|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Garnierki i wiele innych
Niestety, peeling jest warty ok. 40 euro, wymienie go tylko za coś special, np. pełnowymiarowy podkład unifiance... przykro mi
jeżeli nie jesteś zainteresowana dalszą wymianą w tej chwili, to zawsze możemy się wymienić na coś później
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: --Garnierki DOKŁADKA--4 LIPCA
MEKTARYNKO!
Rozumiem z tym peelingiem W takim razie chętnie się wymienię na: - Avon - Nawilżający olejek do masażu "Skarby Indii", zużycie ok. 5% - Avon - Beyond colour - Iced Mocha (brąz) - cień w buteleczce, użyty 2 razy - Avon - maseczka kojąca skórę wokół oczu GorącePiaskiArizony SPA, raz użyta - Garnier krem do ciała, czerwony słój 200ml, nowy (piękny zapach) - lakier śliwkowy Manhattan a ode mnie: -Krem do rąk z minerałami z Morza Martwego Avon Planet Spa – użyty raz -Mleczko + tonik 2w1 Yves Rocher Pure Calmille, 2en1Demaquillant + Tonique – nowy -Błyskawiczny płyn do demakijażu oczu wrażliwych Yves Rocher Démaquillant express yeux sensibles pour les yeux au bleuet - nowy - Perfumowany balsam nawilżający do ciała GABRIELA SABATINI Private Edition, 200 ml , ma sliczny delikatny zapach - zostało około 80% Co Ty na to?
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuja mnie te trzy kosmetyki ultralift
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
do jakiej cery przezanczony jest ten piling glikolowy? poza watkiem mam prawie caly podklad lrp unifiance
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Garnierki i wiele innych
Lalicjo,
peeling jest do wszystkich typów skóry poza wrażliwą (był testowany pod kontrolą dermatologiczną), obejmuje 3 fazy, stosuje się go 2 razy w tygodniu, wtedy starcza na półtora miesiąca, wygładza cere i oczyszcza pory od pierwszego zastosowania jaki nr podkładu posiadasz? poszukuję do cery mieszanej/tłustej odcień jasny, np. 23 Ultralifty są nowe i nie są zarezerwowane |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam unifiance correcteur do teint film fin, do cery mieszanej i tłustej, kolor EMULSION 11
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Lalicjo, odpowiedziałam w Twoim wątku
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego pilingu jednak zrezygnuje, napisz co mozesz zaproponowac za percive
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
hej! doszła paczuszka od Ciebie
napisz jak dojdzie ode mnie i wystawiam przekupke
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnie podrygi garnierkowego wątku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.