![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie popularne wątki omijasz z daleka?
Cytat:
Ogolnie omijam chyba ponad 3/4 watkow ![]() A popularnych 99% :-P
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Ja omijam wątki o odchudzaniu, bo nie chcę dochodzić do wniosku, że jestem za gruba, za dużo jem etc. Miałam już z tym kiedyś problem i nigdy więcej.
Omijam też wątek maturalny, bo o maturze i studiach jest już tam niewiele... Omijam wątki z jakimiś konkretnymi problemami, bo chociaż mogłabym się na ten temat wypowiedzieć i coś doradzić, to niektóre problemy wydają mi się błahe, że nawet szkoda o tym gadać... (Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam, ale są tu osoby o różnym wieku i różny jest też stopień problemu...) Poza tym większość wątków omijam... Zazwyczaj wchodzę tylko na subskrypcję bądź na wątki, w których są jakieś świeże odzewy. Czasem coś tam napiszę, ale usuwam z subskrypcji i już tam nie zaglądam.
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
hmm...watki o: pogodzie, jedzeniu (czasami sie wpisze
![]() z tasiemcow nawet lubie: jakiej muzyki teraz sluchacie, i co macie na twarzy ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
wątek o odchudzaniu ..
i wszystkie te dotyczące mamy , śluby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Blondyna, mam podobnie. I jeszcze omijam wszelkie reklamy, ktore tu nie pozwalaja nic napisac
![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i mam pytanie na co w takim razie idą pieniądze jak klikne w pajacyka ? ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
co jesz przed monitorem, jaka u was pogoda, o czym wlasnie myslisz (
![]()
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
czasem zaglądam na co masz dziś na twarzy? i co ostatnio sobie kupiłaś? - z ciekawości -kto, co ma
![]() nie zaglądam do wątków na fitness, medycynę, omijam galerie pazurkowe, masaż i niestety modę. O, i na Targowisko też nie - jakoś nie mogę się w nim połapać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odwiedzanie wątku o Pajacyku nie jest równoznaczne z klikaniem w jego brzuszek, co czynię. Nie potrzebuję do tego wielu stron pełnych "up'ów" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
identycznie jak wyżej.
A wprost irytuje mnie wątek" Wasze( alebo nasze juz nie pamiętam) opisy na GG" belhh totalnie dla siks ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
KWC
|
Serdecznie dosyć mam już wątku o zaginionym Macku i Aśce. Współczucie zamieniło się w szczerą niechęć, ten tasiemiec nie przyniósł żadnych efektów, wpisuje sie tam naprzemiennie 4-5 tych samych wizażanek, a reszta zgodnie twierdzi, że ma już dość zawadzania o ten wątek, który jest już zupełnie nieczytelny. Same up'y.
Poza tym nie wchodzę na wątek Avonu, uważam, że nie ma sie czym podniecać, firma-krzak, jak dla mnie. Omijam też pogodowy, bo od tego mam TVN meteo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nakarmić głodne dziecko nie trzeba koniecznie podbijać w tym celu strony "pajacyk i serduszko". Wystarczy wejść w "ulubione" w przeglądarce i wybrać stronę akcji-którą /zresztą wiele Wizażanek ma ustawioną ,jako startową ![]() Spray ,gratulejszyn ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
że tak Wam przeszkadzają wątki o zaginionych osobach, przecież nie musicie na nie wchodzić i żeby od razu szczera niechęć? Może ja jakaś dziwna jestem, ale wierze ze moze kiedys wejdzie na dany wątek osoba, która gdzieś widziała zaginioną osobę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
nie tyle omijam co czasem wchodze podrwic na ''jak wygladacie'' pokaz sie - czy cos w ten desen.... widze tam fotki prawie tych samych wizazanek ( nie bede wymieniac nickow) a pod nimi stosy postow typu: ''ale jestes slicznotka'' ''piekna jestes, oryginalna uroda'' i tak w kolko...a te same ''slicznostki'' ciagle wklejaja swoje foty zeby podsycic swoje wlasne poczucie wlasnej wartosci.zalosne......... niskie.....malo wysublimowane :/
nie wchodze tez na Avon - bo sie brzydze. nie wchodze na watki o poszukiwaniach zaginionych-bo to podbijacze postow, nic wiecej. nie wchodze tez na watek dla nowych uzytkownikow - bo nowa nie jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Wchodze na ten wątek tylko dlatego że mam nadzieję że wreszcie doczekam się postu "Odnalazł(a) się" a przy okazji jak już jestem podbijam na pierwszą stronę. I będę tak robić dopóki nie dowiem się żadnej konkretnej wiadomości na temat zaginionej osoby. Osobiście nie podbijam postów aby nabić sobie postów bo nie robię tego 10 razy dziennie i myślę że osoby które podbijają te wątki mają szczere zamiary.
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wchodze na ten watek czasem, choc przyznam, ze mnie teraz juz irytuje, bo 3/4 opisy o milosci, ale wybacz siksa sie nie czuje, tym bardziej, ze jestem starsza od Ciebie ![]() Cytat:
![]() Raz na miesiac z ciekawosci, czy sa jakies nowe informacje wchodze na te "zaginione" watki i widze tylko up'y, na szczescie mam ustawione po 100 wiadomosci na strone, wiec szybko idzie mi "wyszukiwanie" jakiejkolwiek innego posta niz "up".
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
która raz umieścila swoje zdjęcie w tym właśnie wątku (a dokładniej w wątku na ile lat wyglądacie) zapewno czyniąc to po to, aby inne wizażanki mogły mi słodzić... Że tak zapytam Aniu.. czy to nie przypadkiem Ty uśmiechasz się do nas ze swojego avatara? Czy nie przypadkiem po to, aby ktoś kiedyś Ci napisał jak ładnie wyglądasz na avatarze? Nie wiem... jakie masz zamiary, ale bądź tak miła i nie dedukuj jakie zamiary mają inni umieszczający swoje zdjęcia.. A i jeszcze jedno, skoro wątki o zaginionych to nabijacze postów to ja w takim razie nazwać tasiemiec o tytule "dziś chciałabym"... (w ktorym nawiasem mówiąc się udzielasz?) Nie odbieraj tego jako atak na Twoją osobę, ale kiedy czytam takie posty mam wrażenie, że ktoś nie bardzo zastanawia się nad tym co pisze.. Edytowane przez olilina Czas edycji: 2007-08-05 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
BAN stały
|
Cytat:
a widzisz, powiem Ci wiecej ![]() ![]() A co do mojego avatara - dlaczego sadzisz, ze jest na nim moje zdjecie po to, zeby ktos mi napisal ze ladnie wygladam czy tez nie??? zupelnie mnie to nie obchodzi i dziwi mnie Twoje uzasadnienie wklejania fotki pod nickiem. Dla mnei to proste - moj nick i moje zdjecie - moja wizytowka. Nie zalezy mi na czyims zdaniu na temat mojej fotki i zapewniam, ze nie oczekuje goraczkowo dnia w ktorym ktos pochwali moje oblicze.....No ale kazdy ma swoje pobudki..... I jeszcze jedno - nie wiem czy zauwazylas, ale to watek w ktorym wymienia sie indywidualnie <subiektywnie> absurdalne watki i czesto motywuje sie swoje typy. Ja tak zrobilam, moja sprawa, moja ocena i mam do niej prawo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale napisałaś tam także o tym podobnych wątkach, a ten chyba podobny jest ![]() Co do zasadności wklajania swoich fotek po raz enty, także mnie to dziwi. Czy nie przypadkiem po to, aby ktoś kiedyś Ci napisał jak ładnie wyglądasz na avatarze? Nie wiem... jakie masz zamiary, Aniu przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co napisałam, napisałam, że nie wiem jakie masz zamiary, z Twoich zaś wypowiedzi wynikało, że znasz zamiary niektorych osób. A co do mojego avatara - dlaczego sadzisz, ze jest na nim moje zdjecie po to, zeby ktos mi napisal ze ladnie wygladam czy tez nie??? zupelnie mnie to nie obchodzi i dziwi mnie Twoje uzasadnienie wklejania fotki pod nickiem. Dla mnei to proste - moj nick i moje zdjecie - moja wizytowka. Nie zalezy mi na czyims zdaniu na temat mojej fotki i zapewniam, ze nie oczekuje goraczkowo dnia w ktorym ktos pochwali moje oblicze.....No ale kazdy ma swoje pobudki..... Hehe sama sobie przeczysz, skoro moje uzasadnienie jest dziwne, więc dlaczego Ty uzasadniasz umieszczanie fotek innych osób co więcej uważajac to za żałosne, niskie i mało wysublimowane. A ja dałam tylko przykład ![]() I jeszcze jedno - nie wiem czy zauwazylas, ale to watek w ktorym wymienia sie indywidualnie <subiektywnie> absurdalne watki i czesto motywuje sie swoje typy. Ja tak zrobilam, moja sprawa, moja ocena i mam do niej prawo.[/QUOTE] Oczywiście , że masz do niej prawo. Potraktuj więc moją wypowiedź jako odniesienie do Twojej ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama raz wstawilam swoje zdjecie do watku, ale nie dlatego, zeby sluchac jaka piekne jestem etc. bo wiem, ze 3/4 z tych opinii sa... czesto "naciagane". Wchodze na watek po to, zeby zobaczyc jak wygladaja niektore Wizazanki, ot, po prostu ludzka ciekawosc jak "tak naprawde" wyglada ta osoba, ktora siedzi na tym Wizazu prawie po 10 godzin dziennie i na ktorej posty co chwile sie natykam :P. Wklajenia co chwile swoich zdjec do tego watku tez nie rozumiem, ale widocznie niektorzy maja taka potrzebe ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jak ja się przyczepiłam tych słow żałosne, niskie i mało wysublimowane, ale skoro autorka tak właśnie pisze o umieszczaniu zdjęć w wątkach, to jak odniesie sie do umieszczenia zdjęcia w avatarze. Nie lubię kiedy ktoś sam coś robi a krytykuje innych.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Cattt, 'Twój' wątek, a Cię nie widać
![]() Ostatnio ogólnie omijam wizażowe fora, wyjątkiem są "Perfumy", które niezmiennie trzymają wysoki poziom ![]() Na Plotkowe wchodzę z nadzieją, że wreszcie główna strona przestanie świecić pomarańczowymi kopertami i trafi się wątek, na który będzie można odpowiedzieć więcej niż jednym zdaniem, a przy tym nie będę miała wrażenia, że gdzieś to już pisałam ![]() Pzdr!
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja podałam tylko taki teoretyczny przykład, bo skoro Ania zasugerowała, że umieszczając zdjęcia w wątkach oczekuje się zachwytów, więc czemu nie pomyśleć tak o avatarze? Można tak sugerować w nieskończoność. Lepiej już pójde bo wychodzi na to, że dziś jakaś czepialska jestem ![]() Edytowane przez olilina Czas edycji: 2007-08-05 o 10:50 Powód: dopisek;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.