![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Nadmierna potliwość.
Cytat:
Szczerze powiedziawszy to na 100% nie moge powiedzieć, że przeszło, nie mogę się przekonać do ciaśniejszych bluzek, bo nadal się boję spróbować ![]() Niestety nie wiem co Ci doradzić na pocenie się rąk i stóp. Może spróbuj poszukać w google, wydaje mi się, że są preparaty i do stóp i do rąk. Edytowane przez anniemarie Czas edycji: 2009-04-26 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- http://www.raan.istore.pl/sklep,1846...,281989,0.html znalazłam jakieś mydło przeciw poceniu, więc możecie sobie luknąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
no to powiem tak Zawsze miałam problem z poceniem sie i to straszny Pamiętam te spływające krople potu po rekach Błeeee W sumie to dalej tak czasami ale rzadko Bylam z tym pamietam u lekarza to zawsze było ze ''taka moja uroda'' i z wiekiem miało przejść Ale ja juz nie mogłam Miałam dośc i strasznie sie tego wsydziłam Nie pomagały żadne antyperspiranty Do czasu kiedy zobaczyłam w gazecie reklame etiaxilu Kupiłam i jak reka odjął Jak sie stosuje regularnie to problemu nie ma No ale jak wszystko ma jakieś tam wady Jak sie za czesto stosuje to piecze i swedzi skóra, trochę mały jest i szybko sie kończy, płynna konsysytencja i jak go gdzies ze soba zabieram to czesto sie po porostu rozlewa a nie jest tani wiec strasznie sie wtedy irytuje.
Ogólnie polecam Aha jeszcze coś jaka jest cena tego antidralu? ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- a jeszcze jedno? jak wyglada ten antidral? w sztyfcie czy w kulce jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Jeszcze tańsze są tabletki perspi-bloch i dzialaja nie tylko na pachy ale na cale cialo, ja mialam straszny problem z pocacymi sie plecami- mokre klejace sie do ciala ciuchy- paskudstwo ;/ ale teraz juz jest co raz lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w aptece można je dostać, jak przypuszczam, prawda? i może napisz od jakiego czasu ich używasz: ![]() Edytowane przez alexandra578 Czas edycji: 2009-04-25 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
ja mam już dosc;/ stosowałam prawie wszystkiego..;/ ale przecież "taka moja uroda" i tyle co może pomóc to botox..;/ na który mnie nie stać i krótko trwały efekt.. Byłam u psychologa aby wykluczyć że pocenie jest na tle nerwowym.. oczywiście wykluczył to..;/ zrobiłam wszystki badania. Wszytko wporządku.. Leje mi się z rąk i stóp.. Jest to dla mnie wstydliwe..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
pochwaliłam kiedyś tiaxil a ostatnio zauważam ze przestaje działac Chyba mi sie przyzwyczaiła skóra O nie Lece jutro po antidral Może zadziała A te tabletki? jak działają? ma ktos porównanie z antidralem i etiaxilem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Beata Joanna tu link o Antidralu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=50164
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
ja mam chyba jakas tansza wersje tego Antidrialu, moze tez zaczne regularnie uzywac..
poza tym podobno antyperspiranty te nowe garniera sa dobre.. ja mam w kulce, ale dopiero raz uzywalam, napisze jak sie sprawuje.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
ja używam od kilku tyg Antidralu i jestem super zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Właśnie zdecydowałam się na zakup etiaxilu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ja używam Etiaxil już prawie rok i jestem bardzo zadowolona. Gole sie codziennie, skora juz mnie nie piecze po nalożeniu preparatu. Rano zawsze używam antyperspirantu. Stosuje go co dwa dni jedka często robie sobie dłuższe przerwy. Ciągle używam tego samego opakowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
z utrzymania się pogody nici, szkoda;/ ale antidral działa hihi.
a Wy dziewczyny ile za etiaxil płaciłyście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Ja ze względu na wrażliwą skórę, nie mogę stosować ani atiaxilu(nawet tego do wrazliwej skory) ani tym bardziej antidrala ;/ zreszta etiaxil to dla mnie za duzy wydatek- ja placilam jakies 52 czy nawet 54zl za niego- a jakie to malenkie opakowanie... teraz biore perspi-blocka i powiem wam, ze jak narazie to najlepsze z tego wszytskiego, tylko trzeba troche poczekac na efekt, ale poki co widze same plusy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Jak jest tani i skuteczny, to pewnie wyprze te wszystkie smarowidła pod pachy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Na pewno tak bedzie. Teraz ludzie co raz czesciej odchodza od wszelkich syntetycznych produktow na rzecz naturalnych, chociazby przez powszechne alergie, a skoro przy tym taki perspi block kosztuje jakies kilkanascie zloty podczas gdy np ostatnio reklamowany etiaxil okolo 50! No to chyba nie wymaga komentarza...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
a ja bym nie powiedziała, ja mam jakąś awersję do łykania tabletek, łykam jak jestem chora a nie na pot
![]() do tego nie wiem czy łykanie tabletek nie wpłynie jakoś nie za dobrze na mój organizm, wątrobę. wolę paszkę posmarować i być spokojna do tego x2 to cena jest wysoka za kurację. z antidralem nawet rok można spokojnie wytrwać za 15-18 zł. etiaxil też pewnie jest ok, ale 50 zł? drogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Witam,
Zaczęłam od niedawna używać Etiaxilu dla skóry wrażliwej, nie zastosowałam się do końca do ulotki, bo używałam go codziennie przez trzy dni, co wieczór. Czy może mieć to znaczenie, bo nie zauważyłam większej poprawy. Pocę się mniej, ale pachy i bluzki są troszkę mokre. Czy powinnam spróbować przez 6 dni, co drugi dzień, może to pomoże? Proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Za mną przepaść.. przede mną ogromna góra.. a pod stopami ogień. Edytowane przez malutka86 Czas edycji: 2009-08-17 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
A jeśli Etiaxil mi nie pomoże, bo Antidral i Perspi Block nie pomogły, co możecie jeszcze polecić?
Przecież nie ma chyba niczego, co nie mogłoby pomóc? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Jeżeli jednak problem nadmiernej potliwości nie wynika z przyczyn chorobowych, to z pomocą przychodzi nam (nie po raz pierwszy) medycyna estetyczna.
Absolutnym hitem w walce z niechcianym problemem nadmiernego pocenia się jest obecnie skuteczny zastrzyk z preparatu Botox ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ANTIDRAL - genialny.
![]() myślałam, że nic mi nie pomoże ale kupiłam ![]() pierwsze smarowanie pod pachami i od razu pomogło. ![]() pachy były suchutkie mimo, że normalnie miałabym całe mokre (akurat coś tam robiłam na dworze czy coś...) no i tak sobie myślę... stosować codziennie czy nie.. ![]() tam pisze, że tylko w razie potrzeby jak potliwość jest bardzo duża no a ja mam umiarkowanie.. tylko co. posmaruję się antidralem na noc, przechodzę tak cały dzień, umyję się pod pachami i nadal to będzie działać? a może się nie myć ![]() w każdym razie... gorąco polecam Antidral ![]()
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja akurat mam negatywne doświadczenia z antidralem i używam etiaxilu, ale zasada działania jest zdaje się taka sama - stosuję raz-góra dwa razy w tygodniu, na co dzień już żadnego antyperspirantu etc nie używam, i jest ok ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
hmm.. ciekawe
![]() ![]()
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Witam,
zauważyłam, że temat jest wielowątkowy i dawno założony, więc postanowiłam napisać. Nawet jeżeli ktoś już miał podobne pytanie i dostał odpowiedź... Oczywiście problem dotyczy nadmiernej potliwości. Czy to jesień, zima, wiosna czy lato - pocę się niemiłosiernie. Najbardziej głowa, potem pachy, i na końcu klatka piersiowa. Jazda komunikacją jest najgorszą, albo pobyt w jakimś klubie. Próbuję ubierać się jak najbardziej zwiewnie, ale to nic nie daje. Dbam o higienę, ale też efektów to nie przynosi. Wsiadam do autobusu, i wystarczy, że stoję, i od razu się ze mnie leje...A pomimo 20 stopni gorąca, jak wczoraj w Warszawie, nikt oprócz mnie nie ma aż takiego problemu... Proszę, powiedźcie, jak temu zaradzić ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
![]()
ja też dołączę się do wątku. to ostatnio mi sie tak zdarza że bez większego wysiłku pocę się jak szczut na plecach, na brzuchu na głowie rekach pod kolanami, pod pachami nie bo używam etiaxil.. mama mówi że to z braku kondycji ale mi się coś to nie wydaje..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dziewczyny,a czy któraś z Was brała pod uwage np. taki zabieg,który polega na całkowitym usunięciu pachowych gruczołów potowych?
Czy to nie jest w takiej sytuacji najlepsze wyjście ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.