![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: To i ja pokażę co nieco (druty)
lukreti - dziękuję
![]() sagap - ja sama się dziwię, że mi tak łatwo poszło z tym szydełkiem. Jak mówi moja mama, która nie robi ani na drutach ani na szydełku : "Masz kilka nikomu niepotrzebnych talentów... Zamiast tego mogłabyś mieć talent np do nauki języków" ![]() ![]() Ale na tym forum nie ja jedna mam do tego talent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, no pewnie, że można łączyć różne talenty. Ja na przykład łączę miłość do robótek z miłością do matematyki
![]() I również prawdą jest to, że jeszcze nie jeden talent może się nam ujawnić w ciągu naszego życia (w tym, że juz wiem, że u mnie to nie będzie talent do języków, niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, każdy by chciał tego, czego nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Dziś wreszcie skończyłam czarną bluzeczkę, która czekała grzecznie w szufladzie od jesieni ... Jest z bawełny dobrego gatunku i ładny ma wzorek- niestety nie widać tego na zdjęciu. Czuję, że będę ją lubić
![]() A żółtą zrobiłam na koniec zeszłego lata. Jakoś zapomniałam ją pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Śliczne
![]() hmm czarna super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
bewix, GLINKA- bardzo Wam dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Sylwia bardzo ladne wykonujesz swoje prace gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Obie są sliczne z czarna bardzo sexy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Lukreti, Mirka19, Tygrysku- bardzo Wam dziękuję
![]() Tygrysku, mój mąż też tak uważa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Swietne sa te bluzeczki
![]()
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Sylwiabw,robisz ładne bluzeczki
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Benia, sagap, bardzo Wam dziękuję
![]() Wrócił do mnie bawełniany kocyk, który robiłam dla mojego syna. Skorzystało już z niego sporo dzieci ![]() ![]() Model na zdjęciu już dawno z niego wyrósł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
słodki...
tez mam w planie kocyk dziecięcy ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Kami_5 , dziękuję
![]() Wczoraj zaczęłam robić ponczo. To mój pierwszy poważny projekt szydełkowy ![]() W gazetce bardzo mi się podoba takie jakie jest, jednak muszę je zmodyfikować do tego co mam w domu ![]() Tyle udało mi się zrobić: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż o Twoich bluzeczkach pisałam już na,,letnim,,powiem jeszcze raz - piękne, bardzo starannie zrobione, są świetne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Ależ będzie piękne ponczo
![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Sylwia widze ze poczatek jest super, zapowiada sie ciekawie, pokazuj dalej, juz nie moge sie doczekac
![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Damurku, ogromnie Ci dziękuję, za słowa uznania
![]() Dziewczyny, co do poncza, to sama się nie mogę doczekać! ![]() Tylko tak strasznie mnie te wszystkie ucięte nitki denerwują!!! Jak Wy sobie z nimi radzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Sylwia robie dokladnie tak samo jak Malinka, ale zdradze ze nie bardzo lubie robic z elementow, po prostu denerwuje mnie ciagle zaczynanie od nowa
![]() ![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Malinka, Sagap, tak właśnie staram się robić , ale to nie jest proste (dla mnie), bo ten wzór składa się w większości z łańcuszka. A boję się ucinać nitkę, żeby się nie rozeszło... Eh już czuję, że wykańczanie tego poncza to będzie dla mnie ciężka praca!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Sylwia
![]() ![]() W środku to przeciącnij nitkę pod pętelkami będzie grubiej ale zgubisz nić, a końcówkę spróbuj przeciągnąć tz. zrobić dodatkowe oczko ścisłe na jakiejś nitce od spodu i mocno zaciągnąć. ![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Dzierganie na szydełku i to jeszcze z elementów to, dla osoby przyzwyczajonej do smigania na drutach, droga przez mękę, coś o tym wiem. Sama swego czasu zaczęłam szal z elementów, no i zrobiłam 5 dag i na więcej mi nie starczyło cierpliwości
![]() ![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Eh, niestety nie ma za co podziwiać- poszłam na łatwiznę ...
Zrobiłam 16 motywów kwiatowych, jak w przepisie i .... resztę (czyli siatkę) robię na drutach. Czy to będzie miało ręce i nogi to się okaże ![]() A to wszystko dlatego, że NIE ZNOSZĘ robić samym łańcuszkiem. Brrr... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.