![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Slub w Maju 2008
No hej dziewczynki,a ja dziś kupiłam przepiękną suknię i jestem bardzo zadowolona,ja choć mam 23 latka to siedmiotetnie doświedczenie z obecnym narzeczonym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
TO jak będziesz w stanie wkleić jakieś fotki sukienki to ją chętnie zobaczę
![]() ![]()
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
No niestety ale nie mam fotek
![]() Nawet nie ma ich w internecie ponieważ salon ma własne studio krawieckie ,które szyje pojedyńcze egzemplarze.Mogę powiedzieć ,że to kolor ivory(taki delikatny ecru).W czysto białej wygladałam po prostu przeokropnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale teraz to cie pewnie zadziwie, Michal jest moja pierwsza miloscia jeszcze z czasow podstawowki, znamy sie od 5 klasy ![]() ![]() ![]() ps. Co jeszcze powinnam miec zalatwione na tym etapie??slub 31 maj ![]() pasowalaby jeszcze popchodzis po salonach bo jak narazie to przymierzylam jedna suknie ale ja swoja wypatrzylam jeszcze jak nie bylam narzeczona i stwierdzilam ze to jest Ta.Jak mi sie uda to wkleje Wam zdjecie, Wy tez pokazujcie swoje modele, moze komus cos WPADNIE W OKO
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2007-11-12 o 15:53 Powód: * |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe to faktycznie stara miłość nie rdzewieje ![]() A jeśli chodzi o sukienkę, to ja nie mam pojęcia co chce, dochodzi jeszcze problem że mam rozmiar 42, duży biust, szerokie biodra i takie tam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a przeciez pewnie jest nas sporo ![]() Ps. a to jest moja wymarzona suknia, zakochalam sie w niej ![]() Buziaczki, a waga sie nie przejmuj,Twojemu Tż-owi na pewno baaardzo sie podobasz ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2007-11-12 o 16:04 Powód: * |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Widzę, że temat sukienek na topie
![]() Więc wklejam fotkę sukienki, którą wybrałam ![]() Szycie zaczynam dopiero od stycznia wiec jeszcze moge zmienić zdanie ![]() Piszczie szczerze co o niej sądzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Sukieneczki śliczne
![]() ![]() No ale koniec narzekania ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Wklejam fotki jeszcze jednej sukienki, bo też mi sie podoba
![]() Jednak nie mogę się na nią zdecydować bo stawiam na wygodę ![]() Poza tym muszę w mojej sukience wskoczyć na motor ![]() A w tej byłoby to niemozliwe ![]() Może to będzie inspiracja dla was ![]() Czekam na opinie i wasze foteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() suknia pierwsza wedlug mnie ladniejsze(ja lubie takie zwiewne) ![]() a Teraz z innej beczki jutro jedziemy po alkohol, nareszcie, po niocach spac nie moglam bo balam sie ze znowu podrozeje....ale my juz mamay zaklepane 140 butelek ![]() Jeszcze tylko obaczki ale one w sumie moga jeszcze poczekac, chociaz ja wszystko co mozna chcialabym miec zalatwione wczesniej ![]() Suknia bedzie szyta dopiero na ok. miesiac przed ![]() ![]() Buziaczki ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2007-11-13 o 22:22 Powód: * |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
A mi się podoba ta druga
![]() ![]() A tak odnośnie tego alkoholu, to ile płacicie za butelkę i jak się to mniej więcej oblicza ile ich trzeba? Jestem kompletnie zielona w takich sprawach ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Hej sylusia23. Ja mam 21 lat i 5-letnie doswiadczenie z moim narzeczonym wiec w tym samym wieku zaczelysmy nasze zwiazki
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ulka_j Czas edycji: 2007-11-14 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
droga Aniulo nie daj sie glupio wmanewrowac. znam wiele majowych par, ktore stanowia bardzo udane malzenstwa! ja sama biore slub w ostatnia sobote maja - 31. chcialam tydzien wczesniej, ale pomyslelismy, ze moze niektorzy beda chcieli skorzystac z dlugiego weekendu (Boze Cialo) i gdzies sobie pojechac. maj jest pieknym miesiacem - wszystko kwitnie, zaczyna sie robic cieplo i pachnaco. na pewno jesli sie zdecydujecie bedzie wspaniale! trzymam za was kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio zaczelismy kurs przedmalzenski, jest naprawde fajnie, bardzo sie z niego ciesze. W ogole to juz tylko 6 miesiecy, niby jeszcze troche, ale na pewno zleci... Juz sie nie moge doczekac ![]() Pozdrawiam wszystkie "majowki"! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na początku myslałam, że będę miała taką w kształcie litery A czyli rozszerzającą się, ale jak zaczęłam oprzymierzać takie przy ciele, lekkie, bez tych wszystkich gorsetów, halek itp. top stwierdziłąm, że chyba bardziej mi się podobają ![]() Nie mogę się zebrać na kurs przedmałżeński....chciała m teraz to miejsc nie było, a jeszcze bierzmowanie przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeśli chodzi ulcia o alkohol to my też nie mamy,ale jestem po dwóch weselach sióstr i na obydwu był Maximus i wszystkim smakowało
![]() jeśli chodzi o wszelkie formalności kościelne to jestem troszki do tyłu ponieważ Rafik nie ma kursu ![]() a kolorek sukni jest w pożadku,szkoda że nie mam fotki ![]() MAJÓWECZKI...działamy...j uż aż i tylko 6 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
właśnie moim zdaniem nie ma znaczenie miesiąć w którym ludzie się pobierają tylko sama inicjatywa
![]() mam taką prośbę poszukuję piosenki "Niebieska Piosenka" prosze jak ktoś ma niech się odezwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
![]() niewiem jak wam ale mi sie strasznie podobają suknie w takim własnie stylu ja sama mam podobną,ale jak sie mówi co człowiek to inny gust ![]() ![]() ![]() hejj Ja niestety piosenki nie znam,ale jesli ktoś ma namiar to bardzo chętnie odsłucham ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-15 o 22:27 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 6. Udostępnianie oraz prośba o udostępnianie nielegalnych materiałów objętych ochroną praw autorskich (muzyka, filmy, książki, gry itp..) jest zabronione. Dostęp do źródła takich informacji będzie kasowany, a użytkownik notorycznie łamiący ten regulamin i propagujący tego typu informacje podlega procedurze upomnień i banów;
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() odpowiedam odnosnie alkoholu kupowalismy w hurtowni bis luksusowa za 16,70 w promocji weselnej, a liczy ise alkoholna jeden dzien 0,5 na goscia, bez znaczenia czy pije czy nie na dwa chyba 0,7. My mamay dwa ale malo pijace towarzystwo wiec wzielisnmy 0,5 najwyzej tescio pojedzie w niedziele dokupic.. ![]() ![]() Buziaczki ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2007-11-17 o 22:06 Powód: * |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A swoją drogą to nam się zima fajna zrobiła ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
![]()
fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
A mam jeszcze takie pytanko. Jak wygląda u Was kwestia tańczenia? Bo przyznam się bez bicia że ja tańczyć nie umiem, mój Tż też nie bardzo, myślicie że jakiś kurs tańca dla narzeczonych (bo widziałam ostatnio jakieś reklamy czegoś takiego) to dobry pomysł? Czy lepiej improwizować
![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Hooba, kurs tańca to fajna sprawa żeby się nawzajem wyczuć i obczaić wspólny rytm, ale moim zdaniem lepiej wygląda improwizowany pierwszy taniec, gdzie widać uczucie na twarzach młodych niż napięcie spowodowane stresem czy się nie pomylą w swoim wyuczonym tańcu. Byłam na weselu gdzie para młoda uczyła się ponad pół roku na kursie, pierwszy taniec powtarzali do znudzenia, a jak przyszło co do czego to tak się pokopali, że musieli od nowa w połowie zaczynać...
![]() W końcu się zebrałam i zapisałam nas na kurs przedmałżeński, zaczynamy 06.12... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Mi nawet nie chodzi o pierwszy taniec, ale tak ogólnie żeby ludziom po nogach nie deptać
![]() ![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
OOOOOO jak tu sie ruszyło.
U mnie drobne zmiany. To znaczy zaczełam się zastanwaić którego kamerzystę wybrać mam dwóch do wyboru, ale musze pojechać i zobaczyć jak robią folmy. Nie zdecydowałam się jeszcze co do fotografa. No i pora pomyślec o zaproszeniach. osttanio wybrałam się na przeglad salonów - czyli sukienek i troche sie rozczarowalam. nic mnie nie urzeklo, a to co chcioalam przymierzyc juz nie bylo tegow salonach kolekcja 2007r. a nowej jeszcze nie ma. No i troche sie martwie bo jednak nic mnie nie urzeklo. Wybieram sie na targi, mam nadzieje,ze cos bedzie ladnego a do tegow rozsadnej cenie. zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Tiffi wybierasz się na te targi 1,2.12 w Warszawie? Bo ja się właśnie zastanawiam....nie wiem skąd jesteś, ale ja z Łodzi i obawiam się, że wszyscy wystawcy będą z Wawy tam i i tak nic mi po ich ofercie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.