.:: Zelixa::. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-02, 20:14   #121
kamus23
Raczkowanie

Dot.: .:: Zelixa::.

Wiecie co w tym wszystkim jest najfajniejsze oprocz gubienia zbednych kg SAMOPOCZUCIE , CHĘĆ ŻYCIA ,RADOSC NA TWARZY................:ju pi:
kamus23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 20:27   #122
viola33
Przyczajenie

Hej, co do balsamu ja uzywam Dove na noc bo pięknie pachnie

Też się cieszę ,że znalazłam to forum, świadomość ,że nie jesteś sama jest bardzo motywująca, w dodatku nikt cię nie krytykuje i nie dogryza co ty robisz , po co się tak trujesz , mówi : ja schudłam bez pomocy.... ble ble ble , itp.

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2008-04-03 o 07:52 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania!
viola33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 21:12   #123
siwka85
Raczkowanie

Dzisiaj jakoś mnie bardzo głowa boli chyba dlatego, że odstawiłam kawę całkowicie, dzisiaj pierwszy dzień bez kawy. Nie chcę za bardzo mieszać zeli i kawy więc pomalutku zmniejszyłam ilość i dzisiaj już bez. Też sie bardzo cieszę, że nie jestem sama. To forum naprawdę podtrzymuje na duchu no i wy oczywiście dziewczyny.

A co do balsamu to ja też jestem za dove
siwka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 15:35   #124
HAKUNA 78 MA TATA
Przyczajenie

Witam i Pozdrawiam wszystkich odchudzających się. Jak wszyscy tu pragnę zgubić parę kilo i tu i tam. Mój problem z nadwagą rozpoczął się gdy nie mogłam zajść w ciążę z każdym miesiącem myślałam że może już jestem i pozwalałam sobie na podjadanie (trwało to ok 2 lata) później upragniona ciąża, małe dziecko. Od 2 lat czyli od porodu usiłuję walczyć z wagą, ale wszelkie możliwe diety i środki dostępne na rynku mi nie pomogły. Od dziś zaczynam walkę z wagą z Zelixe 10 i dietą plaż południowych. Mam nadzieję że tym razem się uda. Mam do zgubienia 20 kg. Ale i mniej mnie usatysfakcjonuje. Mam nadzieję że razem będziemy się wspierać i walczyć z tymi kilogramami. Liczę na wsparcie i pomoc. Dziś wzięłam pierwszą tabletkę boję się tych efektów ubocznych ale spadek wagi jest dla mnie najważniejszy.

Pozdrawiam
HAKUNA 78 MA TATA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 18:12   #125
Milena3
Raczkowanie

Witam,też mam do zgubienia 20 kg po urodzeniu dziecka i od jutra zaczynam brać zelixe, wierze w nią bardzo!!! Założyłam nowy watek ale gdzies mi sie zapodział Mam dietę od lekarki i od jutra działam!!! Bo lato tuż za rogiem, pozdrawiam
Milena3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 19:25   #126
siwka85
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ja na zeli jestem jakieś 10 dni może 11 i schudłam 3 kg,
też mam problem z wagą po porodzie. Trzymam za was kciuki i na pewno sie uda.

HAKUNA 78 MA TATA ja też wprowadziłam trochę diety plaż południa jest chyba najlepsza, i najbardziej rozsądna

pozdrawiam
Stary 2008-04-03, 20:54   #127
kamus23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez viola33 Pokaż wiadomość
Hej, co do balsamu ja uzywam Dove na noc bo pięknie pachnie

Też się cieszę ,że znalazłam to forum, świadomość ,że nie jesteś sama jest bardzo motywująca, w dodatku nikt cię nie krytykuje i nie dogryza co ty robisz , po co się tak trujesz , mówi : ja schudłam bez pomocy.... ble ble ble , itp.

Viola masz racje nikt nie truje a bo ci serduch siadzie nie bedziesz spala itd...............Damy rade wsyztkie zobaczycie bedziemy jak te osy bez pomocy moga schudnac tzw"anorektyczki",ktore zawsze mowia nie nie dziekuje nie bede jadla bo jestem gruba a w rzeczywistosci waga 48 kg przy wzroscie 168 hehhehea my z lekkka pomoca,,,,,,,,,,

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-03, 20:57   #128
kamus23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez HAKUNA 78 MA TATA Pokaż wiadomość
Witam i Pozdrawiam wszystkich odchudzających się. Jak wszyscy tu pragnę zgubić parę kilo i tu i tam. Mój problem z nadwagą rozpoczął się gdy nie mogłam zajść w ciążę z każdym miesiącem myślałam że może już jestem i pozwalałam sobie na podjadanie (trwało to ok 2 lata) później upragniona ciąża, małe dziecko. Od 2 lat czyli od porodu usiłuję walczyć z wagą, ale wszelkie możliwe diety i środki dostępne na rynku mi nie pomogły. Od dziś zaczynam walkę z wagą z Zelixe 10 i dietą plaż południowych. Mam nadzieję że tym razem się uda. Mam do zgubienia 20 kg. Ale i mniej mnie usatysfakcjonuje. Mam nadzieję że razem będziemy się wspierać i walczyć z tymi kilogramami. Liczę na wsparcie i pomoc. Dziś wzięłam pierwszą tabletkę boję się tych efektów ubocznych ale spadek wagi jest dla mnie najważniejszy.

Pozdrawiam
Czesc Witam cię wśród naszego gronaMoge cie uspokoic co do skutkow ubocznych na samym poczatku stosowania zeli mialam suchosc w ustach , bole glowy i dreszcze ale po 2 tyg minelo i teraz nie odczuwam nic a nic Na wsparcie i pomoc zawsze mozna liczyc, ze szczegolnoscia ze wiemy jak sie czujesz i nikt ci nie mowi tylko kilo w tydzien co tak malo , my ci powiemy gratulacje pomalu ale do celu!!!!!!!!!!!
Stary 2008-04-04, 10:12   #129
siwka85
Raczkowanie

kamus23 i viola33 pochwalcie sie wagą ile już poszło, dla innych dziewczyn to motywacja

U mnie następna tabletka, jem bardzo mało i nie mam czegoś takiego jak chęć zjedzenia czegoś dobrego. Przede wszystkim równe posiłki 5 dziennie.

pozdrawiam

ps. jak siadam na to forum to mam tyle w sobie chęci zmienienia czegoś, to wasza zasługa
Stary 2008-04-04, 12:37   #130
ewmmaa
Przyczajenie

witam dziewczyny!!ja na Z15 już 20 dni i jakiegos doła zaczynam łapać,wagowo nie schudłam ale napewno obientościowo czuje po spodniach.Ale żle mi z tym że moja waga stoi,i trace powoli wiare że schudnepozdrawiam wszystkich!!!
ewmmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 13:34   #131
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewmmaa Pokaż wiadomość
witam dziewczyny!!ja na Z15 już 20 dni i jakiegos doła zaczynam łapać,wagowo nie schudłam ale napewno obientościowo czuje po spodniach.Ale żle mi z tym że moja waga stoi,i trace powoli wiare że schudnepozdrawiam wszystkich!!!

Najważniejsze, że widzisz już jakieś zmiany. Głowa do góry nie załamuj się, organizm się buntuje, to na pewno chwilowe. Spróbuj więcej białek jeść to na pewno waga się ruszy i na siłę 5 posiłków, żeby jojo nie było. Trzymam kciuki i melduj jak ci idzie. Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-04, 19:24   #132
BackBlack
Przyczajenie

hej dziewczyny stwierdzam że to forum rzeczywiście ma jakąś magiczna moc zasiadam do komputera i to jest od paru dni pierwsza strona na którą wchodzę. coś w tym musi być że kupa dodaje odwagi, czy jakoś tak:P hehehe. U mnie dziś poszła 5 tabletka. Powoli się stabilizuje moje sampoczucie- ból głowy, bezseność itd powoluchnu jakby słabną.i jestem w szoku! po 5 dniach schudłam 3 kilo!!!matko muszę się ostro wziąść za ćwiczenia bo flak mi na brzuchu zostanie czuje się lekka jak piórko,nie mam ochoty na jedzenie, jem bo wiem że muszę.za to pije makabryczne ilości wody.więc przy okazji mój cellulit też dostanie po zębach. A co!Najśmieszniejsze jest to, ze czlowiek nie zdawal sobie wczesniej sprawy z tego ile na jedzenie wydawal ! a teraz proszę- nawiedziłam drogerię i nagle okazalo sie ze mam extra sumkę na kosmetykusie(które zresztą uwielbiam)
Hey ho do boju. mam tyle energii że mnie roznosi!!! I ułożyłam moje ukochane bikini na półeczce, tak żeby je non stop widziec- to też daje mi motywacje!pozdrawiam wszytskie Zelixanki.
BackBlack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 20:10   #133
Milena3
Raczkowanie

Hej dziewczyny,dzisiaj wziełam 1 tab. rano miałam mnustwo energii i suchosc w ustach nie chciało mi sie jesc a o 17 usnełam na 3h !! to chyba nie jest bezsennosc.Krótko działa ta tabletka, miałyście tak?
Stary 2008-04-04, 23:20   #134
rene05
Przyczajenie

zelixa

Zaczynam brać tabletki zelixa15.Po zrzuceniu ok 10 kg chciałabym zajść w ciążę.I tu moje pytanie:jak długo musze odczekać aby nie zaszkodzić dziecku?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
rene05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 08:36   #135
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BackBlack Pokaż wiadomość
hej dziewczyny stwierdzam że to forum rzeczywiście ma jakąś magiczna moc zasiadam do komputera i to jest od paru dni pierwsza strona na którą wchodzę. coś w tym musi być że kupa dodaje odwagi, czy jakoś tak:P hehehe. U mnie dziś poszła 5 tabletka. Powoli się stabilizuje moje sampoczucie- ból głowy, bezseność itd powoluchnu jakby słabną.i jestem w szoku! po 5 dniach schudłam 3 kilo!!!matko muszę się ostro wziąść za ćwiczenia bo flak mi na brzuchu zostanie czuje się lekka jak piórko,nie mam ochoty na jedzenie, jem bo wiem że muszę.za to pije makabryczne ilości wody.więc przy okazji mój cellulit też dostanie po zębach. A co!Najśmieszniejsze jest to, ze czlowiek nie zdawal sobie wczesniej sprawy z tego ile na jedzenie wydawal ! a teraz proszę- nawiedziłam drogerię i nagle okazalo sie ze mam extra sumkę na kosmetykusie(które zresztą uwielbiam)
Hey ho do boju. mam tyle energii że mnie roznosi!!! I ułożyłam moje ukochane bikini na półeczce, tak żeby je non stop widziec- to też daje mi motywacje!pozdrawiam wszytskie Zelixanki.
Piękny wynik, aż sie czytać chce. Od razu widać ile masz siły i jaka z ciebie energia tryska.
Stary 2008-04-05, 08:47   #136
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milena3 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,dzisiaj wziełam 1 tab. rano miałam mnustwo energii i suchosc w ustach nie chciało mi sie jesc a o 17 usnełam na 3h !! to chyba nie jest bezsennosc.Krótko działa ta tabletka, miałyście tak?
Ja też byłam senna po tych tabletkach, do tej pory śpię po nich dobrze i nie mam bezsenności jak inne dziewczyny. A co do długości działania to wydaje mi się, że działa tyle ile powinna.

Cytat:
Napisane przez rene05 Pokaż wiadomość
Zaczynam brać tabletki zelixa15.Po zrzuceniu ok 10 kg chciałabym zajść w ciążę.I tu moje pytanie:jak długo musze odczekać aby nie zaszkodzić dziecku?
Najlepiej żebyś skontaktowała się ze swoim lekarzem ginekologiem albo kimś kto ci je wypisał. Ja też planuje drugie dziecko i też muszę schudnąć, bo jak sobie pomyślę jak by przybyło jeszcze 30kg to mi głowa pęka. Ja na pewno pójdę do lekarza i odczekam trochę. Jednak czytałam na forum, że są dziewczyny które zaszły w ciążę od razu po skończeniu a nawet jak brały w trakcie. Jednak od tego jest lekarz

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2008-04-05 o 13:44 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania!
Stary 2008-04-05, 09:50   #137
HAKUNA 78 MA TATA
Przyczajenie

Smile Dot.: .:: Zelixa::.

Witam Gratuluję wszystkim którym się udało schudnąć. Ja dzisiaj dopiero 3 tabletkę wzięłam. Trzymam dietę i staram się jak najwięcej ruchu mieć. Czy schudłam nie wiem obiecałam sobie że pierwsze ważenie po 7 dniach. Jak na razie nie mam bólu głowy ale za to mam dreszcze i napady zimna, oraz nie cierpię na bezsenność lecz jestem senna.

Pozdrawiam i życzę dobrych wyników oraz wysokiej motywacji (bo przy trzymaniu diety jest bardzo potrzebna)
HAKUNA 78 MA TATA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 09:59   #138
Milena3
Raczkowanie

Witam!!!Ile schudłyście i w jakim czasie? co jadłyście,jakies konkretne diety?
Stary 2008-04-05, 10:08   #139
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milena3 Pokaż wiadomość
Witam!!!Ile schudłyście i w jakim czasie? co jadłyście,jakies konkretne diety?

Ja obecnie schudłam 3,4 kg po 12 tabletce ale dodatkowo prowadzę dietę plaż południowych i zelixa mi w tym pomaga. Wykorzystałam to że nie chce mi się jeść, dietka idzie mi rewelacyjnie. Boję się, że jak bym tylko zmniejszyła swój jadłospis to po skończeniu brania tabletek pomału bym się zapomniała i wróciła do tego co było a tego nie chcę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-05, 10:50   #140
BackBlack
Przyczajenie

Dot.: zelixa

Cytat:
Napisane przez rene05 Pokaż wiadomość

Hej rene05. Najbezpieczniej byłoby przeczekać 2 miesiące od całkowitego odstawienia tabletek aby metabolizm się ustabilizował i do mózgu zaczęły dopływać właściwe naturze sygnały.Sibutramina działa na ośrodkowy układ nerwowy więc żeby nie mieć żadnych obaw co do wpływu embriotoksycznego( uszkadzającego zarodek) i teratogennego(wywołująceg o choroby płodu) najlepiej poczekac.Dodam tylko że Zelixa dostała kategorię C jeśli chodzi o negatywny wpływ na ciążę i płód- niżej są tylko narkotyki;( Więc dziewczyny zabezpieczajcie się podwójnie a jesli chcecie potem zajść w ciążę- dajcie organizmowi czas na pozbycie się tej substancji.Lepiej dmuchać na zimne!Buziachny!
Stary 2008-04-05, 11:21   #141
rene05
Przyczajenie

Czy ktoś wie jak długo trzeba odczekać z ciążą po zelixa15 aby nie zaszkodzić dziecku?Chcę zrzucić ok 10 kg a potem dzidziuś.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
rene05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-05, 13:23   #142
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Hej rene05. Najbezpieczniej byłoby przeczekać 2 miesiące od całkowitego odstawienia tabletek aby metabolizm się ustabilizował i do mózgu zaczęły dopływać właściwe naturze sygnały.Sibutramina działa na ośrodkowy układ nerwowy więc żeby nie mieć żadnych obaw co do wpływu embriotoksycznego( uszkadzającego zarodek) i teratogennego(wywołująceg o choroby płodu) najlepiej poczekac.Dodam tylko że Zelixa dostała kategorię C jeśli chodzi o negatywny wpływ na ciążę i płód- niżej są tylko narkotyki;( Więc dziewczyny zabezpieczajcie się podwójnie a jesli chcecie potem zajść w ciążę- dajcie organizmowi czas na pozbycie się tej substancji.Lepiej dmuchać na zimne!Buziachny!

A to dałaś mi do myślenia, ja z dzidzią poczekam do następnego roku.
BackBlack ty jesteś prawie lekarzem? To co napisałaś powinni dać w ramkę. Czytałam wcześniej na forum, że dziewczyny zaszły w ciąże bo zeliksa działa na tabletki antykoncepcyjne i trzeba uważać.
Stary 2008-04-05, 14:56   #143
gondi
Przyczajenie

Witam

Jestem 25letnim chlopakiem, takze zażywam Zelixe. Mam pytanie czy ktos z stosujących lek ma odczucie ciąglej potrzeby oddawania moczu? lub czasem odczucie że sie "popuszcza'.

Czekam na info
gondi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-05, 17:28   #144
BackBlack
Przyczajenie

Hej Hej.No jestem już prawie lekarzem.Ale 'prawie' czyni wielką różnicę bo do tytułu jeszcze długie dwa lata Ale mam niemal codziennie romans z związkami chemicznymi więc jakieś tam pojęcie siłą rzeczy juz się ma Pozdrawiam

Ps. Abstrachując - wbiłam się w moje dżinsiki
Stary 2008-04-05, 18:36   #145
kamus23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwka85 Pokaż wiadomość
kamus23 i viola33 pochwalcie sie wagą ile już poszło, dla innych dziewczyn to motywacja

U mnie następna tabletka, jem bardzo mało i nie mam czegoś takiego jak chęć zjedzenia czegoś dobrego. Przede wszystkim równe posiłki 5 dziennie.

pozdrawiam

ps. jak siadam na to forum to mam tyle w sobie chęci zmienienia czegoś, to wasza zasługa
Witaj z miłą chęcią podzieliłabym się swoimi wynikami ,niestety narazie nie mam dostępu do wagi w następny wekend wskocze na tą nieznośną maszyne( chociaż teraz pokazuje coraz mniejsze cyferki to jest kochana) Zresztą Siwka nie waże się codziennie,pierwszy raz na wagę wskoczyłam po miesiącu zażywania i 7kg mniej takze...zobaczymy teraz.Jak będę wiedziała odrazu się podzielę z Wami.Powiem Ci,że zazdroszcze ci regularnych posiłków,niestety moja praca nie pozwala na toZmieniaj Siwko jużzaczęłaś od zgubienia wagi,czas na wizytę u fryzjera(niekoniecznie do swojego inna ręka inne cięcie,kto powiedział ,że gorsze??!!)wizyta u kosmetyczki i w sklepach(super uczucie poprzymierzać ciuszki chociaż o jeden rozmiar mniejszenie trzeba kupować można poprzymierzać FRAJDA uwierzcie.Pozdrawiam PRZYSZŁE LASECZKI
Stary 2008-04-05, 18:39   #146
kamus23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gondi Pokaż wiadomość
Witam

Jestem 25letnim chlopakiem, takze zażywam Zelixe. Mam pytanie czy ktos z stosujących lek ma odczucie ciąglej potrzeby oddawania moczu? lub czasem odczucie że sie "popuszcza'.

Czekam na info

hey witamy w naszym gronie
Ja nie zauważyłam opisanych przez ciebie objawów.Fakt częstsze oddawanie moczu ale to dlatego, że piję bardzo dużo wody mineralnej!!!!!!A co za tym idzie..........Jeśli ten problem się powtórzy radzę udać się do lekarza wkońcu to nie lek homeopatyczny!!!!!!!!!!!
Pozdrowionka
Stary 2008-04-05, 18:40   #147
kamus23
Raczkowanie

Cytat:
Hej Hej.No jestem już prawie lekarzem.Ale 'prawie' czyni wielką różnicę bo do tytułu jeszcze długie dwa lata Ale mam niemal codziennie romans z związkami chemicznymi więc jakieś tam pojęcie siłą rzeczy juz się ma Pozdrawiam

Ps. Abstrachując - wbiłam się w moje dżinsiki

za dżinsiki
Stary 2008-04-06, 16:07   #148
BackBlack
Przyczajenie

a teraz opowieści z krypty jak człowiek czuje się taki leciutki to nawet s...x lepiej smakuje hehe.buziaczuchny ślicznotki

Ps. Kamus ta nieznośna maszyna pokazuje mi już 74,5 a było 78 jajć życzę wam także takiego samopoczucia

Ps2. polecacie może jakieś skuteczne metody na cellulit? narazie robię natryski naprzemienne zimna i ciepła wodą i kupiłam masażer na rolce- zajefajna rzecz polecacie jakiś fajny krem lub żel antycellulitowy?

Lof <przytul>
Stary 2008-04-06, 16:56   #149
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamus23 Pokaż wiadomość
Witaj z miłą chęcią podzieliłabym się swoimi wynikami ,niestety narazie nie mam dostępu do wagi w następny wekend wskocze na tą nieznośną maszyne( chociaż teraz pokazuje coraz mniejsze cyferki to jest kochana) Zresztą Siwka nie waże się codziennie,pierwszy raz na wagę wskoczyłam po miesiącu zażywania i 7kg mniej takze...zobaczymy teraz.Jak będę wiedziała odrazu się podzielę z Wami.Powiem Ci,że zazdroszcze ci regularnych posiłków,niestety moja praca nie pozwala na toZmieniaj Siwko jużzaczęłaś od zgubienia wagi,czas na wizytę u fryzjera(niekoniecznie do swojego inna ręka inne cięcie,kto powiedział ,że gorsze??!!)wizyta u kosmetyczki i w sklepach(super uczucie poprzymierzać ciuszki chociaż o jeden rozmiar mniejszenie trzeba kupować można poprzymierzać FRAJDA uwierzcie.Pozdrawiam PRZYSZŁE LASECZKI

Jak tylko wskoczysz na wagę to szybciutko się pochwal. Miło patrzeć na takie ładne cyferki A fryzjer i kosmetyczka to bardzo dobry pomysł.

Cytat:
a teraz opowieści z krypty jak człowiek czuje się taki leciutki to nawet s...x lepiej smakuje hehe.buziaczuchny ślicznotki

Ps. Kamus ta nieznośna maszyna pokazuje mi już 74,5 a było 78 jajć życzę wam także takiego samopoczucia

Ps2. polecacie może jakieś skuteczne metody na cellulit? narazie robię natryski naprzemienne zimna i ciepła wodą i kupiłam masażer na rolce- zajefajna rzecz polecacie jakiś fajny krem lub żel antycellulitowy?

Lof <przytul>

Wiecie z wami wydaje się wszysto takie proste, wcześniej żeby schudnąć musiałam zbierać się miesiąc, i w dodatku to była męka a teraz chup siup i juz po kilogramie GRATULUJE ZA DżINSY

Już zaliczyłam pierwsze pochwały (jejku jak ty schudłaś) Już zapomniałam jak to tak smakuje gdy słyszy się coś takiego od kogoś obcego.

A na celulit to ja stosuje pas wibrujący. Pozdrawiam i buziaki
Stary 2008-04-06, 16:59   #150
kamus23
Raczkowanie

Brawo BackBlack 4 kilo już za Tobątak dalej.Zycie staję się przyjemniejsze co??!!!!
Odnośnie kremów na celulit ja używam całego zestawu z Lierene pomarańczowego (peeling,żel i serum) rezultaty bardzo widoczne!!Godne polecenia.Fakt kosztowny ten zestaw,ale jak ci sie uda to w Rosmanach są bardzo często promocje na te produkty!!
Ja jestemw 100% zadowolona! W sobote wam napisze ile kilo poszlo w dół czy wogóle poszło!??Ważne że samopoczucie jest wyśmienite
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości