|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome Pupa Diorshow Clinique APC L'oreal i inne - kolorówka i pielęgnacja
W wątku mam samą kolorówkę, ale poza wątkiem z pielęgnacji mogłabym mieć: tonik + mleczko firmy Tilia, balsam do ciała Avon, krem do rąk Garniera
|
|
|
|
|
#123 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lancome Pupa Diorshow Clinique APC L'oreal i inne - kolorówka i pielęgnacja
Czy mogłabys podać linka do tego kremu Avene, jeśli cos u mnie wpadnie Ci w oko? pozdrawiam
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
hej, nie wiem czy czytałaś moją wiadomość, więc na wszelki wypadek zapytam raz jeszcze
może interesowałyby Cię płyny do demakijażu Bielendy?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Witchdoctor
|
Margot https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...olerantes.html ale przydałby mi się tylko balsam ryż i sake a to trochę za mało
Gothic_Daisy który krem Garnier i który balsam Avon? ![]() _Cinamon_girl_ nie czytałam jestem zainteresowana jakie masz płyny?
|
|
#126 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Avon senses - pomarańczowo żurawinowy balsam do ciała, nieużywany. 250 ml
różowy krem Garnier, intensywna pielęgnacja suchej skóry, 100 ml, z wymianki, też nieużywany.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, no to obawiam się, że to będzie za mało na opłacalną wymiankę - nie sądzisz?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Tomamo witaj
![]() Jakimi perfumami byłabyś zainteresowana za Skinlights? Mam do wymiany ok 25 ml z 30 ml Pure Poison Diora, 20 ml Flower by Kenzo EDP, Splendor Elizabeth Areden 50 ml, Disel Plus plus ok 60 ml, 5 th Avenue 65 ml ze 125 ml. Mogłabym zrobić odlewki z : Miss Dior Cherie Diora Eternity CK I love love Moschino Eternity Moment Bright Crystal Versace Deep Red Hugo Boss XS pour Elle Paco Rabanne i sama nie wiem czego jeszcze ![]()
|
|
|
|
|
#131 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jestem w tej chwili w pracy, odezwę się wieczorem, jak zrobie "remanent", pozdrawiam
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za
lancome Aroma Tonic
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Mam różne kosmetyki z działu pielegnacji. Zapraszam.
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
z pielegnacji mialabym: nieoteirany nowiutki balsam garnier skora musnieta sloncem, delikatną oliwkę w spray'u Johnson's, do twarzy mam jeszcze kremiki takie jak tu http://www.amazon.com/Shiseido-Pureness-Moisturizing-Emulsion-1-7oz/dp/B0002W30IA i tu http://www.amazon.com/Shiseido-Pureness-Moisturizing-Free-1-7oz/dp/B0002W30IK/ref=pd_sim_bt_4/102-5714036-6759332 pochodza z wymiany, byly niewiele zuzyte a ja troche pouzywalam wiec ubytek ok 20 %
to z pielegnacji, a jeszcze moge zaproponowac blyszczyk juicy tubes pop lancome kol 48 bubble gum o slicznym owocowym zapachu, tylko wyprobowany
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie np za cień apc?
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Link do kremów:
http://www.kosmetykionline.pl/produc...roducts_id=435 i http://www.kosmetykionline.pl/produc...oducts_id=2416 Dodam tylko, że kremy są ważne do 2009 roku. |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tomamo, wróciłam i znalazłam:
- 1/4 olejku w sprayu Avonu z serii Skin So Soft, - ok. 1/4 kremu Avene Antirougeurs do cery suchej - miniaturka 25ml mleczka do demakijażu Avene - tubeczka 5 ml nowa nieotwierana Active C do cery suchej a maseczka Avonu ryż i sake Cie nie interesuje, tylko ew. balsam?
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
tomama czy ten podklad to jasniutki kolorek? Czy moge przypomniec sie o cien Lancome?
![]() LRP Unifiance podkład korygujący kolor 11, ubytek ok 30 %
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
tomama podklad ma atomizer, w sumie moja cera lubi zmi9eniac podklady
![]() Szukaj prosze szukaj
|
|
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
az za duzo mi sie podoba dlatego poki co wypisalam co mam bo mam nie za wiele zeby sprawdzic czy cos by Ci sie podobalo
![]() najwieksza chrapke mialabym na: Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie jestem jednak pewna co do cieni, bo byc moze one pojdą. ale kremiki i blyszczyk jak najbardziej rezerwuje no to tak u Ciebie podoba mi sie duzo: Revlon skinlights, sypki puder nabłyszczający, kolor 01 natural light, użyty kilka razy L'oreal True match, tester 10 ml, kolor 7 Amber - czy to jest bardzo ciemny odcien? Maybelline, dream mousse shimmer - rozświetlacz do twarzy i ciała w musie kolor 02 champagne (niedostępny w Polsce) - on ma tylko wlasciwosci rozswietlajace czy nadaje kolor rowniez? czy ma drobinki? zlote, srebrne? Sephora colorful mono strass nr. 7 - brokatowa czerń - uzyty kilka razy Lancome Color Focus Duo 302 Fresa Chocolate, jasny róż i ciemny róż ze srebrnymi drobinkami, zużycie jasnego ok 40 %, ciemny ze dwa razy użyty Lancome miniaturka color focus, kolry peep i spectra, róż i fiołkowy, raz maźnięte musialabym sprawdzic kolorki czy te drugie to sa pojedyncze? one sa raczej jasne czy ciemne?L'oreal Glam Shine Holographic, kolor 43 ruby holographic, raz sprawdzony kolor - takze musialabym sprawdzic, ale jaki to mniej wiecej kolorek - roz, czerwien? Lancome Juicy Tubes kolor 38 Zaza, bezbarwny z błyszczącymi drobinkami NOWY drobinki sa kolorowe? CLINIQUE-mini błyszczyk w tubce, 4ml,użyty 3 razy kolor 08 cream soda - takze musialabym luknąc na kolorek, ale czy to czerwien czy roz czy moze cos innego? ![]() SMAKERS Bonne Bell Błyszczyk w tubce Sqveezy o smaku Strawberry- Lemonade- truskawka-limonka poj .5,9ml - czy on ma jakis kolorek? pozdrawiam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

może interesowałyby Cię płyny do demakijażu Bielendy?
jestem zainteresowana 

W takim razie zaglądnę jutro