![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
Cytat:
![]() ![]() A co do wymianki za rajstopki to chyab już sie troche rozpisywałam_więc przyjmę chętnie jakiś balsam do ciała, lub maseczkę, mozę być jaki samopalacz (wogole cos z kosmetyków pielęgnacyjnych)a w ostatecznosci to moze być ten błyszczyk E L, jesli jego odcien jest beżowy lub rózowy, jkaoś sie dogadamy.Monme, wyślij mi swój adres na PW, to w poniedzialek wyśle ci próbke i rajstopki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i in
Cytat:
![]() ![]() A co do wymianki za rajstopki to chyab już sie troche rozpisywałam_więc przyjmę chętnie jakiś balsam do ciała, lub maseczkę, mozę być jaki samopalacz (wogole cos z kosmetyków pielęgnacyjnych)a w ostatecznosci to moze być ten błyszczyk E L, jesli jego odcien jest beżowy lub rózowy, jkaoś sie dogadamy.Monme, wyślij mi swój adres na PW, to w poniedzialek wyśle ci próbke i rajstopki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
Witam
![]() chanel jest oryginalny, jest w przepieknym aluminiowym opakowaniu na gorze z logiem i pod spodem wytloczonymi napisami, naprawde pieknie wyglada na poleczce. to chyba limitowana wersja opakowania. mnie za chanelkę interesuje champs elysees, tumulte. Proszę odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i
Tumulte Lacroix EDP - 45-47 ml z 50, kartonik
lub: Narciso Rodriguez For Her EDP - 40 ml z 50, kartonik http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184121 (mam Burberry Brit Gold i Sunflowers EA) ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
5. Hot Couture białe EDP Givenchy - 30 ml z 50, brak kartonika lub 13. Narciso Rodriguez For Her EDP - 40 ml z 50, kartonik ? ![]() mam jeszcze Hugo Boss Deep Red 80ml z 90ml
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Toyu, w sobotę wąchałam Chanel No 19 i to jednak nie będzie mój zapach. Bardzo dziękuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mia, For Her już nieaktualne niestety. ![]() Nie znam Twoich zapachów, muszę o nich poczytać. Dam jeszcze znać, dobrze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.