a z 1980? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-10, 07:38   #121
madlen28
Raczkowanie

Dot.: a z 1980?

No jestem jestem
no wiem wyczuje gonie dam sie tak łatwo za stara jestem iii ja też trafiam na samach dupków i znam trochę życia więc...dam radęale nie powiem...humorek mi sie poprawił

ps.widzę ze Sławka sie pojawiłaco tam słychować
pozdrawiam
Stary 2008-06-10, 07:50   #122
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

Jestem
Siedzimy z Łukaszkiem przy komputerze i smarujemy posty
Szukam też jakiegoś fajnego kremu do buzi - pryszcze, cudu na wypadające włosy i czegoś na rozstępy
Takie tam skutki uboczne ciąży ale jak patrze na synka to warto

Jagódka Zosia urodziła się 23.09.2010
Ma 3 latka i 8 miesięcy i 21 dni
Sławka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-10, 07:50   #123
madlen28
Raczkowanie

powiem ci ze z Tą moja ekonomia to chyba była porażka powiem ci że lubię cyferki...ale za umysł ścisły sie nie uważampo prostu chodziłam do liceum handlowego a pózniej za ciosem na ekonomie
a moim marzeniem zawsze było i jest skończyć prawo..może kiedyś mi sie to uda

co do pracy to powiem ci że przez te 4 lata ciężko było...ale takie życie ...a z tym odpoczynkiem to już chyba dość...no ale nic szukam szukam

to udanych plotek i zakupów...pochwal sie jak wrócisz co tam zakupiłaś fajnego
miłego dzionka
też uciekam...zajmę sie czymś
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam sławka?
widzę że Wy to ścisłe umysły-ja odwrotnie, humanista w pełnym wydaniu-a czwórka na świadectwie to dlatego że mój matematyk mieszkał obok mnie i uczył jeszcze moją mamę-chyba sentyment.
zaraz pędzę do pracy, a ostatnio mam takiego lenia że siłą trzeba mnie z łóżka wyciągać. po pracy idę na babskie ploty i jakies zakupy

madlen popatrz na brak pracy z 2 strony- masz czas na przemyślenie, wybranie najbardziej interesującej propozycji-na pewno znajdziesz taką z której bedziesz zadowolona-tego Ci życzę. i tak te 4 lata za granicą nie leniuchowałaś-należy Ci się odpoczynek.teraz w wakacje naładujesz akumulatorki

uciekam narazie.potem się pojawięczekam na Wasze wypowiedzi.buziaki
Stary 2008-06-10, 07:54   #124
madlen28
Raczkowanie

hej
ale ci dobrze z tym synusiem sobie siedzisz ..taki skarbik malutki...
krem nie bardzo sie orientuje...na włosy może skrzyp polny...podobno sie sprawdza...co do rozstępów..to nie wiem...
ale powiem ci ze tez bym chciała już mieć takie skutki uboczne
pewnie ze warto

Cytat:
Napisane przez Sławka2 Pokaż wiadomość
Jestem
Siedzimy z Łukaszkiem przy komputerze i smarujemy posty
Szukam też jakiegoś fajnego kremu do buzi - pryszcze, cudu na wypadające włosy i czegoś na rozstępy
Takie tam skutki uboczne ciąży ale jak patrze na synka to warto
Stary 2008-06-10, 21:15   #125
madlen28
Raczkowanie

co tam dziewczęta spicie
LilStar pewnie zaszalała na zakupach i ploty ja wciągnęłyach my kobiety
Stary 2008-06-11, 06:42   #126
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

madlen biedna sama wczoraj ze sobą gadałaś
ja już jestem - pobudeczka była o 5 Chyba już nigdy sie nie wyśpię

A z Łukaszkiem sobie siedzę i jest mi tak dobrze, że nie wiem jak to będzie jak w końcu będę musiała ruszyć z domu Nie wiem czy komukolwiek go zostawie i przecież tęsknić będę i w ogóle

za znalezienie pracy a póki jej nie masz to korzystaj potem nie będzie już tyle wolnego czasu

LilStar pochwal sie zakupami Ja tak dawno nie byłam, że

Stary 2008-06-11, 09:55   #127
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Laseczki

Pochwalę sięwieczorem jak do domku wrócę wczoraj wróciłam baaardzo późno i padłąm jak kawka. pozdrawiam i sciskam mocno.
Stary 2008-06-11, 12:59   #128
madlen28
Raczkowanie

No wczoraj cisza w eterze była
ale szczerze też byłam padnięta po 3 dniach wesela jeszcze wczoraj cały dzień spędziłam na zdjęciach ślubnych z młodymi bo sobie robili w plenerze i ten upał masakra byławykończona byłam

póki co to siedź i ile możesz z Łukaszkiem teraz najpiękniejszy okres..przed tobą szkoda by było tego wszystkiego stracić... ząbki, raczkowanie gaworzenie...oj ale ja ci zazdroszczęjeszcze sie napracujesz...ja tez powiem ci nie wiem jak kiedyś zostawię moja dzidzie z kimś obcym chyba sie zatęsknię normalnie

oj korzystam z tego czasu wolnego ale wiesz jak jest wszystko co z przesadą..to już sie nudzi wyszłabym do ludzi..ruszyła trochę moje szare komórki bo normalnie mam wrażenie że sie cofam....no ale nic jakoś to będzie
a co do zakupów o nie masz czego żałować..i tak nic nie ma

Cytat:
Napisane przez Sławka2 Pokaż wiadomość
madlen biedna sama wczoraj ze sobą gadałaś
ja już jestem - pobudeczka była o 5 Chyba już nigdy sie nie wyśpię

A z Łukaszkiem sobie siedzę i jest mi tak dobrze, że nie wiem jak to będzie jak w końcu będę musiała ruszyć z domu Nie wiem czy komukolwiek go zostawie i przecież tęsknić będę i w ogóle

za znalezienie pracy a póki jej nie masz to korzystaj potem nie będzie już tyle wolnego czasu

LilStar pochwal sie zakupami Ja tak dawno nie byłam, że
Stary 2008-06-11, 13:16   #129
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

Cytat:
Hej Laseczki

Pochwalę sięwieczorem jak do domku wrócę wczoraj wróciłam baaardzo późno i padłąm jak kawka. pozdrawiam i sciskam mocno.
To ja czekam z niecierpliwością na relację zakupową

Cytat:
Napisane przez madlen28 Pokaż wiadomość
No wczoraj cisza w eterze była
ale szczerze też byłam padnięta po 3 dniach wesela jeszcze wczoraj cały dzień spędziłam na zdjęciach ślubnych z młodymi bo sobie robili w plenerze i ten upał masakra byławykończona byłam

póki co to siedź i ile możesz z Łukaszkiem teraz najpiękniejszy okres..przed tobą szkoda by było tego wszystkiego stracić... ząbki, raczkowanie gaworzenie...oj ale ja ci zazdroszczęjeszcze sie napracujesz...ja tez powiem ci nie wiem jak kiedyś zostawię moja dzidzie z kimś obcym chyba sie zatęsknię normalnie

oj korzystam z tego czasu wolnego ale wiesz jak jest wszystko co z przesadą..to już sie nudzi wyszłabym do ludzi..ruszyła trochę moje szare komórki bo normalnie mam wrażenie że sie cofam....no ale nic jakoś to będzie
a co do zakupów o nie masz czego żałować..i tak nic nie ma
Korzystam jak najbardziej i cieszę sie, że jednak mam tą możliwość I jakoś wystarcza nam co TŻ zarobi Ale tylko dlatego, że nie robię zakupów
Wiem, że sie nudzi ale trzeba sobie znaleźć coś do roboty
Ja nie cierpię na bak wolnego czasu - Łukaszek dba żeby mamusi sie nie nudziło
Znajdziesz prace i wszystko się ułoży - teraz to pewno taka cisza przed burzą a potem jak sie zacznie - praca, miłość, ślub i dzieci....

Stary 2008-06-11, 19:31   #130
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny

stęskniłam się za Wami

wczoraj przed plotami wyskoczyłam na zakupyi jestem zadowolona. kupiłam sobie bluzkę-widziałąm ją na allegro kiedyś, różowiutką i parę drobiazgów kosmetycznych m.in tusz do rzęs bo mam świra na punkcie długości moich rzęs
szukam jeszcze butów-sandałków z cyrkoniami-ale póki co nie znalazłam.
madlen kiedy wrzucisz fotki? sławka ma rację, wierzę że wkrótce zasypią Cie propozycjami i będziesz przebierać
sławka jak ja Ci zazdroszczę Synusia-oczywiscie w pozytywnym sensie
Stary 2008-06-11, 21:55   #131
madlen28
Raczkowanie

no w końcu sie laseczka pokazała
ciesze sie że zakupy udane,
po co ci kobitko tusz jak ty masz takie piękne oczęta

co do fotek to czekam na nie...i nie wiem cos da sie z nich wybraćjestem mało fotogeniczna...
powiem Wam że krótko tu jestem a też mi sie tęskni za Wami ..wciąga ten wizaz..ale to zależy od ludzi..wy super dziewczyn jesteście wiec nie dziwne.)

a co do synka Sławki to ja też jej zazdroszczę...ale ty kochaniutka już nie długo tatusia już masz wiec nie ma problemu

Cytat:
Hej Dziewczyny

stęskniłam się za Wami

wczoraj przed plotami wyskoczyłam na zakupyi jestem zadowolona. kupiłam sobie bluzkę-widziałąm ją na allegro kiedyś, różowiutką i parę drobiazgów kosmetycznych m.in tusz do rzęs bo mam świra na punkcie długości moich rzęs
madlen kiedy wrzucisz fotki? sławka ma rację, wierzę że wkrótce zasypią Cie propozycjami i będziesz przebierać
Stary 2008-06-11, 22:19   #132
LilStar
Wtajemniczenie

no w końcu sie pokazałaśmyślałam że sie nie doczekam

mnie też aparat nie lubi ale czasem mam dobrego fotografa
umówiłam się do kosmetyczki na malowanie na ślub i muszę pójść na próbny bo boję sie że mnie źle pomaluje0tzn nie tak jak lubię i bedzie kłopot, ale mam lenia i nie chce mi sie. boshe jak kobieta musi cierpiec przez okre
ja tez jestem uzalenionan od wizażu i od Was
Stary 2008-06-11, 22:28   #133
madlen28
Raczkowanie

no jestem sorki byłam na plotach troszeczkę

oj to teraz cię czeka pełno zajęć..bieganiny.....już sie stresujesz??czy jeszcze za wcześnie
powiedz robicie jakieś wesele cz tylko przyjeciei w ogóle opowiedz co planujesz jak planujesz):pochwal sie co tam przygotowałaś na ten specjalny dzień
Stary 2008-06-11, 22:44   #134
LilStar
Wtajemniczenie

będzie wesele, bo zawsze o tym marzyłam. rozdaliśmy zaproszenia dla 120 osób i teraz czekamy na potwierdzenia.
najgorzej było ze zgraniem terminu sali na tyle gości i orkiestry. więc najpierw zaklepaliśmy kościół a potem salę i orkiestrę, kamerzysta i fotograf były na dalszym planie. zawsze chciałam brać ślub w lecie więc się udało. sukienka zamówiona-przymiarka wsierpniu więc teraz zbieram inne pierdoły potrzebne-pierdoły oczywiście w cudzysłowiu.coraz mniej czasu zostało a ja mam to na glowie sama tzn bez Bartka bo on w pracy i teraz jeszcze na poligonie więc tylko telefony zostają. dzisiaj byłam ustalić menu, czekam na zawieszki na alkohol ale poczta strajkujeszukam butów na 2 dzień, torebki, biżu mam, mam 1 sukienkę na poprawiny ale ostatnio wylookałam 2 i uszyję sobie bo nie mogę o niej zapomnieć, musimy kupić dla B. garnitur ba 2 dzień bo do ślubu idzie w mundurze.
musze spotkać się z orkiestrą żeby ustalić 1 piosenkę-Farba chcę tu zostać, zabawy. z organistą i dziewczyną która będzie śpiewać Ave Maria, iść do spowiedzi, z fotografem ustaslić szczegóły, probny makijer i fryzura, do usc jak B. wróci, dokupić alkohol-winka, likiery i drinki, w koncu zdecydować się na bukiet, wymyślić do końca ustrojenie auta i sali-pomysł mam w glowie-tylko trzeba to przedstawić dekoratorce-MASAKRA ale tego jest
no i zaczęłam się stresować...bojęsiębłogos ławieństwa- bedę ryczeć
ale tak strasznie się cieszę
tylko chudnę na potęgę.chociaż jem normalnie.
mam nadzieję że Cię nie zanudziłam bo ja tak mogę godzinami
Stary 2008-06-11, 23:06   #135
madlen28
Raczkowanie

no coś ty nie zanudzasz ja lubię słuchać o takich rzeczach..przygotowaniach na przyszlosc sie przyda....opowiadaj ile chcesz
to ci powiem ze masz troszki na głowieale dasz rade nie stresuj sie za bardzo...wszystko na pewno będzie idealniei cudownie to przecież Twój dzień
a co do wiązanki to ta moja przyjaciółka miała taki piękny bukiet ze jeszcze w życiu nie widziałam..strasznie mi sie podobał zapytam jak będzie miała zdjęcie to ci prześle może ci sie tez spodoba

ale będzie impreza na pewno ..i mąż w swoim uniformie wojskowym..ohoho

i kobieto teraz musisz dbać o siebie odpowiednio sie odżywiać..wiem ze stres najlepiej odchudza...niestety...ja tez powiem ci ze przez nerwy zrzuciłam parę kilogramów a tez jem normalnie może mniej trochę ..ale mnie akurat to nie zaszkodzi.kilka cm mniej w pasie
Stary 2008-06-11, 23:09   #136
LilStar
Wtajemniczenie

dziękuję Kochana jak będziesz miała to zdjęcie to wrzuć
a jak znajomość z "Alvarem"?
Stary 2008-06-11, 23:16   #137
madlen28
Raczkowanie

Alvaro chyba zapracowany...ale pisał takiego milutkiego sms ..zobaczymy co z tego będzie..ale ja sie nie nastawiam....bo znam trochę życie...co ma być to będzie..a zresztą wiem jaki to jest typ chłopaka...ale na kawkę mogę iśćzobaczymy jak sie sytuacja rozwinie
a do pracki jutro na którą??tez bym poszła...

nasza Sławka chyba śpi w najlepsze..dzidzia ja tam zajmuje odpowiednio

Cytat:
dziękuję Kochana jak będziesz miała to zdjęcie to wrzuć
a jak znajomość z "Alvarem"?
Stary 2008-06-11, 23:28   #138
LilStar
Wtajemniczenie

sławka to juz pewnie sie na 2 bok przewracatak jak mój piesio.
też sie kładę
podoba mi sie Twoje podejście do Faceta i fajnie że trzymasz Go troszke na dystans-grunt to sie
nie nakręcać-co ma być to bedzie

dobrej i spokojnej nocki Ci życzę i mam nadzieję że będziesz jutro-ja wieczorkiem.ściskam mocno. buziaki
za 5 godzin i 30 min wstaję-uwielbiam spać i to jest problem że jestem typem sowy-wieczorem niekoniecznie za to rano kłopot.
jeszcze raz dobranoc madlen
Stary 2008-06-11, 23:31   #139
madlen28
Raczkowanie

Dobranoc
życzę słodkich snów
miłego dzionka śpiochu

al ja tez uwielbiam spać....ale ranoa wieczorkiem bezsenność
papa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-12, 08:44   #140
madlen28
Raczkowanie

cześć dziewczynki

chciałam Wam życzyć tylko miłego dzionka

ps.te kobiece dni brzuch boli...przerąbane...
no nic jadę na ploty do przyjaciółki ...

pogadamy wieczorkiem...
Stary 2008-06-12, 09:26   #141
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

Cytat:
Hej Dziewczyny

stęskniłam się za Wami

Dla mnie tusz to podstawa Mam swój ulubiony ale czasem skuszona próbuję inny ale wracam potulnie
Nic sie nie martw - ślub i zaraz sie bierzcie do roboty i dzidziuś będzie

Cytat:
no w końcu sie laseczka pokazała
ciesze sie że zakupy udane,
po co ci kobitko tusz jak ty masz takie piękne oczęt

co do fotek to czekam na nie...i nie wiem cos da sie z nich wybraćjestem mało fotogeniczna...
powiem Wam że krótko tu jestem a też mi sie tęskni za Wami ..wciąga ten wizaz..ale to zależy od ludzi..wy super dziewczyn jesteście wiec nie dziwne.)

a co do synka Sławki to ja też jej zazdroszczę...ale ty kochaniutka już nie długo tatusia już masz wiec nie ma problemu
Ja też czekam na fotki Nic sie nie przejmuj - mnie aparat zupełnie nie lubi ja za to uwielbiam cykać foty I myśle, że to wszystko kwestia dobrego fotografa a nie modelki

Cytat:
będzie wesele, bo zawsze o tym marzyłam. rozdaliśmy zaproszenia dla 120 osób i teraz czekamy na potwierdzenia.
najgorzej było ze zgraniem terminu sali na tyle gości i orkiestry. więc najpierw zaklepaliśmy kościół a potem salę i orkiestrę, kamerzysta i fotograf były na dalszym planie. zawsze chciałam brać ślub w lecie więc się udało. sukienka zamówiona-przymiarka wsierpniu więc teraz zbieram inne pierdoły potrzebne-pierdoły oczywiście w cudzysłowiu.coraz mniej czasu zostało a ja mam to na glowie sama tzn bez Bartka bo on w pracy i teraz jeszcze na poligonie więc tylko telefony zostają. dzisiaj byłam ustalić menu, czekam na zawieszki na alkohol ale poczta strajkujeszukam butów na 2 dzień, torebki, biżu mam, mam 1 sukienkę na poprawiny ale ostatnio wylookałam 2 i uszyję sobie bo nie mogę o niej zapomnieć, musimy kupić dla B. garnitur ba 2 dzień bo do ślubu idzie w mundurze.
musze spotkać się z orkiestrą żeby ustalić 1 piosenkę-Farba chcę tu zostać, zabawy. z organistą i dziewczyną która będzie śpiewać Ave Maria, iść do spowiedzi, z fotografem ustaslić szczegóły, probny makijer i fryzura, do usc jak B. wróci, dokupić alkohol-winka, likiery i drinki, w koncu zdecydować się na bukiet, wymyślić do końca ustrojenie auta i sali-pomysł mam w glowie-tylko trzeba to przedstawić dekoratorce-MASAKRA ale tego jest
no i zaczęłam się stresować...bojęsiębłogos ławieństwa- bedę ryczeć
ale tak strasznie się cieszę
tylko chudnę na potęgę.chociaż jem normalnie.
mam nadzieję że Cię nie zanudziłam bo ja tak mogę godzinami
O matko!!
A powiem wam bo chyba nie wspominałam, że ja z TŻ jesteśmy tylko po cywilu Z racji śmierci rodziców, ciąży i braku finansów uznaliśmy, że jak sie wszystko uspokoi to weźmiemy kościelny - planujemy na przyszły rok... Mam nadzieje sie uda

Cytat:
Alvaro chyba zapracowany...ale pisał takiego milutkiego sms ..zobaczymy co z tego będzie..ale ja sie nie nastawiam....bo znam trochę życie...co ma być to będzie..a zresztą wiem jaki to jest typ chłopaka...ale na kawkę mogę iśćzobaczymy jak sie sytuacja rozwinie
a do pracki jutro na którą??tez bym poszła...

nasza Sławka chyba śpi w najlepsze..dzidzia ja tam zajmuje odpowiednio
Fajnie , że jesteś tak nastawiona i nie dajesz sie gościowi zbajerzyć w końcu to on sie powinien starać a jak nie - to jego strata
No jasne, że spałam Jak mnie mały w dzień wymęczy to ja potem na widok łóżka śpie Najchętniej to bym razem z nim poszła spać o 20 ale robię mu jeszcze flaszkę na spaniu po 22 i boję sie , że sie nie obudzę więc wolę poczekać

Cytat:
cześć dziewczynki

chciałam Wam życzyć tylko miłego dzionka

ps.te kobiece dni brzuch boli...przerąbane...
no nic jadę na ploty do przyjaciółki ...

pogadamy wieczorkiem...
A to tak grupowo te okresy macie? Bo ja miałam jakieś 3 tygodnie temu - to sie chyba wyłamałam

Miłego dzionka dziewczynki

Stary 2008-06-12, 10:07   #142
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Laseczki

też życzę udanego dzionkapogadamy wieczorkiem. buziaki
Stary 2008-06-12, 19:36   #143
LilStar
Wtajemniczenie

jesteście Dziewczyny?
to jestem pierwsza i czekam
Stary 2008-06-13, 10:22   #144
madlen28
Raczkowanie

cześć dziewczynki
LilStar nie miałaś z kim gadać wczoraj??
Ja niestety pojechałam na miasto oglądać mecz..co był tam klimat...ale do czasu...tak sie zdenerwowałam tym meczem tą bramką ostatnią raczej a o sędzi nie wspomnę..ze skończyłam wieczór u mojej kuzynki. gdzie była imprezka mała..i wróciłam bardzo późno::
co tam dziewczynki słychać u Was jak będziecie miały czas to skrobnijcie coś
pozdrowionka
miłego dzionka
Stary 2008-06-13, 19:28   #145
LilStar
Wtajemniczenie

puk puk jest tu kto????
Stary 2008-06-13, 20:24   #146
madlen28
Raczkowanie

no hej
coś nie możemy sie zgadać

Cytat:
puk puk jest tu kto????
Stary 2008-06-13, 20:34   #147
LilStar
Wtajemniczenie

i znów zniknęłaś
Stary 2008-06-13, 21:05   #148
madlen28
Raczkowanie

nerwica komp mi sie wylacza i mnie wywala wszystko na raz
jestem i mam nadzieje ze mnie nie wywali....
to chyba ten piątek 13
Cytat:
i znów zniknęłaś
Stary 2008-06-13, 21:12   #149
LilStar
Wtajemniczenie

może tym razem się uuda
buszuję po allegro bo chcę sobie kupic torbę pumy. mam dzisiaj śpiący dzien nawet 2 kawy nie postawiły mnie na nogi
jak tam wczorajszy wieczorek?po krótkim opisie widać że było fajnie. był Alvaro?
Stary 2008-06-13, 21:22   #150
madlen28
Raczkowanie

No ja tez powiem ci ze spie normalnie ...cały dzień na nogach i ta pogoda jeszcze..
i co znalazłaś jakaś ciekawą torebeczkę??
było bardzo fajnie ...ale później sie troszkę smutno zrobiło..o wynik niestety...
a Alvara nie było bo pracuje w innym miescie...
ale oczywiście jak to ja troszkę alkoholu i wysłałam mu sms ale nic jakiegoś specjalnego ..i mam wyrzuty po co ??
no ale nic ja to jak zwykle...
a TObie jak tam dzionek minął??

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości