![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjerzy- wiocha Szczecin
Witam ja moge poleccic salon Beverly Hills w Kupcu miła obsługa i dobrzy fryzjerzy zawsze wychodze zadowolona i zawsze inna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szczecin ***fryzjer***
Witam!
Poszukuję sprawdzonego zakładu fryzjerskiego w Śródmieściu. Chcę zrobić balejaż 2-kolorowy, włosy gęste, do ramion. Możecie kogoś polecić? Ostatnia fryzjerka popaliła mi włosy od spodu, więc szukam kogoś kto mógłby ją zastąpić na stałe. Słyszałam pochlebne opinie o salonie "Paradise"xxxxxx - czy ktoś tam był i może je potwierdzić? Za sugestie i opinie będę bardzo wdzięczna ![]()
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-06 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Widzę,że dużo różnych opinii tutaj.Osobiście nie polecam salonu na ul.Odzieżowej(chyba nazywa sie Sandra) oraz na ul.Kołłataja(salon Alicja)-kompletny brak fachowości,prosiłam o podcięcie końcówek a wyszłam na głowie nie wiadomo z czym.
Byłam zadowolona z salonu Laurent xxxxxxx,ale z tego co czytałam tam też zdarzały się wpadki.Mam pytanie:czy korzystałyście z innych salonów Laurent i jakie są wasze wrażenia?Którego fryzjera z tych salonów możecie polecić?Z tego co wiem to salony Laurent xxxxxx.Z góry dzięki ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-06 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Moderator
|
Dziewczyny,prosze o uwage; Od 1Maja weszly nowe zasady na tym forum(watek redakcyjny),prosze w watkach nie pisac nazw ulic zakladow fryzjerskich i nr;telefonow.Jesli chcecie sie podzielic adresem/nr;telefonu do zakladow fryzjerskich mozecie wymieniac sie PW.
Starsze posty nie beda edytowane.Mam nadzieje ze dostosujecie sie do Nowych zasad na tym forum.Pozdrawiam ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon wykorzystujący produkty Keuna koło placu Lotników. bylam zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
poszukuje dobrego fryzjera cena nie wazna musi byc tylko mężczyzna ktory specjalizuje sie w dlugich wlosach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
halo haloczy ktos pomorze mi i podpowie gdzie znajde dobrego fryzjera?????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Ja sprawdziłam wielu fryzjerów, tych drogich oraz osiedlowych. Teraz jestem bardzo zadowolona z pewnego salonu niedaleko deptaku. Fryzjerka, która mnie strzygła była bardzo miła i profesjonalna i nie próbowała się na siłę zaprzyjaźnić (czego nie cierpię), cena też w normie. Po wakacjach na pewno pojawie się tam ponownie, tym razem na farbowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
poszukuje dobrego fryzjera cena nie wazna musi byc tylko mężczyzna ktory specjalizuje sie w dlugich wlosach
hqalo halo !!! cos ostatnio slaby ruch tutaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
chciałabym serdecznie odradzić salon piękności Obsession na Wielkopolskiej. masakra. nie słuchają jak się do nich mówi...a później wychodzi, to co chcą. Brudno tam jak cholera...! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Polecaam Macka Karskiego, obecnie pracuje na ulicy Stoislawa 3/4. Pracuje na firmach wella.
I druga fryzjerke Ewe, tak samo pracuje na tej samej ulicy. POLECaM!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Chodzilam do Macka jakis czas temu (do salonu Strefa Piękna przy hotelu Campanille). I powiem ze roznie z nim bywa - jak ma dobry humor to robi dobrą fryzurę. Poza tym zauwazylam, ze nie lubi jak mu sie mowi jak ma wygladac fryzura. Ma swoją wizję. Zrezygnowalam z niego, gdyz raz dalam się namowic na jego pomysl, ale efekt koncowy nie spodobal mi się. Fryzura i cięcie byly ok, ale ja wygladam tragicznie. Na slowa krytki Pan Maciej strzelił focha. To tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer szczecin
Witam.Chciałabym się dowiedzieć czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera w Szczecinie chciałabym taką fryzurke(kolor i ścięcie)
http://img.epuls.pl/zdjecia/42010/42...42010443_s.jpg http://img.epuls.pl/zdjecia/41584/41...j_Mnie/....jpg i jakie są ceny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry fryzjer szczecin
Z czystym sumieniem i bardzo goraco moge polecic imperium wizażu. Byłam dizś u p.Magdy na strzyżeniu i jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm! I niedrogo- za strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam jedynie 45 zl.
wcześniej chodziłam do beverly hills i juz nigdy tam wiecej nie pojde,pomijajac cene za samo strzyzenie (bez modelowania) 60 zl i "obsługę"-nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ja jakos nie moge trafic na zaklad ktory budzil by moje zaufanie wchodze i wiem ze to tu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to młoda dziewczyna?obecnie bym chciala tylko podciąć grzywke jakoś i nie wiem czy mam zdać się na siebie czy iść do salonu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
Ja juz kiedys pisalam tu ze wybiore sie do Dawida z imperium wizazu ale w koncu sie nie wybralalam, teraz juz na pewno pojde za jakis miesiac ale zdecydowalam sie na Magde ktora tu chwalicie, ze zdjecia wyglada na sympatyczna i mysle ze bedzie mozna sie z nia dogadac
![]() ![]() Dam znac! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
daj znać koniecznie,ja do tej pory to byłam u Teresy i Wioli
chcę się wybrać na małe strzyżenie przed świętami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja w Szczecinie od lat chodze do jednego fryzjera i jestem z niego bardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Kochane dziewczynki potrzebuję pilnie umówić sie do Piotra Kmiecika może któaś z Was jest w stanie mi pomóc??!!!! bardzo mi zależy żeby przed wyjazdem tj. w grudniu (30.12) doprowadzić sie do stanu przypominającego coś co sie nazywa włosami!!! POMOCY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny a co sadzicie o studio LO`R przy Spabaltica. Z Holandii najblizej mam do Szczecina i chce jakies bardzo dobre studio niech mi zrobia piekne wloski macie jakies opinie na temat tego nie chce byc zawiedziona.???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, również proszę o pomoc. Szukam (jak my wszystkie
![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
słyszałam że jest dobry,ale osobiśnie nie byłam jeszcze
salon goldwell czy jakoś tak na Małkowskiego,tak ścieła mi moją grzywkę że poradzić sobie nie mogę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Jak obiecalam, pisze...
Bylam w Imperium Wizazu u Magdy, poczatkowo wyszlam zalamana bo tak mi ulozyla wlosy jak nie cierpie, ale jak zrobilam po swojemu to widze ze jest dobrze sciete i jestem zadowolona. Ogolnie moge polecic ale bez jakiegos szalu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
a jak ścinałaś włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Nie długo mam zamiar wybrać sie do szczecina, do fryzjera i mój wybór pada na chwilę obecną na keu. na małopolskiej (rejestracja, czy przyjmują normalnie?). Czytałam i słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat tego salonu i zastanawiałam sie czy robią tez fryzury męskie? Może ktoś wie? Jak by mi sie udało, to zaciągnęłabym przy okazji chłopaka, żeby mu 'coś zrobili' z włosami ciekawszego, albo ktoś orientuje się w jakimś innym dobrym salonie dla panów? Opinię wyrażę po wizycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny i mozecie polecic dobrego fryzjera w Szczecinie?Ktory rowniez zajmuje sie przedluzaniem wlosow tylko naprawde ma byc dobry i w kwestii wlosow koszty nie graja roli...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
tutaj chyba nie ma dobrego fryzjera L( ja ostatnio musialam pojechac az do słupska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Emi1234 -> wlosy do konca szyi, a nawet ciut dluzsze, a reszta pocieniowana, najkrotsza warstwa do ucha, grzywka na bok, przerzedzone.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Moja mama byla tez u Magdy w Imperium Wizazu na farbowanie i jestem zachwycona jej kolorem, zaplacila 230zl za 2 kolory na wlosach do szyi dostala gratis perfumy chanel chance w dlugopisie 8ml. Ale naprawde ma ladnie zrobione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.