|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
No jestem jestem
![]() no wiem wyczuje go nie dam sie tak łatwo za stara jestem![]() iii ja też trafiam na samach dupków i znam trochę życia więc...dam radę![]() ale nie powiem...humorek mi sie poprawił![]() ps.widzę ze Sławka sie pojawiła co tam słychować![]() pozdrawiam
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() Siedzimy z Łukaszkiem przy komputerze i smarujemy posty ![]() Szukam też jakiegoś fajnego kremu do buzi - pryszcze, cudu na wypadające włosy i czegoś na rozstępy ![]() Takie tam skutki uboczne ciąży ale jak patrze na synka to warto
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
powiem ci ze z Tą moja ekonomia to chyba była porażka powiem ci że lubię cyferki...ale za umysł ścisły sie nie uważam
![]() po prostu chodziłam do liceum handlowego a pózniej za ciosem na ekonomie![]() a moim marzeniem zawsze było i jest skończyć prawo..może kiedyś mi sie to uda ![]() co do pracy to powiem ci że przez te 4 lata ciężko było...ale takie życie ...a z tym odpoczynkiem to już chyba dość...no ale nic szukam szukam ![]() to udanych plotek i zakupów...pochwal sie jak wrócisz co tam zakupiłaś fajnego ![]() miłego dzionka ![]() też uciekam...zajmę sie czymś ![]() Cytat:
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() ale ci dobrze z tym synusiem sobie siedzisz ..taki skarbik malutki... krem nie bardzo sie orientuje... na włosy może skrzyp polny...podobno sie sprawdza...co do rozstępów..to nie wiem...ale powiem ci ze tez bym chciała już mieć takie skutki uboczne ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie ze warto ![]()
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
co tam dziewczęta spicie
![]() LilStar pewnie zaszalała na zakupach i ploty ja wciągnęły ach my kobiety![]()
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
madlen biedna sama wczoraj ze sobą gadałaś
![]() ja już jestem - pobudeczka była o 5 Chyba już nigdy sie nie wyśpię A z Łukaszkiem sobie siedzę i jest mi tak dobrze, że nie wiem jak to będzie jak w końcu będę musiała ruszyć z domu Nie wiem czy komukolwiek go zostawie i przecież tęsknić będę i w ogóle ![]() za znalezienie pracy a póki jej nie masz to korzystaj potem nie będzie już tyle wolnego czasu ![]() LilStar pochwal sie zakupami Ja tak dawno nie byłam, że
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() Pochwalę sięwieczorem jak do domku wrócę wczoraj wróciłam baaardzo późno i padłąm jak kawka. pozdrawiam i sciskam mocno.
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Raczkowanie
|
No wczoraj cisza w eterze była
![]() ale szczerze też byłam padnięta po 3 dniach wesela jeszcze wczoraj cały dzień spędziłam na zdjęciach ślubnych z młodymi bo sobie robili w plenerze i ten upał masakra była wykończona byłampóki co to siedź i ile możesz z Łukaszkiem teraz najpiękniejszy okres..przed tobą szkoda by było tego wszystkiego stracić... ząbki, raczkowanie gaworzenie...oj ale ja ci zazdroszczę ![]() jeszcze sie napracujesz...ja tez powiem ci nie wiem jak kiedyś zostawię moja dzidzie z kimś obcym chyba sie zatęsknię normalnie![]() oj korzystam z tego czasu wolnego ale wiesz jak jest wszystko co z przesadą..to już sie nudzi wyszłabym do ludzi..ruszyła trochę moje szare komórki bo normalnie mam wrażenie że sie cofam....no ale nic jakoś to będzie ![]() a co do zakupów o nie masz czego żałować..i tak nic nie ma ![]() Cytat:
|
|
|
#129 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tylko dlatego, że nie robię zakupów Wiem, że sie nudzi ale trzeba sobie znaleźć coś do roboty ![]() Ja nie cierpię na bak wolnego czasu - Łukaszek dba żeby mamusi sie nie nudziło ![]() Znajdziesz prace i wszystko się ułoży - teraz to pewno taka cisza przed burzą a potem jak sie zacznie - praca, miłość, ślub i dzieci....
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() stęskniłam się za Wami ![]() wczoraj przed plotami wyskoczyłam na zakupy i jestem zadowolona. kupiłam sobie bluzkę-widziałąm ją na allegro kiedyś, różowiutką i parę drobiazgów kosmetycznych m.in tusz do rzęs bo mam świra na punkcie długości moich rzęs![]() szukam jeszcze butów-sandałków z cyrkoniami-ale póki co nie znalazłam. madlen kiedy wrzucisz fotki? sławka ma rację, wierzę że wkrótce zasypią Cie propozycjami i będziesz przebierać ![]() sławka jak ja Ci zazdroszczę Synusia-oczywiscie w pozytywnym sensie
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
no w końcu sie laseczka pokazała
![]() ciesze sie że zakupy udane, ![]() po co ci kobitko tusz jak ty masz takie piękne oczęta ![]() co do fotek to czekam na nie...i nie wiem cos da sie z nich wybrać jestem mało fotogeniczna...powiem Wam że krótko tu jestem a też mi sie tęskni za Wami ..wciąga ten wizaz..ale to zależy od ludzi..wy super dziewczyn jesteście wiec nie dziwne .)a co do synka Sławki to ja też jej zazdroszczę...ale ty kochaniutka już nie długo tatusia już masz wiec nie ma problemu ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
no w końcu sie pokazałaś
myślałam że sie nie doczekammnie też aparat nie lubi ale czasem mam dobrego fotografa ![]() umówiłam się do kosmetyczki na malowanie na ślub i muszę pójść na próbny bo boję sie że mnie źle pomaluje0tzn nie tak jak lubię i bedzie kłopot, ale mam lenia i nie chce mi sie. boshe jak kobieta musi cierpiec przez okre ja tez jestem uzalenionan od wizażu i od Was |
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
no jestem sorki byłam na plotach troszeczkę
![]() oj to teraz cię czeka pełno zajęć..bieganiny.....już sie stresujesz??czy jeszcze za wcześnie ![]() powiedz robicie jakieś wesele cz tylko przyjecie i w ogóle opowiedz co planujesz jak planujesz):pochwal sie co tam przygotowałaś![]()
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie wesele, bo zawsze o tym marzyłam. rozdaliśmy zaproszenia dla 120 osób i teraz czekamy na potwierdzenia.
najgorzej było ze zgraniem terminu sali na tyle gości i orkiestry. więc najpierw zaklepaliśmy kościół a potem salę i orkiestrę, kamerzysta i fotograf były na dalszym planie. zawsze chciałam brać ślub w lecie więc się udało. sukienka zamówiona-przymiarka wsierpniu więc teraz zbieram inne pierdoły potrzebne-pierdoły oczywiście w cudzysłowiu.coraz mniej czasu zostało a ja mam to na glowie sama tzn bez Bartka bo on w pracy i teraz jeszcze na poligonie więc tylko telefony zostają. dzisiaj byłam ustalić menu, czekam na zawieszki na alkohol ale poczta strajkuje szukam butów na 2 dzień, torebki, biżu mam, mam 1 sukienkę na poprawiny ale ostatnio wylookałam 2 i uszyję sobie bo nie mogę o niej zapomnieć, musimy kupić dla B. garnitur ba 2 dzień bo do ślubu idzie w mundurze.musze spotkać się z orkiestrą żeby ustalić 1 piosenkę-Farba chcę tu zostać, zabawy. z organistą i dziewczyną która będzie śpiewać Ave Maria, iść do spowiedzi, z fotografem ustaslić szczegóły, probny makijer i fryzura, do usc jak B. wróci, dokupić alkohol-winka, likiery i drinki, w koncu zdecydować się na bukiet, wymyślić do końca ustrojenie auta i sali-pomysł mam w glowie-tylko trzeba to przedstawić dekoratorce-MASAKRA ale tego jest no i zaczęłam się stresować...bojęsiębłogos ławieństwa- bedę ryczeć ale tak strasznie się cieszę tylko chudnę na potęgę.chociaż jem normalnie. mam nadzieję że Cię nie zanudziłam bo ja tak mogę godzinami
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
no coś ty nie zanudzasz ja lubię słuchać o takich rzeczach..przygotowaniach na przyszlosc sie przyda
.... opowiadaj ile chcesz![]() to ci powiem ze masz troszki na głowie ale dasz rade nie stresuj sie za bardzo...wszystko na pewno będzie idealnie i cudownie to przecież Twój dzień![]() a co do wiązanki to ta moja przyjaciółka miała taki piękny bukiet ze jeszcze w życiu nie widziałam..strasznie mi sie podobał zapytam jak będzie miała zdjęcie to ci prześle może ci sie tez spodoba![]() ale będzie impreza na pewno ..i mąż w swoim uniformie wojskowym..ohoho ![]() i kobieto teraz musisz dbać o siebie odpowiednio sie odżywiać ..wiem ze stres najlepiej odchudza...niestety...ja tez powiem ci ze przez nerwy zrzuciłam parę kilogramów a tez jem normalnie może mniej trochę ..ale mnie akurat to nie zaszkodzi.kilka cm mniej w pasie
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Kochana
jak będziesz miała to zdjęcie to wrzuća jak znajomość z "Alvarem"? |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Alvaro chyba zapracowany...
ale pisał takiego milutkiego sms ..zobaczymy co z tego będzie..ale ja sie nie nastawiam....bo znam trochę życie...co ma być to będzie..a zresztą wiem jaki to jest typ chłopaka...ale na kawkę mogę iść zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie![]() ![]() a do pracki jutro na którą??tez bym poszła... nasza Sławka chyba śpi w najlepsze..dzidzia ja tam zajmuje odpowiednio ![]()
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
sławka to juz pewnie sie na 2 bok przewraca
tak jak mój piesio.też sie kładę ![]() podoba mi sie Twoje podejście do Faceta i fajnie że trzymasz Go troszke na dystans-grunt to sie nie nakręcać-co ma być to bedzie ![]() dobrej i spokojnej nocki Ci życzę i mam nadzieję że będziesz jutro-ja wieczorkiem.ściskam mocno. buziaki za 5 godzin i 30 min wstaję-uwielbiam spać i to jest problem że jestem typem sowy-wieczorem niekoniecznie za to rano kłopot. jeszcze raz dobranoc madlen
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
![]() życzę słodkich snów ![]() miłego dzionka śpiochu ![]() al ja tez uwielbiam spać....ale rano a wieczorkiem bezsenność![]() papa
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() chciałam Wam życzyć tylko miłego dzionka ![]() ps.te kobiece dni brzuch boli...przerąbane... no nic jadę na ploty do przyjaciółki ... pogadamy wieczorkiem...
|
|
#141 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic sie nie martw - ślub i zaraz sie bierzcie do roboty i dzidziuś będzie ![]() Cytat:
Nic sie nie przejmuj - mnie aparat zupełnie nie lubi ja za to uwielbiam cykać foty I myśle, że to wszystko kwestia dobrego fotografa a nie modelki ![]() Cytat:
O matko!!A powiem wam bo chyba nie wspominałam, że ja z TŻ jesteśmy tylko po cywilu Z racji śmierci rodziców, ciąży i braku finansów uznaliśmy, że jak sie wszystko uspokoi to weźmiemy kościelny - planujemy na przyszły rok... Mam nadzieje sie uda ![]() Cytat:
No jasne, że spałam Jak mnie mały w dzień wymęczy to ja potem na widok łóżka śpie Najchętniej to bym razem z nim poszła spać o 20 ale robię mu jeszcze flaszkę na spaniu po 22 i boję sie , że sie nie obudzę więc wolę poczekać ![]() Cytat:
![]() Miłego dzionka dziewczynki
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() też życzę udanego dzionka pogadamy wieczorkiem. buziaki
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
jesteście Dziewczyny?
to jestem pierwsza i czekam
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() LilStar nie miałaś z kim gadać wczoraj?? ![]() Ja niestety pojechałam na miasto oglądać mecz..co był tam klimat...ale do czasu...tak sie zdenerwowałam tym meczem tą bramką ostatnią raczej a o sędzi nie wspomnę ..ze skończyłam wieczór u mojej kuzynki. gdzie była imprezka mała..i wróciłam bardzo późno::![]() co tam dziewczynki słychać u Was jak będziecie miały czas to skrobnijcie coś ![]() pozdrowionka miłego dzionka
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
puk puk jest tu kto????
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
i znów zniknęłaś
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
nerwica komp mi sie wylacza i mnie wywala wszystko na raz
![]() jestem i mam nadzieje ze mnie nie wywali.... to chyba ten piątek 13
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
może tym razem się uuda
![]() buszuję po allegro bo chcę sobie kupic torbę pumy. mam dzisiaj śpiący dzien nawet 2 kawy nie postawiły mnie na nogi jak tam wczorajszy wieczorek?po krótkim opisie widać że było fajnie. był Alvaro? |
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
No ja tez powiem ci ze spie normalnie ...cały dzień na nogach i ta pogoda jeszcze..
i co znalazłaś jakaś ciekawą torebeczkę?? ![]() było bardzo fajnie ...ale później sie troszkę smutno zrobiło..o wynik niestety... a Alvara nie było bo pracuje w innym miescie... ale oczywiście jak to ja troszkę alkoholu i wysłałam mu sms ale nic jakiegoś specjalnego ..i mam wyrzuty po co ?? no ale nic ja to jak zwykle... ![]() a TObie jak tam dzionek minął??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

ale nie powiem...humorek mi sie poprawił

ale jak patrze na synka to warto 
Chyba już nigdy sie nie wyśpię
Nie wiem czy komukolwiek go zostawie i przecież tęsknić będę i w ogóle
za znalezienie pracy a póki jej nie masz to korzystaj potem nie będzie już tyle wolnego czasu

szukam butów na 2 dzień, torebki, biżu mam, mam 1 sukienkę na poprawiny ale ostatnio wylookałam 2 i uszyję sobie bo nie mogę o niej zapomnieć, musimy kupić dla B. garnitur ba 2 dzień bo do ślubu idzie w mundurze.

Najchętniej to bym razem z nim poszła spać o 20 ale robię mu jeszcze flaszkę na spaniu po 22 i boję sie , że sie nie obudzę więc wolę poczekać
..ze skończyłam wieczór u mojej kuzynki. gdzie była imprezka mała..i wróciłam bardzo późno::