|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Kochankowie z internetu"- nowy dokument polsatu.
Wczoraj mnie rozwalił ten krecony, swoimi farmazonami na temat włosow
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Znow sie spozniłam i nie ogladałam od początku
Czy był Viking???Co u niego???Za to zobaczyłam Zegarynke na dworcu pkp ( te fryzurkę ma naprawde straszną ) i Pidbulla składającego podanie o prace. I faktycznie wywód młodego na temat włosów i ich dbania był rozbrajający
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
o, dzięki. przegapiłam pierwszy odcinek, a nie pomyślałam żeby zajrzeć na youtube.
wczoraj oglądałam tylko drugą część, po reklamach. nic ciekawego w sumie się nie działo. na miejscu klientki tego fryzjera od siedmiu boleści wybiegłabym stamtąd od razu. ^^ |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam ten dokument...szkoda że jest taki krótki. rozsiądziesz się w fotelu wygodnie, a tu koniec
ale wczorajszy monolog na temat włosów u człowieka i sierści u zwierząt wynagrodził wszystko
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Zegarynka wygladala na tym dworcu jak jakas prostytutka normalnie, a Vikunia, brak slow, ten text o tym, ze prawdziwy mezczyzna powiniem byc ze starsza kobieta, albo, ze ona oferuje 30 letnie doswiadczenie, no nie wiem czy to taki atut, chyba, ze ktos stara sie o prace
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaki miał głos haaaa
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
też oglądałam, ale niestety tylko pierwszą część
![]() jestem ciekawa, czy ta meksykanka jest ładna i co ona w nim widzi.
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że ta Meksykanka nie bierze tego biednego Vikinga na poważne i dla niej to tylko taki internetowy flirt. Już to widzę jak ona przylatuje do Polski
Ten Wojtek od papugi wczoraj był okropny jak opowiadał op tej swojej tancerce i pokazał jaka ona "kurcze była" i nadymał policzki. Biedna kobieta jak to obejrzy... |
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm ale wtedy nie rozmawiała by z nim tyle czasu
a ten wojtek to rzeczywiście był niemiły
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
O kurczaki,a ja wczoraj zapomniałam ogadać "Kochanków z internetu" bo zachciało mi się grać do póżna w literaki
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żal mi się go zrobiło. Cytat:
Ja to bym ją przerobiła od początku do końca- umyła cały ten okropny makijaż, zafarbowała włosy na jeden kolor, ubrała w jakiś elegancki kostiumik i by jakoś wyglądała. Prędzej by znalałzła sobie faceta gdyby wyglądała elegancka dama, niż jak podstarzała prostituta![]() A Wikunia to już wogóle brak słów. Straszliwie mnie drażni. Strasznie chamski Już by nie gadał przed kamerami takich rzeczy Przecież to tylko o nim świadczy![]() A Waldi?? I jego zabawa z ogórkiem na grillu Brak słów. Szkoda mi go tylko, że taki uzależniony od swojej mamy, że ciągle z nią mieszka
|
||
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Waldi... amant jeden, ciekawe czy on wie, ze jest w 9 miesiacu ciąży
Viking jest naprawde przerazajacy, taki neandertalczyk bez zeba, ktory je surowe mieso przed komputerem wiem, ze jestem strasznie wredna
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Mam wrażenie że jedyną normalną osobą w tym programie jest Justyna
|
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Łee,widze że fajny odcinek mnie ominął
![]() Jak któraś z was dorwie gdzieś na necie filmik z tym odcinkiem,to bardzo prosze podanie go tutaj
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
widac zwiazek pidbulla i martity kwitnie, plany na wspolne wakacje nawet maja
wikinga to mi sie nawet zal wczoraj zrobilo jak powiedzial ze on nie ma zadnych znajmych, nigdzie nie wychodzi tylko po pracy do kompa i czeka na Laure, w sumie to jego wybor ale widac facet sie zaangazowal, teraz podobno ma przyleciec w sierpniu. a ten gosciu od papugi to bezczelnie opowiadal o tej kobiecie i jak pokazywal te policzki jakie niby miala, bezczelny typ, sam nie jest zbyt ciekawy a oczerniac to potrafi. wkurza mnie ten caly Waldi, tylko o bzykaniu caly czas i mysli i mowi, oblesny gosc, ale ta kobitka co z nim byla nad jeziorem calkiem do rzeczy, moglaby sobie kogos znalez a ona z takim niewyrzytym seksulanie gosciem sie zadaje. zegarnynka macie racje ze na tym dworcu wygladala jak tania prostytutka, kurde czy ta kobieta lustra niema, przeciez mozna z niej zrobic niezla babake tylko ktos musi jej pokazac co i jak i bedzie calkiem calkiem.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez komentarza!
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Ogórek rulezzz
i przeraziło mnie, że mieszka z mama Pewnie fryzjer podobnie skończy... Zresztą pamiętam z poprzedniego odcinka, jak się babci zwierzał, że on w pracy nie może się z nikim dogadać, bo wszyscy sa inteligentniejsi od niego Rekrutacja Pidbulla do zakładu pogrzebowego też była porażająca, yyyyyyyy noooooo Ta Justyna też mi się nie wydaje za fajna, taka egzaltowana. "kiedy jedna osoba potrafi kochać druga osobę..." Pffffff. Co do Vikuni i Zegarynki ( moja zdecydowana anty-faworytka. normalnie pluję na telewizor jak ją widzę) to już wszystko napisałyście.A Vikinga nie widziałam. |
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzałam cały odcinek i mi się jakiś nudnawy wydawał. Miałam nawet napisać "kto nie oglądał nie ma czego żałować".
Ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi stwierdzam jednak ,że aż taki nudny to on nie był Najbardziej to wkurzył mnie ten gejowaty "tancerz" Wojtek, który nadymając policzki określił dziewczynę "normalnie pasztet czy paszteciara" . Mister Poland od siedmiu boleści się znalazł. Nie trawię takich ludzi. Zegarynkę pozostawiam bez komentarza, brak słów po prostu, zresztą wszystko i na temat zostało powiedziane wyżej. Motto Vikuni: Sex na pierwszej randce TAK!!! bo druga okazja może się nie powtórzyć Powiedziała to chyba w poprzednim odcinku, ale nie mogłam się oprzeć. I jak ona zalotnie oczkami przewraca Myślałam,że zje wzrokiem tego przystojnego lekarza, który jej usta robił. Dla mnie to ona jest bezwstydną, podstarzałą pudernicą. Bleee, fuj. Takie ma wymagania a pewnie to do wyra wpuściłaby najchętniej takiego niewyżytego pana Waldiego. |
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale skoro mowicie ze ogorkiem moze mialam jakies zwidy
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej rozbawił mnie ten z kręconymi włosami, co wygłaszał swoje filozofie podczas mycia włosów dziewczynie. A ten, który opowoadał o dziewczynie z która był na tańcach - bez komentarza. |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie.
Ja też oglądam, ten powalający na kolana serial. Oto moje wrażenia: Viking wydaje mi się jakiś taki zawsze - nieświeży ![]() Pidbull- wygląda na dobrego chłopaka, tylko trochę szkoły mu brakuje i dlatego nie może czasem dobrać słów. Martita miała być szalona, a jest normalna, chyba,że coś przeoczyłam.. Waldi lowelas Zegarynka - za bardzo ubiera się na różowo i za kuso moim zdaniem, co nie bardzo jej pasuje. Vikunia - szkoda słów. Ten fryzjer jest śmieszny, śmiesznie opowiada i ta jego fryzurka ![]() Wojtek ten co mieszka z papugą - taki trochę innej orientacji mi się wydaje. Jeszcze ta nieszczęśliwa... ona ma 15 lat? Widziałam tylko przez moment jak opowiadała o sobie i o nieszczęśliwej miłości... To chyba wszyscy. Oczywiście będę śledzić losy bohaterów tego serialu, ciekawie się zapowiada. |
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Cudny jest ten serial
prawie tak cudny jak Ballada ....Zegarynka odstrasza tych swoich amantow nie stylko strojem ale i corkami, nie odstapuja mamy na krok. W ktoryms odcinkow jedna z nich: "a on wie, ze mialam swiadectwo z paskiem?" hehe.
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka razy jednym okiem ogladałam ten wspaniały dokument.Niewiem czemu, ale najbardziej zapamietałam młodzieniaszka któremu babcia nie pozwala założyć internetu gdzie panuje tam ZŁo... A on z kolei taki romantyk (jak sam przyznał) mógłby sie otworzyć przed każdą wirtualnie.. Chyba w ostatnim odcinku majstrował coś przy włosach jakieś dziewczyny.Rozbroiły mnie jego słowa:
"Zostałem fryzjerem, bo pewnego dnia spostrzegłem jak pod wpływem suszarki włosy pięknie falują i delikatnie opadają " (cos w tym stylu). Sam tez ma niezłą czupryne .Szczerze to dla mnie ten program jest istną polewką.Jak sobie przypomne ten romantycny spacer Pitbulla (czy jak mu tam) z niezwykłą blondynką, och... rozmarzylam sie (zartuje )
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz ja mysle ze ona jednak bardziej odrzuca mezczyzn swoim strojem i zachowaniem, ja na miejscu mezczyzny wstydzialabym sie z nia pokazac w takim stroju jak ostatnio byla na dworcu, a co do corek to ja mysle ze im brakuje ojca i dlatego chciclaby aby matka sobie kogos znalazla, a wiadomo trzy corki to moze odstraszac mezczyzn bo nie chca brac na sibie takiej odpowiedzialnosci, choc mysle ze jesli zegarnynka zachowywlaa i ubierala by sie jak to przystoi na matke i pokazala ze dobrze sobie radzi to moze faceci nie ucieklaliby od niej.
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fryzjerstwo to podstawa wszystkiego. bez fryzjerstwa nie byłoby niczego. ^^yhm, jaka Ballada?
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Miuoshowa
|
"Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym"
http://ww2.tvp.pl/tvppl/82,2004022782936.strona
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeeeezu
Nie mogę już z tym Waldim! Co za palant! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

Czy był Viking???Co u niego???

a jaki miał głos haaaa

Żal mi się go zrobiło.
Przecież to tylko o nim świadczy

bez komentarza!