|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja walka z tłuszczem!
Nie bój się, to nie jakies zawody czy coś
![]() schudłaś dobrze, nie schudłaś, schudiez, jeżeli będziesz dalej cierpliwa
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! To może i ja sie przyłącze. Tylko, ze ja nie mam pojęcia ile ważę. Ostatnio jak się ważyłam, wyskoczyła mi 70- tka (mam 168 cm), ale teraz schudłam trochę. Jestem na tzw. diecie, której głównym założeniem jest mniej żreć
![]() ). No i nie jem po 18 (tez czuje sie dziwnie jak cos zjem potem). No i cwiczenia. Przede wszystkim stepper (bo tylko to mam w domu ), na rowerze to nie bardzo lubię. A teraz czekam na pieniążki ze stypendium, co by karnecik na areobic wykupic . Zastanawiam sie nad basem (tylko ja słabo pływam co w takim razie mogla bym tam robic). Oczekuje, ze dacie mi dziewczynki czasem porządnego klapsa, jak się złamię i zjam na przykład kebab, który bardzo za mną dziś chodzi
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Scio - witam.
Jasne, ze jak sie zalamiesz, to damy Ci porzadnego klapsa. A tak a propo, ja tez mam dzisiaj ogromnego smaka na kebaba.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
ej, dziewczyny, ja ide wlasnie do miasta, takiego mi smaka zrobilyscie na to cos na ke... az sie boje wymiawiac to slowo
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
witaj Scio wsrod swoich
kebaby?! a fe! powaznie to dla mnie wystarczylo jak kolezanka mi powiedziala ze latem do kebabow dodawane jest mieso po ktorym chodza muchy i w ogole zarazki roznosza i ze te kebaby sa takie niehignienicznie przyrzadzone i starczylo. od prawie roku nie jadlam kebaba. a teraz wlasnie wcinam pol serka wiejskiego z tunczykiem. ![]() p.s. ciekawe co z Itrusta
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
NoLQa
znalazlam "przepis" na to dziwacto na wizazu![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ale ja jednak sie nie przemoge i sie nie skusze
lubie eksperymenty w kuchni, ale nie az tak extremalne ![]()
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
no coz... Kopernikowi tez nie chcieli wierzyc
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczyny (nowe rowniez)
wczoraj kumpela przyszla na ratunek poszlysmy na piwo, na trzech sie skonczylo;/ dzis dopiero do mnie zaczyna docierac... dieta poszla sie walic, cwiczenia takze.... nie naleze do osob ktore zakochuja sie co 5 minut, milosc jest raz w zyciu ![]() boli strasznie, teraz doceniam to co mialam, i widze swoje bledy.... boje sie ze juz nie dam rady naprawic tego co zniszczylam.... przepraszam ze wam tu smece na ten temat bo w koncu tu o odchudzaniu mowa a nie jakies love story wam tu zapuszczam
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz pogadac? Jak cos sluze "wysluchaniem" na gg nie przejmuj sie, dietke zaczniesz od nowa no i wszystko sie jakos ulozy!
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje nolqa...
teraz to ja sie lepiej juz poloze bo ciezki dzien mialam... oczy mam tak zapuchniete ze bardziej sie juz chyba nie da napisalam ostatniego smsa... jak sie juz nie uda to sie poddaje... ![]() Pozdrawiam was dziewczyny i gratuluje mniejszych i wiekszych sukcesow w dietowaniu ... |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
ja tez mam zawsze zapuchniete oczy jak rycze. jak z moim chlopakiem zerwalam to mialam normalnie jak kret taki male jak sie rano obudzilam.
Itrusta... swiat jest tak zlozony niestety ze tracimy czasem osoby ktore kochamy. ja np. bardzo cierpialam po stracie przyjaciolki i przeszlo mi dopiero po roku praktycznie. niestety slad zostaje na psychice trwaly. tobie tez przejdzie. czas cie wyleczy. wiem, ze to moze za wczesnie, ale jak sobie znajdziesz kogos nowego, to da sie zapomniec. trzymaj sie dzielnie. i trzymam kciuki za powrot do diety. pamietaj, ze bedziesz czula sie jeszcze gorzej i bedziesz miala wyrzuty jak przestaniesz, bo w koncu juz byly efekty. nie zaprzepasc tego.
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
itrusta - wiem, ze to banalne, co teraz napisze, ale naprawde bardzo mi przykro.
Trzymaj sie jakos. Ja tez przechodze bardzo powazny kryzys z moim chlopakiem. Wlasciwie to juz nie z chlopakiem, tylko z bylym chlopakiem, bo zerwalismy ze soba przez ciagle klotnie. Ale mam nadzieje, ze do siebie wrocimy.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Życzę Ci aby sie wszystko ułozyło![]() Witaj Scio ![]() Mam nadzieje ze uda ci sie z nami osiagnac swoj cel!! ile bys chciała zrzucic ?? A co do klapsa to ja na pewno nie omieszkam ci go dać Puenta88 schudłaś cos juz po tygodniu SB?? Ja bym tego tuńczyka z serkiem nie przełknęła
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Dociekliwa nie wiem jeszcze... postanowilam ze bede sie wazyc co tydzien (teraz mysle zeby co dwa) a SB stosuje dopiero od soboty takze jest jeszcze sporo czasu
jeju dziewczyny ten serek z tunczykiem naprawde nie jest taki zly
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Ja też sobie dietę narzuciłam i póki co nieźle się trzymam
ale raźniej zawsze łatwiej )) więc postanowiłam tu z wami pisać ;D
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie zjadlam pizze (tj kawalek pizzy)...a to wszystko przz faceta! A raczej przez klotnie z nim
, eh...Do tego jeszcze grzanca wypilam...i zjadlam 3bita. Ale to nic, to w ramach kolacji
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
witam hanusia
napisz cos wiecej o sobie (czyt. wiek, wymiary, waga itp.) Cytat:
skad ja to znam? cale szczescie ze sie teraz nie mam czasu klocic z TŻ (bo on zaczął prace a ja mam mature) bo bym chyba tez zarla slodycze. trzeba znalezc jakis inny sposob na rozladowane emocji i poprawe humoru... (przy diecie)
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Zatem jestem Hania :P, lat:17, waga i cala reszta jutro, bo trzeba dokonac pomiarów... ale waga ok. 85-88 kg ;/
cel długotrwale rozłożony aby dojsc do 53 kg. Wiem, że to dużo bo ok. 35-30, ale dałam sobie ok. 10-12 miesięcy na to, ponieważ nie chcę zniszczyć sobie organizmu i zdrowia ogólnie rzecz biorąc. Duzo pływam ( to od zawsze chyba!) do tego jeszcze biegam jeżdzę na rowerze i ćwicze mięsnie brzucha :PP no i ograniczanie jedzenia-dieta south beach jest dobra -chociaż czasem wiadomo zdaży się jakaś kostka czekolady (4Xprzez3,5 tygodnia więc sądzę, że to całkiem nieźle-tzn, że dobrze się trzymam ) czy coś, ale utrata 35 kg to nie jeden dzien, a organizm też czasem potrzebuje cukru.
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
NICK -----------WAGA------WZROST------CEL------B/T/B---ZRZUCONE
Puenta-----------86-----------165---------70--------/-/114-------? Dociekliwa------76------------176---------67------/77/106-------? Wisienki---------80------------160---------65--------/-/------------? Lenka------------65-----------165---------60----60--/-/-----------? Asix---------------63-----------161---------------------/-/-----------? Itrusta-----------59.8---------166----------------94/75/95--------4 Nikki--------------54-----------164-----------------91/67/91-------3 wstawiam tabelke dla dziewczyn ktore sie nie dopisaly a chca prowadzic ten watek z nami. skopiujcie ja i dopiszcie co trzeba. tak bedzie latwiej dzielic sie sukcesami. bo przeciez o to chodzi ![]()
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis wstalam na wage rano 60.1 kg ... na jakis czas odloze wage na bok bo mi to zle robi, tylko centymetr zostanie...3majcie dzisiaj kciuki... w glebi serca mam nadzieje ze sie ulozy ...
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
może od jutra też się podepnę pod ten wątek bo jutro przede mną warzenie zobaczymy czy chociaż pół kilo zleciało
|
|
#145 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my te kochamy lody ![]() ![]() wczoraj sie objadłam, słodkiego nie słodkiego [urodziny ]a w sobote albo niedziele powtórka boje się ![]() Cytat:
![]() al to chyba tylko w takich barach przyplażowych, czy nie ?? ja uwielbiam kebeb! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witamy ![]() Cytat:
![]() ![]() dzisiaj w ramach pokuty za wczoraj jem tylko by utrzymać posiłki. Same warzywka i owocki, na śniadanie zjadłam płatki, ale tylko dlatego, żeby nie umrzeć z głodu ![]() Kupiłam sobie spodenki, rozmiar 27...i boczki mi wystają, nie ma to jak ubraniowa motywacja inne spodnie jakie mam są luźne w pasie, więc nie dają takiego efektu ![]() pozdrawiam!
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
A co tam przyłączę się dzisiaj jutro najwyżej zmienię wagę
![]() Puenta-----------86-----------165---------70--------/-/114-------? Dociekliwa------76------------176---------67------/77/106-------? Wisienki---------80------------160---------65--------/-/------------? Lenka------------65-----------165---------60----60--/-/-----------? Asix---------------63-----------161---------------------/-/-----------? Itrusta-----------59.8---------166----------------94/75/95--------4 Nikki--------------54-----------164-----------------91/67/91-------3 Kasssikk19------63-----------160--------55---------/71/95--------?
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
NICK -----------WAGA------WZROST------CEL------B/T/B---ZRZUCONE
Puenta-----------86-----------165---------70--------/-/114-------? Dociekliwa------76------------176---------67------/77/106-------? Wisienki---------80------------160---------65--------/-/------------? Lenka------------65-----------165---------60----60--/-/-----------? Asix---------------63-----------161---------------------/-/-----------? Itrusta-----------59.8---------166----------------94/75/95--------4 Nikki--------------54-----------164-----------------90/65/91-------3 Kasssikk19------63-----------160--------55---------/71/95--------? Dzięki za przypomnienie miałam zmienić wymiary ![]() prosze kopiować razem z legendą na górze
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chodze spac kolo 3/4, wstaje przewaznie kolo 11-12, dzis wyjatko wczesniej , wiec ta kolacja to byl dla mnie obiad, ale i tak nie bede juz tyle jesc, mialam wczoraj zalamanie, ale dzis wszystko wrocilo do normy (czyt. do diety )
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze ja wrocilam z praktyk, fajnie tam mam, przynajmniej gdzies moge oderwac sie od swojej rzeczywistosci, tylko jak dalej mnie tak tam beda karmic to czarno to widze, a odmowic jak narazie nie wypada...ale mowie wam takie pyszne jedzonko tam robia ze szok No ale zeby nie bylo dania nie sa zbyd kaloryczne ani nic slodkiego tez to nie jest |
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chce troche mniej ![]() a jakie to praktyki? to mów, że Ty zjadasz 1/2 z tego co dają ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

). No i nie jem po 18 (tez czuje sie dziwnie jak cos zjem potem). No i cwiczenia. Przede wszystkim stepper (bo tylko to mam w domu 

ej, dziewczyny, ja ide wlasnie do miasta, takiego mi smaka zrobilyscie na to cos na ke... az sie boje wymiawiac to slowo
i w ogole zarazki roznosza i ze te kebaby sa takie niehignienicznie przyrzadzone i starczylo. od prawie roku nie jadlam kebaba. 

bo bym chyba tez zarla slodycze. trzeba znalezc jakis inny sposob na rozladowane emocji i poprawe humoru... (przy diecie)
No ale zeby nie bylo dania nie sa zbyd kaloryczne ani nic slodkiego tez to nie jest