|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki nosisz aparat do zębów? | |||
aparat stały metalowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 44,14% |
aparat stały porcelanowy (kosmetyczny) |
12 | 10,81% |
aparat ruchomy |
6 | 5,41% |
nie noszę |
44 | 39,64% |
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie Protetyk!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc! mam pytanie: czy ktos moze mi polecic dobrego ortodonte, nie drogiego i u którego mozna płacic w ratach za aparat???? Jestem z Warszawy. Mój meil mruwczka4@buziaczek.pl PROSZE O KONTAKT!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Pilnie Protetyk!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, kogo polecamy:)?
czy ktos moze mi powiedziec jak to jest w tymastermedzie bo niemoge sie tamdodzwonic??? plisss...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
![]()
ponawiam moje pytanko czy znacie moze jakiegos taniego protetyka ktory robi koronki lub mosty na 3 zabki gorne moze byc w ratach bardzo prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Wizażanki pomóżcie!!!
Dzwoniłam do dr Zalewskiej(Ortopraxis Kraków) i dowiedziałam się, że najbliższy możliwy termin wizyty to...LIPIEC!!! a liczyłam, że latem będę już znała jakieś konkretne plany w związku z moimi ząbkami ![]() Mogłybyście polecić innego dobrego otro z Krakowa, proszę Was bardzo ![]() Czy uważacie może, że warto tak długo czekać??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Aparat ortodontyczny - porównanie cen
Hej, zauwazylam ze w wielu klinikach stomotologicznych w ktorych robia aparaty ceny sie kolosalnie róznia. Mnie osobiscie najbardziej interesuje aparat porcelanowy, taki ktorego az tak nie widac.
Tam gdzie chodze za 1 luk licza sobie od 3.200 -6200 !! W Enel medzie kosztuje 5200 za całosc wiec juz o wiele taniej, za to co miesieczna konsultacja 380 zł!! Wypisujcie dobre miejsca i ceny aparatów. Mnie akurat interesuje teren Warszawy, ale jestem tez ciekawa jak to wyglada w innych miejsca w pl. Ceny w ENEL-MEDZIE: Ortodoncja Konsultacja ortodontyczna (krótka) 80 (50) Konsultacja profesorska (krótka) 250 (110) Aparaty ruchome Płytka Szwarca 500-585 Aktywator 700 Aparaty stałe Aparat metalowy - 2 łuki 3400 Wizyta kontrolna - ap.metalowy 2 łuki 300 Aparat porcelanowy - 2 łuki 5200 Wizyta kontrolna - ap.porcelanowy 2 łuki 380 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aparat ortodontyczny - porównanie cen
Cześć,
Ja polecam klinikę Ortofan na ul. Jagiellońskiej 66 u Pani Barbary Wyszomirskiej. Zakładałam tam niedawno aparat porcelanowy - 1 łuk - 2.100 PLN Co do wizyt kontrolnych - 160 - 260 (w zależności od tego czy wymienia się drucik). Jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aparat ortodontyczny - porównanie cen
W mojej klinice to ceny sa takie :
Wizyty ( podkrecanie drutu )- 40-70 zł Zdiecie panoramiczne-40 zł Aparat góra-1200 Aparat dół- 1200 zł Załozenie aparatu około 60 zł Wykonanie wycisku itp.- 40 zł. Bardzo tanio wg . mnie dlatego tam bede chodzic o ile bede miec aparat... Bo po pierwszej wizycie jest 50% na 50 %. ze go bede miec....
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Dobry Ortodonta, stomatolog, kogo polecamy:)?
Ortodonta przy Trakcie Lubelskim, przy skrzyżowaniu z ul. Lucerny.
aparat metalowy - 1 łuk 1300zł wizyta - 180zł aparat porcelanowy - 1 łuk 1600zł wizyta - 200zł Za pierwszą wizytę (konsultacje) i wycisk zapłaciłam 150zł. Za aparat zapłaciłam od razu po założeniu (w moim przypadku 3200zł). Nie wiem czy jest możliwość płacenia w ratach. Oczywiście chodzi o Warszawę. Nie robią zdjęć (ja robiłam na Ordynackiej - 50zł za tele boczne głowy i 50zł za pantomogram, podobno najtaniej w W-wie). 10 maja mam mieć zakładane gumki separacyjne, a 14 maja pierścienie - obie te wizyty są bezpłatne, ale nie wiem czy to standardowa opcja. Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-05-20 o 18:50 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Dobre i tanie wstawienie kompozytów w Krakowie
Witam! Jakich stomatologów w Krakowie polecacie? Ile u nich kosztują kompozyty? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
CZy znacie kogos kto robi kompozyt w Lublinie?lub w Białej podlaskiej? Prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Dot.: proszę o pomoc!!Dobry ortodonta-lublin?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Cena aparatu ortodontycznego
Hej, interesuje mnie cena aparatu ortodontycznego, ile to mniej więcej kosztuje, i może ktoś wie gdzie można najtaniej załozyć w szczecinie????
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
KIELCE
Ja też szukam dobrego ortodonty z Kielc. Zastanawiam się aby iść do Moto - Medu na ul.Słonecznej. Jeden łuk kosztuje chyba 1500 zł. Czy słyszałyście może coś o ortodoncie który tam przyjmuje. Kiedyś chodziłam do Gątkowskiej ale nie chce iść do niej. Teraz muszę chodzić od nowa bo wada mi wraca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW/ortodonta, stomatolog
ja polecam stomatologa dr-a Wacława Steczkę i ortodonte Piotra Kaperę obaj bardzo dobrzy. dr Steczko pasjonat super dokładny, mam do niego 100 procentowe zaufanie. On mi polecil tego ortodonte. Poza tym czytałam o nim na forach same najlepsze komentarze. Mam aparat od miesiaca, jestem zadowolona. Kosztowal co prawda 4800 za dwa łuki ale to jest aparat przezroczysty a te sa troche drozsze. pozdrawiam ela Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-05-20 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cena aparatu ortodontycznego
wszystko zalezy od ilosci plytek, drucika no i ortodonty.
![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
WROCŁAW/ortodonta
Polecam panią Magdalenę Tomasz z ul. Słubickiej we Wrocławiu ![]() Jeśli ktoś chce dokładne dane to moge podac ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-05-21 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
![]()
cały czas szukam dobrego ortodonty w poznaniu
![]() teraz ktoś polecił mi STOMED bo ceny wydają się przystępne...ale nie wiem za bardzo co myśleć?? czy ktoś coś słyszał coś o STOMEDzie?? czekam na informacje ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, ceny usług , kogo polecamy:)?
Szczecin /stomatolog
polecam http://www.stomatolog-szczecin.pl/ pan Cezary Sierant swietny specjalista
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-05-21 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Wrocław
Polecam dr. MAgdalenę Kądzielę z ORTODENT-u Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-05-21 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam drogie Panie,
Chciałbym założyć aparat na górne zęby (stały).. dlatego szukam dobrych lekarzy w Krakowie... Trafiłem na pewną klinikę ale nie znalazłem żadnych istotnych informacji o niej (opinii pacjentów) i związku z tym mam do Was pytanie, macie może jakieś doświadczenie z nieboli.com.pl ( Kraków „Konstelacja”, ul. Miłkowskiego 11a)? Prosiłbym o Wasze opinie na temat tej kliniki. Ich oferta wydaję się atrakcyjna... Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informację na ich temat.
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Dot.: [Opinia] nieboli.com.pl (krakow)
Jak dla mnie ich oferta wcale nie jest taka atrakcyjna ;-)
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne - wątek ZBIORCZY
czy moglby ktos polecic solidnego stomatologa, ortodonte z okolic Opola badz Ślaska, ktory specjalizuje sie w zamykaniu diastem ?! dziekuje pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne - wątek ZBIORCZY
Cytat:
![]()
wzrost: 170 cm Waga: 27.12.2015 r. - 66 kg 07.01.2016 r. - 64 kg 21.02.2016 r. - 63 kg Do celu pozostało 4 kg Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-05-30 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Czy ktos słyszał i dr Mateuszu Kurzawskim z Poznania? Warto do niego isć, czego się spodziewać? Czy jest drogi?
Dzięki za wszelkie info. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś zna dobrego ortodontę w Kielcach? Jeśli tak, to proszę dajcie znać.
Mój e-mail to: innaariadna@poczta.onet.p l Proszę dajcie namiary na kogoś sprawdzonego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Chirurg stomatolog w Ostrołęce
Witam wszystkich.Mam takie pytanie,jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedż,czy jest w Ostrołęce chirurg stomatologiczny?Muszę wyrwać ósemkę którą przykrywa dziąsło,rośnie prosto.Pozdrawiam serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.