|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Karteczki Gosiaczka
Fajne karteczki
Tylko fotki trochę niewyraźne. Twórz, twórz to będziemy podziwiać. W końcu musisz jakoś odreagować maturę
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Witam
mam pytanie do was. planuję na rocznicę moją i TZ zrobić album ze zdjęciami tylko nie wiem jaki papier byłby najlepszy o jakiej grubości i jeszcze jedno czy powinnam wybrac jakąś kolorystkę jednakową czy moze byc np kazda strona inna?
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
czy mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć??
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Co do grubości papieru to nie wiem, zależy chyba od tego jak grubo go ozdobisz. Jeśli chodzi o kolorystykę to myślę, że bardzo kolorowego to nie rób. Lepiej wybrać ze 3-4 kolory i na nich się skupić.
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Muszę się pochwalić dziś mojemu TŻ urodziła się siostrzyczka 20 lat młodsza ale jest słodziutka i piękna nie mogłam się oprzeć i zrobiłam taką oto kartkę
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
siostra TŻ nazywa się Oliwia
:P karteczkę dostanie w sobote
|
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie miała fajną pamiątkę. Szkoda tylko, że zdjęcie takie niewyraźne.
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
i już po imprezie urodzinowej dla znajomych było fajnie
chociaż zawiódł mnie TŻ bo przyjechał do mnie na 5 min nie dostałam nawet zwiędłęgo kwiatka ( bo nie miał pieniędzy bo wydał na paliwo i papieorsy) a na dodatek prawie nic nie zjadł a ja męczyłam się cały dzień z przygotowaniem wszystkiego... nie docenił mojej pracy sałatek nawet nie spróbował nie wspominając o innych rzeczach. cieszę się że był ale naprawdę mi przykro się zrobiło ..
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiaczku, nie pozwól się tak traktować...
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Chciałam się pochwalić kartką na chrzest dla siostry TŻ
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Przede wszystkim,NIE POZWÓL SIE TAK TRAKTOWAC CHŁOPAKOWI!!!W tak ważnym dla Ciebie dniu ,wolał kupić sobie papierosy?!
![]() :p ala:![]() ![]() ![]() Obydwie karteczki cudne!Kwiatki na drugiej ,jeśli nałożyłabyś po jeszcze jednym na wierzch ,a płatki lekko pozawijala,uzyskałabys fajnego kwiatka 3D
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Słodka.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki za miłe słówka które są jak miodzik dla uszków
![]()
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Witam
oj troszke mnie tu nie było pajęczyn sporo oj sporo ale już się tym zajmuje![]() Kartki świąteczne zrobione na wymianke dla dziewczyn ![]() Myślę że chyba się dziewczyną podobały ![]() przepraszam za jakość zdjęć ale robione telefonem Zapraszam również na bloga
Edytowane przez Gosiaczek2507 Czas edycji: 2011-12-20 o 19:16 Powód: :):) |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
hallo! gdzie podziałay się wszystkie wizażanki?? zagląda tu ktos??
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
ja sobie wlasnie zajzalam
i ujzalam cudowne karteczki
coś mojego : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=574311 ![]() Moje skromne próby blogowania : http://www.handmadecards-patrycja.blogspot.com/ ![]() Czas wcale nie leczy ran, niekiedy sprawia, że z każdym dniem coraz bardziej boli!!! |
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zajrzałam i widzę moją karteczkę!
Dziękuję.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
nie ma za co
cieszę się że wam sie podobały karteczki
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Świetne twoje cuda
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję lawendax
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
nie było mnie tu całe wieki
wiele kartek powstało ale nie zdążyłam zrobić zdjęć![]() ![]() Ale dziś wrzuce świąteczne kartki które polecą do dziewczyn na wymiankę Białe Święta |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Fajne karteluchy
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Witaj bardzo ładne kartki świateczne
to może opowiesz gdzie byłaś jak cię nie było Pozdrawiam
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
w domu byłam
praca nie pozwala mi zbytnio na kartkowanie ale jak jest okazja to coś tam zawsze zrobię tylko czasami nie zdąże zrobić zdjęcia![]() teraz chodzą za mną notesy ale nie wiem jak się za to zabrać ale coś wymysle
|
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Koniecznie pokaż swoje pomysły jak już zrobisz notesy
fajne jest w notesach i kalendarzach to że można kupić tani z byle jaką okładką i pięknie go okleić a środek już jest gotowy ładny
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Witam odkurzam wątek z pajęczyn
![]() dawno mnie tu nie było bo praca nie daje mi dużo czasu na kartkowanie ale w wolnych chwilach coś powstaje![]() na dzień dzisiejszy pokazuję kartkę na 60 stkę dla wujka![]() reszta niebawem.Tymczasem zmykam piec ciasto na swoje jutrzejsze urodziny więcej przygotowań czeka mnie na sobote![]() ![]() :gotuje :![]()
Edytowane przez Gosiaczek2507 Czas edycji: 2013-07-24 o 22:22 |
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ile tu pająków ( bee nie cierpie ich ) muszę powrzucać zdjęcia nowych kartek jak tylko będę miała swój laptop bo obecnie korzystam z laptopa TŻ i nie mam tutaj zdjęć. Co się w ogóle dzieje że dziewczyny już tak często nie tworzą jak kiedyś?? same pustki jakieś ![]() W ogóle to mam sprawę do was zbliżają się moje urodziny wielkimi krokami i myślę co przygotować na nie i wymyśliłam tort truskawkowy bo Tż lubi tylko nie mam fajnego przepisu macie jakiś fajny?? jeśli któraś z was ma to proszę o podzielenie się ze mną a druga sprawa to ciągłe pytania co bym chciała dostać na urodzinki ja wszystko mam i nic nie potrzebuje ucieszyłabym się z kartek i prezentów ręcznie robionych czy takich od serca i dlaczego jak o tym mówię zainteresowanym osobą to mówią tak jasne i się z tego śmieją choćbym mówiła o milionie dolarów?? i tak nic pózniej z tego nie wychodzi i dostaję coś co z reguły mi się nie przydaje?? tez tak macie??uff ale się rozpisałam:P myślę że ktoś dotrwał do końca i w ogóle że ktoś tutaj zagląda jeszcze |
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Witam
dla odświeżenia wątku wrzucam jedną kartkę urodzinową dla taty![]() nie znaczy to że nie robiłam kartek przez ten czas przerwy robiłam ale mało i nie zdążyłam zrobić zdjęć![]() i na dodatek coś jeszcze![]() ![]() SÓWKA Z FILCU proszę się ze mnie nie śmiać bo nie wyszło tak jak chciałam bo jeśli chodzi o szycie ( pomijając przyszywanie guzików) to jestem totalnym beztalenciem :torba : obiecuję że następne ju będą lepsze![]() Chociaż mój TŻ stwierdził że sówka jest piękna tylko że zastanawia się czemu oczy ma jak bazyliszek:P
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładna karteczka
A Twoja jest sympatyczna i sówkę przypomina co wg mnie najważniejsze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

mam pytanie do was. planuję na rocznicę moją i TZ zrobić album ze zdjęciami tylko nie wiem jaki papier byłby najlepszy o jakiej grubości i jeszcze jedno czy powinnam wybrac jakąś kolorystkę jednakową czy moze byc np kazda strona inna?

:gotuje :
:torba :