![]() |
#121 |
CraftMod
|
Dot.: Moje zmagania z grafiką komputerową
Suuper, szczególnie ten drugi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
sliczne te Twoje scrapki !!
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Nauczyłaś się sama? Bo ja od kilku dni "męczę" wesję testową Paint Shop Pro X PL i słabo mi to wychodzi ![]() Chcę tylko zrobić ładną kartę świąteczną dla rodziny i znajomych.
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Nie jest źle, ale nie powala mnie to na kolana szczerze mówiąc. Nie lubię efektu 'plastikowej sztuki'. Programy graficzne dają wspaniałe możliwości, a u Ciebie widzę trochę filtrów, których osobiście nie cierpię i dość "zwykłe" narzędzia. Kompozycja w większości przypadków nie powala, kolory czasem się gryzą.
Ogólnie przywodzi mi to na myśl obrazki zamieszczane na blogach słodkich dziewczynek ![]() Masz możliwości, to wykorzystaj je! Proszę się tylko nie obrażać, bo ja jestem strasznie wymagająca w tematach artystycznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
![]()
mmm...a mi sie podoba wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
O jej dopiero teraz trafiłam na ten wątek.
To jest cudowne, bardzo ładnie łączysz ze soba wszelkie elementy. Szkoda tylko ze wątek dalej sie nie rozwija i nie widac kolejnych tak pieknych kroków autorki, ehh szkoda wielka szkoda.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.