![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: czas na herbate - pu erh na odchudzanie
Ja piję już od jakiegoś czasu czerwoną liściastą herbatę pu-erh (wybieram zawsze smakową teraz jest to np z dodatkiem cytryny), kupuję ją normalnie w sklepie, chodć dziewczyny z innego wątku polecają herbaciarnie (u mnie jednak nie ma herbaciarni wię pozostaję mi sklep).
Jestem zadowolona z jej efektów - przede wszystkim myślę że to za jej sprawą pozbyłam się zaparć i wzdęć. Polecam czerwoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Nie zamawialam ze sklepu o ktorym wspominasz, ale ja nigdy sie nie zawiodlam na herbaciarni Five O'clock ( stacjonarnie i on line ). Kupuje tam zielone i czerwone herbaty. Najbardziej polecam zwykla herbate Pu Ehr bez sztucznych ulepszaczy. Nieporownywalnie lepsza niz herbatki sklepowe. Pamietaj tez, ze lyzke listkow mozesz zaparzac w zaparzaczu 2-3 razy i nie wrzatkiem.
Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2012-06-18 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
A polecacie bardziej herbaty naturalne, czy z dodatkami? Ponoć czysta Pu Erh jest paskudna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
kupowałam kilka razy, przyznam, że czerwone herbaty nie są najlepsze na świecie
>ciach> Edytowane przez macerata Czas edycji: 2012-06-27 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Hej, ja piję te herbaty i uwielbiam je! Nie wiem czy wpływają na odchudzanie, ale na przemianę materii jak najbardziej. Gdy zjem coś ciężkostrawnego i czuję, że mi 'stoi' w żołądku to piję tą herbatę. Właściwie to jest jedyna herbata którą piję, bo takiej zwykłej z torebek też nie piję odkąd przeczytałam, że żółkną od nich zęby
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Dziewczyny, a czy w ogóle, któraś z was zauważyła, że udało jej się schudnąć przy piciu czerwonej herbaty?' (oczywiście, przy w miare zbilansowanej diecie i odrobinie ruchu)>ciach>
Edytowane przez macerata Czas edycji: 2012-06-27 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Ja schudłam - ale to z pewnością zasługa ćwiczeń (2h dziennie) i tego że ograniczyłam ilość spożywanych kalorii - a nie picia herbaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Dot.: pu-erh,czy to działa?
mam powiedzmy w miarę stałą dietę-niewiele w niej zmian każdego dnia, a kiedy piłam czerwoną herbatę przez pierwsze tygodnie sporo schudłam. Mówiąc sporo mam na myśli ok 1,5kg na tydzień/dwa. niedawno znowu trochę mi się przybrało, spróbuję jakiejś herbaty i dam znać, czy jeszcze działa ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
karolina.kratka!
Moja droga, jestem z Wrocławia, jest tu cała masa herbaciarni, ale >ciach ciach> wg mnie- najlepsza na świecie. Mega duży wybór herbat i zdecydowana większoć smaczna i co najważniejsze - BARDZO DOBREJ JAKOŚCI! studiuje żywienie człowieka i uwierz mi, moja droga, wiem o czym mówię ![]() moja ulubiona z Pu erh to Fitness, choć szczerze mówiąc zdecydowanie wolę białe ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2012-06-27 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
>ciach>
następnym razem spróbuję chyba grejpfrutowej, piłyście już taką? Edytowane przez macerata Czas edycji: 2012-06-27 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Polecam z dodatkami! nie moge przeboleć czystej. >ciach>
Edytowane przez macerata Czas edycji: 2012-06-27 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Ja pije czerwoną herbatę z dodatkiem cytryny, którą można dostać w zwykłym sklepie.
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
nie wiem czy moge zamieścić adres strony z której kupuje herbate? najwyżej usuną..
>ciach> Edytowane przez macerata Czas edycji: 2012-06-27 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
moje drogie, pu Erh działa!!! jest boska chociaż jak dziewczyny wyżej polecam na początek z dodatkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Linka nie można zamieścić więc zapytam w inny sposób. Wchodząc na najpopularniejszy aukcyjny portal w Polsce, wpisując w wyszukiwarce "herbata czerwona" i sortując po popularność "największa" wyświetlą nam się herbatki. Czy warto je kupić? NP: herbata czerwona z yerba mate, czerwona herbata z żurawiną itd. Na co zwrócić uwagę?
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy po piciu tej herbaty miałyście jakieś problemy z cerą? Gdzieś przeczytałam, że komuś strasznie powyskakiwały okropieństwa na twarzy, a ja mam problematyczną cerę i o ile udało mi się ją doprowadzić do stanu " w miarę" o tyle boję się, że po tym jak zacznę pić tę herbatę to znowu zacznie się mój koszmar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.