![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: ...::: Podkłady, cienie, perfumy :::...
aha, a za inne probki dziekuje
![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Kenzo, interesowały by mnie:
11.Odżywka Jaga Hupało & Thomas Wolff- w sprayu do włosow delikatnych i cienkich, nawilza, nablyszcza i delikatnie unosi u nasady , absolutnie nie obciąza, pozostąło okolo 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Escada.
Mam miniaturkę Miracle Lancome-5ml z malutkim ubytkiem, Noa Fleur edt Cacharel-większa połowa z 7ml,z kartonikiem ale trochę sfatygowanym, Vanilla Fields,bez kartonika-większe pół z 15ml. Z kosmetyków:Vichy Lipidiose 2-mini 30ml, Douglas Beauty System,mango moisturising mask,tubeczka 4ml,chyba nieużywana ale mam ją z wymiankia opakowanie nieprzezroczyste, -Vichy Nutrilogie 1,krem do skóry suchej o dogłbnym działaniu,saszetka 1,5ml Vichy Neovadiol,saszetka 1,5ml. Interesowałoby Cię coś takiego lub z mojego postu? Fotki mogę porobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
S. Sssss. SSSSS.
|
to ja chce tak:
Aquolina balsamy i żele z lini tradycyjnej i jogurtowej: żel pod prysznic, 20 ml, 4 sztuki: pomarańcza/wanilia, czekolada orzechowa, czekolada balsam do ciała, 10ml: 1* karmel 2* czekolada orzechowa pianka do ciała jogurtowa, 10ml, 8*owoce leśne, 1 morela, , 1 wanilia ok? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
A pełnowymiarowe mleczko apteczne do ciała Eucerin,raz użyte,sięga do wskazania czerwonej strzałki?
Wklejam fotkę i za chwilę dodam link z ich strony. Po za tym mam jeszcze 5 saszetek Rosaliac po 2ml. Odlewkę Euphorii Kleina,robioną,fiolka 4ml. Kenzo Amour,firmowa z kartonikiem ale nie wiem ile zostało bo nie przezroczysta,mam z wymianki,na test napewno starczy,bo sporo chlupie. Link do strony: http://www.eucerin.pl/?c=1&s=2&p=16 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-13 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
ups, przypominam sie
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
znów pisze u Ciebie
![]() ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Groszku, narazie muszę się wstrzymać, bo ja z kolei czekam na odpowiedź Ragutki w sprawie wymianki Escada za Euphorie, na której mi bardzo zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
hej, masz jeszcze te Escade?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Pakosto odezwij sie do mnie. tydzien temu wysłałam paczke ale ona do mnie w piątek wróciła
![]()
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Yves Rocher Bio Specific kojący krem pod oczy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...12#post1826212 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
no to moze jednak wymiana, tylko czego bym miala jeszcze do tuszu szukac
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Może teraz cos za Escadę znajdziesz?
Z próbek mam ;Escadę Collection,Amor Amor,,Elixir des Merveilles,Crystal Noir,Inspiration Lacoste,Hypnose Lancome ,Rose Bourbon marina de bourbon i trzy YR w kartoniku(the vert,,chevrefeuille,verve ine).Większość firmowa. Jeszcze jakieś próbki min: Sante naturkosmetik:Feuchtigkei ts Fluid i Bronzing Fluid,z YR Cure intervention minceur J-14nut i inne bardziej popularne Ziaji DAx cosmetics.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.