![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wzrost 170 cm. odpowiednie wymiary !!!
Cytat:
50 kg na 170cm serio??!! wiec podam i moje wzrost 170cm Biodra 103cm pepek 73cm biust(lub jego brak) 83 Wiem ze mam szeroki tylek, takie geny ![]() wazylam przy swoim wzroscie 52kg przez jakis czas(stress) i wstajac z lozka bylo mi slabo ![]() nie jestem idealna, dziewczyny malo ktora z nas jest. Ale nie o to chodzi by byc idealnym ale by kochac siebie a swiat tez was pokocha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
![]()
ja mam 173 - ważę 64 kg (mam długie dredy więc jak mi waga skoczy to zawsze sobie mówię, że to dredy dużo ważą
![]() wymiarów nie mierzę, ale lubię siebie w lustrze ![]() ![]() ciuchy od eSek do eMek - chyba mam 37 ![]() najwięcej ważyłam za małolata 74 - trochę ubita byłam, ale nie było tragedii (hehehe). najmniej 61 - ale zakrawałam wtedy na kościotrupa ![]() od 10 lat trzymam od 63 do 66
MMA Fitness ![]() Hula Hoop Edytowane przez SaiFari Czas edycji: 2016-03-07 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Dot.: wzrost 170 cm. odpowiednie wymiary !!!
Witam! Ja sama mam taki problem, że jestem bardzo drobna. Przy wzroście około 150 cm ważę niecałe 40 kilo. Według wskaźników BMI mam lekką niedowagę - przyznaję, jestem chuda jak patyk
![]() Żeby mniej więcej wiedzieć czy ma się odpowiednią wagę względem wzrostu dobre są kalkulatory BMI, które łatwo można znaleźć na necie, ale tak naprawdę pokazuje to tylko przybliżone parametry. Ktoś już wspominał, że wiele zależy od budowy ciała, tego czy jest się wysportowanym i jaką się posiada masę mięśniową. Osoby wytrenowane często mają zawyżoną wagę, ale to wcale nie oznacza, że mają nadwagę! Mi samej bardzo daleko do ideału, mała, chuda, z wąskimi biodrami i praktycznym brakiem biustu :P Każdy jest inny i ciężko jest się kierować odgórnymi wyznacznikami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.