|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prison Break Sezon II
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3646607]tak, wy juz rozmawiacie o 17 odcinku, a ja jeszcze 16 nie moge obejrzec. sciagnelam juz ze 3 razy nie wiem czy trzy rozne wresje, chyba nie, ale myslalam ze tak. i ciagle wystepuje blad!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz dostane.... [cenzura]. no nie moge juz!!! skad moge sobie sciagnac tak, zeby dzialal???????[/quote]
Polecam osloskop ...
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
a ja polecam sobie rapidshare... dzieki za wszystkie wirusy, ktore mam przez takie programiki
|
|
|
|
|
#123 |
|
luckygirl
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3658869]a ja polecam sobie rapidshare... dzieki za wszystkie wirusy, ktore mam przez takie programiki[/quote]
Ja obejrzałam w końcu na YOUTUBE'ie 16 odcinek,copawda podzielony na 5 partów,ale wszystko obejrzałam i bez napisów,ale jak się zna angielski to mozna wszystko elegancko zrozumieć ![]() A z rapidshare tez ściągnęłam,tylko te 4 części nie chca mi sie połączyc w 1 odcinek I dlatego obejrzałam na YOUTUBE;ie
|
|
|
|
|
#124 | ||
|
luckygirl
|
Nooo mi tez szkoda Patoshika
Biedny![]() Cytat:
Jak oni moga nam to zrobić,a nawet nie zwróciłam uwagi jak pokazywali to w trailerach:/Cytat:
![]() No nawet Mahone ma serce...chociaż to dziwnie brzmi a co do Kellermana,to ja juz od dłuższego czasu zaczęłam Go lubić,a z Kima mam dobre polewy
|
||
|
|
|
|
#125 |
|
luckygirl
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3674900]Włąsnie mnie wygonili z poprzedniego watku wiec przenioslam sie tu. Ale widze, ze tu sie nic nie dzieje. Chyba dlatego, ze nikt nie podnieca się wentworthem millerem. To moze ja zaczne???? Strasznie przytyl od pierwszego sezonu.
P.S. Przepraszam za caly moj sarkazm, cynizm, krytycyzm. Taki dziwny nastrój mnie opanował. S.T. there's cynizm and realizm Michael. M.S. and there's also optimism. Hope, faith...[/quote] Weź wyluzj.... |
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Włąsnie mnie wygonili z poprzedniego watku wiec przenioslam sie tu. Ale widze, ze tu sie nic nie dzieje. Chyba dlatego, ze nikt nie podnieca się wentworthem millerem. To moze ja zaczne???? Strasznie przytyl od pierwszego sezonu.
P.S. Przepraszam za caly moj sarkazm, cynizm, krytycyzm. Taki dziwny nastrój mnie opanował. S.T. there's cynizm and realizm Michael. M.S. and there's also optimism. Hope, faith... |
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
luzuje...
ale w jakim sensie??? czy u ciebie tez jest tak, ze najpierw jest Twoja odpowiedz a potem moje pytanie?? |
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe ale numer
Petit_Papillon jesteś jasnowidzem, czy jak ? To chyba dobrze że wątek wygląda jak wygląda, a jeśli ktoś chce pozachwycać się Wentworthem (co rozumiem całkowicie )to zawsze można zrobić to w pierwszym wątku. A tu możemy komentować wszystko to czego tam nie wolno
|
|
#129 |
|
luckygirl
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3675016]luzuje...
ale w jakim sensie??? czy u ciebie tez jest tak, ze najpierw jest Twoja odpowiedz a potem moje pytanie??[/quote] Tak u mnie też tak:/ |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
a skomentuje sobie mimo ze to nie odpowiedni watek,ale nie mam sily brnac przez tamten bo sie rozrasta w zastraszajacym tempie
ogladnelam dzis PB na bolsacie, i nie mogalm z tego jak bellick mowi: idz do popa, buahaha no przeciez naczelnik wiezienia ma na nazwisko pope zdaje sie? no i poprawnie juz mowia 'Sukre' - ale ignorancja dla mnie,jak to tlumaczyli to nie ogladali calej serii albo zle dopracowali lektora...jak tak mozna zbeszczescic ten serial?no pytam jak?!
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego smole to i nie ogladam na polszajsie
|
|
|
#132 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() A biednego Patoshika nazwali Świrusem.Trochę szacunku dla zmarłego!!
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
W niedzielę jak serial leci sobie na Polsacie to więcej robię innych rzeczy, niż oglądam tv.
Też nie mogę przebranąć przez tamten wątek Wyczekuję teraz tylko kiedy następne odcinki, żeby móc zobaczyć co jest w skrytce
|
|
|
#134 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie ze za tydzien mają być 2 odcinki pod rzad ??
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wyczytalam tutaj --> http://www.prisonbreak.xon.pl/index....pper&Itemid=58 gdzie powołują sie na --> http://www.tv.com/prison-break/show/...&tag=nav_bar;2
No chyba ze na tej stronie jest błąd
|
|
|
|
|
#140 |
|
luckygirl
|
Ojej dwa odcinki
![]() Ale na tej stronie z TV jest też,że następny odcinek,czyli Sweet Caroline bedzie dopiero 5 marca:| Czyli znowu za 2 tygodnie:/ |
|
|
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
ejj no tak jak wlasciwie?? bo sie ostro podjarałam, ze za tydzien majqa bnyc az dwa. nie moge sie doczekac nawet jednego
|
|
|
|
|
#142 |
|
luckygirl
|
No mają być dwa odcinki za tydzień,ale za dwa tygodnie ma nie być żadnego:/ I dopiero 5 marca ma być kolejny.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
a dlaczego za dwa tygodnie zadnego?? nie rozumiem
|
|
|
|
|
#144 |
|
luckygirl
|
Nie przejmuj sie ja też nie ogarniam:/
|
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Wooow, no to czeka nas niezła uczta
Tak się zastanawiam, czy obejrzeć je za jednym razem czy każdy z osobna...ale pewnie nie wytrzymam i obejrzę 17 odcinek gdy tylko się znajdzie na moim dysku
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
o jak fajnie że jest taki wątek
ja na razie oglądałam tylko 11 odcinków 2 sezonu, ale jak się ściągną kolejne to nadrobie
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie, gdyby te dwa odcinki na raz okazaly sie prawda
![]() Ale juz kolejna przerwa w nadawaniu nie jest taka fajna
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Założycielka wątku a nie skomentowała 2x16
Miałam przymusowy odwyk do internetu ![]() No cóż... nie był taki zły ten odcinek. Podobała mi się akcja jak Sara chciała udusić Kellermana No tak, spotkanie Sary i Michael'a trochę za mało romantyczne, chociaż pocałunek mi się podobał Szkoda tylko że w tym odcinku nie było Sucre, mam nadzieję że nadrobią ![]() Trochę szkoda mi Haywire'a, wyglądał jak zagubiony chłopczyk, a jak leciał i pokazywali S i M to mi się zrobiło smutno
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
eh mogli by dac ten odcinek teraz, albo dwa naraz to bym miala co ogladac w sralentynki :P
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3689678]a dlaczego za dwa tygodnie zadnego?? nie rozumiem
[/quote]Czasem jest tak, ze w danej stacji nadaja np. jakieś rozgrywki bejsbolowe czy inne, albo np. finał ichniego Idola, albo coś tam cos tam i wtedy nie ma serialu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

...

I dlatego obejrzałam na YOUTUBE;ie

Biedny
skąd ta przerwa 
wyznania bez zbednych słów a i tak wiadomo o co chodzi
(świetna rola Adelsteina) z odcinka na odcinek mnie coraz bardziej zachwyca, jest nieprzewidywalny