|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: o czym myslicie podczas sexu?
Cytat:
Ale teraz wiem,ż enie jestem odosobniona Mój TŻ bardzo się zdziwił,jak mu powiedziałam o tym wątku.Zapytał się o czym ja myślę.Zaczęłam się wykręcać Ale powiedziałam mu,że o różnych rzeczach i właśnie zwykle nie o tym,co trzeba Zaskoczony był
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Moj wie ze nie mysle o tyc co sie aktualnie dzieje,ostatnio gadalismy o tym. powiedzial mi wszystko co go boli-ze ja mam maly poped, ze nie lubie byc u gory, ze patrze w sufit jak to robimy itp itd... eh teraz go nie ma to pod tym wzgledem mam spokoj. ale jak wroci i nadal bedziemy razem to bede musiala zmienic swoje nastawienie... eh...
|
|
|
|
|
#123 |
|
KWC
|
żeby mieć wciągnięty brzuch
że mi niewygodnie że (o, cholera!) mam jakiś niedogolony włosek na nodze że mi widać cellulit że mam małe piersi i musze je zasłaniać hehe, ale najczęściej myślę o tym, że mi dooobrzeeeee |
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hehe,Spray,jak ja bym miała mie cały czas wciągnięty brzuch,to bym się chyba udusiła Już mi wystarczy,jak czasmi mój TŻ kładł się na mnie całym swoim ciężarem.I twierdzi,że fajnie wtedy jęczę.A ja próbowałam złapać choć odrobinę powietrza dla siebie Co do depilacji,to mam w nosie.Czasmi mi się nie chce i mam do tego prawo A TŻ i tak wszystko jedno,jak mu sie chce
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja myślę: -jak wyglądają moje piersi(za małe),jak wygląda mój tyłek(za tłusty) -a pod koniec przeważnie jestem już zmęczona i też myślę "kiedy on skończy..."
|
|
|
|
#126 |
|
KWC
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Może następnym razem spróbuję się tak mocno skupić na tym,co trzeba Ciekawe,co z tego wyjdzie.Też nie raz tak miłam,jak mój TŻ miał ochotę mnie wymęczyć.Czasmi aż się wkurzałam,żeby dał mi już spokój I dlatego zaczynam się zastanwaiać,czy z naszym życiem seksualnym napewno wszystko jest ok I mój TŻ wie,że nie zawsze myślę o tym,co trzeba.I był w związku z tym bardzo zaskoczony
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez katzet Czas edycji: 2014-05-14 o 23:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

)