![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: kolorówka+pielęgnacja(brą zujące,lakiery,kremy,błys zczyki..) średnia półka
istari, to ja jestem chetna
![]() ![]() ukrycior, nic nie znalazlam...pisalas cos o hydrolatach. Ty je masz na wymiane poza watkiem czy chcialabys ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Paul's girl
|
Dot.: kolorówka+pielęgnacja(brą zujące,lakiery,kremy,błys zczyki..) średnia półka
do twarzy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Paul's girl
|
wypatrzylam jeszcze balsam brązujący Dove (do ciemnej karnacji) ile go zaostalo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dove summer glow do ciemnej karnacji zostalo ok. 50-60%. Natomiast Graniera zostalo troche ponad polowa z duzego opakowania (400ml) czyli troche wiecej niz w pelnym standardowym opakowaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
ok, tylko moze jeszcze dorzuc mi probki podkladow:
L'Oreal - True Match W3 golden beige 1ml L'Oreal - True Match C5 apricot sand 1ml Estee Lauder - Individualist Natural Finish Make Up No.04 pebble 1,5ml Rimmel - Recover Rozświetlający podklad do twarzy No.103 true ivory 2x1ml a ja oczywiscie dorzuce probke 10ml zelu avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Ok. Nie, nie mam. Myślałam że może Ty masz. Ale ok. Pozdrawiam.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
~~ALa~~, może coś u mnie za mazidła?
![]()
"Mniej znaczy lepiej." ![]() Edytowane przez Charlotta11 Czas edycji: 2007-11-05 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
a jakie waznosci maja karite i wosk? i ile mozesz ich oddac? i co wlasciwie konkretnie Cie interesuje z moich mazidel?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
no właśnie w tym problem , że nie znam daty ważności tych rzeczy.Mam je już sporo czasu ale jak na moj nos pachną wciąż tak samo.Karite jest gdzies tak 80 gr , wosku tez sporo ale nie ważylam go.Jeśli wybrałabyś sobie coś z mojego wątku dalabym Ci wosk i karite jako gratisy.Myśle, że tak byłoby najlepiej. A interesuje mnie u Ciebie :
- olejowy ekstrakt z rozmarynu - opiphen plus - glyceryl cocoate - jedwab- proszek + może jakieś probki jak jeszcze masz Acha, no i próbki filtrów.
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
hm, co do tych rzeczy to moglabym oddac:
- olejowy ekstrakt z rozmarynu - ok. 5ml - opiphen plus - tutaj mniej moge oddac, ok. 1ml moze? - glyceryl cocoate - juz nieduzo mi zostalo...wlasciwie nie ma co oddawac:/ chyba ze Ci zalezy nawet na niewielkiej ilosci, np. na sprobowanie. - jedwab- proszek - ciezko mi ocenic ile zuzylam, troche go jeszcze jest i tyle moge oddac. poczatkowo opakowanie mialo 2g, a teraz nie wiem... moze 1-1,5g zostalo? mam tez kilka rzeczy z Twojej mazidlowej wish-listy (ktorych moglabym oddac raczej nieduze ilosci). tylko nie wiem jak z wymianka, bo u Ciebie interesuje mnie tylko olejek paczuli i kapsulki z wiesiolkiem... a od kiedy mniej wiecej masz maslo i wosk? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Hmm, no to rzeczywiście chyba nie bardzo opłaca Nam się wymianka takich drobnych rzeczy.
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
pierwsze i drugie zdjęcie(kolorówka):
1. Błyszczyk Avon Arabian glow ładny kolorek data produkcji 110803 (zostało ok. 60%) 4. Kremowe cienie do powiek Avon Color Trend kolor Bouquet - 2 rozowe i fioletowy (zostało ok. 60%) 6. pomadka avon color trend kolor iced champink, zostało ok. 80%, data produkcji "100303" 7. lakiery avon nailwear, kolory romance(data produkcji 09.04) i delicate(10.04) a na pudełeczkach było napisane, zeby zuzyc przez uplywem , oba raz użyte 9.lakier Oriflame Visions kolor tea rose data ważn. 03/07 10. avon nail experts peeling&brittleness solver (Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się) 12. złota kredka do makijażu (eye pencil) paloma data się starła, ale przedatowana (mogę dorzucić gratis) drugie zdjęcie: 4. Lirene dermoprogram balsam do opalania spf 12, zostało ok. 80%, data ważności 01/2008 (balsam nie był nigdy noszony na plażę etc, był używany tylko w domu) 5. Lirene aqua krem intensywnie nawilżający, została ok. 1/5 opakowania 6. Nivea Visage Krem regenerujący na noc dla wszystkich typów cery, została ok. połowa 7. krem brązujący relaksujący sopot(z wymianki) zostało ok. 90% trzecie zdjęcie: 1. krem brązujący J&J Holiday Skin do skóry normalnej i mieszanej - została połowa(z wymianki) 2. balsam brązujący Holiday Skin do jasnej karnacji - zostało ok. 60%(z wymianki) 3. balsam brązujący Holiday Skin do ciemnej karnacji - została resztka na wypróbowanie(z wymianki) 5. Ziaja krem masło kakaowe, prawie cały (ok. 90%) mogę też oddać balsamy brązujące: -Skóra muśnięta słońcem Garnier oraz -Dove Summer glow (mam oba do jasnej i ciemnej karnacji) ale tylko za coś fajnego prosze odp u mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.