|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2007 :D cz. II
juz ide juz ide:P wlasnie zjadlam jedzonko i zaraz wychodze:P mam nadzieje ze dojade
zdrowiej Pulpa!! pozdrowienia dla wizazanek
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja złożyłam wczoraj zamówienie w Ori za 120 zł ![]() dać Pulpie trochę kasy i obrazków kosmetyków... zaraz mi wszystko potrzebne a potem będzie płacz bo "ja już nie mam kasyyy" ![]() to ja zaczynam Podoba mi się ta kuracja Mi.a miłego dnia w dalekich stronach ;D
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ponawiam pytanie, po co te odpisy w ogóle ? kiedy sklada sie papiery na studia ? i czy nie sklada sie tylko na uczelnie, na której bedzie sie studiować ? wiem, że z choinki sie urwałam, ale ja nic nie wiem
![]() a dzisiaj tez chyba na drobne zakupki, na all zarobilam 30 zł wiec ide odrazu wydać
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=BhyRBEUdP-s
Umarłam....
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny!! mam do Was pytanie : czy ktoras z Was jest z krakowa lub ma zamiar isc do krakowa na kierunek kosmetologia lub wizaz i stylistyka? boje sie isc sama :P a to interesujacy kierunek
czekam na Wasze odpowiedzi...
|
|
|
|
#127 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile dobrze pamietam.. ona uczyla sie wlasnie robic czegos pod reklame.. wiem ze miala pare prac kontrolnych o jakiejs sztuce, nurtach... angielski,kilka inncyh przedmiotow, pare egzaminow i na koniec prace - egzamin : ktora bylo napisanie bizness planu wymyslone firmy takiego porzadnego dlugieeego :P do tego zrobienie wizytowek, ogloszen itp fajne fajne ;P Cytat:
ja takze jestem uzalezniona od robienia zakupow :P hehe ![]() Na mnie często tez Cytat:
ja nie cwicze od 5 klasy podstawowki i nie mam zamiaru zreszta ide na studia zaoczne to tam wfu nie ma... chociaz kto wie jak jest z tą ap :P?Cytat:
Kwestia wyzej :P ale sugar nie dziwie Ci sie Przynajmnie sie wycFanilas :PCytat:
Cytat:
?Cytat:
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie odpis okolo 7 zl |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie dużo
ja się nie orientuję nawet ile u mnie kosztuje coś takiego, ale kiedyś mama coś innego u notariusza pisała i chyba 35zł zapłaciła. jejku nareszcie sie wyspalam! wstalam o 11 i czuje sie cudnie naładowalam bateryjki
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy ktoras z was wybiera sie na SGGW albo PW na gospodarke przestrzenna...?? patrzylam te progi minimalne i w tamtym roku trzeba bylo miec 133,6 pkt SGGW
ja mam niestety 130 ;( jak myslicie prog w tym roku sie obnizy czy podwyzy??? normalnie zalame sie, jak tam sie nie dostane;( slyszalam ze lepiej jest dostac sie na PW, tylko ciekawe jak to bedzie w tym roku...;( boje sie okropnie;(
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie sprawdzalam danych o przyjeciu w poprzednich lat hehehe
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
sugar_kitty to zalezy od kierunku i szkoly jaka wybierzesz... na SGGW przeliczaja punkty z podst. *0,4 a rozszerzenie *0,6 , ale nie koniecznie tak jest wszedzie... musisz sprawdzic na stronie uczelni do ktorej sie wybierasz...
powodzenia zycze![]()
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tu sie logowac i wybierać kierunki jak z nosa leci katar.. gardło boli.. głowa peka.. Czemu mnie znow dopadlo choróbsko. Nie mam siły nawet kilkać
A jutro jeszcze praca i lec wpłać pieniądze.. |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
cam, no to do lekarza
u mnie bez antybiotyku się nie obyło ale jestem zdrowa jak rybka ![]() nikuuus, dzieki nie chce mi sie sprawdzac, 9 lipca są juz wyniki rekrutacji, to poczekam zreszta mam nadzieje,ze na zaczne powinnam sie dostac... (oby oby) bo na dzienne bardzo nie licze ale kto wie, jak mi sie fartnelo i zdalam mature, to moze teraz jakis kolejny cud bedzie? taka seria cudow niezle by mi sie przydala
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
a na farmacji w zeszlym roku bylo 159 pkt , brakuje mi 4 pkt .. a jakos watpie ze progi sie obniza
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Sugar zeby lekarz byl w niedziele
A nie bede go do domu wzywac z powodu przeziebienia. No nic wzielam jakies tabsy Ide sie ogarnąc troche moze lepiej sie poczuje i marsz do rejstracji studenckiej na uczelniahc
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
to idź jutro koniecznie. a póki co dużo wit. C, rutinoskorbin, jakieś wapno musujące, Fervex... a jak się gardło boli to polecam płukać Gargarinem (w smaku fuj, ale skuteczne)- do kupienia w aptece
agatka, obniżą się napewno!!! bo matura ogólnie poszła kiepsko
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boszee wy sie martwicie o jakieś UJ i inne cuda Ja to dawno odlożyłam na pólkę i startuje do AJD, UŚ, UŁ i martwię się czy tam sie dostanę, cho moje wyniki uważam za dobre...BRrrrrrCytat:
7 zł SZOK Ceny odpisu od 25 do 40 zł...
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
W piatek byłam na imprezie z przyjaciolka z klasy, poznalam jej znajomych, no i wczoraj jeden z nich meczyl Anke, zeby mu dala moj nr kom, hehe... Anka pisze i pyta czy moze mu podac, zgodzilam sie, w koncu to tylko nr tel
a moze akurat znajomosc okaze sie interesujaca ![]() a tak w ogole to wspolczuje Wam z tymi rekrutacjami i tym strasznym zamieszaniem, mnie to czeka dopiero za rok...
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
tylko biedornka nie ma ogonka, nie ma ogonka BIEDROOOOOOOOONKA
oh my God elo elo dziewczyny, ![]() Pulpa kuruj sie skarbie i witaj do nas częściej ![]() Ja sie dowiedzialam ze na jezyk biznesu najwazniejszy jest angol, a z moim wynikiem to mam nadzieje ze sie dostane Bedzie dobrze musi być. A jak nie te studia to inne A poza tym to zastanawiam sie nad tym drugim kierunkiem co wam mowilam i rezygnbuje z prawa bo to jednak trzeba miec powoloanie do tego ktoregop ja nie mam No i zostaje mi ta filologia albo Kryminalistyka czy jakos tak. Myślę też o szkole policyjnej Kurde chyba dopiero na drugim roku sie zdecyuje bo teraz to chociaz na ten jeden bym chciala zdacTrzymajcie się dziewczyny, pozdrawiam Was bardzo gorrrrrrąco i lece do Kosciolka
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Jennus a kryminalistyka gdzie ?
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie umiem oszczedzac i zawsze sobie wymyslam ze cos mi jest na juz potrzebne hihi...pewnie sie to zmieni jak pojde do pracy i bede musiala na glupi tusz pracowac caly dzien... ![]() A tak w ogole dziewczyny to troche Wam zazdroszcze tego calego zamieszania jeszcze z rekrutacja lubie adrenalinke i stresik... ale niestety bylam skazana na pojscie na latwizne---> umanilam sobie Kosmetologie..ktora u mnie jest tylko na prywatnej uczelni...ah... wiec juz zlozylam papiery i czekam na rozpoczecie roku w pazdzierniku ![]() Ojciec mi tylko suszy glowe ze moglabym gdzies zlozyc z dobrymi wynikami (polski ustny-90% pisemny-74%...angielski ustny-95% pisemny- 83%, biologia rozszerzona-70% ).... no ale problem w tym, ze nie chce skaldac na cos co mnie nie interesuje ![]() ![]() ![]()
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Cam powiem szczwerze że nie mam pojęcia
Ale sie dowiem, jak tylko wroce z kosciola. Wczoraj tak sobie wieczorkiem pomyslalam o tym i zastanawiam sie, bo ciagnie mnie cos do policji, ale nie chce byc w drogowce czy dzielnicową, jak juz Policja to albo za biurkiem albo Wydział Kryminalny. Przyłażę z Kosicola i zaczne poszukiwania Tylko mnie to by satysfacjonowalo abyt to cos bylo w regionie wroclaw, opole, katowice jakos tak zebyg w razie czego daleko nie dojezdzac jezeli dostane sie na uo.JAkbys cos wiedziala wczesniej ode mnie to daj znać Buzka Lece podziekowac za mature
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
ale kij z tym, na tace nie dam, ale obiecuje, ze pomoge komus potrzebującemu ![]() TRUSKAFFKA---> Z LUBLINA JESTEŚ????
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Jennus tez wlasnie zaraz poszukam. Zawsze mi sie marzyla kryminalistyka, policja, jakies biuro detektywistyczne i takie tam. Nie chcialabym biegac za przestepcami ae raczej zajmowac sie robota papierkową.. Tez mnie to pociagalo.. jakeis zdobywanie info o kims i takie tam
![]() Truskaffka a moze spróbujesz gdzies poza swoim miastem na kosmetologię.. na panstwowej? Tylko, ze bez chemii moze byc ciezko. |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Jennus znalazłam wyzsza szkołe bezpieczenstwa w Poznaniu z boskimi kierunkami
Kryminalistyka detektywistyka i wywiad gospodarczy.. ale to uczelnia prywatna.. ale oferują tez keirunki podyplomowe.. zawsze mnie to interesowało wiec podejrzewam ze sie keidys skusze
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
dziolchy siema jak mam przlicyzc te prcenty a punkty?
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Liii na kazdej uczelni jest inaczej
![]() ![]() A co do kryminalistyki...Napierw prawo a późnuiej specjalnosc w tym kierunku...
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano z Lublina i do kosciola tez nie chodze pamietam jak nas katechetka straszyla, ze jak nie bedziemy chodzic do kosciola to matury nie zdamy haha..u mnie zdala cala szkola![]() Wiem ze jest gdzies...w Warszawie jeszcze (tez platna).. w Lodzi, Krakowie..hm... najblizej mnie to Biala Podlaska by byla...ale kurcze.. bez sensu bo bym musiala wynajac mieszkanie i kasa na utrzymanie...to wyjdzie niewiele mniej cos mi sie wydaje... poza tym jak ja bym mogla mojego TZ zostawic?! haha no ale tak..po dluzszym zastanowieniu to nie jest tak zle...wezme sobie moze w trybie zaoczym i pojde do pracy kiedys sie trzeba zaczac odcinac od pepowiny
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
do którego LO chodziłaś? ja do czwórki, Sempołowska (niedaleko PKSu)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

może macie kogos kto juz jest na kierunku organizacja reklamy ?/
Przeciez WF to świetna sprawa,basen z resztą też.

Ceny odpisu od 25 do 40 zł...

oh my God