![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Max factor Masterpiece MAX
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Nie patrzyłam na te wątki, ale dla mnie takie zdjęcia nie są odzwierciedleniem umiejętności tuszu
![]() Ale jak się uspokoiłaś to dobrze ![]() ![]() To jutro może wam zrobię te foty z Masterpiece i Hypnose i same ocenicie ![]() haha no tak, Kicia to co z tym MAX'em? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Sisley - ja czekam na Twoje fotki
![]() bo teraz znów mnie ochota na Maxa naszła... ![]() stwierdziła,że jednak nie chce mi się wydawac kasy na YSL, Diory i inne ![]() ![]() ale w Maxa to bym sobie z chęcia zainwestowała ![]() przynajmniej część stypendium byłaby dobrze wykorzystana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Tobie tak Kalex- dla mnie kosmetykami z górnej półki, które są lepsze od średniej są cienie, brązery, błyszczyki, pudry i prawie cała kolorówka. Pielęgnacja to pic na wodę, odkąd wyrzuciłam te wstręciuchy Shiseido itp. moja twarz jest w dużo lepszej kondycji. Ale ze średniej: tusze i podkłady uważam, że są na takim samym poziomie jeżeli chodzi o jakość (a tusze YSL to na bazarach niech sprzedają). Więc podsumowując: gdyby był taki odpowiednik Hypnose np. z firmy MF to bym go właśnie kupowała zamiast wydawać kasę na Lancome. No może opakowania rzeczywiście są dużo ładniejsze. To jutro dam foty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
kurka ja terazmysle nad tym Chanelem I. bo jestw KWC...ale...tusz avon tez byl jako kwc a dla mnie byl totlana porazka :/ naturlany na maxa i to ejszcze sklejke robil i sie starsznie u mnie kruszy :/ a to masterpice nie ejstm za bardzo przkeonana :/ more lashes byl fajny ale one maja to wade ze w ciagu meisaca zasychaja!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uspokoić się to się uspokoiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Kicia chyba nie rozumiesz- dla mnie odzwierciedleniem byłoby gdyby dziewczyny umieszczały zdjęcia naturalnych rzęs i umalowanych- ale może się mylę bo tam nie zaglądam- są przed i po zdjęcia?
Jeżeli tak, to można ocenić ![]() A u mnie rzęsy po Masterpiece są prawie takie same jak bez- oprócz koloru oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Owszem, część dziewczyn prezentuje przed i po
![]() ![]() ![]() ![]() Anyway: tym bardziej chętnie zobacze Twoje fotki ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
oj tak, niektóre to mają takie rzęsy, że chodniki mogłyby nimi zamiatać
![]() Jak jest przed i po to muszę przy okazji sama zobaczyć- Kicia znasz ten wątek więc powiedz: jakie tusze najbardziej czarowały? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Wiesz... ciężko powiedzieć
![]() ![]() Z kolei wysokopółkowce- YSL, Diorshow, nawet nasz Hypnose, nie powalały zazwyczaj na kolana.. Chyba, że dzieczyna miała z natury ładne rzęsy (długie, gęste) ![]() ![]() Przy krótkich zaś robiły podobny efekt jak zwykły tusz ze średniej półki typu L'Oreale, Max Factory. Raczej pozytywne opinie były o Masterpiece, L'Orealowym Longitude (o ile dobrze pamiętam ![]() ![]() Ciężko mi także podsumowywać który jest zdecydowanie OK a który etam, bo to 33-stronicowy wątek ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() Zresztą, każdej dziewczynie na czym innym zależy w tuszach... Myślę, że z tuszami to jest jak z podkładami- opinie są kompletnie różne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i tak chyba nigdy nie znajdziemy tego tuszu idelanego dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() dobra - ja już prawie jest przekonana do Maxa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyjaciółka KWC
|
A mi już prawie przeszło po tym, jak Dankad wkleiła zdjęcia.
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Mam przykrą wiadomość- zdjęcia z Hypnose na rzęsach niestety nie wypalą.
Znalazłam dwa tusze Hypnose- ale jeden ma około 5 miesięcy a drugi to już wolę nie liczyć. Oba 'pachną' niezachęcająco- tak jakoś ostro. Dla Was zrobiłabym naprawdę wiele, ale nie chcę się nabawić zapalenia spojówek- sądząc po zapachu jest to gwarantowane. Ale mam też dobrą wiadomość- Masterpiece przyznam szczerze, że mnie zawiódł więc jakoś w ciągu tego miesiąca kupię nowy tusz Hypnose. Jak będziecie wciąż zainteresowane to dam zdjęcia, jak już kupię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
jak śmierdzi to lepiej nie maluj rzęs - naprawdę możesz się zapalenia spojówek nabawić; mnie dwa razy to spotkało po nowo kupionym tuszu z Maybelline (sky high curves), wiec tym bardziej jak coś już śmierdzi to go nie używaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: to wrzucę chociaż te które zrobiłam wczoraj z Masterpiece na rzęsach (a dzisiaj miałam dorobić z Hypnose). Trochę rzęsiska są poczochrane bo to robiłam w nocy, byłam zmęczona i potarłam łapką oczy a nie chciało mi się czesać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
o kurczę
![]() ładne masz rzęsy- bardzo długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szukam przede wszystkim pogrubienia, bo tego mi brakuje w moich rzęsach... EDIT: Dla porównania dzisiaj mam umalowane rzęsy Chanel Inimitable- efekt nie jest oszałamiający ale na pewno lepszy niż Masterpiece ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że oba tusze dały podobny efekt na Twoich rzęsach
![]() czekam z niecierpliwością na dołączenie fotek rzęs po Hypnosie jak już go nabędziesz, bo sama mam co prawda troszkę krótsze rzęsy niż Ty ale też STRASZNIE mi zależy na pogrubieniu ![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, czekam aż na Masterpiece nie będę mogła patrzeć i kupię Hypnose
![]() Tyle, że ten Inimitable też trzebaby zużyć ![]() ![]() Ale jak już będę w posiadaniu tego Lancome to na pewno wkleję fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() też takie chce ![]() moje są gęste, ale strasznie króciutkie i cieniutkie ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Moje też są dość cienkie i nie powiem żebym była nimi zachwycona, naprawdę.
Są takie, hmmm.. nieposłuszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Sis masz nieprzyzwoiscie sliczne rzesy
![]() Powedz mi, czy Masterpice Max jest do kupiena w polskich drogeriach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny które go mają kupowały na allegro ![]() ![]() A komentarze o moich rzęsach przyznam, że mnie ucieszyły- raczej nigdy nie sądziłam, że są jakieś ładne, zawsze dręczyła mnie ich objętość- wolałabym trochę bardziej takie grubsze druciki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
SiS komplementa sa jak najbardziej zasluzone. Rzesy masz bardzo ladne i przede wszystkim dlugie, a zawsze latwiej jest je pogrubic tuszem niz przedluzyc, z jednoczesnym zachowaniem ladnego wygladu.
![]() Co do tematu watku, to uzywam od jakiegos czasu tuszy Masterpice i jestem zadwolona. Akurat u mnie bardzo sie sprawdza, bo maluje rzesy przypruszone pudrem jedwabym H i efektem sa ladnie wydluzone rzesy. Mimo, ze on niby nie wydluza, a jedynie pogrubia i rozdziela. Ale u mnie jest odwrotnie i cale szczescie, bo rzesy mam geste jak szczoteczki, ale krotkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety wracam do Hypnose... ewentualnie dam jeszcze szansę Diorshow, ale jak ten zawiedzie to będzie koniec prób na conajmniej rok! ![]() czemu jakoś w to nie wierzę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
.. i czemu nikt w to nie wierzy?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.