![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gratisy
A ja kilka dni temu robiłam zamówienie na swiatkoralikow2.pl ale nie dostalam gratisa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Ja wlasnie dzisiaj dostalam ze swiata koralikow2 przesylke-ale expres-zamowilam i przeslalam kase w poniedzialek, a dzis juz mam!
Zamowienie na 65zl Gratis dwa opakowania takich koralikow jak na zdjeciu-tylko ze pomaranczowych-troche dziwnie-bo absolutnie nic nie zamawialam w tym kolorze-takze srednio dobrali-ale co tam-na pewno kiedys zuzyje, a gratis milo dostac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Joanna d'Moder
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3436506]A jeszcze jak popatrzę na ceny w empiku, gdzie za kilkanaście kryształków trzeba dać 12,99zł....[/quote]
nie wiem jak te kryształki z Astarii,ale zamawiałam w akcesoria.net i były gorszej jakości niż te z Empiku :/.Czy te z Astarii są dobrej jakości? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Piękne, rewelacyjne, cieszą oczka, bez uszczerbku na ich kryształkowym zdrowiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3479804]Piękne, rewelacyjne, cieszą oczka, bez uszczerbku na ich kryształkowym zdrowiu
![]() ![]() zrobiłam we wtorek zamówienie w baedshopie, zapłaciłam w środę, a dziś jak wróciłam po szkole spotkała mnie niespodzianka ![]() ![]() zamówienie było na ok.57zł, a gratisem perełki: http://beadshop.pl/perelki-szklane-l...szt-p-724.html ![]() przy czym w moim zamówieniu było 10 rodzajów innych perełek ![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja za zamównienie w Artfanie ok. 64zł dostałam w Gratisie:
-długopis -mase perłową- dołanczam fotke ze strony www.artfan.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
JoannM w środę dostałam przesyłkę ze swiatakoralikow2 i dostałam takiego samego gratisa co ty |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
A ja długopisu nie dostałam, ;> buuu
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
zamówienie w astari za ok. 31 zł
gratisy: dwa gliniaczki świetnie dobrane ![]() ![]() ![]() wartość 2,80 ![]()
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Canidia, ja dostałam taką samą, niebieściutką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
A ja ostatnio od eltaya dostała super przemyślane gratisy - zamawiałam zapięcia i dostałam dodatkowe i do tego koraliki z tej samej serii tylko w innym odcieniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Gratisy ze Świata koralików (zamówienie na 148zł), a z Ganea.pl dpstałam kryształki o wściekle różowym kolorze
![]() ![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
jaśmina chyba na pewno tak
![]() szajajaba ![]() dziś dostałam zamówionka z www.loopik.pl, zamówienie na 21,10 zł i dostałam koraliki akrylowe, trochę akrylku zamawiałam (do breloków cudo ![]() a ze światakoralików2 - zamówienie na 46,61 zł, rurki skręcone - transparentne i miodowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
zamówienie z Diamic Art za 60 zł i takie gratisy
![]() dobrane kolorystycznie, az miło!
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Canidia,RudaAB-fajne te wasze gratisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
![]()
A to są gratisy z dwóch sklepów:
1. z Beadshop - pokochałam ten sklep z dobierania koralików w pary, dobrej jakości minerałów i pięknych gratisów, dobrze dobranych do zamówienia - zamówienie nieco ponad 100zł, gratisy wartości ponad 7zł! 2. Artfan - zawsze coś dorzuci do zamówienia - zazwyczaj mam coś z masy perłowej ![]() ![]() Wszystkie cieszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No no no!!!! Beadshop sie spisał! Naprawdę slicze gratisiki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio zamawiałam w świecie koralików i standardowo nie dostałam żadnego gratisa
![]() Ach, przypomniało mi się, a z Beadshopu (zamówienie ok. 70zł - czyli niemało), dostałam... złote kuleczki zaciskowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Moje gratisy - ze świata koralików miodowe krople i kryształki.
Qnszt - dwie torebki z koralikami i jedne z kaykami, ale nie wytropiłam jeszcze jakie to. Zamówienie było na ok. 400 zł (zbiorowe), darmowa dostawa kurierska i się zdziwiłam, że w ogóle jakieś gratisy od Qnszt ![]()
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
E tam, nie zaczęli, ja właśnie oglądam przesyłkę z qunsztu i nieco zła ejstem. Zamówienie za 120zł. A tu perełki jablonexowe nieładne, emalią polane na wyrost, szklane koraliki nierówne...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3578079]E tam, nie zaczęli, ja właśnie oglądam przesyłkę z qunsztu i nieco zła ejstem. Zamówienie za 120zł. A tu perełki jablonexowe nieładne, emalią polane na wyrost, szklane koraliki nierówne...[/quote]
Tez dziś dostałam przesyłkę z qnsztu.Dawno nic tam nie zamawiałam, bo wydawało mi się 0jakoś drogo i ogólnie się pogorszyło....(o czym juz była zreszta mowa ![]() I mogę stwierdzic, że nie zaczęli wizażu czytać ![]() ![]() Tak w ogóle to jestem średnio zadowolona-zamówienie zrobiłam praktycznie tylko ze względu na sieczke nocy kairu i piasku pustyni...noca kairu się rozczarowałam(piasek pustyni ujdzie w tłoku)....bordowe perełki szklane sa bardziej fioletowe niż bordowe.... ale za to z kamieni TE i TE sa po prostu genialne!!Jestem nimi zachwycona ![]() ![]() OOps...chyba jakiegoś offa zrobiłam...Wybaczcie:cool : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Możliwe, że dobre sztuki Ci się trafiły. Ja kupowałam ostatnio te dropsy noc kairu i miały takie krzywe nieforemne dziury, że aż krzywe były...
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Naila, dostałam dokładnie te same romby
![]() Zamawienie na 40zł. Bardzo się z tego gratisu ucieszylam, bo mialam w domu inne duże z masy perłowej i już z tych wwszystkich razem zdążylam kolczyki z bransoletką wczoraj sklecić ![]() Z Astari też niedawno dostalam te same gliniaczki co Lawenda - naprawdę są fajne ![]() Tak jak już kilka osób pisało - rewelacyjnie dobiera gratisy i to całkiem niemało ELTAY. Moim zdaniem - medal dla osoby kompletującej paczki!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Z artfanu równiez białe romby z masy perłowej dostałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
cos jest nie tak ostatnio z tym qnsztem, macie dziwczyny racje. chyba nie za bardzo traktuja powaznie swoich klientow, takie podejscie nie jest w ogole pro fesjonalne w tych czasach.
zamawialam u nich ostatnio takie kamienie nocy kairu, no i sie okazalo ze dostalam dwa rozne, tzn chodzi o wymiary. jeden krotszy i szerszy, a drugi odwrotnie ![]() przez to wahalam sie z kolejnym zamowieniem. postanowilam do nich napisac, ze chcialabym, aby dobrali korale pod wzgledem ksztaltu i koloru (jak to robia w inych sklepach). dostalam odpwiedz, ze maja juz wszystko popakowane i nie moga mieszac paczuszek ![]() sorki ze tak sie rozpisalam, ale ten qnszt ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Co do Qnsztu ja sie załamałam gdy dostałam od nich marmur (swoją drogą specjalnie dlatego robiłam zamówienie) okazało się ,ze kolory na stronie qnsztu ,nijak maja się do tego co dostałam :/malina to w rzeczywistości łosoś, a róż to ostra fuksja która wali tak po oczach ,że szkoda gadać
![]() Ale nie odbiegając zbytnio od tematu postu...najlepsze gratisy są w BEADSHOPIE!!! Ola nigdy mnie nie zawiodła , w zasadzie czekam tylko ,zeby sprawdzic co od niej dostałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
A ja właśnie zbieram kasiorkę na beadshopowe zamówienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.