![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
No jestem jestem
![]() no wiem wyczuje go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps.widzę ze Sławka sie pojawiła ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() Siedzimy z Łukaszkiem przy komputerze i smarujemy posty ![]() Szukam też jakiegoś fajnego kremu do buzi - pryszcze, cudu na wypadające włosy i czegoś na rozstępy ![]() Takie tam skutki uboczne ciąży ![]() ![]()
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
powiem ci ze z Tą moja ekonomia to chyba była porażka powiem ci że lubię cyferki...ale za umysł ścisły sie nie uważam
![]() ![]() ![]() a moim marzeniem zawsze było i jest skończyć prawo..może kiedyś mi sie to uda ![]() co do pracy to powiem ci że przez te 4 lata ciężko było...ale takie życie ...a z tym odpoczynkiem to już chyba dość...no ale nic szukam szukam ![]() to udanych plotek i zakupów...pochwal sie jak wrócisz co tam zakupiłaś fajnego ![]() miłego dzionka ![]() ![]() też uciekam...zajmę sie czymś ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ale ci dobrze z tym synusiem sobie siedzisz ..taki skarbik malutki... krem nie bardzo sie orientuje... ![]() ale powiem ci ze tez bym chciała już mieć takie skutki uboczne ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie ze warto ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
co tam dziewczęta spicie
![]() LilStar pewnie zaszalała na zakupach i ploty ja wciągnęły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
madlen biedna sama wczoraj ze sobą gadałaś
![]() ja już jestem - pobudeczka była o 5 ![]() ![]() A z Łukaszkiem sobie siedzę i jest mi tak dobrze, że nie wiem jak to będzie jak w końcu będę musiała ruszyć z domu ![]() ![]() ![]() ![]() LilStar pochwal sie zakupami ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() Pochwalę sięwieczorem jak do domku wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
No wczoraj cisza w eterze była
![]() ale szczerze też byłam padnięta po 3 dniach wesela jeszcze wczoraj cały dzień spędziłam na zdjęciach ślubnych z młodymi bo sobie robili w plenerze i ten upał masakra była ![]() póki co to siedź i ile możesz z Łukaszkiem teraz najpiękniejszy okres..przed tobą szkoda by było tego wszystkiego stracić... ząbki, raczkowanie gaworzenie...oj ale ja ci zazdroszczę ![]() ![]() ![]() oj korzystam z tego czasu wolnego ale wiesz jak jest wszystko co z przesadą..to już sie nudzi wyszłabym do ludzi..ruszyła trochę moje szare komórki bo normalnie mam wrażenie że sie cofam....no ale nic jakoś to będzie ![]() a co do zakupów o nie masz czego żałować..i tak nic nie ma ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#129 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, że sie nudzi ale trzeba sobie znaleźć coś do roboty ![]() Ja nie cierpię na bak wolnego czasu - Łukaszek dba żeby mamusi sie nie nudziło ![]() Znajdziesz prace i wszystko się ułoży - teraz to pewno taka cisza przed burzą a potem jak sie zacznie - praca, miłość, ślub i dzieci.... ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() stęskniłam się za Wami ![]() wczoraj przed plotami wyskoczyłam na zakupy ![]() ![]() szukam jeszcze butów-sandałków z cyrkoniami-ale póki co nie znalazłam. madlen kiedy wrzucisz fotki? sławka ma rację, wierzę że wkrótce zasypią Cie propozycjami i będziesz przebierać ![]() sławka jak ja Ci zazdroszczę Synusia-oczywiscie w pozytywnym sensie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
no w końcu sie laseczka pokazała
![]() ciesze sie że zakupy udane, ![]() po co ci kobitko tusz jak ty masz takie piękne oczęta ![]() co do fotek to czekam na nie...i nie wiem cos da sie z nich wybrać ![]() powiem Wam że krótko tu jestem a też mi sie tęskni za Wami ..wciąga ten wizaz..ale to zależy od ludzi..wy super dziewczyn jesteście wiec nie dziwne ![]() a co do synka Sławki to ja też jej zazdroszczę...ale ty kochaniutka już nie długo tatusia już masz wiec nie ma problemu ![]() ![]() Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
no w końcu sie pokazałaś
![]() mnie też aparat nie lubi ale czasem mam dobrego fotografa ![]() umówiłam się do kosmetyczki na malowanie na ślub i muszę pójść na próbny bo boję sie że mnie źle pomaluje0tzn nie tak jak lubię i bedzie kłopot, ale mam lenia i nie chce mi sie. boshe jak kobieta musi cierpiec przez okre ja tez jestem uzalenionan od wizażu i od Was |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
no jestem sorki byłam na plotach troszeczkę
![]() oj to teraz cię czeka pełno zajęć..bieganiny.....już sie stresujesz??czy jeszcze za wcześnie ![]() powiedz robicie jakieś wesele cz tylko przyjecie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
będzie wesele, bo zawsze o tym marzyłam. rozdaliśmy zaproszenia dla 120 osób i teraz czekamy na potwierdzenia.
najgorzej było ze zgraniem terminu sali na tyle gości i orkiestry. więc najpierw zaklepaliśmy kościół a potem salę i orkiestrę, kamerzysta i fotograf były na dalszym planie. zawsze chciałam brać ślub w lecie więc się udało. sukienka zamówiona-przymiarka wsierpniu więc teraz zbieram inne pierdoły potrzebne-pierdoły oczywiście w cudzysłowiu.coraz mniej czasu zostało a ja mam to na glowie sama tzn bez Bartka bo on w pracy i teraz jeszcze na poligonie więc tylko telefony zostają. dzisiaj byłam ustalić menu, czekam na zawieszki na alkohol ale poczta strajkuje ![]() musze spotkać się z orkiestrą żeby ustalić 1 piosenkę-Farba chcę tu zostać, zabawy. z organistą i dziewczyną która będzie śpiewać Ave Maria, iść do spowiedzi, z fotografem ustaslić szczegóły, probny makijer i fryzura, do usc jak B. wróci, dokupić alkohol-winka, likiery i drinki, w koncu zdecydować się na bukiet, wymyślić do końca ustrojenie auta i sali-pomysł mam w glowie-tylko trzeba to przedstawić dekoratorce-MASAKRA ale tego jest no i zaczęłam się stresować...bojęsiębłogos ławieństwa- bedę ryczeć ale tak strasznie się cieszę tylko chudnę na potęgę.chociaż jem normalnie. mam nadzieję że Cię nie zanudziłam bo ja tak mogę godzinami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
no coś ty nie zanudzasz ja lubię słuchać o takich rzeczach..przygotowaniach na przyszlosc sie przyda
![]() ![]() ![]() to ci powiem ze masz troszki na głowie ![]() ![]() ![]() a co do wiązanki to ta moja przyjaciółka miała taki piękny bukiet ze jeszcze w życiu nie widziałam..strasznie mi sie podobał ![]() ![]() ale będzie impreza na pewno ..i mąż w swoim uniformie wojskowym..ohoho ![]() i kobieto teraz musisz dbać o siebie odpowiednio sie odżywiać ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Kochana
![]() a jak znajomość z "Alvarem"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Alvaro chyba zapracowany...
![]() ![]() ![]() ![]() a do pracki jutro na którą??tez bym poszła... nasza Sławka chyba śpi w najlepsze..dzidzia ja tam zajmuje odpowiednio ![]()
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
sławka to juz pewnie sie na 2 bok przewraca
![]() też sie kładę ![]() podoba mi sie Twoje podejście do Faceta i fajnie że trzymasz Go troszke na dystans-grunt to sie nie nakręcać-co ma być to bedzie ![]() dobrej i spokojnej nocki Ci życzę i mam nadzieję że będziesz jutro-ja wieczorkiem.ściskam mocno. buziaki za 5 godzin i 30 min wstaję-uwielbiam spać i to jest problem że jestem typem sowy-wieczorem niekoniecznie za to rano kłopot. jeszcze raz dobranoc madlen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Dobranoc
![]() życzę słodkich snów ![]() miłego dzionka śpiochu ![]() al ja tez uwielbiam spać....ale rano ![]() ![]() papa
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() chciałam Wam życzyć tylko miłego dzionka ![]() ps.te kobiece dni brzuch boli...przerąbane... no nic jadę na ploty do przyjaciółki ... pogadamy wieczorkiem... ![]()
![]() |
#141 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic sie nie martw - ślub i zaraz sie bierzcie do roboty i dzidziuś będzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A powiem wam bo chyba nie wspominałam, że ja z TŻ jesteśmy tylko po cywilu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No jasne, że spałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() też życzę udanego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
jesteście Dziewczyny?
to jestem pierwsza i czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() LilStar nie miałaś z kim gadać wczoraj?? ![]() Ja niestety pojechałam na miasto oglądać mecz..co był tam klimat...ale do czasu...tak sie zdenerwowałam tym meczem tą bramką ostatnią raczej a o sędzi nie wspomnę ![]() ![]() co tam dziewczynki słychać u Was jak będziecie miały czas to skrobnijcie coś ![]() pozdrowionka miłego dzionka
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
puk puk jest tu kto????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
i znów zniknęłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
nerwica komp mi sie wylacza i mnie wywala wszystko na raz
![]() jestem i mam nadzieje ze mnie nie wywali.... to chyba ten piątek 13
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
może tym razem się uuda
![]() buszuję po allegro bo chcę sobie kupic torbę pumy. mam dzisiaj śpiący dzien nawet 2 kawy nie postawiły mnie na nogi jak tam wczorajszy wieczorek?po krótkim opisie widać że było fajnie. był Alvaro? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
No ja tez powiem ci ze spie normalnie ...cały dzień na nogach i ta pogoda jeszcze..
i co znalazłaś jakaś ciekawą torebeczkę?? ![]() było bardzo fajnie ...ale później sie troszkę smutno zrobiło..o wynik niestety... a Alvara nie było bo pracuje w innym miescie... ale oczywiście jak to ja troszkę alkoholu i wysłałam mu sms ale nic jakiegoś specjalnego ..i mam wyrzuty po co ?? no ale nic ja to jak zwykle... ![]() a TObie jak tam dzionek minął?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.