wzrost 170 cm. odpowiednie wymiary !!! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-03-06, 16:52   #121
travis
Zakorzenienie

GG do travis
Dot.: wzrost 170 cm. odpowiednie wymiary !!!

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
Ja ważę 63 kg, mam wymiary 92-74-102 (biodra) , udo 57, i wyglądam szczupło, może trochę oprócz pupy. Ale nie chciałabym mieć mniej w biodrach bo bym wyglądała bardziej chłopięco. Mam 25 lat, w młodszym wieku te wymiary były proporcjonalnie mniejsze.
czytajac pierwsze strony, poszulam sie jak jakis grubasek mimo ze sie tak nie czuje!
50 kg na 170cm serio??!!

wiec podam i moje
wzrost 170cm
Biodra 103cm
pepek 73cm
biust(lub jego brak) 83

Wiem ze mam szeroki tylek, takie geny
wazylam przy swoim wzroscie 52kg przez jakis czas(stress) i wstajac z lozka bylo mi slabo

nie jestem idealna, dziewczyny malo ktora z nas jest. Ale nie o to chodzi by byc idealnym ale by kochac siebie a swiat tez was pokocha
Stary 2016-03-07, 09:33   #122
SaiFari
Rozeznanie

Talking Dot.: wzrost 170 cm. odpowiednie wymiary !!!

ja mam 173 - ważę 64 kg (mam długie dredy więc jak mi waga skoczy to zawsze sobie mówię, że to dredy dużo ważą

wymiarów nie mierzę, ale lubię siebie w lustrze ćwiczę od roku i kształty zdecydowanie fajniejsze
ciuchy od eSek do eMek - chyba mam 37

najwięcej ważyłam za małolata 74 - trochę ubita byłam, ale nie było tragedii (hehehe).
najmniej 61 - ale zakrawałam wtedy na kościotrupa

od 10 lat trzymam od 63 do 66

Edytowane przez SaiFari
Czas edycji: 2016-03-07 o 09:59
SaiFari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-07, 11:58   #123
Santiana
Raczkowanie

Dot.: wzrost 170 cm. odpowiednie wymiary !!!

Witam! Ja sama mam taki problem, że jestem bardzo drobna. Przy wzroście około 150 cm ważę niecałe 40 kilo. Według wskaźników BMI mam lekką niedowagę - przyznaję, jestem chuda jak patyk Powinnam zdecydowanie przytyć kilka kilo, choć wcale nie czuje się źle, ze swoją wagą.

Żeby mniej więcej wiedzieć czy ma się odpowiednią wagę względem wzrostu dobre są kalkulatory BMI, które łatwo można znaleźć na necie, ale tak naprawdę pokazuje to tylko przybliżone parametry. Ktoś już wspominał, że wiele zależy od budowy ciała, tego czy jest się wysportowanym i jaką się posiada masę mięśniową. Osoby wytrenowane często mają zawyżoną wagę, ale to wcale nie oznacza, że mają nadwagę!

Mi samej bardzo daleko do ideału, mała, chuda, z wąskimi biodrami i praktycznym brakiem biustu :P Każdy jest inny i ciężko jest się kierować odgórnymi wyznacznikami.
Santiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-07, 15:47   #124
SaiFari
Rozeznanie

Talking Dot.: wzrost 170 cm. odpowiednie wymiary !!!

Cytat:
Napisane przez Santiana Pokaż wiadomość
Witam! Ja sama mam taki problem, że jestem bardzo drobna. Przy wzroście około 150 cm ważę niecałe 40 kilo. Według wskaźników BMI mam lekką niedowagę - przyznaję, jestem chuda jak patyk Powinnam zdecydowanie przytyć kilka kilo, choć wcale nie czuje się źle, ze swoją wagą.

Żeby mniej więcej wiedzieć czy ma się odpowiednią wagę względem wzrostu dobre są kalkulatory BMI, które łatwo można znaleźć na necie, ale tak naprawdę pokazuje to tylko przybliżone parametry. Ktoś już wspominał, że wiele zależy od budowy ciała, tego czy jest się wysportowanym i jaką się posiada masę mięśniową. Osoby wytrenowane często mają zawyżoną wagę, ale to wcale nie oznacza, że mają nadwagę!

Mi samej bardzo daleko do ideału, mała, chuda, z wąskimi biodrami i praktycznym brakiem biustu :P Każdy jest inny i ciężko jest się kierować odgórnymi wyznacznikami.
nic się nie przejmuj, ja zawsze uważałam, że małe kobietki fajnie wyglądają, bo sama zawsze byłam "dużą babą" teraz zaczynam siebie lubić, ale wcześniej z chęcią bym się zamieniła
SaiFari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości