|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Thermline
Cytat:
zazdroszcze ci ja tez bym tyle chciała therm line biore od niedzieli (6 dni już) i nie ma żdnych efektów moze na mnie nie działa
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
A ćwiczycie? U mnie po tygodniu też nie było efektów, a później nagle się skurczyłam
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmmmm ciekawa tylko jestem co bedzie po odstawieniu :/
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
troszke cwiczę
ale nie za dużo do pracy chodzę piechotką jakieś 20 min szybkim tempem ![]() nie jem już dwóch dań na obiadek zamieszkałam u tesciowej i mnie normalnie zaczęła tuczyć ( żeby nikt potem nie mówił że głoduje u niej ) codziennie dwa dania jakaś fajna kolacyjka ...... ale już powiedziałam dosyć ..... jedno danie na obiadek w mniejszej porcji oczywiście na kolacje owoc albo jakieś warzywkomam nadzieje tak jak pisze lil że po tygodniu ruszy się to wszystko i therm line zadziała
|
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
widzę, że nikt się nie wypowiada, ale ja nie chcę zakładac nowego wątku, dlatego też piszę tu : czy możliwe żeby z powodu thermline skóra twarzy wysuszyła się ? zawsze miałam problemy ze świeceniem się twarzy (należy ona do tych miesznych), a od 5 dni mam ją suchą i to nawet bardzo. czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Te preparaty THERM przyspieszają termogenezę,nawet bez wysiłku fizycznego,ALE!!!! uwaga sztuczne napędzanie organizmu na dłuzszą
metę może być niebezpiecznę-objawy sercowo-naczyniowe:przyspieszone tętno,kołatania serca,bezssenność,nerwowo ść, trzeba się trzymać ściśle zaleconej dawki,nie wolno jej przekraczać po odstawieniu preparatu napęd wraca do normy,tak więc jest to środek doraźny,poleca się go osobą kt.mimo diety i wysiłku fizycznego nie mogą zrzucić wagi,polecam w zamian sport
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
miałam na myśli że nie powinno się przekracza dawki zalecanej,nie przesadzam,to potwierdzone przez specjalistów d/s żywienia i suplmentacji,a poza tym na własne oczy widziałam,moja siostra miała w/w objawy a jest zdrowa jak rydz! po prostu chciała za szybko,za dużo...stąd ten tekst.Siostra owszem schudła 2kg /m-c (nie ćwiczyła) ale po odstawieniu odzyskała te 2
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Owszem, zgadzam sie z Tobą ze dawki nie należy przekraczac, chociaż ja zrobiłam to z pełną premedytacją
wcześniej oczywiście sprawdzilam dawki zwykle stosowane i maksymalne dla danej substancji, jak widać na każdego działa inaczej, ja mam wadę serca i nie mialam zadnych skutków ubocznych.Przerwałam teraz przyjmowanie Therm line i kilogramy nie wrocily, chociaż to może być efekt odstawienia bialego pieczywa, słodyczy, ziemniakow itd. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie spróbowałam. I co? Kołatanie serca, większa nerwowość, problemy z oddechem
Niestety musiałam zrezygnować z tego typu wspomagacza.
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
ja też zrezygnowałam - strasznie mi sie spać chciało, wstawałam o 9 a o 12 musiałam się położyc bo mi sie oczka zamykały
tak cgyba byłoprzez pierwszy tydzień cały czas byłam senna i tylko bym spała
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tylko jedno pytanie: czy biorąc Thermline jakimś cudem można przytyć???
Pzdr |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
no własnie ,jak się okazuje- co organizm to reakcja..
ja tam mam dystans,mimo wszystko termogeniki sztucznie napędzają wzrost energii cieplnej,przeciez nie można jechać na nich bez końca,na dłuższą metę to najlepszy jest sport i ograniczenie węglowodanów a zwiększenie białka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ten środek przeznaczony jest dla osób otyłych. "Otyłość" to nie znaczy nadwaga rzędu 5-8 kg, tylko znacznie więcej. Organizm osób otyłych funkcjonuje inaczej, narażony jest na wiele chorób itp., więc powiedzmy, że takie środki nie powinny zaburzać i tak nieźle u otyłych zaburzonego krążenia itp. Ale jestem pewna, że większość z Was nie jest otyła, tylko ma lekką nadwagę, dlatego też - jeśli już decydujecie się na wspomaganie diet i ćwiczeń farmaceutykami albo dodatkami dietetycznymi - to sięgajcie po te, które przewidziane są właśnie dla osób z niewielką nadwagą (BMI pomiędzy 25 a 29). Będą skuteczniejsze na dłuższą metę, bezpieczniejsze dla zdrowia, bardziej przewidywalne i zarówno przyjmowanie ich, jak też odstawienie nie będzie powodowało żadnych skutków ubocznych.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Ja sięgnęłam po to, bo miałam chwilowy zastój w ćwiczeniach. Teoretycznie nie mam nawet 1 kg nadwagi, ale chciałam się szybko brzuszka pozbyć i poskutkowało. Co z tego, że thermline jest przeznaczone dla osób otyłych? Uwazam, że to i tak lepsze niż np. thermospeed, które teoretycznie przeznaczone jest dla osób uprawiających dużo sportu, ale przy takim samym zalecanym dawkowaniu jest dwukrotnie wieksza ilość zawartych tam substancji. Dodam tylko, że skład obu specyfików jest prawie taki sam.
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak się waham czy spróbować czy nie, bo z sercem nie ma żartów. Nie potrafie też połykać wielkich tabletek Ale ostatnio mam takiego doła (nie umiem schudnąć to odstawię albo sprzedam któreś z wizażanek ![]() Jeśli chodzi o wspomagacze diety to po ich odstawieniu boję się efektu jo-jo Już raz to przeżyłam i nie chce wiecej
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
więc zamiast termogeników,przestaw się na dietę białkową np.odżywki -izolaty białka,białko w sposób naturalny przyspiesza przemianę materii,likwiduje tłuszcz podskórny,ładnie rzeźbi ciało,jest sprężyste,zwarte,oczywiśc ie trzeba ćwiczyć,bez tego wszystko wraca do normy
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Panie
Jestem tu nowa a na to forum natrafiłam przez przypadek gdy wyszukiwałam informacji o thermaline Dziewczyna nigdy nie była specjalnie gruba, ale w pasie miała kilka centymetrów za dużo. Po tygodniu efekty były, ale nie tak duże i widoczne jak teraz. Musze dodać, że ona dużo jeździ konno no i przede wszystkim odstawiła słodycze. (Właściwie to przeszła na ścisłą diete, bo zaczęła na śniadanie jeść kefir,na obiad kefir, na kolacje kefir. Po godzinie 18 nie jadła nic) Ja planuje iść w jej ślady z tym specyfikiem choć nie mam zamiaru jeździć konno oraz aż tak się głodzić Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać jak to się przedstawia na liczbach
Otóż dziewczyna ma ok. 165 (może ciut mniej) wzrostu. Ważyła 58 kg. Teraz waży 55 kg. Ja mam 170 cm i ważę teraz już pewnie ok 60 kg (objawia się u mnie właśnie efekt jojo ) Chce zejść do 56 kg
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Ja od wtorku zaczełam brać Therm line. Jak narazie to żyje tak jakbym go nie brała. Ćwicze dużo ale od jakiegoś czasu (jakies 4 misiące!!!!!) waga ani drgnie. Zobaczę co to thermo-cudo jest warte....może wreszcie coś się ruszy.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Czesc ja rownież zażywam te kapsułki ale to dopiero 3 dzień i narazie nie ma efektow, ćwicze brzuszki codziennie, codziennie jeżdzę na rowerze, a co drugo dzień ćwiczę nogi i pośladki
. Mam nadzieję że za dwa tygodznie zobacze jakies efekty (cel: schudnąć 7 kilo)A te kapsułki napewno działają mój mąż pracuje w Olimpie i mi je polecił
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodziło mi o to, czy same kapsułki mogą wywołać efekt uboczny. Tak jak tabletki antykoncepcyjne.
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Hey! hm... skusze sie na te kapsułki
rozumiem ze mam brac dwie kapsulki dziennie??? Oczywiscie chcialabym zeszczuplec chodze codziennie na fat burner myslicie ze te kapsulki pomoga ?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
agnesa dzieki
jutro kupie wiec zdam relacje jak dzialaja na mnie heeheh
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj wyjątkowo zwiększyłam dawke tego thermo-cuda i miałam wrażenie, że się spalę :P Fala gorąca dopadła mnie wieczorem, nie mogłam przez to zasnąc nie wiem czy to jakiś zbieg okoliczności i przyczyna była inna ale jeśli to było przez thermo to radziłabym wszystkim dziewczynom, które mają zamiar to zacząć brać, żeby uważały i nie sugerowały się wypowiedziami innych osób, myśle że trzeba najpierw wybadać reakcje swojego organizmu na ten specyfik a dopiero pozniej probować coś zmieniać.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

co najważniejsze schudłam tam gdzie chciałam, czyli brzuch i nogi. Piersi na szczęście zostały na miejscu.
ja tez bym tyle chciała
therm line biore od niedzieli (6 dni już) i nie ma żdnych efektów
moze na mnie nie działa 

Ale ostatnio mam takiego doła