|  2006-12-18, 16:02 | #121 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

Dot.: " Piękne ciało na wiosnę"

Wiecie co, ja skreśle te pkt. o masażu, bo rzadko to robie i tylko odejmuje sobie za to punkty   | 
|     |   | 
|  2006-12-18, 18:09 | #122 | 
| Raczkowanie | 

ja właśnie też tracę większośc punktów przez masaż...a raczej jego brak   | 
|     |   | 
|  2006-12-18, 21:49 | #123 | 
| Zadomowienie | 

Ja wczoraj i dziś po 5 punkcików    P.S. Masażu w ogóle na razie nie licze , bo nie mam pojęcia jak go wykonywać . 
				__________________ "Nie pozwólcie aby ktokolwiek wmówił wam ze trzeba być zadowolonym z tego co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu abyście tego nie miały osiągnąć" | 
|     |   | 
|  2006-12-18, 22:45 | #124 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-11 
				 | 

chwilowo byłam odcięta od neta, więc melb\duję za sobotę 4 (odejmuje po jednym za masaż i 1 za piwko) za wczoraj 4 (obiadek rodzinny....) a za dzisiaj byłoby 6, ale niestety znów sie wybrałam ze znajomymi do pubu :/ ale nie jest źle, w sumie mam 35   | 
|     |   | 
|  2006-12-19, 22:49 | #125 | 
| Zadomowienie | 

Ja dziś 4 punkciki    Co tak mało nas się tu udziela ?? 
				__________________ "Nie pozwólcie aby ktokolwiek wmówił wam ze trzeba być zadowolonym z tego co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu abyście tego nie miały osiągnąć" | 
|     |   | 
|  2006-12-19, 23:13 | #126 | 
| Raczkowanie | 

a ja się udzielam    jakoś mi dziś wesoło   ale punkcik tylko jeden - w sumie 6 ...   | 
|     |   | 
|  2006-12-20, 11:13 | #127 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-11 
				 | 

a ja wczoraj dałam ciała   zrobiłam sobie dzień rozpusty, jako, żem chora i mi było źle. dieta: -1 ćwiczenia: -1 słodycze: -1 masaż: -1 wczesna kolacja: -1 odmowa: -1 łojojoj, 6 na minusie :/ czyli mam 29. | 
|     |   | 
|  2006-12-20, 16:35 | #128 | 
| Zadomowienie | 

To ja się dołącze!!!   Waże 59 kg przy wzroście 166 cm. Wiem że to nie jest dużo aczkolwiek nie czuje się z tą wagą dobrze...  Mój plan dietki: 1. Nie jem słodyczy i fast foodów 2. Nie jem po godzinie 18  o 3. Ćwicze przynajmniej godzine dziennie. 4. Masaże będe robić żeby skórka była ładna  5. Żeby było wszystko cacy to raz w tygodniu się waże i mierze... ZACZYNAM OD TERAZ! ALE JUTRO DOPIERO SIĘ ZMIERZE  Ide bo mamusia woła na obiad   
				__________________ Najlepsze rzeczy przychodzą wtedy gdy najmniej się ich spodziewamy   Więc nie spodziewajmy się ich w ogóle  Sweet On The Diet   | 
|     |   | 
|  2006-12-20, 19:07 | #129 | 
| Raczkowanie | 

witamy    +1 punkcik za dziś  razem 7 | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 18:09 | #130 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

witam wszystkich   ja też się przyłączam mam zamiar zrzucic 7kg i już!  pozdrawiam Edytowane przez jolly Czas edycji: 2007-01-02 o 10:43 | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 19:58 | #131 | 
| Zadomowienie | 

Ja się boje że w święta to stracę kupee punktów    
|     |   | 
|  2006-12-21, 22:46 | #132 | 
				 | 

święta będą straszne...  zawsze w święta tyłam jakieś 3-4kg , których później nie udawało mi się zrzucic...   | 
|     |   | 
|  2006-12-22, 23:27 | #133 | 
| Zadomowienie | 

Ehhh ja niestety wczoraj i dziś łącznie wyszłam na -2   Miałam dzis wigilie klasową , nie mogłam nie spróbować tych ciast , ehh  ( 
|     |   | 
|  2006-12-23, 10:49 | #134 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Dziewczyny, ja diete zawaliłam   Zaczne z Wami od Nowego roku, obiecuje   
				__________________ I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 | 
|     |   | 
|  2006-12-23, 14:58 | #135 | 
				 | 

ja robię przerwę na czas świąt...powracam po Nowym Roku również    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-12-25, 22:37 | #136 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

dziewczynki tez sie dołączam bo sie zalamalam, ze przytyłam 1 kg po wigilii, a i tak jestem ponad normą. zaraz wydrukuje sobie punktację i od jutra zaczynam ostrą jazdę. Buziaczki   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-12-25, 23:17 | #137 | 
| Zadomowienie | 

OMG ja nawet teraz nie licze tych punktów bo bym na minus przez te święta wyszła . Ale przyżekam , że od środy zaczynam znów    
|     |   | 
|  2006-12-26, 10:16 | #138 | 
				 | 

ja strasznie się starałam nie objeśc w święta...ale chyba mi się nie udało...   nawet nie wchodzę na wagę... ale od jutra biorę się za siebie  i powracam do mojego callana   | 
|     |   | 
|  2006-12-26, 12:13 | #139 | 
| Zakorzenienie | 

Po nowym roku się przyłaczam, obiecuję   
				__________________ życiowy parkiet bywa śliski | 
|     |   | 
|  2006-12-26, 13:41 | #140 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

dziewczyny ja również chciałam sie do was przyłączyć,zaczynam od jutra   | 
|     |   | 
|  2006-12-26, 14:21 | #141 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Gdańsk 
				 |  Dot.: " Piękne ciało na wiosnę" 

i ja  jesli oczywiscie mozna?    
				__________________ Pozdrawiam   Corpus Delicta  | 
|     |   | 
|  2006-12-26, 14:38 | #142 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

hej! ja oczywiście maiłam się już wcześniej przyłączyć i wyszło jak wyszło   żeby nie tracić czasu zaczynam od jutra. jakbym była niegrzeczna  to     | 
|     |   | 
|  2006-12-26, 18:16 | #143 | 
| Zadomowienie | 

Ja po świętach przytyje pewnie kilka kg... zobacze jutro na wadze bo dziś mi już się nie chce ważyć wogóle... j\estem zmęczona najedzona i obpakowana prezentami od "Mikołaja"   ide już to może coś w domu jeszcze ogarne.... ciao   
				__________________ Najlepsze rzeczy przychodzą wtedy gdy najmniej się ich spodziewamy   Więc nie spodziewajmy się ich w ogóle  Sweet On The Diet   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-12-26, 21:25 | #144 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 |  Dot.: " Piękne ciało na wiosnę" 

Witam Też postanowiłam zadbać o piękne ciało na wiosnę  W sumie nie planuje jakiejś rewolucji co do diety. Uważam, że odżywaim się zdrowo i nie planuje ograniczać kalorii, bo nie chcę schudnąć. Bardziej potrzebna mi mobilizacja do ćwiczeń. Planuje od następnego roku chodzić regularnie na basen, żeby sobie ujędrnić i wysmuklić to i owo  Zazwyczaj chodziłam sobie popływać tak rekreacyjnie - od czasu do czasu. Czy ktoś tu jeszcze planuje regularnie odwiedzać basen  Razem będzie raźniej    | 
|     |   | 
|  2006-12-26, 22:47 | #145 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

hej! Ja takze się przyłączę, mam zamiar zrzucić ok 8 kg... jakoś nigdy mi się nie udało zmobilizować, ale mam nadzieje ze mi pomożecie   Razem na pewno nam sie uda!  Zaczynam od jutra   | 
|     |   | 
|  2006-12-26, 23:01 | #146 | 
| Zadomowienie | 

ooo ja tez sie przylaczam   to zaczynam od jutra   
				__________________ zapraszam na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=725984 | 
|     |   | 
|  2006-12-27, 09:43 | #148 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dzien dobry kobietki    Dzisiaj sie do was przylaczam  Trzeba wprowadzic troche nowych nawykow  hehe... Dzisiejszy dzien zaczne od kapieli i masazu bo wieczorem nie bede miala na niego sily   Milego dnia zycze  p.s. Milko ja rowniez mam w planach odwiedzac regularnie basen  ale zobaczymy co z tego wyjdzie     
				__________________ Pozdrawiam   Corpus Delicta  | 
|     |   | 
|  2006-12-27, 12:17 | #149 | 
| Zadomowienie | 

O jak fajnie że tyle osób się przyłączyło do naszego watku    Ja od dziś znów licze punkty  ) 
|     |   | 
|  2006-12-28, 10:55 | #150 | 
| Zadomowienie | 

No to ja wczoraj : diata : - 1 słodycze : -1 ( nie mogłam się oprzeć tym resztkom piernika  ) ćwiczenia : +1 ostatni posiłek : + 1 Tak więc wyszłam na zero  No trudno dzis będzie lepiej . 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.