|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety informatyków :)
Witam
Z przyjemnością dołączam do KI ![]() Od razu powiem, że z Moim Informatykiem było dokładnie tak samo... na początku ![]() Trzeba duuużo chwalić, podziwiać i mówić, jacy są Przystojni i Och i Ach
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak zmusić/zachęcić informatyka do czytania książek?
Mój Tż nie czyta nic poza www Uważam, że tak do końca nie jest to dobre.Wasi też tak mają? Przeszkadza wam to? I jeszcze jedno. Co kupić informatykowi na urodziny? (Nie mieszajmy w to nowego kompa )Pozdrawiam
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż także jest informatykiem. Nie wiem co ona tam dokładnie robi w tej pracy, ale się to nazywa, że zarządza projektami. Prawda jest taka, że nic nie potrafi powiedzieć o swojej pracy tak, żebym coś z tego zrozumiała (poza problemami czysto ludzkimi - jak chory pracownik czy coś takiego).
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez nie wszystko rozumiem z pracy TŻta ale jak chce cos wiedziec to on stara sie jak najprosciej mi wyjasnic to lub podac przyklad.
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robimy to po to aby się wygadać, tak na prawdę to i dla niego, i dla mnie obojętne jest co tam sobie mówimy. Gdyby chciał mi tłumaczyć, to on musiałby się wysilać, ja musiałabym się koncentrować na jego słowach... Po co nam po pracy taka udręka? ![]()
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwlaszcza jak uda mu sie cos zalatwic, to strasznie sie cieszy i widze ze chce sie tym podzielic Jego mina jest niezastapiona
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wobec tego znajomość specyfiki tematu jest mi zbędna
|
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj sie lubi pochwalic. Jak ma problem to sie zali i staram sie pocieszac lub cos doradzac. Zreszta ja ciekawska osobka jestem(TŻta ostatnio rzadko widuje) to musze sie dopytywac co robi
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż studiuje informatykę w bazach danych w geologii... ale i tak ciągle na kompie siedzi :P i strasznie zdolny jest i stały w uczuciach
ja i komputer jesteśmy najważniejsi :P i tak od ponad 2 lat już
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Ooo fajny wątek
![]() Mój TŻ jest informatykiem, już po studiach. Ja też Byliśmy na tym samym roku i tak jesteśmy razem już prawie 3 latka Pracujemy w tym samym mieście, w tej samej firmie tylko w innym dziale. Po pracy opowiadamy sobie jak minął dzień, co robiliśmy a ludzie w metrze czasem podejrzanie na nas patrzą jak zaczynamy te swoje rozmowy o sieciach, routerach, CallManagerach itp
|
|
#131 |
|
Adwokat diabła
|
No więc zaraziłam się informatyką od mojego tż, hmm dwoje informatyków w domu?
Czemu nie..
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Hmm widzę że dwoje informatyków w domu to nagminne ostatnio
![]() Z nas (choć ja nie jestem informatyczką) śmieją się że będziemy rozmawiać tylko na skype. Ja mam kompa w sypialni a on w swoim biurze. Pozstanowiliśmy że tak będzie najlepiej, jedyny pokój w którym mało przebywam a sprzątanie to tylko odkurzyć i zmyć podłogę wiec jego bałagan nie irytuje mnie za każdym razem jak tylko wrócę do domu.
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
Witam drogie Wizażanki
![]() Mój TŻ jest informatykiem i ja równierz i na prwdę świetnie się dogadujemy ![]() Skończylismy jedno technikum informatyczne i jestesmy na jednych studiach ![]() Oboje kochamy komputery :p i czasem się kłócimy kto ma rację w tej dziedzinie, ale łatwo jest nam się dogadać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

Z przyjemnością dołączam do KI 

Uważam, że tak do końca nie jest to dobre.
)

Jego mina jest niezastapiona 

tylko w innym dziale. Po pracy opowiadamy sobie jak minął dzień, co robiliśmy