![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mnóstwo kosmetyków , częste dokładki , zapraszam :)
Cytat:
A ja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
witaj podob mi sie u ciebie:
nablyszczacz do włosow Kadus Slalom Reflect oprocz tego puder sypki clinique i pewnie jeszcze cos do wlosow. znajdziesz cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=192576 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie u Ciebie szczotka Rowenty i prostownica Philipsa-co to za model?
![]()
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Krówko prostownica juz polciała do Geoni , a czy cos innego cie jeszcze interesuje z kosmetyków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie to
. Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala, uzyty kilka razy, odcien 91, intensywny róz, na policzkach efekt naturalny Kadus Holtron Protection Balm - spray ochronny stosowany do prostowania włosow metodą Kadus na gorąco z uzyciem prostownicy, genialnie ochrania wlosy i swietnie sunie po nich prosownica, efekt do nastpenego mycia - moge oddac polowe lub 3/4 i roz dior so cheek ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Witam, chyba o mnie zapomniałaś, więc przypominam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
witam,
Moze coś u mnie za: *Euphoria Ck z 100ml zostało okolo 80ml lub wiecej * Preparat w sprayu chroniacy wlosy przed suszarka lub prostownica-Henna Plus Dr Scheller Cosmetics- ze 150 ml pozostalo 1/3- dodam gratis * Sephora Autobronzant Corps - mgiełka samoopalajaca w aerozolu, zostało okolo 40% Ja mogę zaoferować jeszcze np 1. wodę toaletową YR - zielona herbata - zostało ok 40 % - atomizer - niestety bez korka (dzieci bawiły się korkiem w wannie.. i tak jakoś zniknął..) 2. Mogę zrobić próbkę z Erisa- Body Art - intensywnie ujędrniajacy do biustu - ma niezłe opinie na KWC (nowy - ok 50 zł) 3. Woda termalna AVENE - z 50 ml nie wiem ile zostało- może pół? ale nie jestem pewna.. 4. Mogę zrobić próbkę z toniku Dr Hauschki- regenerującego (100 ml w aptece ok 70 zł) - mi świetnie służy pozdrawiam,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.