Dziewczyna w dredach mniej atrakcynja?? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 15:06   #121
Hultaj
BAN stały

Dot.: Dziewczyna w dredach mniej atrakcynja??

Co do braku wyczucia zgodzę się. Już nieraz widywałam pannice (i podstarzałe kociaki ) w miejscach do tego nieprzeznaczonych - w bluzkach bez pleców i mini ze skarpety.
Po prostu dobijające jest czy byłoby dążenie, że musi być od razu w drugą stronę. Kostium, garsonka, plisowana spódnica.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 18:14   #122
SerenaVDW
Raczkowanie

GG do SerenaVDW

Co kto lubi. Mi sie dredy nie podobaja. I nie uwazam dziewczyny w dredach za mniej atrakcyjna. Uwazam za nieatrakcyjna. Gdybym byla pracodawca w powazniejszej firmie/instutucji nie zatrudnilabym osoby z dredami. Bo mi sie nie podoba to i kropka.
Stary 2008-03-12, 12:32   #123
brukselka
Zadomowienie

a ja mialam dlyugie dredy i pracowalam w sadzie...<wystarczajaco szanuja sie firma?>

to jest wlasnie domena Polakow..nie tyko jezeli chodzi o dredy... wszystko co nowe to zlooo...

wydaje mi sie ze wiekszosc osob ktora jest calkowicie na nie.. bo to brud i rovbaki nie rozmawiala z osobami ktore maja dredy nie przebywala w takim towarzystwie.. stad te stereotypy.. jak juz mowilam.. o dredy trzeba dbac o wiele wiecej niz normalne wlosy a ci ktorzy tego nie robia.. sa smieszni i ochydni..

ja w zeszlym tygodniu obcielam dredy.. i zal mi bylo strasznie.. bo dredy to cos wiecej niz zwykla fryzura...

uwazam ze dredy dodaja atrakcyjnosci nie tylko kobietom ale tak samo mezczyznom.. i nie daltego ze sama je mialam.. poprstu podobaja mi sie tylko musza byc zadbane!
Stary 2008-03-12, 14:58   #124
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brukselka Pokaż wiadomość
to jest wlasnie domena Polakow..nie tyko jezeli chodzi o dredy... wszystko co nowe to zlooo...
Dredy nie są żadną nowością, w Polsce były noszone od dawien dawna.

Cytat:
ja w zeszlym tygodniu obcielam dredy.. i zal mi bylo strasznie.. bo dredy to cos wiecej niz zwykla fryzura...

uwazam ze dredy dodaja atrakcyjnosci nie tylko kobietom ale tak samo mezczyznom.. i nie daltego ze sama je mialam.. poprstu podobaja mi sie tylko musza byc zadbane!
A dlaczego je obcięłaś, skoro uważasz, że dodają kobiecie atrakcyjności?

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 07:43   #125
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
a ja mialam dlyugie dredy i pracowalam w sadzie...<wystarczajaco szanuja sie firma?>

wydaje mi sie ze wiekszosc osob ktora jest calkowicie na nie.. bo to brud i rovbaki nie rozmawiala z osobami ktore maja dredy nie przebywala w takim towarzystwie.. stad te stereotypy.. jak juz mowilam.. o dredy trzeba dbac o wiele wiecej niz normalne wlosy a ci ktorzy tego nie robia.. sa smieszni i ochydni..

Heh moze mi wyjaśnisz jak dbac o takie włosy by były czyste? No i czy jak człowiek myje sobie włosy przynajmniej raz na 3 dni to jest w stanie zapuscić dredy? Jak wogóle sie je zapuszcza? Możesz mi to wszystko wyjasnic? Bo ja nie wyobrazam sobie utrzymania w czystosci takich włosów
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 09:13   #126
miss venflon
Zakorzenienie

dredów się nie zapuszcza-te najładniej zrobione są wykonane szydełkiem,albo przez zbijanie-tapirowanie w odpowiedni sposób
dredy myje się normalnie-szamponem i wodą potem w ręcznik wyciera i suszarką można wysuszyć(jak widac żadnej róznicy pomiędzy myciem "normalnych włosów a dredów nie ma)
i znam ludzi z dredami ,którzy myją je co dwa-trzy dni- poprawiają szydełkiem raz-dwa razy w miesiącu
Stary 2008-03-13, 09:20   #127
narkotyk
Raczkowanie

Nie wiem dlaczego ale dredy kojarzą mi się z... pchłami Jakoś tak... Sama nie wiem czemu^^

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 10:23   #128
Latoya
BAN stały

.

Edytowane przez Latoya
Czas edycji: 2009-05-26 o 19:47
Latoya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 10:37   #129
Latoya
BAN stały

.

Edytowane przez Latoya
Stary 2008-03-13, 10:47   #130
vendettka
Wtajemniczenie

Chciałam mieć kiedyś dredy a miałam tylko jednego rodzice nie pozwolili i kazali mi z nim "coś zrobić".Dziewczyna w dredach wyróżnia się i jest atrakcyjna nawet jeśli byłaby łysa

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 11:59   #131
Latoya
BAN stały

.

Edytowane przez Latoya
Stary 2008-03-13, 12:10   #132
ONCIA86
Zadomowienie

Sama bym sobie nigdy nie zrobila dredów.. niehigienicznie wygladaja.. ALE... nie oznacza to, ze nie akceptuje ludzi, którzy je maja...
Stary 2008-03-13, 15:39   #133
brukselka
Zadomowienie

"Pracowalas w sadzie...a co tam robilas?
Ja nie mieszkam w Polsce, nie uwazam, ze to zlo, nie jestem jakas tam sztywniaczka i ... jakos ciezko mi to sobie wyobrazic.
Moja malenka cyroknia w nosie byla problemem- podczas rozmowy kwalifikacyjnej.W okresie pröbnym to nawet musialam ja wyciagac jak szlam do pracy. Oczywiscie wröcila na swoje miejsce jak juz dostalam umowe stala, bo zaden szef palant nie bedzie mi möwil co mam robic."

dziewczyna przede mna.. tez miala kolczyk w nosie i kazano jej wyciagnac..ja przeszlam rozmowei pracowalam w sekretariacie.. obslugiwalam tez petentow..i pretensji nikt do mnienie mial..

nie rozumiem pytan w stylu jak dbac o wlosy zeby byly czyste a wy jak dbacie o swoje ? bo jesli dredy sie myje.. i poprawia zeby nie wychodzily wlopsy i wygladaly schludnie i to jest za malo... to moze najlepiej wszystkich ogolic na lyso zebysmy wygladali tak samo ?!
Stary 2008-03-14, 16:05   #134
vendettka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latoya Pokaż wiadomość
To jest jak podwöjna negacja nieprawda, ze nieprawda.

Tzn. nieprawda, ze nieprawda, ze dziewczyna w dredach jest atrakcyjna...bo jak jest nawet lysa.

A tak co do twoich rodzicöw to... madrych ich masz
Chciałam przekazać,że kobieta zawsze jest atrakcyjna.
Więc jasno : dredy pasują do każdego.

A ten komentarz o moich rodzicach był zbędny :/

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 23:03   #135
Stylistka_Sylwia
Przyczajenie

GG do Stylistka_Sylwia
Thumbs up Dot.: Dziewczyna w dredach mniej atrakcynja??

Noszę długie dredy z grzywką, a na dodatek rude już ponad dwa lata i powiem Wam , że pracowałam w kilku dużych firmach i nikt nigdy nie robił mi problemów o fryzurę. Moim zdaniem dziewczyna w dredach może być atrakcyjna jak każda inna dziewczyna, a nawet bardziej, ponieważ nie jest sztampowa i szablonowa tylko nietypowa i na swój sposób jakoś tam oryginalna . Wiadomo, że reakcje ludzkie są różne, ale z reguły przynajmniej w moim przypadku są pozytywne. Jeśli chodzi o płeć przeciwną to myślę, że dziewczyna w dredach ją przyciąga z uwagi na tą odmienność właśnie
Osoby, którym kable kojarzą się z brudem i niechlujstwem są po prostu moim zdaniem nie obrażając nikogo tępe i ograniczone. Co do negatywnych opinii w tym temacie na szczęście czasy grubego i brzydkiego PRL dawno zdechły mamy wolność i demokrację i jeśli ktoś zechce to będzie chodzić z kupą na głowie i nikomu nic do tego Uważam, że powinniśmy być tolerancyjni na wszelkie odmienności i przede wszystkim oceniać człowieka po tym co ma w głowie, a nie jak wygląda, ponieważ to jest indywidualna i prywatna sprawa każdego z nas, dlatego osoby trzecie nie mają prawa w tej kwestii niczego narzucać

P.S Na załączonych foteczkach ja i moje macki :P
Stylistka_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 11:48   #136
Milena20
Raczkowanie

Sylwia świetne masz dready. Naprawdę wyglądają rewelacyjnie. Sama posiadam również rude tylko krótsze. Nie mogę się doczekać kiedy moje urosną takie długie.
Milena20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 12:32   #137
WhiteRabbit
Przyczajenie

ach dredy... Moga dodawać mnóstwo pewnego rodzaju "charakterku" , ale czasami wygladaja zle. Wszystko zalezy od tego kto je nosi i jak sa wykonane. Zadbane ( tj. czyste i ładnie dokrecone)wg. mnie sa po prostu obłedne. Niezaleznie czy nosi je chłopak czy dziewczyna.
Ale za to bardzo nie podobaja mi się dredy krótkie , takie jakby rzadkie . Takie mnie odpychaja.
No i jeszcze nie każdy styl pasuje do dredów...
Stary 2010-04-11, 12:42   #138
kiniaczeq
Zakorzenienie

Sylwia bardzo ładnie wyglądasz w dredach
Stary 2010-04-11, 12:46   #139
PinkSlip
Różowy Jednorożec

Mi się dredy nie podobają ani odrobinę. W żadnym przypadku.
I nie chodzi tu o to, jak ktoś powiedział że co nowego to zło. Nie o to chodzi. Dla mnie są po prostu odpychające i nieeleganckie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 12:53   #140
201708250923
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Stylistka_Sylwia Pokaż wiadomość
Noszę długie dredy z grzywką, a na dodatek rude już ponad dwa lata i powiem Wam , że pracowałam w kilku dużych firmach i nikt nigdy nie robił mi problemów o fryzurę. Moim zdaniem dziewczyna w dredach może być atrakcyjna jak każda inna dziewczyna, a nawet bardziej, ponieważ nie jest sztampowa i szablonowa tylko nietypowa i na swój sposób jakoś tam oryginalna . Wiadomo, że reakcje ludzkie są różne, ale z reguły przynajmniej w moim przypadku są pozytywne. Jeśli chodzi o płeć przeciwną to myślę, że dziewczyna w dredach ją przyciąga z uwagi na tą odmienność właśnie
Osoby, którym kable kojarzą się z brudem i niechlujstwem są po prostu moim zdaniem nie obrażając nikogo tępe i ograniczone. Co do negatywnych opinii w tym temacie na szczęście czasy grubego i brzydkiego PRL dawno zdechły mamy wolność i demokrację i jeśli ktoś zechce to będzie chodzić z kupą na głowie i nikomu nic do tego Uważam, że powinniśmy być tolerancyjni na wszelkie odmienności i przede wszystkim oceniać człowieka po tym co ma w głowie, a nie jak wygląda, ponieważ to jest indywidualna i prywatna sprawa każdego z nas, dlatego osoby trzecie nie mają prawa w tej kwestii niczego narzucać

P.S Na załączonych foteczkach ja i moje macki :P
Bez obrazy, ale Twoje zdjęcie utwierdziłlo mnie w tym, że dredy mi się nei podobają.
201708250923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 13:34   #141
agussa
Wtajemniczenie

GG do agussa

Ja również uważam, że dredy w ogóle do dziewczyn nie pasują. Ale różne są gusta i guściki, a o tych jak wiadomo, się nie dyskutuje.

agussa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 20:23   #142
Milena20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agussa Pokaż wiadomość
Ja również uważam, że dredy w ogóle do dziewczyn nie pasują. Ale różne są gusta i guściki, a o tych jak wiadomo, się nie dyskutuje.
Ale Ty jesteś zdolna, że bez oglądania osoby możesz ocenić czy dready jej pasują czy też nie. Gratuluje !
Milena20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 20:37   #143
Wenress
Zakorzenienie

Mnie sie dredy podobają, ale nie każde i nie u każdego. Sama miałam tylko jednego, ulubieńca niektórych koleżanek, jak tylko mnie widziały to już z rękami do dredka na całej głowie to byłoby dla mnie za dużo roboty, zwłaszcza to szydełkowanie :P
Chłopakom wg mnie o wiele bardziej pasują, ale takie cieńsze i w ładnym kolorze dla dziewczyn też są super

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 12:03   #144
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vendettka Pokaż wiadomość
Chciałam przekazać,że kobieta zawsze jest atrakcyjna.
Więc jasno : dredy pasują do każdego.

Sama mam dredy od lat - czarne (mam naturalnie prawie czarne włosy), chociaż mam ostatnio ochotę na zmianę barwy i wszystkie kolory tęczy.

Słyszę za sobą różne komentarze z powodu mojego wyglądu (dredy, kolczyki, tatuaże) i niestandardowych zachowań (biegam dla zdrowia, ostatnio polubiłam bieganie boso), ale zawsze traktuję je jak odgłosy tła.

Na brak facetów nigdy nie narzekałam. Miałam ich dużo (naprawdę dużo ) i wszyscy jakoś zgodnie komentowali moją urodę i aparycję. Nie przypuszczam, że tylko dlatego by zrobić mi przyjemność. Co jednym kojarzy się z brudem, niechlujstwem i robalami innych ma prawo podniecać. Ważne tylko żeby się dobrze dobrać, no nie?
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 13:38   #145
mallary
Rozeznanie

Dziewczyna zadbana, w dobrze utrzymanych dredach może wyglądać lepiej i ciekawiej niż ta bez. Równie dobrze może być na odwrót-wszystko zależy od utrzymania fryzury, ogólnego wyglądu, stylu, etc.
mallary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 15:03   #146
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość

Sama mam dredy od lat - czarne (mam naturalnie prawie czarne włosy), chociaż mam ostatnio ochotę na zmianę barwy i wszystkie kolory tęczy.

Słyszę za sobą różne komentarze z powodu mojego wyglądu (dredy, kolczyki, tatuaże) i niestandardowych zachowań (biegam dla zdrowia, ostatnio polubiłam bieganie boso), ale zawsze traktuję je jak odgłosy tła.

Na brak facetów nigdy nie narzekałam. Miałam ich dużo (naprawdę dużo ) i wszyscy jakoś zgodnie komentowali moją urodę i aparycję. Nie przypuszczam, że tylko dlatego by zrobić mi przyjemność. Co jednym kojarzy się z brudem, niechlujstwem i robalami innych ma prawo podniecać. Ważne tylko żeby się dobrze dobrać, no nie?
nie wiem czemu ale już Cię lubię.

ja tam bardzo lubię dredy, swego czasu bardzo poważnie myślałam nad zrobieniem ich natomiast nigdy nie doszłam do takiego pułapu długości włosów aby mieć dredziochy. syntetyki niestety mnie jakoś nie jarały więc sobie odpuściłam, czego w sumie żałuje.
Stary 2012-09-07, 15:13   #147
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Wszystko zależy od urody danej osoby. Znam dziewczyny, które mają dredy i są po prostu prześliczne (taka samo z facetami).

Ale są osoby, którym dredy nie pasują po prostu. To tak jak z każdą inną fryzurą.
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 15:21   #148
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
nie wiem czemu ale już Cię lubię.

ja tam bardzo lubię dredy, swego czasu bardzo poważnie myślałam nad zrobieniem ich natomiast nigdy nie doszłam do takiego pułapu długości włosów aby mieć dredziochy. syntetyki niestety mnie jakoś nie jarały więc sobie odpuściłam, czego w sumie żałuje.
nigdy sobie nie odpuszczaj.. spróbuj zapuścić włosy znowu

też Cię polubiłam.. niestety w naszym pięknym kraju każda odmienność, czy to w wyglądzie, czy w poglądach, czy w innych upodobaniach jest rozjeżdżana walcem na równo z błotem
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 15:31   #149
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
nigdy sobie nie odpuszczaj.. spróbuj zapuścić włosy znowu

też Cię polubiłam.. niestety w naszym pięknym kraju każda odmienność, czy to w wyglądzie, czy w poglądach, czy w innych upodobaniach jest rozjeżdżana walcem na równo z błotem

nie da rady z tym zapuszczaniem, po kilku miesiącach dostaję szału i lecę się ściąć.

zresztą im starsza jestem to mniej mam już fazy na odmienność więc myślę, że dredy zostaną jednym z niespełnionych marzeń.

ale może na pocieszenie sobie nową dziarę zrobię.
Stary 2012-09-07, 15:40   #150
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
ale może na pocieszenie sobie nową dziarę zrobię.
Zazdroszczę Ja marzę o tatuażu jakimś i o kolczyku w języku, ale mam tak bardzo paraliżujący strach przed igłami, że nie udało mi się jak na razie odważyć...
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości