|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwe singielki czyli MY :-) cz. II
Gratulacje,kajasiu
![]() Szczęścia życzę
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak najbardziej chce do poznania ![]() Cam a może byś poszła do tej samej szkoły co ja ![]() ja musiałabym iść zaocznie studiować ![]() i iść do pracy
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
Trochę mnie nie było. Praca mnie pochłonęła i brak sił na wizaż . Widze, ze wiele zmian tu zaszło. Ciesza mnie Wasze sukcesy .Zainteresowałam sie drugą dodatkową pracą. Chcialam w lokalnej gazecie, a trafilam do tv i w sumie pierwszy dzień wspominam całkiem miło. Ale... Jedno ale jest bardzo poważne . Poważnie się kimś zauroczyłam, kto tam pracuje. Ech, niemal sie zakochalam i na początku ten stan euforii byl cudownie miły. Ale w chwili, gdy jednak nic z tego nie będzie to uczucie to przeszkadza, sprawia ogeomną przykrość i odbiera wszelki entuzjazm . I ja się tak od kilku dni czuję. Dlatego stwierdzam, że chyba lepiej już być singielką. Wtedy człowiek tak nie wariuje...Wolę już skupić się na pracy, bo myśli o M doprowadzają mnie do łez i smutku... Pozdrawiam Was serdecznie i życze przyjemnego dnia
|
|
|
#124 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Camuś <tulę> może na na początek wybierz sie na zaoczne a poźniej sie przeniesiesz w miare możliwości. Myśle, ze nie ma co poprawiać matury bo dużo osob składając na kilka kierunków po czasie rezygnuję wiec jest szansa ze z tej listy przesuniesz sie wyżej. U mnie z uczelnią narazie nic nie wiadomo bo ponoć wczoraj były wyniki a w necie nie ma w ogole ich i musze osobiście jechać a na to nie mam czasu ![]() Cytat:
![]() niedawno spotykałam sie jeszcze z pewnym chłopakiem a jak powiedziałam jemu w niedziele co mi leży na sercu i co mi sie w nim nie podoba to tak sie przejoł ze nawet słowa nie mógł wypowiedzieć i sie normalnie popłakał tzn wzruszył czy jakos tak :/ i obiecał poprawę i takie tam no i cóż pięknie mówił i cały tydzień nawet esa a ni nic nie napisał a kurde wiedział ze jest mi cięzko bo brat w szpitalu i sama też sie źle czułam ale cóż go to w ogole obchodziło! A wczoraj napisal esa 'dlaczego nic nie piszesz?' pfff.. śmieszny jest! to ja mam pisać? ja? mam sie starać i co moze ja mam sie zmieniac?kurde.. już tak sie zraziłam ze chce być sama, koniec kropka! ![]() Cytat:
<tulę> miłość,zauroczenie czasem boli![]() ale czesto bywa tak, że osoby wydające sie nam za nieosiągalne stają się właśnie dostępne dla nas także nie łam się jeszcze pan M się zakocha ze hej w Tobie no chyba że ma żonę?
|
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego, co wiem M nie ma żony, jest chyba nawet młodszy ode mnie, ale co mi tam. Niestety nie sprawiaw ogóle wrażenia zainteresowanego, bo coś zdziałałby. Pracuje z nim moja koleżanka. Ma nawet mój nr gg, ja jego skasowałam . I żadnej reakcji... No cóż, widać wampirki wyszły z mody .
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz ale ja nawet nie wiem co to za Twoja szkola ? Nie chwalilas sie nam - przynjamniej mi
Czekam na wyniki ale to juz tlyko formalnosc. Jak ejst tysiąc chetnych a przyjmą 100 osób to nie ma co się łudzić.. Musiałabym mieć tak jak połowa z tych osób po 90% ze wszystkiego na rozszerzeniu. Dzięki Fifcia Nie przesunę sie az o tyle miejsc.. Niestety. Nie zbeym taka pesymistką była
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Cam ta szkoła co sobie wypatrzyłam to jest niepaństwowa.
wiec tam tylko ważne jest żeby się zapisać inaczej załapać na wolne miejsca ![]() a co ze szkołą muszę iść wpłacić wpisowe ![]() i wybrać się osobiście tam do szkoły żeby podpisać papiery
|
|
#128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
A to chyba najgorsze co można napisać, Madziek
... Bo niestety tez dobrze wiem, co Keira teraz czuje... ![]() Keiruś droga
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Keiruś
![]() ja też wiem,co czujesz...Mam nadzieję,że szybko Ci przejdzie,bo mi już chyba przechodzi na szczęście(albo tak się tylko wydaje)
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Melduje się w wątku jako nadal singielka,no ale naszczęście w nikim zauroczona ani takie tam nie jestem,tylko ktoś we mnie.
Keria24. ![]() To chyba prawie każda z nas,przeżywa/ła te zaroczenia,które niestety niekończyły się happy endem. ![]() Patrzcie jaki fajny obrazek na necie znalazlam.
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wszystkim serdecznie za ciepłe słowa
. Miłość nie powinna nigdy smakować najpierw jak najlepsza ambrozja, a potem jak jakieś obrzydlistow a'la Fear Factory ... Madziu nie sądzę, naprawdę... A tak sie cieszyłam, że potrafię nadal kimś się zauroczyć i zainteresować...Czuję rozczarowanie i jakiś zawód, że się nie udało. Nie wiem, jaka powinnam być, żeby zostać dostrzeżona. Ahi . Wiem, że to moze okrutne i egoistyczne, ale razem łatwiej znosi się takie emocje...Cytat:
.Cytat:
Atko dzięki .
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Główka do góry Na razie cieszmy sie swoim singlostwem a na miłosne mezalianse jeszcze przyjdzie czas![]() Ach.. tocham Was, wiecie?
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Witam
.Humor dzisiaj mam taki sobie . Chyba spowrotem zamierzam się zamknąc w swojej skorupce i dać sobie spokój z miłostkami... Za dużo z tym problemów i emocji, które nie pomagają...Pozdrawiam .
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
Dobry.
![]() Oj,dziewczyny chyba terapia wstrząsowa by się przydała,co?? ![]() fifciu,nie wiecie. :PMadz,Keira.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie Panie!
Melduje się jako singielek, ale widzę że tu zamiast szczęśliwe to raczej smute ![]() Dziewczyny głowy do góry!! atka83 ma racje: terapia wstrząsowa jest jak najbardziej potrzebna!
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
hejka moge sie dolaczyc??ja tez singielka i dobrze mi z tym
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny dawno nie pisalam bo nie chcialam smecic ..a tu widze tyle nowych singielek i na dodatek szczesliwych
nie wiem dziewczyna zawsze czulam sie swietnie z bycia singielka i traktowalam chloapkow jak tylko kumpli a tu nagle czuje dosc czesto ze naplywa we mnie pesymizm ze w wieczory siedze sama w domu ze moje kolezanki maja wszystkie chlopakow nie maja dla mnie czasu tak jak kiedys i sama tez czuje ze jestem gotowa na zwiazek juz nie taka naiwna i zmienna jak kiedys a tu nic sie nie dzieje ![]() ale nadal czekam choc chyba powoli zamykam sie w skorupie jak koleznaka wyzej ps przydala by sie taka terapia |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
witam dwie nowe Singielki
![]() Justyss nie ma sie co martwić i czekać tylko samo przyjdzie ![]() ja to dzisiaj mam nadzieję na spotkanie mojego nowego obiektu ![]() ale śmiesznie, no i już postanowiłam że z moim Ex już chyba nie chcę się spotykać ![]() za dużo złego było i za dużo przykrości ![]() a dostałam wiadomość wspaniałą, musze się jeszcze tylko upewnić na 100% i już mi nie potrzebny facet żaden z mego miasta
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki ale tak bym chciala zakochac sie na wakacje
zycze ci powodzenia |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
nic na siłę
![]() po prostu więcej wychodzenia z domu bo raczej w domu nikogo nie poznasz ![]() Dziękuję przyda się ![]() a Tobie powodzenia u facetów no i tak ogólnie pewnie na nie nie narzekasz, ale im więcej tym lepiej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
wiadomosc z Poznania Zuzannko ?
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Tak właśnie Tak
![]() ale jeszcze tylko jeden tel do sponsora (czyt. taty) i będzie dobrze
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Dobry...
no proszę jak nas tutaj przybywa Witam new single![]() o własnie justiś wiecej wychodzenia z domu, bo ja mam tak samo że siedziałam i nic a jak teraz troszkę pracuję to pojawia sie kulku fajnych panów dostawców jeden aż z Płocka przyjeżdza![]() no i wiecej dystansu do tego miej bo być z kimś jeszcze zdążysz, calutkie życie przed Tobą a teraz trzeba flirtować,szaleć,hulać póki żeśmy młode bo potem siwy włos,sztuczna szczeka, laska i koniec balang:/
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Ależ załapałam smutka
. Kiedyś umiałam okazać swoją ludzką słabość, popłakać się, byłam taka kobietką emocjonalną, ale życie i ktoś bardzo to odmienił. Dzisiaj nie umiem pozwolić sobie na słabość. Twarda, silna i poważna to ja...Chociaż wirtualnie sobie poryczę, bo inaczej nie dam rady... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie do Was "wracam"...
![]() Tzn singlem jestem niezmiennie (i byłam), i nigdzie nie znikałam fizycznie, ale troche mi sie hjumor spartaczył, bo dostałam kilka kopów w tyłek od zycia pod rząd... Także się mentalnie odsunęłam. Ale przeżyłam, żyję, planuję, realizuję... i już się nawet uśmiecham ![]()
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzuś powiesz w koncu co to za uczlenia jaki keirunek..? Nie badz tajemnicza.. chyba któryś raz juz o to pytam
![]() Fifcia dostawcy są fajni ja miałam w tamtym roku w restauracji w której pracowałam fajnego dostawce ale szefowa zawsze go goniła szybko bo niby jej kelnerkę podrywa Fajny był czasem go widuje u mnie w miescie ale chyba mnie nie pamieta
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Keiruś, nie widziałam Twojego posta, bo pisałam swój...
Rozumiem Cie aż za dobrze. Dopiero przy stracie pieska pozwoliłam sobie na wylanie łez. Do tego czasu - płakałam raz. Nie mogłam sie zmusić...Nie zycze Ci większego kopa, zeby móc sie wypłakać. Zycze, zeby oczyszczające łzy przyszły same...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

. Widze, ze wiele zmian tu zaszło. Ciesza mnie Wasze sukcesy
.

<tulę> miłość,zauroczenie czasem boli
no chyba że ma żonę?
. I żadnej reakcji... No cóż, widać wampirki wyszły z mody
.

... Bo niestety tez dobrze wiem, co Keira teraz czuje... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)