![]() |
#121 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Kiedy?
- kiedy pomógł mi się wyrwać z piekła anoreksji, kiedy płakał razem ze mną gdy widział jak wtedy cierpiałam, wlał we mnie wtedy niesamowitą siłę i wolę życia, której potrzebowałam - kiedy z nim zerwałam był przy mnie, tłumaczył mi, że życie beze mnie nie ma sensu. Byłam wtedy okrutna i zimna, śmiałam mu się w twarz i mówiłam, że nigdy więcej. Okazał się sto razy mądrzejszy ode mnie, miał więcej siły i więcej wiary w nas, pokazywał to na każdym kroku, kiedy mówił mi, że może nawet cierpieć byle tylko być blisko mnie.. i zeszliśmy się ![]() - kiedy gdy go okłamałam tak po prostu mi wybaczył i przytulił, nie chciał nawet żadnych wyjaśnień, zapytał tylko czy ciągle go kocham.. - kiedy opuszczał ćwiczenia, wykłady żeby tylko zdążyć na wcześniejszy pociąg do mnie, żeby tylko pobyć ze sobą o te kilka godzin dłużej
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Mam łzy w oczach...jednak miłość to czysta magia
![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Kiedy popłakał się z mojego powodu...
a to ponoć taki, co nigdy nie płacze... Gdy wstał jakoś nad ranem bo dostałam okres i sie zwijalam z bolu, wstal ubral sie, kupil mi tabletki, wrocil i polozyl sie kolo mnie i zasnal. jak bolal mnie brzuch i glaskal go godzinami.... Nie wyjechal na wakacje w Alpy bo ja nie moglam, a on powiedzial ze beze mnie nigdzie nigdy nie pojedzie..i siedzielismy razem cale ferie w miescie.. jak probowal upiec ze mna ciasto chociaz oboje kompletnie tego nie umiemy... jak ucieral mase bo moje raczki nie mogly sie meczyc jak mnie przykrywal w nocy kiedy spalam chora zeby nie bylo mi zimno jak spalam w innym pokoju a on ogladal film w drugim i co chwile przychodzil i sprawdzal czy wszystko ok, poprawial mi poduszke pod glowa jak szeptal do mnie gdy spalam i mowil kocham cie jak powiedzial przy wigilii przy calej rodzinie ze mnie kocha i ze chce byc ze mna ![]() jak....jak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Gdy upadłam z wysokości prawie 2 m na ziemię i on się popłakał ... do tej pory miałam go za twardziela, który zachowa zimną krew w każdej sytuacji .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
ja odczułam po raz pierwszy tak naprawdę w dosyc nieprzyjemnej sytuacji.
Moj P. jest bardzo spokojny nienawidzi przemocy, wychowany że kobietom zawsze trzeba pomagac, dzwigac za nie torebki. Zawsze kłucimy sie o to na ulicy kto ma niesć te zakupy ![]() Kiedys na imprezie towarzystwo za bardzo sie popiło i zaczeli szukac zaczepki. Wywiazała sie awantura i taki chłopak chciał mnie uderzyc a wtedy mój P. odepchnął tamtego i zasłonił mnie własnym ciałem. Nigdy nie myślałam że ten spokojny, wywazony człowiek stanie sam w obliczu 3 gości chcacych mi zrobic krzywdę. Na szczeście nic sie nie stało ale pamietam moj strach o niego i mysl że nie może nic mu sie stać.. bo Go Kocham.. ![]() A drugi raz to nasz pierwszy nieudany raz bo byłam bardzo spieta a on jak zobaczył te łzy to scałował je i powiedział że i tak Kocha że poczekamy chocby i dziesieć lat.. Zawsze mnie całuje kiedy mysli że śpię, a jak sie budze to usmiecha sie do mnie. Lubi sprzatać, prac i prasowac. Tylko gotowac mam ja bo lepiej to robie :p ehh.. wspomnienia.. ![]() Edytowane przez Magnolia_83 Czas edycji: 2007-09-06 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytalam caly watek, wiele razy sie poryczalam ze wzruszenia. Zdalam sobie chyba sprawe ze nie doceniam mojego TŻta. Jak tylko jutro przyjedzie to go najmocniej w swiecie przytule. Pamietam, gdy napisalam TZtowi ze jestem w ciazy ( test robilam u przyjaciolki, on byl u siebie w domu ) nie minelo 5 minut a przybiegl do niej do domu. Gdy otworzylam drzwi zaryczana mocno mnie przytulil i powiezial jak bardzo mnie kocha. Bylam wtedy bardzo mloda, on tez... para bylismy dosc krotko. A ednak zostal przy mnie, nie zawodl. Dzieki niemu sie nie zalamalam i wspolnie przetrwalismy ciezkie chwile, reakcje otoczenia itd. Dzielnie wspieral i pomagal i jest do dzis.... Kochany.... Wlasnie... czasami gdy mysli ze spie glaszcze mnie delikatnie po wlosach, caluje. Czuje sie wtedy wspaniale! Kiedys w nocy obudzilo mnie jego glaskanie mnie po buzi, gdy otworzylam oczy lezal obok i patrzyl na mnie z usmiechem. Podpaski i tampony tez juz kupowal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
To,że łaził za mną , był zauroczony i zakochany(podkreslam-nie kochał tylko był zakochany) zauważyłam szybciutko bo miał bardzo szybkie i widoczne objawy
![]() Co do tamponów, nie ma z tym problemów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Na mnie tez raczej nie dzialaja romantyczne kolacje przy swiecach itp. Osobiscie przekonalam sie (i caly czas przekonuje) o jego milosci wiele razy a szczegolnie w chorobie i podczas kiedy miewalam (miewam) silne bole miesiaczkowe. Nie musze mowic jak czlowiek wyglada jak ma np.goraczke, wszystko go boli, a jakis makijaz czy ulozona fryzurka to wspomnienie bo nic sie nie chce. A tu mam takiego czulego kochanego i kochajacego mezczyzne przy sobie, ktory troszczy sie jak o dziecko (doslownie), masuje brzuszek w czasie okresu i oczywiscie nie ma zadnych oporow, zeby kupowac podpaski. Czesto rano jak sie budze to widze go patrzacego na mnie, usmiechajacego i gladzacego moja twarz. Ktos wczesniej napisal, ze chce oslonic przed swiatem. Dokladnie mam to samo z moim TZ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kasia - szkoda, że już tylko wspomnienia pozostały... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Iza - ale za to jakie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
Przypomniał mi się taki moment. Raz się pokłóciliśmy, oczywiście o jakąś pierdołę. Nagle usłyszałam, że pociąga nosem i przeciera oczy, że go niby "swędzą". Przytuliłam się do niego najmocniej jak mogłam.. Jednak łzy faceta są jednym z najlepszych dowodów miłości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Kiedy?
Przeszlismy razem duzo. Kilka razy rozwalil cos... ostatnio bardziej powaznie... Powiedzialam ze nie wiem czy jestem w stanie z nim byc i wogole. Ze moze za 2 lata... on przytulalajac sie do mnie powiedzial ze poczeka.. poplakal się..ze mogl mnie tak zranic.. W koncu doszlismy do pol roku... mamy byc przyjaciolmi przez ten czas, aby odbudowal moje zaufanie.. caly czas mi przypomina "zebym nie zapomniala" jak bardzo mnie kocha. A ja czuje sie kochana.. No i stara się.. jeśli tak dalej pojdzie to moze mniej czasu zajmie odzyskiwanie zaufania..
Edytowane przez karta666 Czas edycji: 2007-09-08 o 23:55 Powód: dodanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Karta666 oby wszystko Wam sie ulozylo. Wierze, ze tak bedzie i z calego serca zycze szczescia i zeby juz nigdy nie bylo zadnch zawirowan w Waszym zwiazku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Kiedy w drugim chyba tygodniu znajomości spowodowałam wypadek samochodowy z jego udziałem bez zapiętych pasów. Myśłałam że mnie oleje, bo muszę być walnięta.
Zabrało mnie pogotowie a on ośiadczył że świetnie się czuje, załatwiał z policją i strażą ściąganie samochodu z drogi (centrum dużego obcego miasta) a potem pieszo szukał szpitala. Następnie razem ze mną leżał w łózku i kurował się. Cały czas był ze mną , mimo że sam też był w ciężkim szoku, opiekowała sie mną i został na dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Anuska77 dziękuje
![]() Szczerze, tak go kocham, ze nie wiem czy wytrzymam pół roku, bo za kazdym razem gdy go widze, najchętniej bym się na niego rzuciła ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
jak dostałam cały zestaw witaminek bo miałam niedobory...
i actimelki jak zmarzłam ![]() i gdy robił mi kanapki i jajecznice w taki słodki kaleczny sposób ![]() i pewnego dnia gdy oglądaliśmy sobie film tak mu patrzyłam w oczy i widziałam w nich niesamowitą głębie.. te wszsytkie piękne uczucia jakimi mnie obdarował: miłośc, szacunek, podziw... wtedy do mnie dotarło jak strasznie go kocham. napisałam mu list o tym co czuje i zostawiłam pod poduszką 2 dni później. gdy przeczytał przyjechał z pięknym bukietem czerwonych róż. i miał łzy w oczach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
1. gdy powiedzial, ze juz nie zaluje, ze nie zginal w wypadku samochodwoym (wtedy zlamal kregoslup)
2. Jak mial lzy w oczach po naszej klotni, jak mowil jak nienawidzi mnie ranic i przyzeka zaczac zachowywac sie jak na 27latka przystalo ![]() 3. gdy kupil ksiazke do nauki polskiego ![]() 4. gdy poczul sie zazdrosny i zamknal sie w pokoju gdy powiedzialam "Sean Penn is hot" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
1. Kiedy upiliśmy się i wyznał mi miłość po 3 tygodniach bycia razem
![]() 2. Kiedy pękła prezerwatywa i ja spanikowana nie wiedziałam co ze sobą zrobić, a on wskoczył na rower, żeby przejechać 30km. do apteki po Postinor (którego swoją drogą nie dostał, więc następnego dnia wziął samochód, pojechaliśmy do domu, a on trzymał mnie za rękę przez cały czas gdy siedzieliśmy w szpitalu, a stara piguła wieszała na mnie psy). 3. Kiedy kilka tygodni po naszym rozstaniu ze łzami w oczach prosił, abym dała mu ostatnią szansę, bo musiał dostać kopa, żeby zrozumieć, że nie potrafi beze mnie żyć... Przyznał się także, że myślał o zaręczynach, a to chyba nie wymaga komentarza. Edytowane przez eloteteie Czas edycji: 2007-09-15 o 00:04 Powód: wena |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
z moim obecnym facetem jeszcze nie doszliśmy do etapu wyznawania miłości
miałam za to ostatnio ciekawą sytuacje z kolegą z którym znam sie juz 4 lata ..na początku naszej znajomości cos nas ciągło ku sobie ale splot różnych sytuacji nie dał nam szansu na bycie razem dodam jeszcze że jest 3 lata młodszy ode mnie... ...później widywaliśmy sie raz na jakiś czas zawsze w grupie jako kolega i koleżanka .... .. raz wybrałam się z nim sama na imprezę...był to pierwszy raz kiedy byliśmy zupełnie sami bez naszej paczki ...nawet mnie dziwiło ze nie chce byśmy szli grupą ale mówił.. że my przyjdziemy wcześniej a reszta dojdzie... ...wszystko bylo fajnie do momentu jak ja upatrzyłam sobie fajnego faceta i zaczełam z nim rozmawiac .... mój kolega zagotował i chciał pobic tego kolesia a na mnie wydarł się ze nie szanuje siebie i jego i wyszedł z imprezy... ...po tym tekscie obraziłam się bardzo na niego ....następnego dnia przyszedł i powiedział PRZEPRASZAM ZA TO ŻE CIĘ KOCHAM I ZAWRACAM CI GŁOWĘ MOJA PLATONICZNA MIŁOŚCIĄ no i spadły mi klapki z oczu ![]() wiem ze to troszku nie na temat odnośnie tego wątku ale musiałam to z siebie wyrzucic bo starsznie mnie gryzie ze on mnie KOCHA a ja nie potrafie spojrzeć mu teraz w oczy
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
z góry sorry za off topic ale musze odp :P
tylko broń boże teraz nie próbuj mu tego zrekompensowac i nie wmawiaj sobie że go skrzywdziłaś bo on cie kocha a ty go nie przez kilka lat się tak dałam zwodzić... bo on mnie kocha a ja jego nie i niechce z nim być ![]() a koleś 'udawał' mojego wielkiego przyjaciela dlatego że chciał ze mną być.. wiec grał jaki to jest ok, "możemy zostać tylko przyjaciółmi" ale jaki przyjaciel z kogoś kto cię kocha jest o ciebie zazdrosny itd? oczekuj rady od przyjaciela który nie spojrzy na to obiektywnie.Ale to w moim przypadku ![]() Nie kochasz go i tyle, zle ulokował swoje uczucia. Pozatym masz faceta :p pozdrawiam ![]() a teraz w temacie... sytuacji były miliardy, kilka których teraz przyszło mi do głowy 1. Właśnie gdy zrzucił mi klapki z oczu :p w stosunku do tego niby przyjaciela. Myślałam wtedy że chce mnie pozbawić kumpla bo jest poprostu zazdrosny. A teraz widze że ochronił mnie przed fałszywą osobą (która nie zasługuje na mój czas?) 2. gdy myślałam że jestem w ciąży... przytulał głaskał rozmawial... kupił test ciążowy ![]() 3. tego może nie opisze :P 4. gdy zwolnił się z pracy żebyśmy mogli jechać na ferie 5. gdy szedł miliardy razy do domu na nogach bo wolał zostać ze mna dłuzej nic isc na autobus ![]() i i i... dużoooo tego było i jest
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hmmm.... było kilka takich sytuacji
![]() - Najważniejsza ... Kiedy któregoś dnia, nie będąc jeszcze oficjalnie parą poszliśmy do parku. Przez chwilę siedzieliśmy w ciszy, gdy nagle on posmutniał i po policzkach poleciały mu łzy... ![]() ![]() ![]() - Gdy leżałam chora on przyjeżdżał do mnie codziennie i siedział koło mnie, przykrywał i takie tam ![]() - Gdy głaszcze mnie po brzuchu,masuje,dotyka,cał uje .... ahhh ![]() ![]() - Gdy widzi mnie cały czas się uśmiecha i nic innego dla niego się nie liczy ![]() - Gdy jest mi zimno bardzo mocno mnie przytula a gdy pada deszcz przkrywa mnie swoją bluzą w trosce o moje zdrowie i .... moją fryzurę ![]() - Gdy jestem smutna zawsze mogę się mu wyżalić, wypłakać ... wtedy on mnie przytula,całuje i mówi,że będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() - Denerwuje się, gdy nie chcę mu dać do ponoszenia zakupów ![]() - Denerwuje się też wtedy, gdy otwieram sobie sama drzwi ![]() ![]() ![]() - Gdy wyjechałam na dwa tygodnie nad morze on cały czas chodził smutny, nie chciał nigdzie wychodzić, płakał za mną ![]() - W pierwszego sylwestra, gdy go poznałam nie mogłam być z nim ... on wtedy był bardzo smutny i żałował,że nie mógł chociaż przez chwilkę zobaczyć się ze mną ... ![]() - Gdy jesteśmy sami on patrzy na mnie takim faaaajnym wzrokiem... Jego brązowe oczka tak ładnie błyszczą i widać w nich miłość do mnie ![]() - Gdy mi mówi,że jestem dla niego ważniejsza od kolegów ![]() - Codziennie pisze mi duuuuuuużo smsów ![]() - Woli się spóźnić do domu i mieć nieprzyjemności ale nie puści mnie samej jak jest ciemno ![]() - Robi mi dobrą kawe :P - Staje w mojej obronie ![]() - Odprowadzi mnie po imprezie pod same drzwi, chociaż później na nogach leci przez pół miasta ![]() - Gdy codziennie mówi kocham Cię, zawsze będe z Tobą i jesteś dla mnie ważna ![]() ![]() ![]() Achh .... Jak sobie przypomnę to napiszę ![]() Kocham Cię baaaardzo mocno kochanie ! ! ! ! ! ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2007-09-28 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
na przykład dzisiaj
![]() ![]() Ciepło i zrozumienie, to piekne ![]() widać w kazdym słowie ![]() uwielbiam jego poezję czuć w nim jego serce, ducha. Jets bardzo troskliwy, taki kochany. I uwielbia kwiaty, jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
![]() Bardzo podobały mi się ostatnie walentynki. Ja studiuje 200km od niego. Walentynki w tym roku mieliśmy spędzić osobno i nawet na nic nie liczyłam, a tu wieczorem telefon z słodkimi słowami na walentyki i z pytaniem o moje marzenie. Odpowiedziałam mu że marzę o tym aby się przytulić do niego, On na to że jak wyjdę na zewnątrz spęłni moje marzenie ![]() Specjalnie przyjechał (200km)na chwile żeby się przytulić na walentynki do mnie ![]() Jest kochany ![]() Zaręczyny też były wspaniałe. Może całkiem klasyczne (czerwone róże, pierścionek i wytworna restauracja) ale bardzo mi się podobały. Naprawdę poczułam się wyjątkowa ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Miły wątek, bardzo przyjemnie się czyta
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cały Twój post mi cos przypomniał....... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Moj maz nie jest typem romantyka i nie okazuje uczuc. Nie jest facetem, ktory mowi kocham cie czy nie moge bez ciebie zyc. Ale bylo kilka sytuacji, ktore pokazaly mi ze mnie naprawde kocha:
*kiedy padl na dwa kolana zamiast przykleknac na jedno aby mnie poprosic czy za niego wyjde ![]() *majac bardzo zniszczone plecy czasami nie moge sie ruszac i podniesc z lozka - zajmowal sie wtedy mna jak malym dzieckiem ![]() *stal za mna murem kiedy walczylam z depresja - nie uciekl i pomagal mi jak mogl - to byl dla mnie najwiekszy dowod milosci, patrzac wstecz w jakim bylam stanie sama bym wtedy od siebie uciekla gdzie pieprz rosnie *plakal z mojego powodu i to byl jedyny czas kiedy widzialam jego lzy.
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
codziennie to odczuwam, chociazby w nocy kiedy cały czas czuje jak mnie obejmuje.. rano, kiedy dzwoni budzik, on codziennie z takim samym zapałem probuje obudzic mnie swoimi pocałunkami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.