. 63. Dla osób starszych : kompleksy witamin, syropy (wspomagające zapamiętywanie, sprawność fizyczną i psychiczną) itp. 64. Raz się żyje : Herbatniki ![]() 65. Zegar ścienny 66. Pierścionek zaręczynowy ![]() 67. Dobry alkohol (np. wino w ozdobnym stojaku) 68. Kupon na zakupy w sklepie 69. Rózga ozdobiona słodyczami, wstążkami... ![]() 70. Gadżety ze zdjęciem Twoim i TŻ W poszukiwaniu inspiracji możesz zajrzeć na stronę http://www.codam.pl/ A jak już nie masz zupełnie pomysłów zapakuj Siebie w wielki karton ![]() ![]() Lista jest ciągle aktualizowana, dzięki pomysłom Wizażanek ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-19 o 17:07 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka rzeczy dodaję do swojej listy ![]() Cytat:
Oj tam ![]() Trzeba wierzyć w ludzi. A tak na serio - czuję się bezradna w obliczu tylu wątków sezonowych. Nie lubię się tak czuć i dlatego próbuję coś z tym zrobić. Z lepszym lub gorszym skutkiem (pewnie gorszym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
hmhm.
ja dodaję jeszcze zegarek i obowiązkowo majtasy. chyba i ja powinnam TŻtowi kupić, bo dziwne, że przez ponad 2 lata związku majtek nie dostal ![]() tak, wiem, że można zegarek dołączyć do biżuterii, a majtasy do ubrań..ale zasługują na wyróżnienie. ![]()
#131 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Prezenty mnie niedługo do szaleństwa doprowadzą. Rambo - masz anielską
![]() ![]() I chciałam Anulkę wyściskać, żadnych łez w oczach, mała ![]() ![]() Edit - skarpetki! Przecież skarpetki to kultowy prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lexie - prezenty nie mogą Cię doprowadzać do szału - w końcu ty je nam roznosisz ![]() I dobrze, że mi o skarpetkach przypomniałaś. (nie wiem jak mogłam o nich zapomnieć ![]() ![]() Jak byłam mała tacie zawsze kupowałam skarpetki, a mamie jaskrawo-różową szminkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Boże, tez kiedyś tacie kupowałam skarpetki, aż mi glupio i sie kajam.
33.portfel, o ![]()
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Będę aktualizować tą listę, żeby łatwiej to wszystko było znaleźć wśród połączonych watków prezentowych.
Jak się wkurzę to ten wątek przyczepię do świąt na górze ![]() ![]()
![]() |
#137 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Uwieeeelbiam prezenty, zaraz skoczę założyć o nich wątek ![]() Co by tu jeszcze... Świeczki. Ładne świeczki. Pachnące. Zestawy do kąpieli, aromaterapeutyczne. W rossmanie chyba są ![]() Film jakiś na DVD na przykład. Albo na kasecie. (może było, nie wiem ![]() A ja bym chciała potężne słowniki do hiszpańskiego dostać ![]() Ale to takie prywatne pragnienie, nie trzega go do listy dopisywać ![]() Anuś, skomentowałam Cię na blogu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Błagam zrobię wszystko - tylko nie nowy wątek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzydzieściileś: może jeszcze gry, ale nie komputerowe tylko planszowe. w stylu scrable, go czy master mind. my tam czasem z TŻtem grywamy. albo jak ktos lubi puzle układac ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Lexie, ja za chwilę odpowiem
![]() ![]() Papeteria ![]() Apaszka na przykład ![]() ![]()
#141 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To proszę bardzo, skoro wszystko... Duże słowniki hiszpańsko-polski i polsko-hiszpański oraz hiszpańsko -hiszpański, całość przewiązana czerwoną wstążeczką ![]() Jedziemy dalej z prezentami ![]() Szaliki mle widziane, Ania dobrze mówi ![]() ![]() Ciepłe szlafroki ![]() Dla małżeństwa satynowa pościel. Dla słodkolubnych - zestaw słodkości, ładnie zapakowanych. Nieźle nam idzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
No to nam się lista rozwija
![]() Lexie - no dobra prawie wszystko ![]() Żeby tylko, ktoś z tego skorzystał zamiast zakładać nowy wątek ![]()
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
błąd celowy ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezenty sportowe ![]() Kręgle Diana ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
A własnoręcznie przygotowana oliwa z "czymś" (np bazylia, papryka, rozmaryn, czosnek, etc) może być?
No i Vista, Vista jest dobra na każdą okazję ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
Fresa - zakładaj - nie pierwsza będziesz w tym roku i nie ostatnia
![]() Aluka - piwdżamka już jest ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zwierzak ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż strach mysleć,jaka inwazja wątków prezentowych będzie do 24 grudnia ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Przekleństwo naszych czasów: A żebyś tak Vistę z dyskietek instalował!" ![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.