|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukajace Ksiecia- tj 2 polowki
Cytat:
A ten Twój to też niezły spryciula widze .. kurcze na krzycz na niego albo nie gadaj z nim jak Ci ma działać na nerwy. Same łobuzy z tych facetów, jeden drugiego wart .. ehh ! |
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tamtym co widzialam sie dzis zobacze sie ponownie- nie wszystko musi byc miloscia od 1 wejrzenia- moze jeszcze sie do niego przekonam. Dam 2 szanse
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Oo prosze to fajnie
![]() A kiedy druga randeczka ? Zazdroszcze, ja też tak chce .. |
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba za wcześnie oceniłam mego księcia !
Bo to chyba jakiś zwykły .. no będe się wyrażać. Cieszyłam sie jak głupia, a on mi napisał "przepraszam, ale koledzy mnie zatrymali i żegnają" .. pff ! Ok, ale w pore mnie poinformował. Aaa du** musze poszukać innego O! ..
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na wieczor do kosciola ide bo chcialam isc z rana ale byla burza i balam sie noge za drzwi dac
Nie wiem kiedy randka kolejna-jeszcze przemysle czy to ma sens. On jest jakby nizszy nieco ode mnie- jak zaloze klapki na 4 cm podeszwie i to mnie troche razi. Jednak chyba szukam wysokiego.
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Też często mam taki problem .. bo jestem dość wysoka, a faceci których znam lub poznaje zazwyczaj wzrostem nie grzeszą. I maksymalny obcas na jakim mogę się przy nich poruszać to góra ( własnie jakieś ) 4 cm.
No ale kochana, nie to jest najważniejsze .. ważne żebyś się dobrze czuła z nim, a nie dobrze przy nim wyglądała. Głowa do góry i nic na siłe ..
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze z nim to jest na sile. Ze staje sie zdesperowana i zaczynam myslec lepiej ten niz żaden. Edit:ksieciu zablokowany. Napisal mi ze 3lata w kosciele nie byl ![]() Dla mnie Bog jest wazny i chodze przynajmniej raz w tygodniu i napisal mi:i tak mi sie nie podobalas.. jezu No nic trzeba zyc dalej
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A księciu .. uu to nie ciekawie. Ja też nie lubie jak kto nie chodzi do Kościoła, bo np. "nie chce się mu". A jeśli zrozumiałaś, że robisz coś na siłe to dobrze że Go sie pozbyłaś. Nie myśle tak, że jak nie ten to żaden, bo napewno jesteś piękną kobietką, która nie jednemu w głowie zawróciła ( i jeszcze zawróci ) ..
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zablokowany.. Az mi sie przykro zrobilo. Ci faceci to tylko
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden mnie zostawil bo szkoda mu bylo kasy na jezdzenie do mnie ![]() jeden byl pijakiem -pisalam o tym. Inny zas napisac co wyzej.. Tylko sie pociac ![]()
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet tak nie mów .. nie każda z nas ma szczęście-niestety !
Popatrz ten wątek jest dowodem, że nie jesteś sama, jest wiele dziewczyn, które ciągle szukają. O np. ja .. jakich ja spotykałam przypałów na swej drodze to lepiej nie mówić, ale mimo wszystko czekam nadal na tego księcia, choć wiem, że takich nie tym świecie nie .. gdzieś tam w środku wierze, że jednak jakiś jest mi przeznaczony .. i Tobie też.
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A 18stka w sierpniu a ja nie mam z kim isc- sama nie pojde- widok par mnie smuci odraza i zalamuje ![]()
|
|
|
|
#136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O staropanieństwie jeszcze nie myśl, bo jesteśmy w młodym wieku, więc jeszcze kawał życia przed nami .. A co do par, na które sie napotykam co krok, to mnie wręcz drażni ich widok, no ale co popadzić, niech się cieszą szczęściem .. Moja babci mówi, że "tego kwiatu to pół światu" i że "przyjdzie kryska na matyska" ( haha tego nie rozumiem ) ale ona chyba wie o czym mówi, a ja jej wierze ..
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilona nie martw sie do sierpnia znajdziesz jakiegoś fajnego chłopaka!! A tamtego dobrze, że zablokowałaś. Ja by takim zasponsorowała wycieczkę na księżyc ale bilet tylko w jedną stronę! Proszę się nie smucić!! 89summer Ty też się nie przejmuj tym typem. Skoro koledzy są ważniejsi.. eh.. szkoda gadać. Dziewczęta ale szybko piszecie Nie było mnie wczoraj tu a tu już mam tyle zaległości!
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Ilona, powiem tak: dobrze, że tak szybko wyszło na jaw, jak beznadziejny był ten typ. Na pewno gorzej byłoby, gdyby taki się okazał po roku czy kilku latach. Jesteś jeszcze bardzo młoda, jak nie ten, to inny. Na pewno kogoś odpowiedniego dla siebie znajdziesz. W wieku 18 lat nie ma mowy o staropanieństwie
. Ja mam 28 lat i jestem na razie sama, choć czasem spotykam się z pewnym znajomym, ale nie myślę o sobie jak o starej pannie i nie boję się ewentualnej samotności. To nie te czasy, gdy samotna dziewczyna dwudziestokilkuletnia lub dwudziestoletnia była uważana już za starą pannę.
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale majac 28 lat to ja chce miec 2 dzieci meza i psa. I bym wpadla w panike jakbym byla sama ![]() Moja siostra i brat w moim wieku mieli juz obecnych partnerow ![]()
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja nie chcę mieć dzieci (przynajmniej nie w ciągu najbliższych kilku lat), więc to nie jest dla mnie problem. A do spotkań mam dobrego znajomego . Moje rodzeństwo też w moim wieku miało partnerów i po 2 dzieci, ale ja nie chcę nic na siłę. Będzie, co ma być. Jak nie ten znajomy, to inny. I tak nie nudzę się będąc sama, więc nie boję się bycia singlem.
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie podbudowalam.Napisalam do takiego ladnego kolesia na fotce( mam profil bez zdjecia i wyslalam mu swoja fotke na meila) i napisal:Ale ty ładna jestes
Tak do niego napisalam bo ma psa o jakim marze- moze bedzie wspolny temat ![]() NA wieczor ide do kosciola -po kosciele zawsze czuje sie mniej samotna bo jestem w wspolnocie i to nie malej.
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
A ten od pieska powiedzial ze ze mna pojdzie do kosciola bo sam dzis nie byl
Oczywiscie na msze bez zbereznych rzeczy -normalnie msza a pozniej na spacer.jest z mojej miejscowosci ale z 2 konca miasta- jakies 3 km do mnie ma. To ze chodzi na msze to duzy + dla niego.
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
anczysko1
Ja się staram nie przejmować-trudne to troche, ale nikt nie mówił że będzie łatwo ! Tylko cholernie mi przykro, że Ci faceci czasami zachowują się jak dzieci 5-cio letnie. Nie myślą, a jak myślą to wyłącznie o sobie ..
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po kolejnej randce- kolejny nizszy
-ale przystojny![]() Ale to tez chyba nie to-mily sympatyczny zabawny ale inaczej patrzymy na zycie on woli imprezy itd a ja jestem domatorka. Ale moze zostaniemy znajomymi.
|
|
|
#149 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach... ![]() Cytat:
Ale mając 28 lat nie chcę mieć żony, 2 dzieci i psa. Wpadłbym w panikę, że jestem uwięziony ![]()
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Więc kiedy dla Ciebie byłby ten odpowiedni moment?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

( chodzi mi o ich częsć ciała )

Nie było mnie wczoraj tu a tu już mam tyle zaległości!
. Ja mam 28 lat i jestem na razie sama, choć czasem spotykam się z pewnym znajomym, ale nie myślę o sobie jak o starej pannie i nie boję się ewentualnej samotności. To nie te czasy, gdy samotna dziewczyna dwudziestokilkuletnia lub dwudziestoletnia była uważana już za starą pannę.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)