![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci spod różnych znaków zoodiaku.
Ja znam paru skorpionów-facetów i są oni raczej milczkami, nie gadają jak najęci, nie koloryzują. Rzekłabym, że wyważeni to panowie, ponadto dość skryci, nieco zawzięci, ambitni(?).
![]() Raki-jak najdalej od nich. Ciągle za mna łazi taki jeden rak i mam go dość. ![]() Generalnie-uciekam od Raków. ![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Faceci spod różnych znaków
[quote=blueania;3340528]
Cytat:
mój eks to waga i kompletnie nie moglismy znalezc tematow do rozmow, jak do mnie przychodzi to zamiast pogadac gra na gitarze. jak mowi kawal, to zupelnie nie rozumiem dlaczego jest smieszny - mamy inne poczucia humoru i wogole bardzo zanudza
![]() |
![]() |
#123 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() skąd ja znam ten tekst, jakbym słyszała mojego kolegę byka w sumie go nawet lubie ale wkurzaja mnie te jego gadki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci spod różnych znaków
Waga-wspominam dobrze. Ba, bardzo dobrze.
![]() ![]() Wagom (tak ogólnie) brakuje siły przebicia, która ja jako lew mam i taki buldożer (czyli ja ![]() ![]() ![]() Wagi są dość subtelne, mało przebojowe, słabo się kreują, raczej opanowane, spokojne. Mogą/dadzą się podporządkować... Panna-pedant, skrupulak. ![]() Bywa rozgrymaszona, nadęta i lubi czasami zgrywać głupa. Z wierzchu grzeczna, miła a w środku aż ją roznosi najczęściej z powodu zazdrości, negatywnych emocji...
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
No to chronologicznie
![]() Skorpion - milczek, niewielkie poczucie humoru, maniak sportowy, ciągle włóczył się z kumplami a przejawy romantyzmu u niego były zjawiskiem nader rzadkim ![]() ![]() Ryby - KOSZMAR... totalny maminsynek... maniak religijny... i komputerowy ![]() ![]() ![]() Waga - wariat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ah,własnie rybka do mnie przed chwilą dzwonił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
mialam bliskiego kumpla blizniaka i bardzo dobrze sie rozumielismy.Lubil mnie niesamowicie (ja jego tez mimo ,ze wnerwialy mnie jego wyskoki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc kompletnie nie czytam horoskopów, mam jakieś przekonanie w głowie, że te horoskopy, które można znaleźć w gazetach albo na necie to ktoś siada i wymyśla z głowy. Ale musze przyznać, że ten wątek mnie zinteresował, może ktoś oświecony powie mi jak się ma do siebie wodnik (mój mąż) z koziorożcem (ja). Muszę przyznac, że dogadujemy się bardzo dobrze. Jeżeli kłótnie to nie o drobiazgi a raczej istotne problemy. TŻ jest odpowiedzialny, inteligentny, raczej rozważny i mało romantyczny, ale lubi się przytulić i często powtarza, że mnie kocha - nawet częściej niż ja - czyli uczuciowy. Może jakaś osoba która się na tym zna powie coś więcej z punktu widzenia gwiazd??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc jednak się to zdarza ![]() Poza tym chyba jestem też rybką w decendencie ryb ![]() Matko, dobrze ja to zrozumiałam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
u mnie prym wiodła Panna - jak na razie najdłuższy mój związek i chyba dlatego tak dobrze poznana
![]() ![]() Mój Panien był dokładnie przeciwieństwem powyższych cech..bałaganiarz,nieobow iązkowy,totalnie zakręcony,mało ambitny(no chyba,że znalazło się coś co go zafascynowało wtedy poświęcał się całkowicie),jednak to wszystko przekładało się na relacje w związku - olewanie moich humorów,stawianie siebie na pierwszym miejscu..jednocześnie umiłowanie przygód,żyłka odkrywczości i pociąg do tego co nieznane..stąd nigdy się razem nie nudziliśmy i przeżyliśmy wiele naprawdę świetnych chwil ![]() no ale do szarego życia to on się nie nadawał ![]() potem była Waga - i póki co najlepiej mi się dogadywało,facet był odpowiedzialny,bardzo obowiązkowy,opiekuńczy,cz uły,oddany,zawsze słuchał co mam do powiedzenia,ustępliwy,moż na z nim było poruszać wszelkie tematy,zero kłótni,zero ciężkiej atmosfery,spokojny aż do bólu,mocno ważący słowa i czyny,wierny,szczery,do wspólnego egzystowania na pewno by się nadawał..choć jednocześnie był oszczędny i chyba troszkę skąpy ![]() ![]() może mi właśnie brakowało tego czegoś,tej nutki fantazji... ![]() z Rakiem jeszcze miałam do czynienia,ale tego wyjątkowo dobrze nie wspominam - na początku fantastycznie,ahy,ohy i w ogóle..a po jakimś czasie wątpliwości,zmienianie zdania,ściemnianie itp.itd. życiowo bardzo zaradny i odpowiedzialny,obowiązkow y,ale egoista zarozumiały i butny,strasznie pewny siebie,narzucający swoje zdanie i wszystko lepiej wiedzący,trochę kłótliwy... ymm...a jednak za Wagą mi się tęskni ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Mmm, świetny wątek
![]() Z moich doświadczeń wynika ![]() ![]() ![]() Męzczyzn Panien nie lubię, są dla mnie zbyt... hmmm... delikatni? Takich przynajmniej zazwyczaj spotykalam i strasznie mnie tym wkurzali. Kobiety Panny, aby lubić musze świetnie poznać i zaakceptować. Moja przyjaciółka to Panna, uwielbiam ją, choć w wielu kwestiach sie nie zgadzamy. Przynajmniej mozemy prowadzic ciekawe dyskusje. ![]() Na przyjaciela, męskiego powiernika wybrałam sobie Skorpiona. Lubie facetów spod tego znaku. Wielu przesympatycznych spotkałam na swej drodze, ale szczerze wątpię aby mogło połączyć nas gorące uczucie. ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem intro,ekstawertukuje sie tu na forum i wydzieram w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmmm nie do końca to chyba prawda ja mam ascendent w sorpionie nie wyobrażam sobie związku z tym typem, co prawda na poziomie towarzyskim jest bezbłędnie ,ale na dłuższą metę wiem że jego zaborczość by mnie nieszczyła.........pozaty m oni są jacyś tacy strasznie na sobie skupieni..... a do sprawdzenia ascendentu mam specjalną tabelkę z jakiejś gazety.... i to fakt do jego określenia potrzebna jest dokładna data urodzenia oraz godzina |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ja mam miłe wspomnienia ze Skorpionem
![]() Jak dla Lwicy w sam raz. Nie przepadam za (mężczyznami)Pannami i Rybkami. A mój TZ to bliźniak, a zarzekałam się że nigdy bliźniaka bo ojciec jest też i widze że ma niełatwy charakterek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nadal nie rozumiem.. Powiedzmy, że jestem rybką w ascedencie skorpiona, i co z tego? ![]() ![]() Introwertyk, czyli melancholik i flegmatyk? Ee tam, no co Ty Bess ![]() Ja jestem ekstrawertykiem z nieznacznie zaznaczającymi się tendencjami neurotycznymi. Cokolwiek to znaczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
to chyba znaczy ,ze masz tez cechy tego znaku z ascendentu
Dzieki za miłe skojarzenia,w ogole za skojarzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
No. ![]() Nareszcie jakiś logiczny consensus. ![]() A w nagrodę, pokażę teraz Paniom, jak wygląda mężczyzna skorpion. ![]() ![]() ![]() Hm, btw, ciekawe, skąd go wzięłam... ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
I radzę uważać sobie na głupawe i nie na miejscu podśmiechujki.
![]() ![]() Jak policzyć (?) ascendent?
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
pewnie ze swojego biliona sryliona Szarukowych zdjec jakie masz na kompie
![]() Ale pan skorpion wyglada tez tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
![]() No tak. ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
I proszę mi zostawić panny w spokoju.
![]() Keniu Riws jest zodiakalną panienką i cały świat się w nim kocha. ![]() ![]() Niom, lefki są męskie; takie ach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Bess, to jest jego dziecko, naiwnie spytam się?
I które? On czy ona?
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Panny do odstrzalu! Keniu jest piekny i z hamaka bym go nie wyrzucila ale charakterek ma nie do pozazardoszczenia. Na jedna nocke (gora dwie
![]() Jeszcze musze dodac, ze kobiet Wodnikow to ja nie bardzo... Nie moge sie z nimi dogadac. Raki... Raki mam w rodzinie i kocham je strasznie, ale tak mnie potrafia wpienic, ze strach. Juz to ktoras tu pisala, dwa kroki do przodu trzy do tylu. Albo sie upra na cos nieprzytomnie i zadne tlumaczenie do nich nie dociera...Ehhh, no cala moja siostrzyczka ![]() Ten Szaruczek z dzieckiem to slodko wyglada, to jego? (ze sie tak podlacze do pytania)
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Paula mi tego nigdy nie wybaczy.
![]() Albo tak.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Czyzbysmy przeksztalcaly cichaczem watek o zodiakach na Szarukowy?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Masz coś do Kenia, masz coś..?
Wspaniały, melancholijny, romantyczny, grzeczny, nieśmiały. Zawistnica. ![]() ![]() Niestety, Pan skorpion czasem wkłada też takie rzeczy. Wierzę jednakże, że to na plan zdjęciowy. ![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie jak nie widac tego jego noska pokaznego, to nawet niezle wyglada ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.