![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Wiecie co w tym wszystkim jest najfajniejsze oprocz gubienia zbednych kg SAMOPOCZUCIE , CHĘĆ ŻYCIA ,RADOSC NA TWARZY................:ju pi:
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Hej, co do balsamu ja uzywam Dove na noc bo pięknie pachnie
![]() Też się cieszę ,że znalazłam to forum, świadomość ,że nie jesteś sama jest bardzo motywująca, w dodatku nikt cię nie krytykuje i nie dogryza co ty robisz , po co się tak trujesz , mówi : ja schudłam bez pomocy.... ble ble ble , itp. ![]() Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-04-03 o 07:52 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania! |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj jakoś mnie bardzo głowa boli chyba dlatego, że odstawiłam kawę całkowicie, dzisiaj pierwszy dzień bez kawy. Nie chcę za bardzo mieszać zeli i kawy więc pomalutku zmniejszyłam ilość i dzisiaj już bez. Też sie bardzo cieszę, że nie jestem sama. To forum naprawdę podtrzymuje na duchu no i wy oczywiście dziewczyny.
A co do balsamu to ja też jestem za dove |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Witam i Pozdrawiam wszystkich odchudzających się. Jak wszyscy tu pragnę zgubić parę kilo i tu i tam. Mój problem z nadwagą rozpoczął się gdy nie mogłam zajść w ciążę z każdym miesiącem myślałam że może już jestem i pozwalałam sobie na podjadanie (trwało to ok 2 lata) później upragniona ciąża, małe dziecko. Od 2 lat czyli od porodu usiłuję walczyć z wagą, ale wszelkie możliwe diety i środki dostępne na rynku mi nie pomogły. Od dziś zaczynam walkę z wagą z Zelixe 10 i dietą plaż południowych. Mam nadzieję że tym razem się uda. Mam do zgubienia 20 kg. Ale i mniej mnie usatysfakcjonuje. Mam nadzieję że razem będziemy się wspierać i walczyć z tymi kilogramami. Liczę na wsparcie i pomoc. Dziś wzięłam pierwszą tabletkę boję się tych efektów ubocznych ale spadek wagi jest dla mnie najważniejszy.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Witam,też mam do zgubienia 20 kg po urodzeniu dziecka i od jutra zaczynam brać zelixe, wierze w nią bardzo!!! Założyłam nowy watek ale gdzies mi sie zapodział
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja na zeli jestem jakieś 10 dni może 11 i schudłam 3 kg,
też mam problem z wagą po porodzie. Trzymam za was kciuki i na pewno sie uda. HAKUNA 78 MA TATA ja też wprowadziłam trochę diety plaż południa jest chyba najlepsza, i najbardziej rozsądna pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Viola masz racje nikt nie truje a bo ci serduch siadzie nie bedziesz spala itd...............Damy rade wsyztkie zobaczycie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
kamus23 i viola33 pochwalcie sie wagą ile już poszło, dla innych dziewczyn to motywacja
U mnie następna tabletka, jem bardzo mało i nie mam czegoś takiego jak chęć zjedzenia czegoś dobrego. Przede wszystkim równe posiłki 5 dziennie. pozdrawiam ps. jak siadam na to forum to mam tyle w sobie chęci zmienienia czegoś, to wasza zasługa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny!!ja na Z15 już 20 dni i jakiegos doła zaczynam łapać,wagowo nie schudłam ale napewno obientościowo czuje po spodniach.Ale żle mi z tym że moja waga stoi,i trace powoli wiare że schudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najważniejsze, że widzisz już jakieś zmiany. Głowa do góry nie załamuj się, organizm się buntuje, to na pewno chwilowe. Spróbuj więcej białek jeść to na pewno waga się ruszy i na siłę 5 posiłków, żeby jojo nie było. Trzymam kciuki i melduj jak ci idzie. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Hey ho do boju. mam tyle energii że mnie roznosi!!! I ułożyłam moje ukochane bikini na półeczce, tak żeby je non stop widziec- to też daje mi motywacje!pozdrawiam wszytskie Zelixanki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,dzisiaj wziełam 1 tab. rano miałam mnustwo energii i suchosc w ustach nie chciało mi sie jesc a o 17 usnełam na 3h !! to chyba nie jest bezsennosc.Krótko działa ta tabletka, miałyście tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
zelixa
Zaczynam brać tabletki zelixa15.Po zrzuceniu ok 10 kg chciałabym zajść w ciążę.I tu moje pytanie:jak długo musze odczekać aby nie zaszkodzić dziecku?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej żebyś skontaktowała się ze swoim lekarzem ginekologiem albo kimś kto ci je wypisał. Ja też planuje drugie dziecko i też muszę schudnąć, bo jak sobie pomyślę jak by przybyło jeszcze 30kg to mi głowa pęka. Ja na pewno pójdę do lekarza i odczekam trochę. Jednak czytałam na forum, że są dziewczyny które zaszły w ciążę od razu po skończeniu a nawet jak brały w trakcie. Jednak od tego jest lekarz Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-04-05 o 13:44 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Gratuluję wszystkim którym się udało schudnąć. Ja dzisiaj dopiero 3 tabletkę wzięłam. Trzymam dietę i staram się jak najwięcej ruchu mieć. Czy schudłam nie wiem obiecałam sobie że pierwsze ważenie po 7 dniach. Jak na razie nie mam bólu głowy ale za to mam dreszcze i napady zimna, oraz nie cierpię na bezsenność lecz jestem senna.
Pozdrawiam i życzę dobrych wyników oraz wysokiej motywacji (bo przy trzymaniu diety jest bardzo potrzebna) |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Witam!!!Ile schudłyście i w jakim czasie? co jadłyście,jakies konkretne diety?
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja obecnie schudłam 3,4 kg po 12 tabletce ale dodatkowo prowadzę dietę plaż południowych i zelixa mi w tym pomaga. Wykorzystałam to że nie chce mi się jeść, dietka idzie mi rewelacyjnie. Boję się, że jak bym tylko zmniejszyła swój jadłospis to po skończeniu brania tabletek pomału bym się zapomniała i wróciła do tego co było a tego nie chcę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Przyczajenie
|
Dot.: zelixa
Cytat:
Hej rene05. Najbezpieczniej byłoby przeczekać 2 miesiące od całkowitego odstawienia tabletek aby metabolizm się ustabilizował i do mózgu zaczęły dopływać właściwe naturze sygnały.Sibutramina działa na ośrodkowy układ nerwowy więc żeby nie mieć żadnych obaw co do wpływu embriotoksycznego( uszkadzającego zarodek) i teratogennego(wywołująceg o choroby płodu) najlepiej poczekac.Dodam tylko że Zelixa dostała kategorię C jeśli chodzi o negatywny wpływ na ciążę i płód- niżej są tylko narkotyki;( Więc dziewczyny zabezpieczajcie się podwójnie a jesli chcecie potem zajść w ciążę- dajcie organizmowi czas na pozbycie się tej substancji.Lepiej dmuchać na zimne!Buziachny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś wie jak długo trzeba odczekać z ciążą po zelixa15 aby nie zaszkodzić dziecku?Chcę zrzucić ok 10 kg a potem dzidziuś.
Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A to dałaś mi do myślenia, ja z dzidzią poczekam do następnego roku. BackBlack ty jesteś prawie lekarzem? To co napisałaś powinni dać w ramkę. Czytałam wcześniej na forum, że dziewczyny zaszły w ciąże bo zeliksa działa na tabletki antykoncepcyjne i trzeba uważać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Witam
Jestem 25letnim chlopakiem, takze zażywam Zelixe. Mam pytanie czy ktos z stosujących lek ma odczucie ciąglej potrzeby oddawania moczu? lub czasem odczucie że sie "popuszcza'. Czekam na info ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Hej Hej.No jestem już prawie lekarzem.Ale 'prawie' czyni wielką różnicę bo do tytułu jeszcze długie dwa lata
![]() ![]() Ps. Abstrachując - wbiłam się w moje dżinsiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hey witamy w naszym gronie ![]() Ja nie zauważyłam opisanych przez ciebie objawów.Fakt częstsze oddawanie moczu ale to dlatego, że piję bardzo dużo wody mineralnej!!!!!!A co za tym idzie..........Jeśli ten problem się powtórzy radzę udać się do lekarza wkońcu to nie lek homeopatyczny!!!!!!!!!!! Pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
a teraz opowieści z krypty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Kamus ta nieznośna maszyna pokazuje mi już 74,5 a było 78 jajć ![]() ![]() ![]() ![]() Ps2. polecacie może jakieś skuteczne metody na cellulit? narazie robię natryski naprzemienne zimna i ciepła wodą i kupiłam masażer na rolce- zajefajna rzecz ![]() Lof <przytul> |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tylko wskoczysz na wagę to szybciutko się pochwal. Miło patrzeć na takie ładne cyferki ![]() Cytat:
Wiecie z wami wydaje się wszysto takie proste, wcześniej żeby schudnąć musiałam zbierać się miesiąc, i w dodatku to była męka a teraz chup siup i juz po kilogramie ![]() Już zaliczyłam pierwsze pochwały (jejku jak ty schudłaś) Już zapomniałam jak to tak smakuje gdy słyszy się coś takiego od kogoś obcego. ![]() A na celulit to ja stosuje pas wibrujący. Pozdrawiam i buziaki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Brawo BackBlack 4 kilo już za Tobą
![]() ![]() Odnośnie kremów na celulit ja używam całego zestawu z Lierene pomarańczowego (peeling,żel i serum) rezultaty bardzo widoczne!!Godne polecenia.Fakt kosztowny ten zestaw,ale jak ci sie uda to w Rosmanach są bardzo często promocje na te produkty!! Ja jestemw 100% zadowolona! W sobote wam napisze ile kilo poszlo w dół czy wogóle poszło!??Ważne że samopoczucie jest wyśmienite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.