![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Trochę tego, troche tamtego... ;)
Jetsem kosnultankta ale chiwlowo nie aktywna-brak czasu.:/Nie mam podkładu perfect wear
![]() wiec inetersuje mnie:" SWEDISH BEAUTY, swedish bronzing creme, butla 244 ml, nieużywany-unikalna brązująca formuła gwarantująca natychmiastowe i długotrwale utrzymujące się efekty. Pomaga uzyskać naturalną, ciemna opaleniznę jednocześnie utrzymujac skórę gładką i rozświetloną. Idealnie nawilża i wygładza.Zawiera wit. E i ekstrakt z brzoskwini. ATTITUDE Jacked up! Przyśpiesza powstawanie opalenizny i jednocześnie brązuje, chłodzi, zawiera wyciąg z konopii. z butli 400 ml zost. 0k. 35 % ART OF SUN yummy yummy-przyspieszajacy, delikatnie brazuje nie zostawiajac smug, zawiera kompleks wyszczyplajacy, wit A,C, E, olej z awokado-chroniace skore. 7 saszetek każda po 10 ml, ważn. 10.2008. ART OF SUN tinted tequila -przyspiesza i mocno brazuje bez smug, kompleks wyszczuplajacy, wit. A,C, E, masło shea, 8 saszetek po 10 ml, waż. 10.2008. ATTITUDE sex pot-przyśpieszająco-brazujący, nawilża, walczy ze zmarszczkami, natychmiastowe efekty. 1 saszetka 20 ml. chetna na wymianke??
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znajdziesz może coś u mnie za bazę? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
hej, znajdziesz coś za:
LRP, Unifiance podkład korygujący nr 13, ważn. do 03.09., zost. ok. 2/3 ![]() EVLON, Colorstay podkład nr 05 natural beige,SPF 6, zost troszkę więcej niż 1/3 ESTEE LAUDER Double Wear, podkład, odcień Fresco, zost. ok 1/4- rez. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Klaudiii na górze mam listę życzeń, oprócz tego potzrebuję szybkozużywalnych kosmetyków jak żele pod prysznic, szampony, odżywki do włosów. Ale możliwe, że skuszę się na coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
ATTITUDE Jacked up! Przyśpiesza powstawanie opalenizny i jednocześnie brązuje, chłodzi, zawiera wyciąg z konopii. z butli 400 ml zost. 0k. 35 % REZ. Mucia
ART OF SUN tinted tequila -przyspiesza i mocno brazuje bez smug, kompleks wyszczuplajacy, wit. A,C, E, masło shea, 8 saszetek po 10 ml, waż. 10.2008.REZ. Mucia ATTITUDE sex pot-przyśpieszająco-brazujący, nawilża, walczy ze zmarszczkami, natychmiastowe efekty. 1 saszetka 20 ml.REZ. Mucia a ew ze to co bys chciala?-bez tego drogiego ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
HEJ ZA :
ATTITUDE Jacked up! Przyśpiesza powstawanie opalenizny i jednocześnie brązuje, chłodzi, zawiera wyciąg z konopii. z butli 400 ml zost. 0k. 35 % REZ. Mucia ART OF SUN tinted tequila -przyspiesza i mocno brazuje bez smug, kompleks wyszczuplajacy, wit. A,C, E, masło shea, 8 saszetek po 10 ml, waż. 10.2008.REZ. Mucia ATTITUDE sex pot-przyśpieszająco-brazujący, nawilża, walczy ze zmarszczkami, natychmiastowe efekty. 1 saszetka 20 ml.REZ. Mucia DAX COSMETICS, Cashmere secret baza wygłądzająca, użyta kilka razy, ważn. 02.09. jESTEM SKŁONNA Ci oddac: -maseczka sake i ryż nowa -emulsja wody min islandi-nowa -odlwka placenty i alwawes -garnier krem do jasnej karnacji -olejek do wlosow oriflame
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
wiec niewiem...bo tak jak mowie...moim zdaniem to co wymianilas za to co ja wymianilam to tropche duzo..
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
jstem zaintereswoana podkladem EL Double Wear Fresco, moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Hmm skoro zalezy Ci najbardziej na for away to może tak:
-DAX COSMETICS, Cashmere secret baza wygłądzająca, użyta kilka razy, ważn. 02.09. -SWEDISH BEAUTY, swedish bronzing creme, butla 244 ml, nieużywany-unikalna brązująca formuła gwarantująca natychmiastowe i długotrwale utrzymujące się efekty. Pomaga uzyskać naturalną, ciemna opaleniznę jednocześnie utrzymujac skórę gładką i rozświetloną. Idealnie nawilża i wygładza.Zawiera wit. E i ekstrakt z brzoskwini.REZ. Mucia -ATTITUDE Jacked up! Przyśpiesza powstawanie opalenizny i jednocześnie brązuje, chłodzi, zawiera wyciąg z konopii. z butli 400 ml zost. 0k. 35 % REZ. Mucia -ART OF SUN tinted tequila -przyspiesza i mocno brazuje bez smug, kompleks wyszczuplajacy, wit. A,C, E, masło shea, 8 saszetek po 10 ml, waż. 10.2008.REZ. Mucia -ATTITUDE sex pot-przyśpieszająco-brazujący, nawilża, walczy ze zmarszczkami, natychmiastowe efekty. 1 saszetka 20 ml.REZ. Mucia A ja Ci dam: -For away -maseczka sake i ryż -emulsja wody mineralne islandi -krem garnier do jasnej karnacji -olejek do włosów oriflame
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Hej.Znajdziesz coś u mnie za Covemark?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198220 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Hej, podoba mi się róż inglota. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
JESTEM ONA
|
LABORATOIRES FILORGA, Creme depigmentante eclaircissante, krem na ciemne przebarwienia słoneczne, hormonalne itp., z 50 ml zost. ok 40%
i moze jeszcze cos ![]() Zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#143 |
BAN stały
|
A wiec tak podoba mi sie u ciebie
![]() REVLON, Colorstay podkład nr 05 natural beige,SPF 6, zost troszkę więcej niż 1/3 ESTEE LAUDER Double Wear, podkład, odcień Fresco, zost. ok 1/4 NGLOT Blush, Ultradelikatny róż do policzków, nie ma numerku, odcień brzoskwioniowy z drobinkami, użyty kilka razy jak cos ci nie bedzie pasowac mysle ze sie dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
JESTEM ONA
|
Dobrze
![]() Mam jeszcze troche filorgi... i chcialam miec wiecej w zapasie- choc teraz go nie uzywam. ![]() A poza maseczką nic więcej nie wypatrzyłaś? edit: moze zobaczę coś innego u Ciebie .
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za:
L`OREAL, Visible Lift, Line Minimizing, Pro -Retionol A, SPF 17, podkład z USA, odcien nr 107-natural beige, z 36 ml zost. 3/4
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.