![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: So Pretty, Toleriane, Rosaliac, Dermablend, DM Mousse,Alien,Halloween,Do nna,Na
VICHY Dermablend 15 Opal. Świetny, niestety dla mnie i tak za ciemny( to najjaśniejszy odcień, ale wygląda naturalnie) musiałam rozrabiać jaśniejszym podkładem. Zostało chyba ponad połowę, ale nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić przez opakowanie
Pianka zwiększająca objętość włosów, z fryzjerskiej linii "HulaHoop" z firmy Emsibeth, opakowanie w stylu VINTAGE( ma niestety wgniecenia 2, nie widoczne za bardzo). Bardzo dobry jakościowo kosmetyk. Będę wymagająca co do tej pianki, mi niestety nie służy ( podobno świetna do kręconych włosów) tania nie była ( wręcz przeciwnie ;P). Ma niestety chybotliwą końcówkę, ale to zupełnie nie przeszkadza w używaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: So Pretty, Toleriane, Rosaliac, Dermablend, DM Mousse,Alien,Halloween,Do nna,Na
te drugie butki oddam za drobiazg bo widać po nich z bliska że były już sporo używane lub dorzuce do jakiejś wymianki
pojedynczo nie opłaca mi sie ich wysyłać ze względu na koszty przesyłki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Pisałas u mnie czy znajde cos za rozowe rekawki. Moze pianka do wlosow? Do kiedy ma termin?
![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
hey, podoba mi sie kilka Twoich kosmetyków, znajdziesz cos u mnie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
odzywka cynamonowa, mus cynamonowy, effeclar,i jeden z testerów perfum,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
a czy dalabys za rurki\ odzywke , ten mus, 3 saszetki effeclaru, Tester SergioTacchini - tylko w jaki sposob go uzywac
![]() i jeszcze podoba mi sie balsam visit. Nie wiem czy nie za duzo, ale w sumie odzywki jest 1/4 balsamow tez po ok 50% osądz Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Odpisałam u ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
te spodnie to rurki, bez sciagania sznureczkami - nie wiem po co te sznureczki , ja je chowalam do srodka, absolutnie nie mozna ich sciagac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Alorah odezwij sie prosze jak najszybciej - nie otrzymalam od ciebie przesylki.
Nat
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Zainteresowało mnie:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=2865045
Mój wątek:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206319 Tego szukam:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Hej bejb;d
Cos u mnie za -ROSALIAC żel Micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej skłonnej do zaczerwienień. 15 ml , nowy w pudełku! -TOLERIANE Kojący krem ochronny, do skóry szczególnie wrażliwej, normalnej i mieszanej. 5 ml, nowy w pudełku. -TOLERIANE mleczko do zmywania skóry i demakijażu, Twarz i oczy. 15 ml, nowy w buteleczce. Swietny na wyjazdy. ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
BAN stały
|
Hej u ciebie zainteresowalo mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4581590 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4581521 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4581521 Sukienka jest wstepnie zarezerwowana, ale nie wiem czy dojdzie do wymiany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Odp u ciebie. W GÓRĘ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
hm a co konkretnei Cie u mnie interesuje?
![]() masz moze cos z mojej wish? ta odzywka cynamonowa jest taka oleista czy calkiem lekka?
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
zalzy co Ci sie u mnie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Niestety nic nie wypatrzyłam , choć kusi mnie Alien ........gdyby to byla edt a nie żel to byłoby suuuper !!!!!!!! Ale nic , trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
Hej
![]() Mam 2 jasne podklady na zbyciu: Maybelline w musie - odcien Cameo 20 i MaxFactor LP odcien 101, interesowaly by cie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
to jest moja wishlista
![]() - cetaphil, physiogel - filtry - micel, najlepiej bioderma - kremy odzywcze i nawilzajace, najlepiej Avene i LRP, przyjme probki we wszelkich ilosciach! - Clinique mydelko - wszelkie antytradzikowce - oleiste wygladzacze do wlosow, lekko obciazajace wlosy - dobry tusz, najlepiej 200calories - jasna kredka do brwi - jaskrawe sypkie cienie - rozne ciekawe probki - maszynka do masazu wyszczuplajaca - szczotka do wlosow z dzika - rurki 26-27/32 - szerokie dzinsy, sztruksy albo spodnie w kant 27/32 - buciki na jesien jakies ladne, niesportowe, 36-37 - trenczyk albo tweedowy plaszczyk, S - welurowy dresik S - podkoszulki-bielizna S na ta odzywke cynamonowa bym sie pisala bardzo chetnie ![]() pozatym interesuja mnie jeszcze: - ROSALIAC krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom. Naprawdę działa bo sama mam cały krem Neutralizuje ogniska zaczerwienień, Przywraca skórze uczucie komfortu i świetlistość. La roche Posay. 2 miniatury po 5 ml każda, nowe w pudełkach. Raczej chce wymienić razem. -ROSALIAC żel Micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej skłonnej do zaczerwienień. 15 ml , nowy w pudełku! -TOLERIANE Kojący krem ochronny, do skóry szczególnie wrażliwej, normalnej i mieszanej. 5 ml, nowy w pudełku. ![]()
![]() |
#146 |
lipiec na maksa!!! :)
|
coś u mnie za dermablend?
![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ślepak ze mnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
ROSALIAC krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom. Naprawdę działa bo sama mam cały krem ![]() -ROSALIAC żel Micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej skłonnej do zaczerwienień. 15 ml , nowy w pudełku!
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za:
- Effeclar K La roche-Posay, trzy saszetki x 3ml . Nie muszę wiele tłumaczyć na tym forum bardzo popularny. - 4 saszetki podkładu korygującego Toleriane. La roche Posay. Saszetki to swietne zastosowanie właśnie na wakacje Kazda ma 1 ml. -TOLERIANE Kojący krem ochronny, do skóry szczególnie wrażliwej, normalnej i mieszanej. 5 ml, nowy w pudełku.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.