![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolezanka ladnie wyleczyla cere...pytanie...
a czy tabletki antykoncepcyjne maja wplyw na wlasciwosci moczu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
ooo fuj... nigdy w zyciu! chyba wolałabym chodzić twarzą całą w pryszczach niz smarować moczem... ble
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a poza tym druga babcia mówiła, że podczas wojny własny mocz stosowano do dezynfekcji ran (w ten sposób wyleczyła też z czegośtam ciężkiego mojego tatę, który był niemowlakiem i z braku leków podczas wojny inaczej by umarł), a teraz jak np. poparzymy się meduzą w morzu to też można to złagodzić siusianiem na poprzone miejsce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
ja tez slyszalam ze smarowanie skory moczem bardzo poprawia jej kondycje. Ciotka mojej kolezanki smarowala sie cala pod prysznice, odeczekala pare minut az sie wchlonie, a nastepnie myla cialo zelem czy innym wynalazkiem
![]() A cera??? Wygladala pieknie mimo swego wieku (55 lat). Jej skora byla jedrna, bez jakichkolwiek zmarszczek itd. Ja jak narazie nie stosuje takich specyfikow, poniewaz od wczoraj stosuje kwasy na plecki i dekolt. Jak narazie nie narzekam, mimo ze stezenie kwasu jest wysokie. Troszke piecze ale da sie wytrzymac. Lekarka gwarantowala ze po miesiacu cera sie poprawi i znikna z niej prawie wszystkie blizny i przebarwienia.Do tego filtry 50+ i jakas emulsja do mycia ciala. Pozyjemy, zobaczymy...Moze te wszystkie swinstwa mi znikna, bo mam juz dosc nerwow z tego powodu....Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Coś musi być w tym moczu , bo przypomina mi sie pewne zdarzenie. Dwa lata temu byłam na stażu w Niemczech i w pokoju mieszkałam z dziewczyną która miała tylko na jednym policzku straszne ropne pryszcze, dziwnie tak, bo reszta twarzy była jedwabiście gładka a na tym jednym policzku nie było miejsca nie pokrytego pryszczami. Ania ( bo tak się nazywała) mówiła że próbowała wszystkiego i nic jej nie pomagało, żadne antybiotyki, maści, żele, kremy itp. Sama nie wiedziałam co jej poradzić. Ale kiedyś na szkoleniu spotkałyśmy pewną kobietę też był z Polski i prowadziła wykład na naszym szkoleniu. Gdy zobaczyła twarz Ani to powiedziała że tylko i wyłącznie może wyleczyć własnym moczem, twierdziła że od kilku lat bardzo interesuje ją ten temat i wiele czyta a nawet gdzieś do gazety na ten temat pisze. Twierdziła że moczem nawet grype u dzieci leczy, podając im do picia ich własny mocz. Ale zastrzegła że można nim się smarować po warunkiem że osoba jest pewna że nie ma żadnych problemów z narządami płciowymi. U kobiet z nadżerkom, zapaleniem jajników, czy jakomkolwiek chorobą narządów jest to zabronione, ponieważ bakterie chorobowe przedostają się do moczu i można sobie jeszcze bardziej zaszkodzić.
Ania spróbowała , smarowała dwa razy dziennie i po czterech tygodniach nie miała ani śladu, żadnego syfka. Pierwsza poprawa była już po tygodniu. A więc uwierzyłam że mocz "działa cuda" ale pod warunkiem że osoba która chce się nim smarować nie ma żadnej choroby narządów płciowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Ania to odważna dziewucha ja gdybym miala nawet trądzik różowaty to nie odwazyłabym sie uzyc własnego moczu jak toniku
![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: kolezanka ladnie wyleczyla cere...pytanie...
to naprawde pomaga...
mnie na przykład zniknał potworny zajad po 2 dniach :szok: a nic mi nie pomagało na niego i co najfajniesze od tego czasu w ogóle mi sie już zajady nie robią ![]() ![]() ![]() ![]() alesh byłam wtedy zdesperowana....
![]() |
#130 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja bym się bała chyba...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
A ja dziś sprobuję. Bo mam straszne zaskorniki na czole nie taki typowo trądzik ale mam dosyc wyciskania i innych. Takze jak beda efekty to dam znac
![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Jejq ale mocz śmierdzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ser parmesan tez smierdzi, a go jem. TO dlaczego nie mialabym sobie posmarowac twarzy swoim moczem. Poza tym jezeli nasz organizm jest odpowiednio przygotowany do takiej metody leczenia ( o czym wczesniej juz w tym poscie pisala jedna z Wizazanek) mocz nie ma zbyt gorzkiego ani slonego smau, jezeli mamy go pic ani nie ma tez bardzo przykrego zapachu. Wszystkiego w zyciu trzeba probowac. Dla mnie np papierosy smierdza, a tyle ludzi je pali..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
No i dziś się posmarowałam.
Myślałam że będzie cuchnieć ale nic z tego prawie nie było zapachu. Będę to robić na wieczór, zobaczymy co się stanie za kilka dni ![]() Wiele rzeczy śmierdzi (można by takie wymieniać i wymieniać) a tego używamy ![]() ![]() Ludzie sikają do jezior, basenów a my o tym nawet nie wiemy i się w tym kąpiemy ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam os. które się kurują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Moja babcia przyniosła mi kiedyś książkę o urynoterapii.Tę metodę stosowano juz od dawna np. w przypadkach chorób jamy ustnej u dzieci i u dorosłych. Przecieranie twarzy uryną rzeczywiście leczyło zmiany trądzikowe a regularne picie wzmacniało organizm(prawie jak capivit
![]() ![]() Z chęcią bym tego przemywania spróbowała ale musze chyba przemóc się psychicznie a na to potrzebuję czasu ![]() ![]() Ksiązka o której piszę to 'Tajemnice niekonwencjonalnej medycyny"-Elzbiety Cybulskiej
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
No no no...to już nie bede inwestowac w zadne kremy i toniki. Mój mocz i zaden inny
![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
dokładnie! chociaż czasem jakiś tonik nie zaszkodzi.!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Boscheee njeee nie wypije moich sikufff
![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Ja pić raczej nie będę, ale smaruję wieczorkiem
![]() Jakie okłady robisz Marlenusia? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
jak przeczytalam pierwszego posta, pomyslalam, ze to ZART. Ale z tego co tu widze... Wy tak powaznie??
A moze zaskorniki czy inne male badziewka zniknely od czego innego, albo po prostu wierzycie w to, ze to dziala i widzicie mniej ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
A mam pytanko czy ten mocz pomogl by na lojotok na zaskurniaki krosty slady po tradziku i na zaczerwienienia ? a moze tez lagodzi skore
![]() blagam odpiszcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
anitaa ktoś pisał wcześniej o przypadkach wyleczenia skóry z różnych schorzeń więc chyba by pomógł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
bejbii no ale tego troche duzo i nie chce mi sie
![]() wiec moze mi ktos odpowie na zadane przezemnie pytanie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Urynoterapia pomaga m.in. na: - przy zastosowaniu doustnym -leczy migdalki , parodontoze, hamuje procesy gnilne, podany doodbytniczo wplywa korzystnie na jelito grube, leczy przeziebiena, choroby pluc, skory , nerek, choroby kobiece, niegojące się rany, martwice i choroby zoladka i watroby, -poprzez okłady i nacieranie poprawisz sobie cere. Wyczerpująco i na temat Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Cos tam rzucilam okiem i mysle, ze tak.
Tak duzo tego nie jest... Kilka minut. Co by spowiedziala jakby bylo 50 albo nawet 100 stron, jak w niektorych watkach??
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
a to rozwarze stosowanie tego w koncu jak moze pomoc to dlaczego by nie tylko zeby faktycznie mi pomoglo !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
I trzymasz tak ten wacik/chusteczke całą noc na czole?
Nie bardzo kapuje ![]() Ja dziś spróbowałam porannym moczem... fuu to śmierdziało ![]() Jednak będę tylko stosować na wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Tak czytam i czytam i coś mi się zdaje ze jak kiedyś dojde do tego by się przełamać to bedzie naprawde coś
![]() Ale mam pytanie - bo nigdzie tu tego konkretnie nie napisano ; nakładać i zostawić na np. 15 min i później zmyć wodą ? Czy jak ? bo na noc to mi jakos nie bardzo ten pomysł podoba .... Mam nadzieje ze moge liczyć na konkretny 'plan działania' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
a to jak chcesz
![]() ![]() ![]() mozna tez posmarować się i po 15min. zmyć ![]() to już od Ciebie zależy jak wolisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.